Know-how

Alle selvstudie-videoer om:
Music Maker Dance Edition

Introduktionsvideo

Velkommen til MAGIX Music Maker! Denne video viser dig, hvordan du starter op i den digitale musikproduktions univers og gør dig fortrolig med programmets basisfunktioner!

Synthesizer og audiooptagelse

MAGIX Music Maker leverer forskellige synthesizere, hvormed du hurtigt kan producere individuelle sounds.

Vha. optagelsesfunktionen kan du optage din egen stemme eller et instrument.

Effekter og online-forbindelse

I MAGIX Music Maker står der talrige effekter til at ændre din sound til rådighed. Effekterne kan også styres via mixeren.

Dine færdige songs kan du uploade direkte til forskellige communities via online-funktionerne fra MAGIX Music Maker.

Fordele ved premium-versionen

I denne video vil vi gerne vise dig, hvilke fordele premium-versionen fra MAGIX Music Maker har i forhold til standard-versionen.