Samplitude Music Studio 2020
Samplitude Music Studio 2020
Samplitude Music Studio 2020
Samplitude Music Studio 2020 Alles, wat je als muzikant nodig hebt.
Upgrade: Samplitude Music Studio 2020 Alles, wat je als muzikant nodig hebt.
Samplitude Music Studio 2020 Alles, wat je als muzikant nodig hebt.
Bespaar 49 €
49,99 i.p.v. 99,00 €
Prijzen incl. BTW.,  Download zonder verzendkosten

 Engelstalige programmaversie

 

 • Multitrackopname
 • Muziekproductie met virtuele instrumenten, sounds & loops
 • Professionele mix- & master-tools
 • NIEUW: Automation Lanes & plug-inbrowser
 • NIEUW: verbeterde MIDI-opties & -functies
 • NIEUW: 10 VST-instrumenten & 6 Soundpools

 

 

Geldig tot 15. juli 2020
 • Alleen nu erbij:
 • SOUND FORGE Audio Studio 13 (t.w.v.: 59,99 €)
39,99 i.p.v. 99,00 €

Hier kunt voor een gereduceerde prijs naar de meest actuele versie upgraden of uw updateservice verlengen. Hou daarvoor uw inloggegevens voor uw account of het serienummer van uw programma bij de hand.
[url=http://rdir.magix.net/?page=P1GQDMPV31Q3]Meer info over de updateservice[/url]

Prijzen incl. BTW.,  Download zonder verzendkosten

 Engelstalige programmaversie

 

 • Multitrackopname
 • Muziekproductie met virtuele instrumenten, sounds & loops
 • Professionele mix- & master-tools
 • NIEUW: Automation Lanes & plug-inbrowser
 • NIEUW: verbeterde MIDI-opties & -functies
 • NIEUW: 10 VST-instrumenten & 6 Soundpools

 

 

Geldig tot 19. juli 2020
 • Alleen nu erbij:
 • NIEUW! coreFX Volume Former (t.w.v.: 24,99 €)

Samplitude Music Studio 2020
Opnemen. Componeren. Mixen. Masteren.

Samplitude Music Studio heeft alle tools, die muzikanten en bands nodig hebben om hun nummers te componeren, op te nemen, te bewerken, te mixen en te masteren. Als virtuele repetietieruimte is het jouw nieuwe centrum voor creatieve jam-sessies en complete muziekproducties.

Opnemen
Eenvoudig en professioneel opnemen.

Gebruik opnamesjablonen en de ingebouwde tuner voor het stemmen van snaarinstrumenten en neem tegelijkertijd je zang of instrumenten op meerdere sporen op.

Meersporenopnamen

Meersporenopnamen

Neem instrumenten zang of rap op in 24-bit/96kHz op maximaal 16 monosporen of 8 stereosporen tegelijk. Je kunt bandrepetities, demotapes of complete albums in studiokwaliteit op meerdere sporen parallel opnemen, bewerken en afmixen.

Zangopnamen corrigeren

Zangopnamen corrigeren

Met Vocal Tune 2 kun je zangopnames met groot gemak corrigeren. Dankzij toonhoogtecurven en praktische golfvormen behoud je steeds het overzicht en kun je opnamen met het stiftgereedschap doelgericht bewerken.

Opnamesjablonen

Opnamesjablonen

De opnamesjablonen bereiden projecten voor op de opname van gitaren, piano's, zang of complete banden met slechts één klik en zonder dat je verdere instellingen moet uitvoeren. Daarbij wordt een spoor geladen voor de opname met EQ, compressor of andere effecten geladen en een ander spoor wordt voor bijvoorbeeld drumloops gereserveerd.

Snaarinstrumenten stemmen

Snaarinstrumenten stemmen

Met de geïntegreerde tuner kun je nog voor de opname controleren of de gitaar, de bas of de ukelele nauwkeurig gestemd zijn. Sla gewoon een snaar voor de microfoon aan en Samplitude laat je direct zien of de toon klopt of hoe ver het afwijkt van het ideaal.

Spoorfreeze

Spoorfreeze

Om werkgeheugen en CPU te ontzien zonder klankverlies: opnamen die met VST-plug-ins zijn ingespeeld of van effecten voorzien zijn, kunnen met spoorfreeze eenvoudig in het 32-bit-floating-formaat worden omgezet.

