Activeren van geluiden, functies & instrumenten
in Music Maker

Sinds september 2017 kan iedereen de geluiden, functies en software-instrumenten in de Music Maker-edities individueel samenstellen. De activering gebeurt heel eenvoudig met het serienummer direct in het programma.

Activering bij edities

Activering bij edities

1. Music Maker installeren
2. Wanneer u voor het eerst opent, verschijnt er een venster in de software
(Wanneer dit niet gebeurt: zie activering van een editie vanuit de gratis Music Maker

In de Store kun je nu functies, geluiden & instrumenten kiezen

3. Op "activeren" drukken
4. De aanwijzingen opvolgen en het serienummer invoeren
5. In de store kun je nu je functies, sounds & instrumenten uitzoeken

Activering van een editie
vanuit het gratis programma Music Maker

Activering van een editie vanuit de gratis Music Maker

De activering is ook altijd mogelijk via de Store in Music Maker. Daarvoor eenvoudig op het menupunt "editie activeren" klikken.

Opmerking: De functies & instrumenten van oudere versies zin eveneens met vroegere serienummers te activeren.