SOUND FORGE
De thuisbasis van audiobewerking

Professionele geluidsbewerking

SOUND FORGE zet nieuwe maatstaven in de hoge kunst van de digitale audioproductie - en voor meer dan 20 jaar. De Audio Editing Legend is de favoriete tool van wereldwijd succesvolle producenten zoals Grammy-winnaar Ted Perlman staat voor innovatie op het hoogste niveau. Oorspronkelijk gelanceerd in de VS, wordt de SOUND FORGE-technologie nu verder ontwikkeld door MAGIX en combineert de Amerikaanse pioniersgeest met Duitse engineering.

Krachtige bewerkingstools, extreem snelle verwerking en innovatieve workflows: dat is waar de audio-editors van SOUND FORGE voor staan. Beleef een nieuw niveau van geluidsbewerking met precieze technologie, 64-bit productiviteit en kristalheldere audiokwaliteit.

SOUND FORGE Audio Studio 13
SOUND FORGE Audio Studio 365

SOUND FORGE Audio Cleaning Lab

SOUND FORGE Pro 13
SOUND FORGE Pro 13 Suite
SOUND FORGE Pro 365

SOUND FORGE Pro

Al meer dan twintig jaar toonaangevend in geluidsbewerking

Als het 'go-to' programma voor een hele generatie artiesten, producers, editors, en archiveerders zorgt SOUND FORGE Pro ervoor dat u de klus kunt klaren op dit supersolide platform. Geluid opnemen, bewerken en optimaliseren met de helderheid van hoge resolutie. Bewerk nauwkeurig met de innovatieve bewerkings-workflows en gereedschappen en lever de perfecte master voor radio, tv, cd en streaming.

SOUND FORGE Pro 13

SOUND FORGE Pro 13 Suite

SOUND FORGE Pro 365

SOUND FORGE Pro Mac

SOUND FORGE Audio Studio

De all-round audio-editor

De gloednieuwe SOUND FORGE Audio Studio 13 heeft een zeer complete set tools en functies voor het bewerken van alle soorten geluid. De ultieme virtuele studio: dit programma heeft alles wat u nodig heeft voor het opnemen, bewerken, restaureren en masteren van nummers en geluid met professionele effecten. Converteer oude lp's en cassettes naar digitaal, neem podcasts op in hoge kwaliteit, maak en brand cd's en produceer soundtracks voor video's en films. Gemakkelijk te gebruiken maar met professionele resultaten met een paar keer klikken – SOUND FORGE Audio Studio.

SOUND FORGE Audio Studio 13

Beroemd om zijn intuïtieve bediening. Legendarisch voor buitengewone geluidsbewerking.

SOUND FORGE Audio Cleaning Lab

Speciaal gereedschap voor schoonmaak & restauratie

Audio eenvoudig digitaliseren, schoonmaken en restaureren – SOUND FORGE Audio Cleaning Lab heef een range van geselecteerde presets en praktische 1-klik-oplossingen speciaal ontworpen voor dit soort toepassingen. Met nog een hele serie andere functies is Audio Cleaning Lab eigenlijk een digitaal "Zwitsers zakmes" dat op geen computer mag ontbreken. SOUND FORGE Audio Cleaning Lab vervangt de MAGIX Audio Cleaning Lab serie, en heeft hu de kracht van 64-bit en nog veel meer.

SOUND FORGE Audio Cleaning Lab

Gemakkelijk in het gebruik dankzij presets, assistenten & 1-klik-oplossingen.