Virtuele muziekproductie
Instrumenten, Soundpools & MIDI

Je hebt je gitaarakkoorden, piano-melodieën of drumpatronen opgenomen en wilt de opnamen aanvullen met nog meer muzikale elementen? Completeer dan je nummers door virtuele instrumenten in te spelen en sounds en loops uit de meest uiteenlopende genres met drag & drop te combineren. Sluit gewoon je MIDI-apparaat aan en maak de compositie af.

 

Improviseren. Componeren.
Instrumenten in Samplitude Music Studio.

Samplitude Music Studio 2020 bevat 32 indrukwekkend klinkende VST-instrumenten voor het improviseren en componeren van eigen – van het originele geluid van een concertvleugel of synthesizers vol sfeer tot aan moddervette drums of complete orkestpartijen.

Analog Synths 2

Een unieke synthesizer met zo veel overweldigende geluiden – van analoog tot digitaal, van klassiek tot modern. Analog Synths 2 levert klanken voor elk genre.

Wooden Clarinet

De houten klarinet is een typisch orkest- en jazzinstrument maar past met zijn warme klank bij elke muziekstijl – van pop of r&b tot house.

Handchimes, Bells and Glass

Meer ritmiek en volle klank: de virtuele metaal- en glas-percussie geeft de maat aan en zorgt voor gevoelige melodische sequensen.

Lead Trumpets

Een traditioneel instrument, dat ook tegenwoordig nog in de modernste composities wordt gebruikt en elk nummer een gevoelige noot geeft.

Mid and Low Brass

Hiphop of jazz, pop of EDM – de virtuele koperblazers zijn universeel inzetbaar en geschikt als begeleiding voor elke stijl.

Cornets

Een hoorninstrument, dat qua klank op een trompet lijkt en zowel in de klassieke orkestmuziek als in moderne popsongs wordt gebruikt.

Bongos

Hete Caraïbische flair direct in Samplitude Music Studio: de bongo's nodigen met hun swingende ritmes uit tot salsadansen.

Congas

Ritmisch temperament in latino-stijl – met de conga's wordt meeslepende dansmuziek gemaakt.

Shaker

Of het nou latijnsamerikaanse muziek is op mainstream pop – de virtuele ratel geeft elk genre de nodige groove.

Taiko

Het wordt echt spannend als je de grote Japanse buistrommel inzet. Perfect voor dramatische sequensen in nummers of soundtracks.

Accordeon

Geef je liedjes een vleugje kustgevoel en frisse lucht van thuis - met Accordion, je virtuele trekzak. Hiervoor werden de twee varianten "Styrian" en "Bandoneon" gesampled en natuurgetrouw weergegeven.

 

Choir

Buitengewone achtergrondzang of stemmige ondersteuning voor een refrein - het virtuele koor bevat kristalheldere vrouwenstemmen, diepe mannenstemmen en gemengde stemmen voor het creëren van zeer elegante melodielijnen.

Church Organ

Het Church Organ fascineert met diepe, majestueuze klankwerelden. Daarvoor zijn de imposante klanken van een Venetiaans orgel opgenomen. Net als het origineel, biedt dit instrument geweldige emotionaliteit en dramatiek.

Cinematic soundscapes

Cinematic Soundscapes: diep mystiek en toch extreem exotisch, dit opmerkelijke virtuele instrument creëert een verbluffende soundscape voor films en abstracte elektronische muziek met veel drama.

Cinematic Synth

Donkere droomsequensen, krakende baslijnen en filmische toetsen - de Cinematic Synth heeft alles om een filmische sfeer te creëren. De meegeleverde effecten geven de geluiden een fantastisch gevoel. Ideaal voor het nasynchroniseren van films.

Concert Grand

De Concert Grand levert een geluid om verliefd op te worden. Deze virtuele piano werd gesampled op een professionele vleugel in een concertzaal en schittert met het onnavolgbare geluid van een klassieke piano.

Drum Engine

De legendarische Drum Engine geeft je niet alleen een veelheid aan elektronische drumkits, maar ook vooraf ingestelde geluiden en een uitstekende interface voor het programmeren van fantastische grooves.

Folk

Een levendige banjo, een gevoelige piano, ritmische percussie of een dromerige akoestische gitaar - met Folk Instrument voor dde bijzondere noot in traditionele countrymuziek of moderne popproducties.

World Flutes

Panfluit, Bulgaarse piccolo, West-Afrikaanse tambin, de Kiowa Native American of de Chinese Xiao: World Flutes verenigt fluiten uit alle delen van de wereld – met een zeer authentisch geluid.

