Samplitude Music Studio 2019
Samplitude Music Studio 2019
Samplitude Music Studio 2019
Samplitude Music Studio 2019 Alles, wat je als muzikant nodig hebt.
Upgrade: Samplitude Music Studio 2019 Alles, wat je als muzikant nodig hebt.
Samplitude Music Studio 2019 Alles, wat je als muzikant nodig hebt.
99,00
Prijzen incl. BTW.,  Download zonder verzendkosten

Engelstalige programmaversie

 • NIEUW! Meer virtuele instrumenten en professionele plug-in-effecten
 • NIEUW! Master-automation end MIDI Velocity Dynamics
 • NIEUW! Gebruik tot 32 instrumenten in een project
 • NIEUW! Moderne carbon-look
 • 64-bit-architectuur en multicore-support
 • Tal van geluiden, loops en instrumenten
 • Quickstart-assistent en MAGIX Audio Remote
 • 24-bit/96 kHz multitrackopname
49,00 i.p.v. 158,99 €

Hier kunt voor een gereduceerde prijs naar de meest actuele versie upgraden of uw updateservice verlengen. Hou daarvoor uw inloggegevens voor uw account of het serienummer van uw programma bij de hand.
[url=http://rdir.magix.net/?page=P1GQDMPV31Q3]Meer info over de updateservice[/url]

Prijzen incl. BTW.,  Download zonder verzendkosten

Engelstalige programmaversie

 • NIEUW! Meer virtuele instrumenten en professionele plug-in-effecten
 • NIEUW! Master-automation end MIDI Velocity Dynamics
 • NIEUW! Gebruik tot 32 instrumenten in een project
 • NIEUW! Moderne carbon-look
 • 64-bit-architectuur en multicore-support
 • Tal van geluiden, loops en instrumenten
 • Quickstart-assistent en MAGIX Audio Remote
 • 24-bit/96 kHz multitrackopname
Geldig tot 30. juni 2019
 • 50 € korting
 • Alleen nu erbij:
 • SOUND FORGE Audio Studio 12 (t.w.v.: 59,99 €)

De nieuwe versie van Samplitude Music Studio 2019
Creëer muziek. Van A tot Z.

De Samplitude Music Studio biedt artiesten en muzikanten eenvoudig alles wat ze nodig hebben om hun creatieve ideeën en complete muziekproductie te realiseren - van componeren tot opnemen tot het mixen en masteren van hun eigen nummers. Allemaal op het hoogste niveau met de beste geluidskwaliteit. Er zijn tal van professionele vooraf geproduceerde geluiden, loops en instrumenten, evenals hoogwaardige effecten en gereedschappen tot je beschikking. Met krachtige 64-bit technologie, multicore-ondersteuning en 24-bit/96 kHz meersporenopname, beheerst Samplitude Music Studio zelfs de meest complexe projecten en producties.

Onbeperkte creativiteit met de Samplitude Music Studio!

Wat muzikanten nodig hebben. En nog veel meer.
Jouw nieuwe Samplitude Music Studio.

Samplitude Music Studio staat voor enorme flexibiliteit met zijn indrukwekkende motor en tal van mogelijkheden voor het improviseren, componeren en produceren van muziek. Het maakt niet uit of je meersporenopnames van je band in 24-bit/96kHz maakt, remixes maakt of simpelweg mp3-bestanden converteert - alles is mogelijk met Samplitude. Vooral de creatieve ontplooiing.

Samplitude Music Studio is jouw virtuele oefenruimte, waar je regelmatig jamsessies organiseert en je eigen melodieën componeert en opneemt op de piano of de gitaar. Bovendien mix en beheer je je songs als een echte audioprofessional. Met eersteklas geluiden, loops en instrumenten, evenals 64-bit power en multicore-ondersteuning, voldoet Samplitude aan de oprechte wensen van alle muzikanten. De nieuwe versie is nu terug met nog meer virtuele instrumenten en professionele plug-ineffecten. Het maakt ook indruk met nieuwe functies en met een interface in de nobele carbon-stijl.

