Wij gebruiken cookies voor de functionaliteit, analyse en reclame om u een onbeperkte service te kunnen bieden. Bij gebruik van de pagina stemt u in met het gebruik van cookies. Meer informatie

OK

Your creativity. ACIDized.

Creatieve muziekproductie met ACID

ACID is de pionier van de op loops gebaseerde muziekproductie en heeft naast eersteklas meersporenopnames en professionele audio- en MIDI-bewerking ook nog tal van hoogwaardige plug-in-instrumenten en -effecten. Met de krachtige 64-bit-technologie en compleet nieuwe instrumenten en loops is de tijd nu eindelijk gekomen om het maken van muziek naar een nieuw niveau te tillen. ACID heeft gewoon alles wat een fantastische muziekproductie nodig heeft.

ACID Pro 8

Legendarische, innovatieve composities met professionele opname, bewerking en mix evenals tal van nieuwe plug-ins en krachtige 64-bit-technologie.

ACID Pro 365

Met ACID Pro 365 blijf je voor een klein bedrag per maand de hele tijd up-to-date en krijg je alle nieuwe updates, patches, functies, instrumenten en effecten zodra ze openbaar worden.

Vertrouw de professionals.
Artiesten over ACID Pro

Kom bij de community

Maak contact met andere ACID-gebruikers en discussieer over de nieuwste trends en uitdagingen in de muziekproductie – of deel je muziek gewoon op Facebook!

Community

Community

Discussieer met andere audio-professionals en muziekliefhebbers en deel je productietips en -trucs met de ACID-community.

Facebook

Facebook

Ontdek de wereld van MAGIX op Facebook! Sluit je aan bij een fantastische community, om je muziek et delen, je te laten inspireren en nooit nieuwtjes over nieuwe product-updates meer te missen.

Newsletter

Newsletter

Meld je nog vandaag aan voor de newsletter en mis geen nieuws, informatie of aanbieding meer over ACID.