 

Jazz-drums

Authentiek klinkende kwastjes, toms, ride-bekkens en hi-hats - de Jazz Drums zorgen voor de juiste groove en onmiskenbare charme van een jazz-kelder in je producties.

Lead Synth

Een echte leider maar ook voor muzikale begeleiding: deze synthesizer biedt met zijn onmiskenbare geluid voor zowel melodische als harmonische accenten en biedt ook drijvende elementen voor veel spanning in je tracks.

Orchestral Ensemble

De professionele opnames van koper- en houtblazers evenals drums en snaren maken van het Orchestral Ensemble een indrukwekkend plug-in instrument. Ideaal voor film- en popproducties, maar ook voor vette hiphop-beats.

Pop Drums

De kleurrijke mix van akoestische en elektronische drumgeluiden biedt alles voor frisse trapbeats, opwindende popgrooves of zelfs relaxte rap. Met de Pop Drums vind je altijd het juiste ritme.

Rock Drums

Schitterend gesamplede kits en authentieke drumgrooves: of het nu gaat om het stuwende dubbele bas, nagalmende arena-drumgeluiden of het zuivere geluid van een studiodrumstel - de rockdrums kunnen alles.

Power Guitar

Een unieke gitaar met veel power en origineel klinkende klanken in heavy-metal-, reggae-, psych- of ook brit-style: Power Guitar belichaamt rock'n'roll zoals geen ander instrument dat kan en geeft elk genre een flinke opkikker.

 

Soundtrack Percussion

Soundtrack Percussion is de tool voor filmische drumgeluiden. De uitstekende percussie-instrumenten geven je nummers dat beetje extra ritme en maken van je soundtrack een unieke geluidservaring.

DN-e1

Met de opwindende geluiden van de een virtueel-analoge synthesizer creëer je experimentele en buitengewoon krachtige soundscapes. Opzwepend elektrisch geluid en vibrerende bassen - de DN-e1 is je instrument voor oorverdovende clubmuziek.

Sampler

Bouw je grooves met eigen geluiden. Versleep audiobestanden naar de sampler, die ze vervolgens automatisch knipt en de geluidsfragmenten over de 8 virtuele pads verdeelt. Vervolgens gewoon met MIDI aansturen en spelen.

Revolta

Perfect voor improviseren en het programmeren van eigen geluiden: de Revolta heeft onder andere klassieke synthesizers, ambient- en fretless-bassen, FX-kits en voorgeprogrammeerde sequensen - voor elektro-tracks die aankomen.

BeatBox 2

Bombastisch geluid met de BeatBox 2! Het virtuele instrument biedt je tal van mogelijkheden voor het vormgeven van geluid van drums. Bovendien kun je je eigen audiobestanden laden in BeatBox 2 en ze integreren in de beatsectie.

Robota

Krachtige drums, vervormde ritmes of duistere synthklanken? De klassieke en vierstemmige drumcomputer is indrukwekkend ontworpen en werkt met de synthesizer met zowel samples als oscillators.

Loop Designer

Met de Loop Designer kun je eenvoudig je eigen drumloops en basfiguren maken en veel variatie in je muziekproductie brengen. Daarvoor zorgen ritmische veranderingen, diverse filters, een reverse- en een toevalsfunctie.

Music Maker instrumenten gebruiken

Music Maker instrumenten gebruiken
Eenvoudig spelen

Speel met Music Maker instrumenten in Samplitude Music Studio Het programma herkent ze automatisch en je kunt ze direct gebruiken voor je composities.

Sounds & loops voor je muziek
Soundpools in Samplitude Music Studio.

Samplitude Music Studio 2020 beschikt over 6 nieuwe soundpools met een grote selectie van vooraf geproduceerde geluiden en loops die je kunt gebruiken als schetsen of als aanvulling op je arrangementen.

Pop Rock - Monster of Rock
Chart Hits - Radio Pop
EDM - Ecstasy! EDM Bangerz
Score - Game of Tones
Blues - Muddy Buddy
Reggaeton - Moombahton

Aansluiten. Opnemen. Bewerken.
MIDI in Samplitude Music Studio

Sluit je MIDI-apparaten, zoals keyboards of pad-controllers gewoon aan, speel je eigen muziek in en bewerk de MIDI-sporen en -noten.

 

Verbeterde MIDI-opties

In Samplitude Music Studio kun je je VST-instrumente gemakkelijk zo kiezen en wisselen als jij dat wilt of de inhoud van complete MIDI-sporen gewoon transponeren en een snel overzicht houden over de actieve MIDI-kanalen.

