Aktivering af lyde, funktioner & instrumenter
i Music Maker

Fra september 2017 kan alle lyde, funktioner og software-instrumenter i Music Maker Editions sammensættes individuelt. Aktiveringen sker ganske enkelt med serienummeret direkte i softwaren.

Aktivering ved editioner

Aktivering ved editioner

1. Installer Music Maker
2. Første gang du åbner programmet bliver der vist et vindue i softwaren
(Hvis det ikke sker: se aktivering af en edition fra den gratis version af Music Maker)

I butikken kan du nu udvælge dine funktioner, lyde & instrumenter

3. Tryk på "Aktivering"
4. Følg vejledningen og indtast serienummer
5. I butikken kan du nu udvælge dine funktioner, lyde & instrumenter

Aktivering af en edition
fra den gratis version af Music Maker

Aktivering af en edition fra den gratis version af Music Maker

Aktivering kan også og til enhver tid foregå fra butikken i Music Maker. Dertil trykker du blot på menupunktet "Aktivering af edition".

Tip: Funktioner & instrumenter fra tidligere versioner kan ligeledes aktiveres med tidligere serienumre.