Soundien, toimintojen & instrumenttien käyttöönotto
Music Maker -ohjelmistossa

Syyskuusta 2017 alkaen jokainen käyttäjä voi valita yksilöllisesti Music Maker -versionsa soundit, toiminnot ja ohjelmistoinstrumentit. Niiden käyttöönotto tapahtuu sarjanumeron avulla suoraan ohjelmistossa.

Versioiden käyttöönotto

Versioiden käyttöönotot

1. Asenna Music Maker
2. Kun avaat ohjelmiston ensimmäistä kertaa, näyttöön aukeaa ikkuna
(jos näin ei tapahdu, katso kohta ”Version käyttöönotto ilmaisesta Music Maker -ohjelmistosta käsin”)

Nyt voit etsiä kaupasta haluamasi toiminnot, soundit & instrumentit

3. Paina kohtaa "Ota käyttöön"
4. Noudata ohjeita ja syötä sarjanumero
5. Nyt voit etsiä kaupasta haluamasi toiminnot, soundit & instrumentit

Version käyttöönotto
ilmaisesta Music Maker -ohjelmistosta käsin

Version käyttöönotto ilmaisesta Music Maker -ohjelmistosta käsin

Käyttöönotto on mahdollista myös Music Maker -ohjelmiston sisältämässä kaupassa milloin tahansa. Napsauta tätä varten valikkokohtaa "Ota versio käyttöön".

Vihje: Vanhempien versioiden toimintojen & instrumenttien käyttöönotto on niin ikään mahdollista aikaisemmilla sarjanumeroilla.