 

Nieuwe MIDI-bewerkingsfuncties

Samplitude Music Studio 2020 overtuigt door betere plug & play van MIDI-apparaten, eenvoudigere bewerking van MIDI-automatiseringsgegevens en een functie om automatiseringsgegevens glad te strijken en te verbeteren.

MIDI Velocity Dynamics

Met het MIDI Velocity Dynamics Panel bestuur je de aanslaggevoeligheid van je opgenomen MIDI-instrumenten. Deze kun je op elk moment bewerken, wijzigen en aanpassen - totdat je het juiste gevoel hebt gevonden, en dat ook tijdens of na de opname.

MIDI-editor

MIDI-editor

Speel melodieën en drumritmes in met een MIDI-apparaat of met de muis en bewerk ze gemakkelijk in de MIDI-editor. De weergaven Piano-roll, Score en Drum-editor zijn beschikbaar. De notatie van je composities en arrangementen kun je nu via de MIDI-editor laten weergeven – en zelfs uitprinten.

Bewerken
Vorm je nummers

Samplitude Music Studio heeft een aantal professionele oplossingen voor het bewerken van je geluidssporen en -bestanden. Vorm nummers naar je eigen voorstellingen.

Pitchshifting

Pitchshifting

Uitstekend voor snelle harmoniewijzigingen in het arrangement: de toonhoogte van samples of audiobestanden kunnen heel eenvoudig worden aangepast terwijl de afspeelsnelheid constant blijft.

Timestretching

Timestretching

Voor nog meer snelheid in het project: dankzij het zplane-algoritme kan de afspeelsnelheid van je audiomateriaal comfortabel en zonder artefacten worden aangepast - zonder dat de toonhoogte verandert.

Perfecte overgangen

Perfecte overgangen

Meesterlijke crossfades in elk muziekstuk: met de crossfade-editor kun je overgangen tussen verschillende audiobestanden naar wens vormgeven.

Objecten & takes samenvoegen

Objecten & takes samenvoegen

Leg al je objecten en takes op elk gewenst moment in groepen vast. Je kunt objecten in een spoor of over meerdere sporen groeperen en vervolgens samen verschuiven, bewerken of van andere effecten voorzien.

Lijmfunctie

Lijmfunctie

Perfecte opnamen bestaan meestal niet uit één take, maar uit een combinatie van meerdere opgenomen sequensen. Zorg voor meer overzicht door verschillende delen van een audio-object "aan elkaar te plakken".

Mixen & masteren
De perfecte sound

Met hoogwaardige effecten en professioneel mastergereedschap geef je je muziek een onmiskenbare sound en de definitieve mix precies die afstellingen die het de finishing touch geven. Aux- en submix-bussen zorgen voor ene praktische workflow bij het werken met effecten, zoals reverb of delay, en bij het samenvoegen van de uitgangen van meerdere sporen.

 

Automation Lanes

Automatisering van volume, panorama en andere spoor- en effectparameters wordt in Samplitude Music Studio in subsporen onder het audiospoor afgebeeld en bewerkt. Bewerk zoveel parameters tegelijk als je wilt en schakel de Automation Lanes in- of uit om het overzicht in je projecten niet te verliezen.

Plug-inbrowser

Met de plug-inbrowser heb je snel toegang tot effecten en instrumenten en je kunt de plug-ins gemakkelijk met toetsencommando's gebruiken. Bovendien kun je effecten en instrumenten sorteren en de filterfunctie gebruiken, om ze heel makkelijk terug te vinden. Dankzij de favorietenfunctie heb je je favoriete plug-in snel te pakken.

Vandal SE

Vandal SE

Overdrive/distortion, tremolo of chorus: de effectsjablonen van de virtuele bas- & gitaarversterkers Vandal SE creëren het geluid van analoge versterkers, maar bieden ook een volledig eigen sound.

