XXL fotobewerking – panorama-foto's maken

Meerdere foto's van een object met elkaar verbinden en zo een panorama maken, is door de mogelijkheden van de bijna onbegrensde geheugens in digitale camera's een functie die voor het grijpen ligt.

Veel gebruikers maken namelijk al meerdere opnamen terwijl ze daarbij de camera van links naar rechts bewegen. Vele bergachtige uitzichten verdienen het ook om als panorama te worden vastgelegd. Deze afzonderlijke opnamen naderhand tot een panorama samenvoegen is de opgave van een Fotobewerkingsprogramma zoal bij de Photo & Graphic Designer van MAGIX.

Toch is het "aan elkaar lassen" van de losse foto's op de computer, met de hand bijna niet te doen. Vrijwel nooit kunnen alle elementen van de foto's zo worden samengevoegd als het er in het echt uitzag: past de horizon van twee foto's dan kloppen de personen niet of staat er een hekje dat niet past, en omgekeerd. Deze aanpassingen voert de MAGIX Photo & Graphic Designer automatisch uit: Eenvoudig een aantal foto's (maximaal zes) naast elkaar zetten, deze selecteren en onder het fotogereedschap de functie panorama maken selecteren: even wachten en klaar is de panoramafoto. Zelfs diegene die wist waar de overgangen tussen de afzonderlijke opnamen, zal deze in de gemaakte panorama niet meer kunnen herkennen – deze zijn praktisch onzichtbaar. Overigens kunt u uw panoramaresultaten ook als Quicktime-bestand, als screensaver of zelfs als zelfstandig afspelend Java- of Flash-panorama voor elke website opslaan.

Photo & Graphic Designer Screen

Een panoramafoto maken met fotobewerkingssoftware

Panoramafoto's behoren tot het standaardrepertoir in de fotobewerking van tegenwoordig. Niet alle panoramafuncties zijn echter zo eenvoudig te bedienen en leveren zulke indrukwekkende resultaten als Photo & Graphic Designer van MAGIX.

Photo & Graphic Designer 19

MAGIX Photo & Graphic Designer 19
49,99
In het winkelmandje
Upgrade

Hier kunt voor een gereduceerde prijs naar de meest actuele versie upgraden. Hou daarvoor uw inloggegevens voor uw account of het serienummer van uw programma bij de hand.

Laat je inspireren door beelden, laat je creativiteit de vrije loop en haal het beste uit elk project. Photo & Graphic Designer biedt alles wat je nodig hebt voor beeldbewerking en grafisch ontwerp, met de nadruk op een eenvoudige, snelle workflow.

* Met de updateservice 1 jaar lang gratis alle nieuwe features en updates ontvangen en die vanaf de installatie onbeperkt gebruiken. Als het programma na een jaar opnieuw wordt geïnstalleerd blijft de basisversie behouden. Na het verstrijken van het eerste jaar kan de updateservice voor een voordeelprijs worden verlengd.