Wij gebruiken cookies voor de functionaliteit, analyse en reclame om u een onbeperkte service te kunnen bieden. Bij gebruik van de pagina stemt u in met het gebruik van cookies. Meer informatie

OK

SOUND FORGE Pro 365
SOUND FORGE Pro 365
SOUND FORGE Pro 365 abonnement van 12 of 3 maanden voor het complete audio-editing-pakket
SOUND FORGE Pro 365 abonnement van 12 of 3 maanden voor het complete audio-editing-pakket
Bespaar tot 33 %
9,99 €/maand i.p.v. 14,99 €/maand

Abonnements- en beëindigingsvoorwaarden: Nu in de aanbieding, het eerste jaar voor 119,88 €/jaar in plaats van 179,88 €/jaar. Vanaf de 13e maand 179,88 €/jaar. Uw SOUND FORGE Pro 365 staat, zodra uw betaling is binnengekomen en is geactiveerd, direct ter beschikking. Het tarief voor de minimumlooptijd kan worden ingesteld bij het afsluiten van het contract als eenmalige betaling. De minimumlooptijd begint met de datum van de bestelling. Als u uw bestelling binnen 14 dagen wilt herroepen, wordt uw betaling volledig gerestitueerd. SOUND FORGE Pro 365 wordt automatisch elke 12 maanden verlengd, totdat u het abonnement beëindigd. Mocht het verlengingstarief of de hierin opgenomen belastingen wijzigen, wordt u hierover tijdig van te voren geïnformeerd. Een beëindiging is tot 1 maand voor het einde van de looptijd mogelijk. Stuur ons hiertoe een e-mail onder vermelding van het klantennummer naar het volgende adres: infoservice@magix.net

Prijzen incl. BTW.,  Download zonder verzendkosten
 • 32-kanaals geluidsopname en geluidsbewerking
 • 64-bit-technologie
 • One-touch-opname
 • Nauwkeurige geluidsbewerking en -restauratie
 • VST3-effectsupport
 • Extra geluidseffecten en plug-ins
 • Videogeluidsoptimalisatie zonder re-rendering
 • Compatibel met SpectraLayers Pro 5
 • Compleet individualiseerbare werkomgevingen
 • Inclusief essentialFX Suite voor alle dagelijkse geluidstaken
 • Inclusief Analogue Modelling Suite voor de simulatie van analoge studio-effecten
 • Herhalende taken met scripts automatiseren
Geldig tot 27. maart 2019
 • Save 33%
 • Special offer available now: Get the 1st year for only €119,88 instead of €179,88.
 • Starting the 13th month - €179,88/year.
14,99 €/maand i.p.v. 19,99 €/maand

Abonnements- en beëindigingsvoorwaarden: Uw SOUND FORGE Pro 365 staat, zodra uw betaling is binnengekomen en is geactiveerd, direct ter beschikking. Het tarief voor de minimumlooptijd kan worden ingesteld bij het afsluiten van het contract als eenmalige betaling. De minimumlooptijd begint met de datum van de bestelling. Als u uw bestelling binnen 14 dagen wilt herroepen, wordt uw betaling volledig gerestitueerd. SOUND FORGE Pro 365 wordt automatisch elke 3 maanden verlengd, totdat u het abonnement beëindigd. Mocht het verlengingstarief of de hierin opgenomen belastingen wijzigen, wordt u hierover tijdig van te voren geïnformeerd. Een beëindiging is tot 1 maand voor het einde van de looptijd mogelijk. Stuur ons hiertoe een e-mail onder vermelding van het klantennummer naar het volgende adres: infoservice@magix.net

Prijzen incl. BTW.,  Download zonder verzendkosten
 • 32-kanaals geluidsopname en geluidsbewerking
 • 64-bit-technologie
 • One-touch-opname
 • Nauwkeurige geluidsbewerking en -restauratie
 • VST3-effectsupport
 • Extra geluidseffecten en plug-ins
 • Videogeluidsoptimalisatie zonder re-rendering
 • Compatibel met SpectraLayers Pro 5
 • Compleet individualiseerbare werkomgevingen
 • Inclusief essentialFX Suite voor alle dagelijkse geluidstaken
 • Inclusief Analogue Modelling Suite voor de simulatie van analoge studio-effecten
 • Herhalende taken met scripts automatiseren
Geldig tot 27. maart 2019
 • 25 % besparen
 • Nu in de aanbieding de eerste 3 maanden voor € 44,97/3 maanden i.p.v. € 59,97/3 maanden
 • Vanaf de 4e maand € 59,97/3 maanden

De nieuwe standaard voor editen, sounddesign en masteren.
SOUND FORGE Pro 365 vanaf € 14,99 per maand.

