Samplitude Music Studio 2019
Samplitude Music Studio 2019
Samplitude Music Studio 2019
Samplitude Music Studio 2019 Alles, wat je als muzikant nodig hebt.
Upgrade: Samplitude Music Studio 2019 Alles, wat je als muzikant nodig hebt.
Samplitude Music Studio 2019 Alles, wat je als muzikant nodig hebt.
99,00
Prijzen incl. BTW.,  Download zonder verzendkosten

Engelstalige programmaversie

 • NIEUW! Meer virtuele instrumenten en professionele plug-in-effecten
 • NIEUW! Master-automation end MIDI Velocity Dynamics
 • NIEUW! Gebruik tot 32 instrumenten in een project
 • NIEUW! Moderne carbon-look
 • 64-bit-architectuur en multicore-support
 • Tal van geluiden, loops en instrumenten
 • Quickstart-assistent en MAGIX Audio Remote
 • 24-bit/96 kHz multitrackopname
49,00 i.p.v. 158,99 €

Hier kunt voor een gereduceerde prijs naar de meest actuele versie upgraden of uw updateservice verlengen. Hou daarvoor uw inloggegevens voor uw account of het serienummer van uw programma bij de hand.
[url=http://rdir.magix.net/?page=P1GQDMPV31Q3]Meer info over de updateservice[/url]

Prijzen incl. BTW.,  Download zonder verzendkosten

Engelstalige programmaversie

 • NIEUW! Meer virtuele instrumenten en professionele plug-in-effecten
 • NIEUW! Master-automation end MIDI Velocity Dynamics
 • NIEUW! Gebruik tot 32 instrumenten in een project
 • NIEUW! Moderne carbon-look
 • 64-bit-architectuur en multicore-support
 • Tal van geluiden, loops en instrumenten
 • Quickstart-assistent en MAGIX Audio Remote
 • 24-bit/96 kHz multitrackopname
Geldig tot 21. juli 2019
 • 50 € korting
 • Alleen nu erbij:
 • SOUND FORGE Audio Studio 12 (t.w.v.: 59,99 €)

Das neue Samplitude Music Studio 2019.
Meer voor de artiest. Meer voor de muziek.

De nieuwe Samplitude Music Studio 2019 biedt ambitieuze muzikanten en bands nog meer creatieve mogelijkheden - met hoogwaardige instrumenten, professionele effecten en functies voor jammen, componeren en opnemen. De software blijft imponeren met een opmerkelijk intuïtieve interface, die nu is ontworpen in een moderne en elegante carbon-look. De gloednieuwe Samplitude Music Studio: muziek maken en produceren op professioneel niveau!

Nieuwigheden in een overzicht

 • 3 nieuwe virtuele instrumenten: Vita Orchestral Ensemble, Vita Grand Piano en Vita Sansula
 • 11 professionele effecten in de essentialFX Suite
 • MIDI Velocity Dynamics
 • Master-automatisering
 • Gebruik tot 32 instrumenten in een project
 • Interface in een nieuwe moderne carbon-look

Nieuwe virtuele instrumenten.
Voor nog meer creativiteit.

De Samplitude Music Studio bevat nu meer Vita-instrumenten voor nog meer creatieve ontwikkelingsvrijheid bij het componeren. Het orkestrale ensemble, Grand Piano en Sansula betoveren met hun uitstekende geluiden voor een authentieke muziekervaring.

Vita Orchestral Ensemble

Blaasinstrumenten en houtblazers, drums, strijkers en vele andere geluiden - met het Vita Orchestral Ensemble kun je indrukwekkende orkestmuziek componeren. Dit virtuele plug-in-instrument is perfect voor producenten van films en popmuziek.

Vita Grand Piano

Er gaat niets boven het authentieke geluid van een piano - of het nu voor klassiek, pop, jazz of hiphop is. En dit is precies wat de Vita Grand Piano biedt. De eigen composities bereiken dus een muzikale kwaliteit die ongeëvenaard is.

Vita Sansula

De Vita Sansula heeft een uniek Kalimba-geluid met een zwevend, bijna bolvormig karakter. Met dit virtuele instrument componeer je levendige melodieën die diep raken.

Nieuwe effecten.
voor de professionele mix.

