Wij gebruiken cookies om u een onbeperkte service te kunnen verzekeren. Met gebruik van de pagina gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Ik ga akkoord

XXL fotobewerking – panorama-foto's maken

Meerdere foto's van een object met elkaar verbinden en zo een panorama maken, is door de mogelijkheden van de bijna onbegrensde geheugens in digitale camera's een functie die voor het grijpen ligt.

Veel gebruikers maken namelijk al meerdere opnamen terwijl ze daarbij de camera van links naar rechts bewegen. Vele bergachtige uitzichten verdienen het ook om als panorama te worden vastgelegd. Deze afzonderlijke opnamen naderhand tot een panorama samenvoegen is de opgave van een Fotobewerkingsprogramma zoal bij de Photo & Graphic Designer van MAGIX.

Toch is het "aan elkaar lassen" van de losse foto's op de computer, met de hand bijna niet te doen. Vrijwel nooit kunnen alle elementen van de foto's zo worden samengevoegd als het er in het echt uitzag: past de horizon van twee foto's dan kloppen de personen niet of staat er een hekje dat niet past, en omgekeerd. Deze aanpassingen voert de MAGIX Photo & Graphic Designer automatisch uit: Eenvoudig een aantal foto's (maximaal zes) naast elkaar zetten, deze selecteren en onder het fotogereedschap de functie panorama maken selecteren: even wachten en klaar is de panoramafoto. Zelfs diegene die wist waar de overgangen tussen de afzonderlijke opnamen, zal deze in de gemaakte panorama niet meer kunnen herkennen – deze zijn praktisch onzichtbaar. Overigens kunt u uw panoramaresultaten ook als Quicktime-bestand, als screensaver of zelfs als zelfstandig afspelend Java- of Flash-panorama voor elke website opslaan.

Photo & Graphic Designer Screen

Een panoramafoto maken met fotobewerkingssoftware

Panoramafoto's behoren tot het standaardrepertoir in de fotobewerking van tegenwoordig. Niet alle panoramafuncties zijn echter zo eenvoudig te bedienen en leveren zulke indrukwekkende resultaten als Photo & Graphic Designer van MAGIX.

MAGIX Photo & Graphic Designer
59,99
In het winkelmandje
Upgrade

Hier kunt voor een gereduceerde prijs naar de meest actuele versie upgraden of uw updateservice verlengen. Hou daarvoor uw inloggegevens voor uw account of het serienummer van uw programma bij de hand.
[url=http://rdir.magix.net/?page=P1GQDMPV31Q3]Meer info over de updateservice[/url]

MAGIX Photo & Graphic Designer

Nauwkeurige fotobewerking, creatieve tekeningen of professioneel ontwerp: met Photo & Graphic Designer verwezenlijkt u al uw ideeën!
Van fotocollages, via printdocumenten tot digitale kunstwerken: behaal in korte tijd indrukwekkende resultaten.