Samplitude Music Studio X8

Samplitude Music Studio X8
Jouw instap in de muziekproductie

Klaar, instellen, opnemen
Neem je eigen nummers op

Ga nu aan de slag met muziekproductie en Samplitude Music Studio! De beginnersvriendelijke muzieksoftware biedt creatieve functies voor het eenvoudig componeren, opnemen, mixen en masteren van je nummers. Met innovatieve tools kun je zelfs de meest complexe songarrangementen maken en bewerken. Music Studio brengt je naar afgewerkte nummers in minder klikken.


Je beginnersprogramma
met kenmerken uit de professionele competitie

Veel nieuwe functies van Sequoia Pro en Samplitude Pro X

Profiteer van de essentiële functies van onze professionele DAW's. Tot de nieuwe functies in Music Studio behoren EQ116, wizardFX Suite, coreFX Delay, de uitgebreide routing en een uitgebreidere dialoog voor het kopiëren van tracks. Begin je volgende productie nog professioneler uitgerust.

In studio's en uitzendingen bewezen stabiliteit

Samplitude Music Studio werkt nu met de ultrakrachtige audio-engine van Samplitude Pro X en Sequoia Pro. Wereldwijd werken grootheden uit de muziek- en omroepwereld al vele jaren succesvol met onze oplossingen. Dit garandeert stabiliteit en constante prestaties, zelfs op instaphardware.

Eindeloze mogelijkheden
Instrumenten, sounds & loops

Componeer er meteen op los en geef complete arrangementen vorm in Samplitude Music Studio. Je hebt de beschikking over een breed scala aan aanpasbare virtuele instrumenten en klankpools, elk met honderden professionele samples.

Ontdekte loops

Je hebt de perfecte zang opgenomen, maar je bent nog op zoek naar de juiste drums en melodieën? In de Soundpools en ACID-loopcollecties, die per genre zijn samengesteld, vind je een oneindig aantal samples van talloze instrumenten en in verschillende toonhoogten.

Nieuwe topfuncties
Samplitude Music Studio X8

Niet alleen de naam van de nieuwe versie heeft een make-over gekregen: Music Studio X8 zit boordevol bewezen professionele functies en gloednieuwe innovaties waarmee je in een mum van tijd professionele nummers produceert.

wizardFX Suite

wizardFX Suite

Of het nu gaat om geluidsexperimenten, snelle mixen of de finishing touch: de wizardFX Suite biedt veelzijdige dynamische, kleur- en modulatie-effecten met een uniek bedieningsconcept.

coreFX Delay

coreFX Delay

Van subtiel tot speels - van clean tot dub echo's: met de coreFX Delay kun je zowel vintage als moderne echo's simuleren.

EQ116

EQ116

EQ116 is de standaard equalizer in onze DAW-vlaggenschepen Samplitude Pro X en Sequoia Pro. Krijg volledige controle over alle frequenties en ervaar ultranauwkeurig geluid.

De belangrijkste punten in een overzicht

 • EQ116 - professionele equalizer
 • Verbeterde AUX-routing
 • Geoptimaliseerde MIDI-objectweergave
 • Directe opname - What you hear is what you get
 • Geavanceerd kopiëren van tracks
 • wizardFX Suite
 • coreFX Delay
 • 32 VITA-instrumenten
 • Klankmateriaal: tal van geluiden en loops
 • Meersporenopnamen in 24bit/96kHz-studiokwaliteit
Samplitude Music Studio X8 Waardebon voor MAGIX Independence Pro Standard
Samplitude Music Studio X8 Everything you need for your music.
Bespaar 43 %
89,99 i.p.v. 159,98 €
Prijzen incl. btw.,  Download zonder verzendkosten
Geldig tot 30. juni 2024
 • Alleen nu gratis erbij:
 • MAGIX Independence Pro Standard (t.w.v.: 59,99 €)
Upgrade: Samplitude Music Studio X8
Upgrade: Samplitude Music Studio X8 Everything you need for your music.
Bespaar 60 %
39,99 i.p.v. 99,99 €

Hier kun je upgraden naar de nieuwste versie. Houd daarvoor je inloggegevens voor je account of het serienummer van je programma bij de hand.

Prijzen incl. btw.,  Download zonder verzendkosten
Geldig tot 30. juni 2024
Samplitude Music Studio 365
Samplitude Music Studio 365 Samplitude Music Studio in abonnement van 12 maanden
Bespaar 30 %
41,88 € / jaar i.p.v. 59,88 € / jaar

Abonnements- en beëindigingsvoorwaarden: Uw Samplitude Music Studio 365 staat, zodra uw betaling is binnengekomen en is geactiveerd, direct ter beschikking. Het tarief voor de minimumlooptijd kan worden ingesteld bij het afsluiten van het contract als eenmalige betaling. De minimumlooptijd begint met de datum van de bestelling. Samplitude Music Studio 365 wordt automatisch elke 12 maanden verlengd, totdat u het abonnement beëindigd. Mocht het verlengingstarief of de hierin opgenomen belastingen wijzigen, wordt u hierover tijdig van te voren geïnformeerd. Een beëindiging is tot 1 maand voor het einde van de looptijd mogelijk. Stuur ons hiertoe een e-mail onder vermelding van het klantennummer naar het volgende adres: infoservice@magix.net

Prijzen incl. btw.,  Download zonder verzendkosten
Geldig tot 30. juni 2024

FAQs

Wat is Samplitude?
 

Samplitude is een muziekprogramma voor professionele muziekproductie en biedt professionele tools voor elke audioproductie. De Samplitude-familie omvat Samplitude Music Studio en Samplitude Pro X.

Wat is Samplitude Music Studio?
 

Samplitude Music Studio bevat alle functies en workflows die je nodig hebt voor je muziek in één enkele DAW! Het is het Zwitserse zakmes voor muziekproductie.

Wat is is Samplitude Pro X?
 

Samplitude Pro X is een DAW voor audio pro's. Het is de grote broer van Samplitude Music Studio en biedt professionele tools en een breed scala aan functies voor alle stadia van de audioproductie: virtuele instrumenten die inspireren tot nieuwe geluiden, nauwkeurige audio-engineering tools, en onmisbare mix- en mastering-effecten.

Is er een gratis testversie
van Samplitude?

Ja, er zijn gratis 30-dagen-testversies van de Samplitude-producten beschikbaar. Ga gewoon naar free-download section en begin.

Zijn MAGIX MUSIC MAKER en
MAGIX Samplitude compatibel?

Als je je MUSIC MAKER-vaardigheden naar een hoger niveau wilt tillen en op zoek bent naar een DAW met betere prestaties en meer mogelijkheden, dan is Samplitude Music Studio de juiste keuze! Het is aanpasbaar met MUSIC MAKER en je kunt MUSIC MAKER-projectbestanden (.mmm) gemakkelijk importeren door ze te slepen en ze op te slaan als een Samplitude-bestand (.vip)