Orange Vocoder ME van zynaptiq

Orange Vocoder ME van zynaptiq

Zo heb je je stem gegarandeerd nog nooit gehoord: de vocal-modulator van zynaptiq zorgt voor een futuristische stemgeluid en daardoor voor een compleet nieuwe vocale beleving.

essentialFX Suite

essentialFX Suite

11 uitstekende plug-ins in één collectie: met de essentialFX Suite heb je genoeg effecten voor alle toepassingen op het gebied van mixen en masteren.

eFX Gate

eFX Gate

De flexibele gate-plug-in wordt gebruikt voor ruisonderdrukking met zachte knieoptie en als sidechain-filter voor ducking-effecten.

eFX Vocal Strip

eFX Vocal Strip

Geoptimaliseerd voor opnamen van zang en gesproken woord: de eFX Vocal Strip is een kanaal met compressor, DeEsser, gate, hoogdoorlaatfilter en toonregeling.

eFX Compressor

eFX Compressor

Klassieke compressor voor het egaliseren van geluidsmateriaal of het toevoegen van punches - inclusief soft-clipfunctie en verbeterd sidechain-filter.

eFX Tremolo Pan

eFX Tremolo Pan

Met eFX Tremolo Pan bereik je klassieke tremolo-effecten, bewerkingssnelheden, vormen, tremolo's, tempo-synchronisaties en panorama's.

eFX chorus-flanger

eFX chorus-flanger

Meer diepte voor het geluid - eFX Chorus Flanger biedt alles wat je nodig hebt, van choruseffecten tot flanger-geluiden. Stel bovendien frequentie-, diepte-, feedback- en mix-instellingen moeiteloos in.

eFX deEsser

eFX deEsser

Met eFX deEsser filter je ongewenste sisgeluiden uit stem- of zangopnames.

eFX Phaser

eFX Phaser

Geef je hoofdsporen meer beweging en de gitaren meer dynamiek. Dit klassieke phaser-effect beschikt bovendien over instellingen voor snelheid, diepte, feedback en mix.

eFX Tube Stage

eFX Tube Stage

eFX Tube Stage beschikt over pre- en post-EQ's en een oversamplingmodus waarmee je een indrukwekkend analoog geluid kunt creëren voor een authentiek rijk geluid van analoge buizenversterkers.

eFX Limiter

eFX Limiter

Meer volume voor het audiosignaal en minder clipping met de efficiënte en dynamische limiter.

eFX Reverb

eFX Reverb

Geef je geluiden korte of lange nagalm - met de eFX Reverb, die je geluiden meer ruimte en sfeer geeft.

eFX Stereo Delay

eFX Stereo Delay

Met individueel instelbare delays voor beide kanalen en een geavanceerde Tempo Sync-functie, is de stereodelay geschikt voor elke track.

Spooreffecten

Spooreffecten

Vorm en bewerk klanken op een apart spoor of werk met praktische presets, zoals bijvoorbeeld de Bass Killer, Super Woofer en frequentieverhogingen voor hoge en middentonen.

Objecteffecten

Objecteffecten

Wijzig het geluid van afzonderlijke delen van een nummer – zonder complete sporen van effecten te voorzien of met gecompliceerde automatisering te werken. Zo kun je bijvoorbeeld alleen een bepaald woord in je zangopnames voorzien van een effect.

Vintage-effecten

Vintage-effecten

Met de vintage-effecten komt het echte jaren 80-gevoel samen. Naast klassieke effectapparaten zoals chorus, flanger, delay, distortion, filter en tapesimulatie, zorgt de AM-track SE voor een markant vintage-geluid.

6-bands equalizer

6-bands equalizer

Voor een excellent klankbeeld: met de parametrische 6-bands equalizer kun je de volumes van de verschillende frequenties comfortabel op elkaar afstemmen en het geluid van je nummer zo in zijn geheel beïnvloeden.

Multibandcompressor

Multibandcompressor

Produceer je muziek even hard als de huidige charthits: de multiband-compressor deelt het ingangssignaal in verschillende frequentiebanden op waarvan je vervolgens de mate van compressie afzonderlijk kunt aansturen.

Albumproductie en Marker Manager

Albumproductie en Marker Manager

Voor het publiceren van uitgebreide mastering-sessies kun je de mp3-ID- en cd-tekstgegevens bewerken en alle nummers als afzonderlijke nummers exporteren. De marker-manager verhoogt de overzichtelijkheid bij albumproducties. Zo kun je bij complexe masterprojecten alle markers, zoals track- of pauzemarkers, filteren en bewerken.

Master-automatisering

Master-automatisering

Master-automatisering voor een nog betere workflow: in Samplitude Music Studio bepaal je hoe het volume, panorama en andere parameters in het masterkanaal, evenals verschillende effectparameters, moeten veranderen terwijl het nummer wordt afgespeeld.

 

Mastering Suite

Professionele gereedschappen voor een nog professioneler geluid. In Samplitude Music Studio vind je onder meer: een StereoFX-module, een multiband-compressor, een 6-bands-equalizer, een limiter, de Multimax en nog veel meer voor een ongeëvenaard geluid.