NIEUW! Meer instrumenten

NIEUW! Meer instrumenten

De Samplitude Music Studio viert zijn comeback met 3 nieuwe Vita-instrumenten. En wat voor.

Met het orkestrale ensemble componeer je geweldige orkestmuziek, terwijl de vleugel met authentieke pianoklank zijn naam eer aan doet. De Vita Sansula levert op zijn beurt unieke Kalimba-geluiden die ongeëvenaard zijn.

NIEUW! Meer effecten

NIEUW! Meer effecten

De nieuwe Samplitude Music Studio biedt je met de essentialFX Suite nog meer opties voor een professionele mix.

Deze suite bevat 11 hoogwaardige plug-in-effecten voor verbluffend heldere geluidsweergaven. Kies uit een compressor, flanger, phaser, limiter, reverb of delay.

NIEUW! MIDI Velocity Scaling

NIEUW! MIDI Velocity Dynamics

Met MIDI Velocity Dynamics geeft Samplitude Music Studio je volledige controle over de aanslagdynamiek van je MIDI-opnames. En dat tijdens de opname of daarna.

Bewerk en verander de toonverhoudingen efficiënt tijdens het opnemen of gewoon via bewerken.

NIEUW! 32 instrumenten tegelijkertijd gebruiken

NIEUW! 32 instrumenten in een project

In de nieuwe versie van de Samplitude Music Studio kun je maximaal 32 instrumenten in slechts één project laden en tegelijkertijd gebruiken.

Je compositie bereikt zo een ongekende sfeer waarin je nog meer mogelijkheden hebt voor creatieve ontwikkeling.

Spelen, opnemen, mixen & masteren.
De allrounder van de muziekprogramma's

Je houdt van indierock of je geeft de voorkeur aan het produceren van hiphopbeats? Of misschien Psychobilly Grunge met EDM-invloeden en hipsterjazzmelodieën? Met de nieuwe Samplitude Music Studio kun je snel je ideeën in actie omzetten en precies de muziek produceren die je leuk vindt. Je kunt ook zelf instrumenten spelen en je zang opnemen op maximaal 16 monosporen of 8 stereosporen tegelijkertijd. Vervolgens meng je je tracks met de virtuele mixer en gebruik je de professionele mastering-tools voor een uitstekend en vol geluid.

Instrumenten spelen & opnemen

Instrumenten spelen & opnemen

Geef je creativiteit de vrije loop: componeer je eigen melodieën op de piano of op de gitaar en neem ze tegelijkertijd op maximaal 16 monosporen of 8 stereosporen op.

Verfraai vervolgens je opnames met duizenden vooraf geproduceerde geluiden en drumgrooves. De Samplitude Music Studio biedt synthesizers, drummachines, samplers en nog veel meer virtuele instrumenten voor unieke muziekproducties.

Mixen en masteren

Mixen en masteren

Je bent niet op zoek naar een geluid, maar HET GELUID bij uitstek? Met Samplitude Music Studio zul je dit vinden.

De professionele filters, effecten en mastering plug-ins worden naadloos geïntegreerd in de interface en zijn eenvoudig aan te brengen. Met de StereoFX-module, de multiband-compressor, 6-bands equalizer, limiter, multimax en meer, maak je een geluid dat je wegblaast.

Noten bewerken

Noten bewerken

Je bent een echte volbloedmuzikant en hebt de noten net zo hard nodig als de lucht om te ademen?

In Samplitude Music Studio kun je alle noten van je gecomponeerde stukken bekijken, ze in de editor bewerken en ze vervolgens afdrukken. Dus je bent goed voorbereid op elke bandrepetitie of sessie.

Voor de compositie.
Instrumenten, geluiden en loops in Samplitude Music Studio.

De nieuwe versie van Samplitude Music Studio biedt veel mogelijkheden voor het componeren van je nummers. Het bevat in totaal 22 briljante virtuele instrumenten plus 6 soundpools met talrijke professioneel geproduceerde geluiden en loops.