Met het nieuwe SOUND FORGE Pro 365 ervaart u een unieke soundeditor. Ontdek alle functies en plug-ins waar SOUND FORGE Pro om bekend staat tegen een onverslaanbare prijs in een 3- of 12-maands abonnement. De extra plug-ins essentialFX Suite en Analogue Modelling Suite maken SOUND FORGE Pro 365 tot een echte krachtpatser op het gebied van opnemen, audiobewerking en masteren. Daarbij dan nog altijd de nieuwste updates, upgrades, patches en functies.

Video bekijken

Wij stellen ze voor:
SOUND FORGE Pro 365

SOUND FORGE Pro 365 is er - uw perfecte start in de wereld van SOUND FORGE Pro. Al meer dan twintig jaar biedt SOUND FORGE Pro ongekende mogelijkheden voor masteren, editen en sounddesign. De nieuwste versie is met nieuwe 64-bit-technologie, VST3-effectondersteuning en meer high-end audioplug-ins opnieuw de eerste keus voor audio-professionals van over de hele wereld.

Met uw SOUND FORGE Pro 365-licentie hebt u altijd direct na publicatie steeds directe toegang tot de nieuwste versie. Profiteer van nieuwe functies, nieuwe bestandsformaten, updates en patches. Voor geluidsbewerking van deze tijd. Altijd.

De voordelen van de 365-service

  3-maandabonnement 12-maandabonnement
Alle functies van SOUND FORGE Pro
Steeds bij de tijd met de nieuwste updates, upgrades, patches en functies.
Extra plug-ins: essentialFX Suite en de Analogue Modelling Suite
Betaalopties: € 59,97 voor 3 maanden (is € 19,99 per maand)
Betaalopties: € 179,88 voor 12 maanden (is € 14,99 per maand)

De eerste keus
voor producenten en artiesten

SOUND FORGE Pro 365 bevat alle functies van SOUND FORGE Pro 12 – de nieuwe 64-bit-geluidsbewerkingssoftware voor ongecompliceerde meersporenopnamen, editen, sounddesign en post-productie. Tot de nieuwe functie behoren ook de nieuwe VST3-effectondersteuning, nieuwe effecten, POW-r dithering-algoritmen, DSD-import/export, iZotope RX Elements, iZotope Ozone Elements en de high-end plug-ins essentialFX Suite en Analogue Modelling Suite. SOUND FORGE Pro 365 is de ultieme oplossing voor tal van professionele taken – van zeer precies editen op sampleniveau tot aan masteren voor radio of tv.

Opnemen

Opnemen

Altijd het complete overzicht behouden - met de nieuw vormgegeven opname-interface. Houd het overzicht over tot wel 32 tegelijk opgenomen audiosporen en bewerk audiogegevens op een uniek intuïtief werkblad.

Geluidsbewerking

Geluidsbewerking

Het openen, bewerken, converteren en opslaan van meersporen-audiogegevens uit verschillende bronnen verloopt in een nauwkeurige workflow voor meersporige bewerking. SOUND FORGE Pro 365 werkt probleemlos met elke soort surround-soundmix of ander videogeluid.

Postproductie

Postproductie

Lever producties af in masterkwaliteit, klaar voor de uitzending. De geïntegreerde signaal- en effektverwerkingstools en het eersteklas gereedschap van onze high-end DSP-ontwikkelaars zorgen voor perfecte masters - voor uitzendingen, cd's of streaming media.

Altijd de nieuwste generatie plug-ins
Deze krachtige plug-ins zijn inbegrepen in uw 365-licentie:

essentialFX Suite

essentialFX Suite
ter waarde van € 179,99

De essentialFX Suite heeft een prachtige set van 11 hoogwaardige plug-ins, de alles wat u tijdens de muziekproductie nodig heeft mogelijk maken. Dankzij de beste algoritmen zijn professioneel klinkende resultaten mogelijk, zonder dat het uw processor te veel belast. De plug-ins zijn zo ontwikkeld dat ze gemakkelijk werken en duidelijke bedieningselementen hebben. Zo wordt uw workflow steeds ondersteund, onafhankelijk van uw productietechniek.