Auto-mastering

Auto-mastering

Masteren behoort tot een van de meest veeleisende processen bij de muziekproductie waarvoor zeer uitgebreide ervaring in het waarnemen van klanken noodzakelijk is. De auto-mastering analyseert jouw audiomateriaal en vindt automatisch de optimale klankinstellingen voor je nummer.

Klankanalyse
Bekijk jouw geluid

Samplitude Music Studio biedt je uitgebreide geluidsanalysetools waarmee je geluid zichtbaar wordt. Zo weet je altijd precies wat je moet doen om een nog betere geluidservaring te bereiken.

Visuele klankanalyse

Werk met visuele analysehulpmiddelen om de frequentiebereiken te mixen en op te ruimen, bijvoorbeeld om frequentieoverlap in het stereoveld te detecteren. Inbegrepen zijn onder meer een vectorscoop, een spectroscoop en een spectrogram.

Richtingmeter

De richtingmeter laat je zien hoe het geluid van je muziekproductie er in het stereobeeld uitziet. Zo kun je de monocompatibiliteit van je geluid aanzienlijk beter beoordelen en nauwkeurige aanpassingen maken.

Piekmeter

De piekmeter laat je het piekniveau van je muziekproductie zien. Wanneer bepaalde waarden te vaak overschreden worden, moet je de betreffende veroorzaker bij de mixdown zachter zetten of het betreffende frequentiebereik onderdrukken. Zo voorkom je oversturingen in de mix.

 

Meer functies
Volledige kracht. Vol geluid. Volmaakte projecten.

Samplitude Music Studio is uitgerust met krachtige 64-bit technologie en biedt tal van functies voor een soepele workflow. Multicore-ondersteuning, een interne hybride audio-engine, VST3-ondersteuning en nog veel meer - Samplitude Music Studio kent bijna geen grenzen.

Interne Hybrid Audio Engine

Interne Hybrid Audio Engine

De interne hybride audio-engine wordt gebruikt door professionele geluidstechnici en producenten over de hele wereld en maakt indruk met optimaal latency-management bij het opnemen en afspelen van je nummers.

64 bit- & multicore-support

64 bit- & multicore-support

Dankzij 64 bit- en multicore-support maak je optimaal gebruik van de rekenkracht en het werkgeheugen van je computer. Juist bij het gebruik van plug-ins die veel geheugenruimte gebruiken en het maken van complexe mixen kun je daardoor opvallende verbeteringen van de prestaties behalen.

32 instrumenten in een project

32 instrumenten in een project

In Samplitude Music Studio kun je maximaal 32 virtuele instrumenten in een enkel project laden en deze dan tegelijkertijd gebruiken. Dit geeft je composities een nog grotere muzikale rijkdom.

 

VST3 & ReWire

VST3 & ReWire

Samplitude Music Studio biedt VST- en ReWire-ondersteuning voor extra instrumenten en effecten. Ondersteuning van VST3-plug-in bevat de integratie, automatisering en VST-multi-output. De volgende interfaces staan voor je klaar: VST3, VST2, ASIO, ReWire, SMPTE, MTC en MC.

Hardware-support

Hardware-support

Samplitude Music Studio ondersteunt het Mackie-Control-protocol en daarmee de standaard hardware-controllers. Je kunt automatiseringen live door het bewegen van de faders in de mixer of in een externe controller opnemen waarbij de niveaus zich automatisch aan het verloop aanpassen.

Snelstart-assistent

Snelstart-assistent

Met de snelstart-assistent ben je altijd klaar om nieuwe muziek te maken. De Quickstart Wizard maakt alles voor het opnemen, componeren en improviseren voor je klaar - met slechts een enkele klik.

MAGIX Audio Remote

MAGIX Audio Remote

Samplitude Music Studio 2020
Bespaar 49 €
Samplitude Music Studio 2020
i.p.v. 99,00 € 49,99
In het winkelmandje
Upgrade

Hier kunt voor een gereduceerde prijs naar de meest actuele versie upgraden of uw updateservice verlengen. Hou daarvoor uw inloggegevens voor uw account of het serienummer van uw programma bij de hand.
[url=http://rdir.magix.net/?page=P1GQDMPV31Q3]Meer info over de updateservice[/url]

Geldig tot 15. juli 2020
 • Alleen nu erbij:
 • SOUND FORGE Audio Studio 13 (t.w.v.: 59,99 €)