ATTENTION! Javascript is currently disabled. You will need to enable Javascript in order to use the navigation.
MAGIX Foto Manager 12 Deluxe
Prijzen incl. BTW.

Onbeperkt van multimedia genieten

MX staat voor Media-X-change – de snelle media-uitwisseling met andere MAGIX-programma's, online-services en mobiele apparaten.

Publiceer uw foto's bijvoorbeeld direct op internet, om ze met vrienden en familie te delen of stuur projectmedia voor gedetailleerde bewerking naar andere geïnstalleerde MAGIX-programma's.

Alle producten van de MX-serie kunnen vanaf nu met elkaar gegevens uitwisselen. Daarnaast zijn de verbindingen met sociale netwerken, cloud-services en mobiele apparaten uitgebreid.

De veelzijdige MX-opties vindt u in het programmamenu "Delen".

Foto's in multimediale slideshows omzetten

Stuur media naar MAGIX Foto's op DVD (vanaf versie MX) en maak in een handomdraai multimediale slideshows met tekst, muziek en spectaculaire effecten.

Dankzij de vele unieke mogelijkheden bij de vormgeving presenteert u foto's en videoclips mooier en dynamischer dan ooit: op tv, op mobiele apparaten en online, ook in Full HD & 3D. Maak met de unieke Slideshow Maker uit meer dan 20 stijlsjablonen, bij thema's als feesten en Kerstmis, in recordtijd slideshows.

Vakantiekiekjes, foto's van familie en vrienden of hobby-opnamen: u brengt uw mooiste herinneringen tot leven!

Meer informatie

Met de hele wereld delen – foto's online presenteren

Publiceer uw persoonlijke herinneringen op videoportalen of in sociale netwerken. Hiervoor kunnen de foto's naar keuze als video of als navigeerbare slideshow worden uitgevoerd.

Alle gegevens worden in optimale beeldkwaliteit automatisch naar het vereiste bestandsformaat geconverteerd en na succesvolle aanmelding direct geüpload. Desgewenst worden uw inloggegevens in het programma opgeslagen zodat u in de toekomst nog sneller kunt uploaden.

  • Gratis Online Album-website (upload & import) Meer informatie
  • Upload naar YouTube, Facebook & Flickr
  • Exclusieve fotoboeken & -afdrukken bestellen Meer informatie

Onderweg beleven – foto's
naar mobiele apparaten kopiëren

Zet uw foto's en video's om naar het juiste bestandsformaat in de beste resolutie voor mobiele apparaten en verwisselbare media. Handig om bijvoorbeeld de opnamen van uw vakantie aan vrienden en familie te laten zien.

  • Uitvoer naar compatibele videospelers, tablet-computers
    en smartphones
  • Import van opnamen die u op uw iPhone® of Android®-smartphone met de nieuwe MAGIX Online Album mobiele versie gemaakt heeft. Meer info & gratis download
  • Overdracht naar USB-stick, SD-kaart en andere verwisselbare media voor weergave op compatibele apparaten (bv. tv-harddiscrecorder)
  • Archiveren op externe harde schijven etc.
  • Uitvoer naar digitale fotolijstjes etc.

Foto's gedetailleerd vormgeven en optimaliseren

Maak desgewenst uw meest radicale ideeën en maak bijzondere foto's gedetailleerd in MAGIX Foto Designer 7.

Pas het formaat van foto's naar wens aan. Optimaliseer uw foto's door bijvoorbeeld krassen, vlekken en scheuren te verwijderen, de helderheid van uw digitale opname te corrigeren of de beeldscherpte van bepaalde fotogedeeltes aan te passen.

Doelgericht kunt u foto's monteren, roteren, spiegelen of gedetailleerd bewerken. Artistieke effecten maken van uw foto's heel eenvoudig schilderijen of karikaturen.

Meer informatie

Maak uw eigen film

Regisseur in plaats van fotograaf: geef foto's en video's direct door aan MAGIX Video deluxe (vanaf versie MX) en maak zo verbazingwekkende video's.

Maak de start in de wereld van de videobewerking eenvoudiger dan ooit: met de praktische Instapmodus en automatische assistent voor beeld en geluid kunt u ook zonder kennis vooraf fantastische films vormgeven.

Met een beetje meer ervaring schakelt u gewoon over naar de Detailmodus en bewerkt u uw video's als een professional. Tot in het kleinste detail kunt u zo special effects en sjablonen aan de eigen wensen aanpassen.

Voer uw fotocollectie als AVI, MPEG, WMV HD of MOV-bestand uit en verbaas uzelf met de bewegende beelden!

Meer informatie

Optimalisatie & nabewerking van het geluid

Optimaliseer desgewenst het geluid van de geluidssporen van uw video's in MAGIX Video Sound Cleaning Lab (Meer informatie) of MAGIX Audio Cleaning Lab (Meer informatie).

Met veel handige presets, ideaal voor bijvoorbeeld het heel gemakkelijk verhelpen van stoorgeluiden als windruis, camerageluid, 50 Hz-brom, vervorming etc.

MAGIX Foto Manager 12 Deluxe

MAGIX Foto Manager 12 Deluxe

Prijzen incl. BTW.

Multimedia Community

De wereldwijde community rondom multimedia & pc-kennis!

Meer informatie

Productaanbevelingen

MAGIX Fotostory 2014 Deluxe

MAGIX Fotostory 2014 Deluxe

MAGIX Photo & Graphic Designer 9

MAGIX Photo & Graphic Designer 9