Uw laatst bekeken producten

Nog geen producten bekeken
Multimediasoftware direct van de fabrikant
Uitzonderlijke kwaliteit - Made in Germany
30 dagen geld-terug-garantie

Alle functies van
Video deluxe 2015

Bediening & gereedschappen

Gebruikersinterface

Gebruikersinterface

De interface van MAGIX Video deluxe 2015 is geoptimaliseerd en is nog makkelijker te bedienen en overzichtelijker op alle monitoren.

Alle elementen van de gebruikersinterface kunt u geheel naar wens afzonderlijk verplaatsen, van grootte veranderen of helemaal verwijderen. Ideaal om bijvoorbeeld vensters met veel inhoud zo groot te maken dat u alles in een blik kunt overzien.

Importassistent

Met de importassistent voor videomateriaal van alle bronnen die met bestanden werken (bijvoorbeeld geheugenkaarten, digicams etc.) kunt u uw clips als preview bekijken, sorteren, een voorselectie maken en direct naar de tijdlijn importeren.

Multimedia-sporen

In totaal 32 vrij te gebruiken multimedia-sporen geven u alle vrijheid om ook grote en complexe projecten comfortabel te arrangeren en optimaliseren. Video en geluid uit één bron worden nu overzichtelijk op slechts één spoor gecombineerd.

Universele tijdlijn

Met Video deluxe kunt u al uw video’s van camcorders, spiegelreflexcamera’s (DSLR’s) en smartphones tegelijk in een project bewerken. Video’s hoeven niet tijdrovend naar een standaardformaat te worden geconverteerd.

Montagemodus-selectie

De Storyboard-modus, die bij uitstek geschikt is voor beginners, bevat alleen de belangrijkste elementen, maar op elk gewenst moment kunt u omschakelen naar de gedetailleerde tijdlijnweergave voor gevorderden.

Automatische videomontage

Laat het programma volautomatisch fantastische films maken. De Slideshow Maker analyseert uw opnamen en monteert ze tot een kant-en-klare video, inclusief overgangen!

Intelligente muismodus

De intelligente muismodus biedt nu de mogelijkheid om comfortabel en met slechts één muisklik het hele arrangement na een video-object te verplaatsen. Op een of op alle sporen.

Projectoverdracht via wifi

Projectoverdracht via wifi

Met Video deluxe 2015 kunt u uw mobiele videoprojecten van de app Movie Edit Touch draadloos via wifi naar uw computer overbrengen – inclusief alle bijbehorende projectbestanden.

Gereedschapsbalk

De gereedschapsbalk van de tijdlijn is helemaal herzien om een optimale workflow mogelijk te maken. De belangrijkste muismodi zijn nu direct en met een klik bereikbaar.

Verbeterde objectbewerking

Filmobjecten kunnen nu nog makkelijker geknipt, ingevoegd en verschoven worden. Alle wijzigingen aan filmobjecten worden nu volledig en volautomatisch in alle MAGIX muismodi herkend.

Zoomfunctie in de videomonitor

Met de zoomfunctie in de videomonitor kunnen ook objecten buiten het beeld gemakkelijk en comfortabel worden geanimeerd. Gewoon het videobeeld verkleinen en de objecten direct op het uitgebreide witte doek selecteren.

Snelle-toegangsfunctie

Met de snelle-toegangsfunctie kunnen videoclips direct uit de Mediapool worden afgespeeld, bijgeknipt en zonder omwegen direct in de tijdlijn van uw videoproject worden geïmporteerd.

Prestaties & formaten

64-bit-ondersteuning

Videobewerking op topsnelheid: met de 64-bit-ondersteuning van MAGIX Video deluxe 2015 maakt u efficiënter gebruik van het werkgeheugen en multikernprocessoren – wat bijzonder snelle videodecodering mogelijk maakt.

Filmformaten & -bronnen

MAGIX Video deluxe 2015 ondersteunt alle gebruikelijke videoformaten en -bronnen. Importeer uw video’s van digitale en analoge camcorders, tv-kaarten, webcams, digitale camera’s met videofunctie, dvd- en harddiscrecorders en nog veel meer.

4K Ultra HD-ondersteuning

Het 4K Ultra HD-formaat is nog gedetailleerder dan Full HD. Of het nu gaat om sportopnamen met een actioncam of video’s van uw laatste vakantie – bewerk met MAGIX Video deluxe 2015 uw hoge-resolutievideo’s met recordsnelheid.

XAVCS-videobestanden bewerken

Het nieuwe XAVCS-filmformaat ondersteunt resoluties tot 4K Ultra HD en wordt gebruikt in de nieuwste cameramodellen – benut vandaag al het volledige potentieel van uw camera.

