Vi använder cookies i syfte att förbättra funktioner, analyser och reklam så att vi kan erbjuda dig bästa möjliga service. Genom att använda sidan godkänner du att cookies tillämpas. Läs mer

OK

Aktivering av sounds, funktioner och instrument
i Music Maker

Sedan september 2017 kan alla anpassa ljud, funktioner och mjukvaruinstrument i Music Maker Editions individuellt. Aktiveringen görs lätt med serienumret direkt i programvaran.

Aktivering vid versioner

Aktivering vid versioner

1. Installera Music Maker
2. När du öppnar det för första gången visas ett fönster i programvaran
(Om inte: se Aktivering av en version av det kostnadsfria Music Maker)

Nu kan du söka efter dina instrument, ljud och funktioner i butiken.

3. Tryck på "Aktivering"
4. Följ instruktionerna och ange serienumret
5. I butiken kan du nu söka efter dina funktioner, ljud och instrument

Aktivera en version
från det kostnadsfria Music Maker

Aktivering av en version av det kostnadsfria Music Maker

Aktiveringen kan också alltid göras via butiken i Music Maker. Klicka då bara på menypunkten "Aktivera version".

Tips: Funktionerna och instrumenten i äldre versioner kan även aktiveras med tidigare serienummer.