Meer informatie

Analogue Modelling Suite

Analogue Modelling Suite
ter waarde van € 179,99

De Analogue Modelling Suite bevat een verzameling plug-ins, de u analoog laten dromen in een digitale wereld. AM|MUNITION is een extreem veelzijdig stuk dynamiekgereedschap en AM|PULSE een transiënten-designer voor gedetailleerde bewerking van percussieve en dynamische signalen. AM|TRACK is een fantastische combinatie van een analoge compressor en een bandsimulator en AM|PHIBIA is een schitterende buizenvoorversterker uitstekend geschikt voor het opnemen van zang.

Meer informatie

SOUND FORGE Pro 365 FAQ:

Kan ik de software offline gebruiken?

Ja, de software kan tijdens de duur van het abonnement offline gebruikt worden. Een internetverbinding is alleen nodig om naar nieuwe software-updates te zoeken en het programma een keer per maand te controleren.

Wat gebeurt er met mijn projecten?

Ook wanneer u uw abonnement beëindigt of onderbreekt houdt u uw projecten voor altijd. Dit betekent dat als u aan het einde van uw abonnement aan uw project wilt werken, u eenvoudig uw abonnement kunt verlengen en het project opnieuw kunt openen om door te gaan met bewerken. U kunt het met SOUND FORGE Pro 365 gemaakte project ook in de meest actuele versie openen, zolang uw versie net zo oud of nieuwer is dan de versie waarmee het gemaakt werd. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk een in SOUND FORGE Pro 365 gemaakt project met SOUND FORGE Pro 12 of een nieuwere versie te openen.

Wat gebeurt er wanneer ik van een abonnement overstap op de volledige versie?

Wanneer u uw SOUND FORGE Pro 365 abonnement opzegt of onderbreekt en overstapt op de volledige versie, dan blijven uw projecten natuurlijk bewaard. U kunt projecten die in SOUND FORGE Pro 365 zijn gemaakt openen in de volledige versie, mits deze niet ouder is dan de versie waarin het project werd gemaakt. Als u een project in SOUND FORGE Pro 365 heeft gemaakt, kunt u het in de volledige versie van SOUND FORGE Pro 12 of een nieuwere editie zonder problemen openen.

Blijven de plug-ins ook steeds op de laatste stand?

Alle plug-ins zijn tijdens het abonnement beschikbaar. Met elke nieuwe uitgave van SOUND FORGE Pro worden de meest actuele versies van de plug-ins meegeleverd.

Hoe werkt de installatie van updates?

U krijgt bericht wanneer er een update beschikbaar is. Updates worden niet automatisch uitgevoerd, zodat u kunt kiezen wanneer u ze wilt installeren.

Gaat een reeds geïnstalleerde versie van SOUND FORGE Pro verloren, wanneer ik SOUND FORGE Pro 365 installeer?

Nee U kunt andere geïnstalleerde versies parallel met SOUND FORGE Pro 365 gebruiken.

Belangrijkste punten SOUND FORGE Pro 365

 • Prijsvoordeel: al vanaf € 14,99 per maand
 • 64-bit-architectuur
 • 32-sporenopname, -bewerking en -verwerking
 • Exclusieve VST3-effect-plug-ins
 • Omvat ook essentialFX Suite (t.w.v. € 179,99)
 • Bevat Analogue Modelling Suite Plus ter waarde van € 179,99
 • Compatibel met SpectraLayers Pro 5
 • Zich herhalende opgaven met scripts automatiseren
 • Werk altijd met de nieuwste versie
 • Support gedurende het hele jaar

Vertrouw de professionals.
Artiesten over SOUND FORGE

Ted Perlman

"I’ve used SOUND FORGE since the mid 1990’s. Mastered and edited many great records, movie soundtracks, etc. It's an amazing user-friendly software that can travel with you on your career journey no matter how high it takes you. I love this program. It "feels" beautiful!"