8 verschillende drummachines

8 verschillende drummachines

Percussie, elektronische sets, een compleet rockdrumstel, jazz drums of de klassieke BeatBox 2 voegen de nodige groove toe aan repetities, het jammen of muzikaal creëren.

4 virtuele synthesizers

4 virtuele synthesizers

Creëer aanstekelijk laeadsounds, cineastische en abstracte klankwerelden, euforische sequensen, knarsende baslijntjes en oscillerende vlakken met de Lead Synth, DN-e1, Revolta en Cinematic Synth.

Compleet koor

Compleet koor

Stel indrukwekkende koorzang samen met vrouwen-, mannen- en gemengde stemmen. Het virtuele koor plaatst met het elegante kerkorgel en de concertvleugel voor prachtige harmonische accenten.

Banjo, Steel Guitar etc.

Banjo, Steel Guitar etc.

De uitstekende folkinstrumenten zoals de banjo, de steelgitaar, de folkpiano en de traditionele bas zijn niet alleen geschikt voor het maken van volksmuziek, maar ook ideaal voor moderne rock-, dance- en house-songs.

Accordeon

Accordeon

De virtuele accordeon danst met Franse luchtigheid over relaxte beats en traditionele chansons Het is het ideale instrument voor een authentieke en afwisselende akoestische begeleiding.

Remixen met de Vita Sampler

Remixen met de Vita Sampler

De sampler voor de groove. Ontwikkel je eigen geluiden uit verschillende geluidsbestanden, die je eenvoudig in de sampler kunt slepen met drag& drop. De montage en de toewijzing van de pads volgen dan automatisch

6 Soundpools

De 6 Soundpools in de Samplitude Music Studio zijn absoluut iets bijzonders. En veel geluiden en loops voor beats, bas, melodieën en zelfs zang en rap. Het beste van alles is dat je ze kunt combineren zoals je wilt met drag & drop. Of het nu metal, house, funk of donkere filmmuziek is - ze gaan altijd samen!

Metal - Symphonic Metal
House - House by the Sea
Easy Listening - Acoustic Sessions
Chart Hits - UpTown!
Score: The Dark Side
World Music - World Affairs

Laat je helpen!
Van Samplitude Music Studio.

De Samplitude Music Studio geeft je met de Quickstart Wizard en de MAGIX Audio Remote uitstekende ondersteuning voor een nog betere workflow. Afgesproken!

Snellestart-assistent

Snellestart-assistent

Met de snelstart-assistent ben je altijd voorbereid. De Quickstart Wizard maakt alles voor het opnemen, componeren en improviseren voor je klaar - met slechts een enkele klik.

Besturing via de app

Besturing via de app

Je wilt je opnames op de pc rechtstreeks vanuit de zangcabine starten of het geluid van de instrumenten op speelse wijze veranderen? Geen probleem met de MAGIX Audio Remote. Download eenvoudig de gratis app!

iOS | Android

Belangrijkste punten

 • 3 nieuwe virtuele instrumenten: Vita Orchestral Ensemble, Vita Grand Piano en Vita Sansula
 • 11 professionele effecten in de essentialFX Suite
 • MIDI Velocity Dynamics
 • Master-automatisering
 • Gebruik tot 32 instrumenten in een project
 • Nieuwe moderne carbon-look

Onlinetutorials

Tips en trucs voor je creativiteit

Maak snel en eenvoudig kennis met de belangrijkste functies van de Samplitude Music Studio en begin vandaag met de creatieve muziekproductie van het hoogste niveau - met de gratis onlinetutorials.

De MAGIX-tutorials geven je ook een eerste inzicht in de kleurrijke wereld van MAGIX en alle verschillende programma's.

Samplitude Music Studio 2019
Samplitude Music Studio 2019
99,00
In het winkelmandje
Upgrade

Hier kunt voor een gereduceerde prijs naar de meest actuele versie upgraden of uw updateservice verlengen. Hou daarvoor uw inloggegevens voor uw account of het serienummer van uw programma bij de hand.
[url=http://rdir.magix.net/?page=P1GQDMPV31Q3]Meer info over de updateservice[/url]