MAGIX fotobewerking: foto's verkleinen, vervreemden, etc.

Foto's verkleinen? Voor internet, slideshow of print? De grootte van uw afbeelding wijzigen Deze draaien, spiegelen, optimaliseren? Of foto's bewerken? Misschien zelfs een afbeelding maken? En nog snel een 3D-logo bouwen?

Of het nu om eenvoudige of complexe bewerking van beelden of het verfraaien van foto's gaat – Photo & Graphic Designer van de Duitse software-specialist MAGIX helpt u daarbij uw visuele ideeën te verwezenlijken. Het gebruik van alle mogelijkheden wordt door een vlakke leercurve vereenvoudigd, terwijl aan de andere kant het programma een indrukwekkende hoeveelheid functies bevat.

Een standaard bewerking is foto's verkleinen of vergroten. U heeft bijvoorbeeld kleinere fotobestanden nodig voor de presentatie op internet. De bestandsgrootte is beslissend voor de snelheid waarin anderen de foto's kunnen bekijken. Voor zulke doeleinden heeft u geen speciale fotoverkleiner nodig, maar kunt u direct de Photo & Graphic Designer gebruiken.

Het schalen van grafische objecten functioneert in Photo & Graphic Designer eveneens met een muisklik: gewoon het element, waarvan de grootte gewijzigd moet worden, aanklikken en dan aan zijn hoeken met ingedrukte muisknop slepen. Zo wijzig je de grootte van het object en kan deze zo spelenderwijs op de juiste grootte gebracht worden. Een klik met de muis op het object en voilà: aan de randen bevinden zich pijlen waarmee het object gedraaid kan worden.
Deze intuïtieve werkwijze is kenmerkend voor alle functies in het fotobewerkingsprogramma. De gebruiker hoeft geen handleidingen in de grootte van telefoonboeken door te werken om te kunnen beginnen.

Photo & Graphic Designer Screen

Handleiding: eenvoudig foto's verkleinen

Bij foto's kunt u in het dialoogveld voor het opslaan de beeldgrootte verkleinen en zo de bestandsgrootte reduceren. Maar niet alleen het aantal pixel, maar ook de compressie is beslissend voor de uiteindelijke bestandsgrootte. Daarbij gaat het steeds om een goed compromis tussen een goede beeldkwaliteit en een klein beeld. Hier komt u het beste achter door het uit te proberen en dan voor alle andere foto's de juiste waarde opnieuw te gebruiken. Een ander voordeel van het programma is, dat de vreugde aan het experimenteren niet wordt geremd.
U kunt tekeningen en foto's zo vaak van grootte wijzigen als u maar wilt. Door die non-destructieve werkwijze van het programma hoeft u geen angst te hebben voor kwaliteitsverlies. Veel eenvoudiger, veel effectiever en veel ontspannender kan fotobewerking nauwelijks zijn.

Alle stappen zoals foto's verkleinen, vervreemden of ook logo's maken, worden in het MAGIX-programma Photo & Graphic Designer aangeboden. Met dit fotobewerkingsprogramma heeft u gegarandeerd indrukwekkende resultaten.

Photo & Graphic Designer 19

MAGIX Photo & Graphic Designer 19
49,99
In het winkelmandje
Upgrade

Hier kunt voor een gereduceerde prijs naar de meest actuele versie upgraden. Hou daarvoor uw inloggegevens voor uw account of het serienummer van uw programma bij de hand.

Laat je inspireren door beelden, laat je creativiteit de vrije loop en haal het beste uit elk project. Photo & Graphic Designer biedt alles wat je nodig hebt voor beeldbewerking en grafisch ontwerp, met de nadruk op een eenvoudige, snelle workflow.

* Met de updateservice 1 jaar lang gratis alle nieuwe features en updates ontvangen en die vanaf de installatie onbeperkt gebruiken. Als het programma na een jaar opnieuw wordt geïnstalleerd blijft de basisversie behouden. Na het verstrijken van het eerste jaar kan de updateservice voor een voordeelprijs worden verlengd.