Ted Perlman
Grammy rewarded Producer, Songwriter, Musician and Arranger

References
Burt Bacharach (At This Time; Grammy Winner), Dr. Dre, Bob Dylan, Elton John, Whitney Houston, Diana Ross | NBC, CBS, FOX | Jingles for McDonald's, Coca Cola and Burger King

Anthony Casuccio

"After 25 years in the music industry, I've seen a lot of changes. One thing that hasn't changed is my ability to rely on SOUND FORGE as my main mastering program. It has everything I need to ensure great sounding audio.
With various audio formats being used, the POW-r dithering insures that I get the best quality possible. It's absolutely incredible."

Anthony Casuccio
Grammy nominated Mastering Engineer

References
Cypress Hill, NAS, Sarah Schuster Ericsson (Night Breeze; Grammy Nominated), Kenneth Bolton (A Pianist Journey; Grammy Nominated)

Brother Paul Brown

"For the past seventeen years I've used and still continue to use SOUND FORGE Pro as my No 1 Go To for all my Post Mix Editing including a 2014 Grammy Nominated Blues Album I Produced, Engineered and Mixed for Blues legend Bobby Rush! The new features of SOUND FORGE Pro 12 are so brilliantly crafted!"

Brother Paul Brown
Grammy nominated Producer, Engineer and Keyboardist

References
The Waterboys, Al Green, Bobby Rush (Down in Louisana; Grammy Nominated), Mike Farris, Ann Peebles, Jimi Jamison (Survivor)

Adam Gonsalves

“SOUND FORGE Pro is an excellent DAW for recording or mixing. The metering is great and included signal processing tools are very useful. It hosts all your favorite plug-ins and provides you with both a native restoration suite and iZotope RX Elements so your tracks will be free of common demo-quality problems like vocal ticks/pops.”

Adam Gonsalves
Mastering and Vinyl Cutting Engineer

References
Willie Nelson, Blitzen Trapper, Rogue Wave

Simon Viklund

“I make primarily electronic music for games, and the tracks - when exported - have to loop seamlessly. What DAW I use to create music has changed over the years, but SOUND FORGE has remained the one and only piece of software I use to check looping points and edit my masters. I've been using SOUND FORGE practically daily since 2000.”

Simon Viklund
Composer, Producer, Sound Engineer and Sound Designer

References
Street Fighter III: 3rd Strike (Capcom), Payday 1 & 2(Overkill Software), Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter 1 & 2 (Ubisoft), GTFO (10 Chambers Collective)

David Filskov

“SOUND FORGE Pro is a reliable tool for easy recording, cleaning up audio, handling and converting files manually and automatically.”

David Filskov
Sound Designer and Founder of Epic Sound

References
Coca Cola Cinema Ad, LEGO Hero Factory

John Walden

“For detailed audio editing work, Sound Forge allows me to get the job done with a minimum of fuss. Top-notch stuff.”

John Walden
Musician, Composer and Music Technology Journalist

References
Journalist for Sound on Sound magazine | Library Music Producer for Focus Music, Mode Production Music, Hollywood Trax

Garry King

“For both pre and post final production of full tracks, stems or individual files, SOUND FORGE as a classic software is something that should not to be missing from any home or professional studio setup!”

Garry King
Drummer, Drum-Recording Engineer and Producer

References
Jeff Beck, Joe Lynn Turner (Deep Purple), Tom Bee (Sound of America Records), Rick Hale | Music for TV and Film

Rod Carillo

"For instance, if we do a seven-minute version of a dance club mix, and then they come at us saying, 'Hey, we really like this club mix. Can you chop it up and make it a radio mix?' That's when SOUND FORGE is priceless."

Rod Carillo
Producer and Remixer

References
Donna Summer (Remix; I'm A Fire), Paulina Rubio (Remix; Heat Of The Night), Cole Plante (Remix; Teardrops)

William Goldstein

“I started beta testing audio software for a company called Sonic Foundry, later bought by SONY and now owned by MAGIX. From the beginning SOUND FORGE was the most versatile & complete audio editing software available. SOUND FORGE 12 Pro continues this great tradition, and has become indispensable for any serious audio project.”

