Wij gebruiken cookies voor de functionaliteit, analyse en reclame om u een onbeperkte service te kunnen bieden. Bij gebruik van de pagina stemt u in met het gebruik van cookies. Meer informatie

OK

SOUND FORGE
De thuisbasis van audiobewerking

Professionele geluidsbewerking

SOUND FORGE zet nieuwe maatstaven in de hoge kunst van de digitale audioproductie - en voor meer dan 20 jaar. De Audio Editing Legend is de favoriete tool van wereldwijd succesvolle producenten zoals Grammy-winnaar Ted Pearlman staat voor innovatie op het hoogste niveau. Oorspronkelijk gelanceerd in de VS, wordt de SOUND FORGE-technologie nu verder ontwikkeld door MAGIX en combineert de Amerikaanse pioniersgeest met Duitse engineering.

Krachtige bewerkingstools, extreem snelle verwerking en innovatieve workflows: dat is waar de audio-editors van SOUND FORGE voor staan. Beleef een nieuw niveau van geluidsbewerking met precieze technologie, 64-bit productiviteit en kristalheldere audiokwaliteit.

SOUND FORGE Audio Studio 13
SOUND FORGE Audio Studio 365

SOUND FORGE Pro 12
SOUND FORGE Pro 12 Suite
SOUND FORGE Pro 365

SOUND FORGE Pro Mac

SpectraLayers Pro

SOUND FORGE Pro

De pionier van de audiobewerking. Al meer dan twee decennia

SOUND FORGE Pro is al meerdere generaties de standaard op het gebied van audiobewerking voor artiesten, producenten, geluids- en mastertechnici. Opnemen, bewerken en restaureren van audiomateriaal gaat met SOUND FORGE Pro in buitengewone geluidskwaliteit. Dankzij precies gereedschap, innovatieve edit-functies en high-end plug-ins zorgt u voor absoluut perfecte masters voor radio en tv, cd's of streaming media.

SOUND FORGE Pro 12

SOUND FORGE Pro 12 Suite

SOUND FORGE Pro 365

SOUND FORGE Pro Mac

SOUND FORGE Audio Studio

Professionele resultaten. Vereenvoudigde workflows.

De meest elegante manier om muziek en geluid te bewerken: SOUND FORGE Audio Studio! Met talrijke professionele effecten en opnamen in excellente geluidskwaliteit tot 32-bit/384 kHz bent u perfect op alles voorbereid. U kunt uw favoriete lp's en andere analoge geluidsdragers digitaliseren, restaureren en archiveren of maak professionele podcasts - zelfs in het abonnement SOUND FORGE Audio Studio 365.

SOUND FORGE Audio Studio 13

Beroemd om zijn intuïtieve bediening. Legendarisch vanwege de buitengewone audiobewerking.

SpectraLayers Pro

Baanbrekend sounddesign

SpectraLayers Pro transformeert geluid in een unieke visuele wereld van multidimensionale audiogegevens. Uitzonderlijk programmaontwerp, een krachtige audio-engine en de naadloze connectiviteit met andere DAW's maken SpectraLayers Pro een van 's werelds meest revolutionaire spectrale bewerkingsplatforms. Verdraai, extraheer of optimaliseer geluiden - dankzij het unieke lagenconcept voor het frequentiespectrum.

SpectraLayers Pro 5

Een nieuwe wereld van geluid.

Vertrouw de professionals.

Tim Nielsen

"SpectraLayers is een van de spannendste programma's voor geluid. Ik begin pas net het enorme potentieel van de software te begrijpen en er zijn vele creatieve mogelijkheden om het te gebruiken, die ik nog niet kende. De interactie met audio op een dergelijk nieuwe grafische interface opent een ongelofelijk potentieel voor restauratie en sounddesign."

Tim Nielsen, sounddesigner, Skywalker Sound

JK Swopes

"SOUND FORGE Audio Studio 12 is een extreem sterk stuk gereedschap voor geluidsbewerking en voor restauratie. Ik houd van visualisaties die het mij mogelijk maken bij snelle equalizer-beslissingen mijn materiaal accuraat weer te geven. En de gereedschappen voor geluidsrestauratie zijn een van de meest effectieve en intuïtieve tools die ik ooit heb gezien. De DeNoiser is handig wanneer ik achtergrondgeluiden uit zangopnames voor mijn video's wil halen. Onvervangbaar voor mijn totale bewerkingsworkflow!"

JK Swopes, SoundsAndGear

Derek Partridge

"In het verleden heb ik diverse audio-editors geprobeerd. Maar ik kom toch steeds weer uit bij SOUND FORGE, omdat het het makkelijkst te bedienen is en het aan al mijn eisen voor het opnemen van voiceover-audities en vertellingen voldoet."

Derek Partridge, verteller, voice-over-artiest, tv-moderator, voormalig film- en tv-acteur

Johan Althoff

"SpectraLayers heeft een unieke set gereedschap om klanken zo te visualiseren en te hanteren als wij ze daadwerkelijk waarnemen. Geen ander programma op de markt maakt zijn potentieel voor echte creativiteit op die manier waar."

Johan Althoff, lead sounddesigner, Starbreeze

Vatche's

"Ik gebruik SOUND FORGE Audio Studio 12 sinds een paar dagen en geniet van elke minuut. Dankzij de intuïtieve bediening had ik niet lang nodig om het programma te begrijpen. In het bijzonder de optimalisatie van videogeluid bevalt mij. Sinds ik het geluid van mijn YouTube-video's in SOUND FORGE Audio Studio 12 kan bewerken klinken mijn video's veel beter. Het videobewerkingsprogramma dat ik tot nu toe gebruikte biedt slechts een fractie van de functies voor audiobewerking, zodat SOUND FORGE Audio Studio 12 nu een essentieel deel van mijn workflows is. Nogmaals bedankt."

Vatche's, RecordingStudio9.com

Brother Paul Brown

"In de afgelopen 17 jaar heb ik SOUND FORGE Pro gebruikt als eerste keus voor alle post-mix-bewerking, inclusief die van een in 2014 voor een Grammy genomineerd bluesalbum, dat ik voor blueslegende Bobby Rush geproduceerd, gearrangeerd en gemixt heb!"

Brother Paul Brown, voor een Grammy genomineerde producent, geluidstechnicus en toetsenist, Ocean Soul Studios

Tim Nielsen

JK Swopes

Derek Partridge

Johan Althoff

Vatche's

Brother Paul Brown

Word lid van de community

Kom met andere audioprofessionals en -geïnteresseerden in contact en praat over de nieuwste productietips voor SOUND FORGE en SpectraLayers Pro.

Community

Artists

Artists

Ontdek wat artiesten zeggen!

Newsletter

Newsletter

Houd de vinger aan de pols met onze newsletter en ontvang alle actuele aanbiedingen en andere informatie over SOUND FORGE en SpectraLayers Pro.

Meer info

Magazine

Magazine

Hier vindt u nieuws, blogartikelen en volop tips en trucs op het gebied van audioproducties.

Meer info