Photostory deluxe:
Spela upp instruktionsvideor

Bläddra i de senaste MAGIX Photostory deluxe-instruktionsvideorna, projekt och mer. Från nybörjare till avancerade användare så ger dessa instruktionsfilmer viktiga grunder, nya funktioner samt tips och tekniker.

OBS: Vissa videor visar gränssnittet i andra versioner av MAGIX Photostory deluxe. Men visade funktioner och processer är i stort sett desamma.

Det senaste i Photostory deluxe

Komma igång

Introduktionsvideo

I vår introduktionsvideo läser vi in foton, och hela mappar med foton, till programmet och visar grundläggande redigeringsmöjligheter för bildkvalitet, titel och övertoningar.

Sedan ägnar vi oss export- och bränningsfunktionerna.

Introduktionen avslutas med en genomgång av de många andra hjälplägena.

Grundläggande funktioner

MAGIX Travel Maps

Med MAGIX Travel Maps kan du förstärka upplevelsen av dina bildvisningar genom att lägga till omsorgsfullt animerade resvägar. Du väljer karta, ställer in brytpunkter och kör längs med resvägen med hjälp av personliga symboler.

I den här videon förklarar vi hur det går till.

Ultimate Travel Package

Ultimate Travel Package är ett paket som innehåller mer än 500 reserelaterade formgivningsdelar, låtar och ljud.

Här kan du se hur man gör för att hämta paketet och använda innehållet i MAGIX Photostory.

Effekter i helskärmsläge

Alla viktiga effektredigeringar kan också utföras i helskärmsläge. Detta ger dig en optimal bild av resultaten.

Den här videon visar hur du skapar effekter, animeringar och virtuella kamerabilder i helskärmsläge.

Taktbaserad redigering

I den här videon visar vi dig hur du markerar en musikalisk övergång i ljudobjekt med hjälp av markörfunktionen.

Sedan klipper vi vårt bildspel så att det passar den här övergången.

Filmmallar

Med hjälp av filmmallarna skapar du lekande lätt spännande filmer av dina foton eller videor.

Titta på den här videon för att se hur enkelt du får imponerande resultat.

Bildjustering

Med bildjustering kan du föra över färger och nivåvärden från ett foto till ett annat.

I den här videon förklarar vi steg för steg hur du använder den funktionen.

VR (Virtual Reality)

Introduktionsvideo VR

Var med om en ny era för diabilder. Skapa virtuella rundvandringar genom dina 360°-foton och -videor eller kör bildspelen i spännande 3D-miljöer.

Vi visar dig hur lätt det är att ta steget till den virtuella verkligheten.

Virtuella världar

Gör dina foton och videor verkliga med VR. Välj 360°-inspelning, lägg till texter, titlar och andra media som bilder, musik eller tal och skapa en realistisk miljö.

Med bara fyra steg skapar du nya virtuella världar som dessutom kan kombineras gränslöst med varandra.

VR-X Player

Din port till den virtuella världen. Med vår kostnadsfria MAGIX VR-X Player kan du uppleva VR-världar eller 360°-inspelningar med dina VR-glasögon, på datorn såväl som på din telefon.

Styr din VR-upplevelse med eller utan VR-glasögon!