De nieuwe Samplitude Music Studio bevat nu nog meer effecten voor mixen en masteren. Met de plug-ins in de essentialFX Suite krijgt je mix een professionelere klank dan ooit.

essentialFX Suite

NIEUW! essentialFX Suite

Elf eersteklas plug-ins in slechts één suite - de essentialFX Suite. De effecten van deze professionele studiotool zijn gebaseerd op hoogwaardige algoritmen en zorgen voor een uitstekend geluid. De essentialFX Suite biedt ook duidelijke bedieningselementen en een laag gebruik van hulpbronnen voor de ideale werkomgeving op weg naar een onvergelijkbaar geluidsresultaat.

eFX Gate

Een flexibele plug-in voor ruisonderdrukking met soft-knee-optie en een sidechain-filter voor ritmische ducking-effecten.

eFX Vocal Strip

De eFX Vocal Strip is een kanaal met compressor, DeEsser, gate, hoogdoorlaatfilter en toonregeling dat is geoptimaliseerd voor opnamen van zang en gesproken woord.

eFX Tremolo Pan

Een plug-in voor klassieke en modulerende tremolo-effecten die opties biedt voor het bewerken van snelheden, vormen, tremolo's, tempo-synchrronisaties en panorama's.

eFX deEsser

De dynamische eFX deEsser filtert ongewenste sisgeluiden uit stem- en stemopnames.

eFX Phaser

Een klassiek phaser-effect, dat de hoofdsporen meer elan en de gitaren meer dynamiek geeft. De eFX Phaser kan worden gebruikt om snelheden, dieptepunten, feedback en mixen in te stellen.

eFX Limiter

De eFX Limiter is een zeer efficiënte dynamische plug-in voor meer volume van het audiosignaal en voorkomt clipping.

eFX Reverb

Met deze plug-in worden veelzijdige reverb-effecten van korte tot lange nagalmtijden bereikt, die de geluiden meer pit en sfeer geven.

eFX Stereo Delay

eFX stereo-delay is geschikt voor elk nummer en heeft apart instelbare delays voor beide kanalen en een clevere temposync-functie.

eFX Compressor

De eFX-compressor wordt gebruikt voor het nivelleren van audiobestanden of het toevoegen van punches. Naast de standaard bedieningselementen beschikt deze klassieke Compressor over een soft-clip-functie en een uitgebreid sidechain-filter.

eFX chorus-flanger

Deze plug-in heeft alles wat je nodig hebt om diepte aan geluiden toe te voegen - van subtiele choruseffecten tot dramatische flanger-geluiden. Bovendien kun je met de eFX Chorus Flanger eenvoudig de instellingen voor frequentie, diepte, feedback en mix instellen.

eFX Tube Stage

De effectplug-in simuleert het rijke geluid van analoge buizenversterkers - en met de grootst mogelijke authenticiteit. eFX Tube Stage beschikt over uitstekende pre- en post-EQ's en een oversampling-modus voor perfect analoog geluid.

Meer controle.
Over jouw muziek.

Nieuwe functies maken de muziekproductie in Samplitude Music Studio nog eenvoudiger: ontdek de automatisering van mastering en MIDI Velocity Dynamics en gebruik maximaal 32 instrumenten tegelijkertijd in slechts één project. Geef je nummers extra gevoel en een ongeëvenaard geluid zonder ooit je muziekproducties uit het oog te verliezen en deze steeds onder controle te houden.

Master-automatisering

Master-automatisering

Mastering gemakkelijk gemaakt: met de Master Automation worden presets voor volume, breedte en diepte van geluiden en andere masteringparameters gemaakt. Deze worden dynamisch overgenomen en zijn dan van toepassing op andere projecten.

MIDI Velocity Dynamics

Verlies nooit het gevoel en de controle over je geluiden. Met MIDI Velocity Dynamics kun je de snelheid van je instrumenten aanpassen en bewerken - tijdens en zelfs na de opname.

32 instrumenten in een project

32 instrumenten in een project

Gebruik maximaal 32 instrumenten tegelijk - in een enkel project. Dus twee keer zoveel als voorheen. Dit geeft je nog meer mogelijkheden voor creatieve ontwikkeling en voor het componeren en arrangeren van je nummers.

Een nieuwe look.
De carbonstijl.

Een nieuwe look. De carbonstijl.

De meest opvallende nieuwigheid in de Samplitude Music Studio valt meteen op: de nieuw ontworpen interface, die een moderne en nobele carbonlook heeft. De Samplitude Music Studio maakt niet alleen indruk door de eenvoudige en intuïtieve bediening, maar ook door nieuwe elegantie.

Nog meer content vind je op
PRODUCERPLANET.com

Producer Planet is het gloednieuwe content-platform voor producers. Kijk rond in de vele loops en samples, virtuele instrumenten en nog veel meer voor audio- en videoproducties. Het ideale platform voor professionele producers die op zoek zijn naar precies het juiste gereedschap voor hun projecten.