Samplitude Music Studio X8

Samplitude Music Studio X8
Jouw instap in de muziekproductie

Meer professionele tools
Voor betere producties

De gloednieuwe Samplitude Music Studio X8 is er, en wordt geleverd met talloze professionele functies van Samplitude Pro X en Sequoia Pro die je producties gegarandeerd naar een hoger niveau tillen. Bovendien draait de nieuwe versie nu op dezelfde krachtige audio-engine als onze twee eersteklas DAW's. Geniet van indrukwekkende prestaties en stabiliteit, zelfs op hardware van instapniveau.

EQ116

NIEUW
EQ116, professionele equalizer van Sequoia Pro

Ontdek de krachtige 6-bands EQ voor precieze geluidsvorming. De EQ116 levert nu een aanzienlijk betere geluidskwaliteit dankzij oversampling. De ingebouwde analyzer geeft je een overzicht van je hele frequentiespectrum en geeft je absolute controle over je geluid.

Routing-widget van Samplitude Pro X


NIEUW

AUX-routing vanuit Samplitude Pro X

Gebruik vanaf nu de professionele audiorouting van Samplitude Pro X: stel de AUX Send-regelaar in als Direct Out, Pre-Fader of Post-Fader. Met pre-fader maak je aparte monitormixen, terwijl post-fader werkt na de volumeregeling. Perfectioneer je geluid met Samplitude Music Studio X8.

coreFX Delay

NIEUW
coreFX Delay

Van subtiel tot speels - van clean tot dub echo's: met de coreFX Delay kun je zowel vintage als moderne echo's simuleren. Creëer subtiele slapbacks of enorme kamers met een verscheidenheid aan regelparameters en presets om uit te kiezen.

Verbeterd kopiëren van sporen

NIEUW
Verbeterd kopiëren van sporen

De praktische functie voor een bliksemsnelle workflow van Samplitude Pro X. Met deze tool kun je eenvoudig sporen overzetten tussen projecten terwijl alle effecten, automatiseringen, plug-ins en andere spooreigenschappen naar wens behouden blijven.

Geoptimaliseerde MIDI-objectweergave

NIEUW
Geoptimaliseerde MIDI-objectweergave

Meer opvallende notitieblokken en duidelijkere kleuren zorgen voor meer oriëntatie in het project, zodat je nooit het overzicht verliest. Je kunt je volledig concentreren op het componeren met je MIDI-instrumenten en je creativiteit de vrije loop laten.

wizardFX Suite

NIEUW
wizardFX Suite

11 spannende effecten, eindeloze mogelijkheden

Of het nu gaat om last-minute wijzigingen of compleet onverwachte geluiden, wizardFX versnelt elke mix en geeft je eindeloos veel inspiratie voor je nummers. Dankzij het éénknops-principe en de talloze presets bereik je je doel in een handomdraai: gewoon selecteren, luisteren en starten. Professionele effecten toepassen is nog nooit zo eenvoudig geweest.

SOUNDPOOLS
Jouw groove basis voor elke nummer

Kies uit vele verschillende stijlen en honderden vet geproduceerde samples. Combineer stedelijke en exotische geluiden naar believen m.b.v. drag & drop en maak nieuwe ritmes, nieuwe melodieën en nieuwe liedjes.

De belangrijkste punten in een overzicht

  • EQ116 - professionele equalizer
  • Verbeterde AUX-routing
  • Geoptimaliseerde MIDI-objectweergave
  • Directe opname - What you hear is what you get
  • Geavanceerd kopiëren van tracks
  • wizardFX Suite
  • coreFX Delay
  • 32 VITA-instrumenten
  • Klankmateriaal: tal van geluiden en loops
  • Meersporenopnamen in 24bit/96kHz-studiokwaliteit
Samplitude Music Studio X8
Samplitude Music Studio X8 Everything you need for your music.
Bespaar 20 %
79,99 i.p.v. 99,99 €
Prijzen incl. btw.,  Download zonder verzendkosten
Geldig tot 28. april 2024
Upgrade: Samplitude Music Studio X8
Upgrade: Samplitude Music Studio X8 Everything you need for your music.
Bespaar 60 %
39,99 i.p.v. 99,99 €

Hier kun je upgraden naar de nieuwste versie. Houd daarvoor je inloggegevens voor je account of het serienummer van je programma bij de hand.

Prijzen incl. btw.,  Download zonder verzendkosten
Geldig tot 28. april 2024
Samplitude Music Studio 365
Samplitude Music Studio 365 Samplitude Music Studio in abonnement van 12 maanden
Bespaar 30 %
41,88 € / jaar i.p.v. 59,88 € / jaar

Abonnements- en beëindigingsvoorwaarden: Uw Samplitude Music Studio 365 staat, zodra uw betaling is binnengekomen en is geactiveerd, direct ter beschikking. Het tarief voor de minimumlooptijd kan worden ingesteld bij het afsluiten van het contract als eenmalige betaling. De minimumlooptijd begint met de datum van de bestelling. Samplitude Music Studio 365 wordt automatisch elke 12 maanden verlengd, totdat u het abonnement beëindigd. Mocht het verlengingstarief of de hierin opgenomen belastingen wijzigen, wordt u hierover tijdig van te voren geïnformeerd. Een beëindiging is tot 1 maand voor het einde van de looptijd mogelijk. Stuur ons hiertoe een e-mail onder vermelding van het klantennummer naar het volgende adres: infoservice@magix.net

Prijzen incl. btw.,  Download zonder verzendkosten
Geldig tot 28. april 2024

FAQs

Wat is Samplitude?
 

Samplitude is een muziekprogramma voor professionele muziekproductie en biedt professionele tools voor elke audioproductie. De Samplitude-familie omvat Samplitude Music Studio en Samplitude Pro X.

Wat is Samplitude Music Studio?
 

Samplitude Music Studio bevat alle functies en workflows die je nodig hebt voor je muziek in één enkele DAW! Het is het Zwitserse zakmes voor muziekproductie.

Wat is is Samplitude Pro X?
 

Samplitude Pro X is een DAW voor audio pro's. Het is de grote broer van Samplitude Music Studio en biedt professionele tools en een breed scala aan functies voor alle stadia van de audioproductie: virtuele instrumenten die inspireren tot nieuwe geluiden, nauwkeurige audio-engineering tools, en onmisbare mix- en mastering-effecten.

Is er een gratis testversie
van Samplitude?

Ja, er zijn gratis 30-dagen-testversies van de Samplitude-producten beschikbaar. Ga gewoon naar free-download section en begin.

Zijn MAGIX MUSIC MAKER en
MAGIX Samplitude compatibel?

Als je je MUSIC MAKER-vaardigheden naar een hoger niveau wilt tillen en op zoek bent naar een DAW met betere prestaties en meer mogelijkheden, dan is Samplitude Music Studio de juiste keuze! Het is aanpasbaar met MUSIC MAKER en je kunt MUSIC MAKER-projectbestanden (.mmm) gemakkelijk importeren door ze te slepen en ze op te slaan als een Samplitude-bestand (.vip)