Snelheid van de computer meten

Om de beste instellingen voor videobewerking op uw computer te kunnen gebruiken, bepaalt MAGIX Video deluxe 2015 tijdens het opstarten automatisch de beste presets voor uw systeem.

Effect- & menuvormgeving

Effecten, overgangen & sjablonen

MAGIX Video deluxe 2015 biedt u een exclusieve selectie aan professionele video- en geluidseffecten, overgangen, afzonderlijk aanpasbare sjablonen voor menu’s voor dvd- en Blu-ray-disks, thematische filmsjablonen, deco-elementen en nog veel meer.

Kleurcorrectie

Kleurcorrectie

Met de kleurcorrectie kunt u het hele videobeeld veranderen. Bepaal achteraf de witbalans, verander de verzadiging van het beeld, of gebruik het handige kleurwiel om verkleuringen snel te corrigeren.

Chroma-key-effecten

Chroma-key-effecten

Of u nu met greenscreen of bluebox werkt, plaats eenvoudig objecten of personen voor een egaal gekleurde achtergrond en vervang deze dan door foto’s of video’s. De geïntegreerde anti-spill-functie zorgt voor messcherpe contouren.

Effectcontrole

Met een druk op de knop kunt u afzonderlijke objecten tot de hele lengte van de tijdlijn uitzoomen. Zo kunt u alle effecten nauwkeurig, beeld voor beeld, tot in detail aanpassen en bewerken.

Titeleditor

Titels en teksten kunnen nu direct in het previewvenster worden ingevoerd en met een muisklik worden verschoven. Geef afzonderlijke letters, woorden of regels een eigen kleur, lettertype of grootte.

Beeldstabilisatie

Beeldstabilisatie is het perfecte gereedschap tegen wiebelige en onrustige video-opnamen. Zelfs grote bewegingen laten zich zonder problemen stabiliseren alsof het er nooit anders uit heeft gezien.

Menusjablonen

Menusjablonen

MAGIX Video deluxe 2015 biedt tal van geanimeerde menusjablonen voor dvd en Blu-ray Disc. Maak indruk op uw kijkers met professioneel vormgegeven menu’s die passen bij elke gelegenheid.

Voor dvd’s en Blu-rays.

  • Extra menupagina’s invoegen en vormgeven
  • Eigen grafische en tekstobjecten op menupagina’s maken

Audiobewerking

Geluidsrestauratie

Optimaliseer oud en kapot audiomateriaal. Met Music Editor 3.0 zwakt u stoorgeluiden en volumewisselingen af en verwijdert u handmatig of volautomatisch kraakjes, 50-Hz-brom en camcordergeluiden.

Automatische volume-aanpassing

Heeft de achtergrondmuziek in uw video niet steeds hetzelfde volume? Video deluxe past automatisch het volume van de songs aan en brengt ze op hetzelfde niveau. Nooit meer te hard of te zacht!

Media-uitvoer

Exportassistent

De overzichtelijke exportassistent geeft een overzicht van de meest populaire exportmogelijkheden. Kies het gewenste exportformaat en volg de aanwijzingen of maak zelf andere instellingen.

Naar mobiele apparaten uitvoeren

Stuur uw films direct naar smartphones, tablets, mediaplayers en andere mobiele apparaten. Hiervoor heeft u in MAGIX Vide deluxe 2015 een ruime keuze aan presets voor de verschillende apparaten.

Films op disk branden

Brand uw voltooide films met geanimeerde menu’s in professionele kwaliteit op dvd of Blu-rayDisc en kies daarbij uit een groot aantal professioneel vormgegeven menusjablonen.

Video’s direct naar Facebook uploaden

U kunt uw video’s nu direct naar Facebook uploaden en met uw vrienden delen. Zo bespaart u zich de omweg via andere videoportalen en zijn uw films sneller online.

Uploaden naar YouTube & Vimeo

Presenteer uw video’s bij YouTube en Vimeo. Upload uw video’s in hoge resolutie direct vanuit het programma naar de populairste videoportals en laat de hele wereld meegenieten.

Directe uitvoer naar SD-kaart

Nog nooit stonden uw voltooide video’s zó snel en comfortabel op het tv-scherm: exporteer uw films met behulp van de exportassistent direct naar SD-kaart.

Tutorials & hulp

De MAGIX Academy

De MAGIX Academy

Cursussen voor beginners en gevorderden. Ook bij u in de buurt.

Alle data en onderwerpen steeds actueel op magix.info onder "Cursussen & agenda".

magix.info-community

De directe verbinding met de Multimedia Community magix.info maakt het mogelijk, snel en doelgericht oplossingen voor uw individuele problemen te vinden.

Eenvoudig uw vragen direct vanuit het programma schrijven en online versturen.