William Goldstein
Grammy nominated Film and TV Composer, Instant-Composer and former Recording Artist at Motown

References
Fame (MGM), The Miracle Worker (The Walt Disney Company), Happy Endings (CBS) | Music for: National Geographic, ABC and NBC

Dit schrijft de pers

Download.com (US) - 06/2018

Download.com (US) - 06/2018

"(...) studio-quality multitrack music production capabilities in an easy-to-use package."

SOUND FORGE Pro 12

SOUND FORGE Pro 12

Geldig tot 27. maart 2019
 • Alleen nu erbij:
 • Inclusief SOUND FORGE Pro 13 (t.w.v.: 399 €)
Meer informatie
i.p.v. 798,00 € 399,00
In het winkelmandje
Upgrade

Hier kunt voor een gereduceerde prijs naar de meest actuele versie upgraden of uw updateservice verlengen. Hou daarvoor uw inloggegevens voor uw account of het serienummer van uw programma bij de hand.
[url=http://rdir.magix.net/?page=P1GQDMPV31Q3]Meer info over de updateservice[/url]

549,00
In het winkelmandje
Upgrade

Hier kunt voor een gereduceerde prijs naar de meest actuele versie upgraden of uw updateservice verlengen. Hou daarvoor uw inloggegevens voor uw account of het serienummer van uw programma bij de hand.
[url=http://rdir.magix.net/?page=P1GQDMPV31Q3]Meer info over de updateservice[/url]

SOUND FORGE Pro 365

Geldig tot 27. maart 2019
 • Save 33%
 • Special offer available now: Get the 1st year for only €119,88 instead of €179,88.
 • Starting the 13th month - €179,88/year.
Meer informatie
i.p.v. 14,99 €/maand 9,99 €/maand

Abonnements- en beëindigingsvoorwaarden: Nu in de aanbieding, het eerste jaar voor 119,88 €/jaar in plaats van 179,88 €/jaar. Vanaf de 13e maand 179,88 €/jaar. Uw SOUND FORGE Pro 365 staat, zodra uw betaling is binnengekomen en is geactiveerd, direct ter beschikking. Het tarief voor de minimumlooptijd kan worden ingesteld bij het afsluiten van het contract als eenmalige betaling. De minimumlooptijd begint met de datum van de bestelling. Als u uw bestelling binnen 14 dagen wilt herroepen, wordt uw betaling volledig gerestitueerd. SOUND FORGE Pro 365 wordt automatisch elke 12 maanden verlengd, totdat u het abonnement beëindigd. Mocht het verlengingstarief of de hierin opgenomen belastingen wijzigen, wordt u hierover tijdig van te voren geïnformeerd. Een beëindiging is tot 1 maand voor het einde van de looptijd mogelijk. Stuur ons hiertoe een e-mail onder vermelding van het klantennummer naar het volgende adres: infoservice@magix.net

i.p.v. 19,99 €/maand 14,99 €/maand

Abonnements- en beëindigingsvoorwaarden: Uw SOUND FORGE Pro 365 staat, zodra uw betaling is binnengekomen en is geactiveerd, direct ter beschikking. Het tarief voor de minimumlooptijd kan worden ingesteld bij het afsluiten van het contract als eenmalige betaling. De minimumlooptijd begint met de datum van de bestelling. Als u uw bestelling binnen 14 dagen wilt herroepen, wordt uw betaling volledig gerestitueerd. SOUND FORGE Pro 365 wordt automatisch elke 3 maanden verlengd, totdat u het abonnement beëindigd. Mocht het verlengingstarief of de hierin opgenomen belastingen wijzigen, wordt u hierover tijdig van te voren geïnformeerd. Een beëindiging is tot 1 maand voor het einde van de looptijd mogelijk. Stuur ons hiertoe een e-mail onder vermelding van het klantennummer naar het volgende adres: infoservice@magix.net

Word lid van de community

Kom met andere audioprofessionals en -geïnteresseerden in contact en praat over de nieuwste productietips voor SOUND FORGE en SpectraLayers Pro.

Community

Artists

Artists

Ontdek wat artiesten zeggen!

Newsletter

Newsletter

Houd de vinger aan de pols met onze newsletter en ontvang alle actuele aanbiedingen en andere informatie over SOUND FORGE en SpectraLayers Pro.

Meer info

Magazine

Magazine

Hier vindt u nieuws, blogartikelen en volop tips en trucs op het gebied van audioproducties.

Meer info