Aktivering af lyde, funktioner & instrumenter
i Music Maker

Efter købet af en Music Maker edition kan lyde, funktioner og software-instrumenter downloades individuelt i Music Maker butikken. Aktiveringen af et butikstilgodehavende kan ganske enkelt gøres ved at indtaste serienummeret direkte i softwaren.

Music Maker

Aktivering af en Musik Maker edition

Aktivering ved editioner

1. Installér Music Maker
2. Når Music Makers åbnes, vises startdialogen. I denne dialog kan en edition aktiveres.
(Bemærk: Via hjælp-menuen kan startdialogen åbnes manuelt.)

Tips:

1. Ældre udgaver af Funktioner & Instrumenter kan ligeledes aktiveres med tidligere serienumre.
2. Hvis der er installeret en ældre version af Music Maker på PC'en, kan den aktiveres uden at indtaste serienummeret.
Åbn hertil dialogen "Dine aktiveringer" i hjælp-menuen, og følg anvisningerne.