Xara 3D Maker:
Spela upp instruktionsvideor

Bläddra i de senaste MAGIX Xara 3D Maker-instruktionsvideorna. Dessa instruktionsfilmer ger grunderna såväl som tips och tekniker som är viktiga för nybörjare för att snabbt komma igång.

Vill du köpa XARA-produkter? Klicka här för att komma till produktsidan.

Introduktion

Introduktionsvideo

I denna introduktionsvideo visar vi dig hur lätt det är att skapa statisk och animerad 3D-grafik med XARA 3D Maker. Vi går även in på de olika personliga inställningarna i programmet och visar förstås också hur du får dina färdiga animationer att fungera på en webbsida.