Fotobewerking met MAGIX

Bij fotobewerking gaat het erom, in foto's de vermeende fouten van de fotograaf te corrigeren.

Waren de belichtingsverhoudingen bij het maken van de foto ongunstig? Hebben de gefotografeerden rode ogen? Is de horizon niet recht? Ontbreekt er kleur? Is er teveel contrast? In tegenstelling tot vroeger, toen voor het bewerken van foto's, negatieven en dia's nog speciale apparaten, materialen en kennis nodig waren, kan nu iedereen aan de PC thuis goede resultaten bereiken.

Elke gebruiker kan verschillende aspecten van de fotobewerking op zijn eigen PC zelf uitvoeren, zonder al zijn of haar vrije tijd kwijt te zijn met het bestuderen van ingewikkelde software. Bij de hoeveelheden digitale foto's die ontstaan door het gebruik van digitale camera's zijn handig en snel optimeren van foto's en zinvol foto's archiveren absoluut noodzakelijk. Wanneer het bij een fotoserie om slechts een motief gaat, bijvoorbeeld een berg of een landschap, kan hiervan eenvoudig een panorama worden gemaakt. Een beetje bewerkelijker wordt het met uitgebreide digitale fotobewerking. Maar ook dat is tegenwoordig niet voorbehouden aan fotografen, grafici of IT-specialisten.

Photo & Graphic Designer Screen

Aspecten van fotobewerking

Natuurlijk zijn er bij de verschillende software-oplossingen grote verschillen in prijs en prestaties. Maar niet altijd zijn de duurste pakketten ook echt de besten. Integendeel, bij fotobewerking wordt van de gebruiker de nodige creativiteit, en van de softwareproducent een begrijpelijk programma gevraagd, zodat de gebruiker uiteindelijk gelukkiger is met zijn foto's dan voorheen.

Photo & Graphic Designer 19

MAGIX Photo & Graphic Designer 19
49,99
In het winkelmandje
Upgrade

Hier kunt voor een gereduceerde prijs naar de meest actuele versie upgraden. Hou daarvoor uw inloggegevens voor uw account of het serienummer van uw programma bij de hand.

Laat je inspireren door beelden, laat je creativiteit de vrije loop en haal het beste uit elk project. Photo & Graphic Designer biedt alles wat je nodig hebt voor beeldbewerking en grafisch ontwerp, met de nadruk op een eenvoudige, snelle workflow.

* Met de updateservice 1 jaar lang gratis alle nieuwe features en updates ontvangen en die vanaf de installatie onbeperkt gebruiken. Als het programma na een jaar opnieuw wordt geïnstalleerd blijft de basisversie behouden. Na het verstrijken van het eerste jaar kan de updateservice voor een voordeelprijs worden verlengd.