Samplitude Music Studio gratis testen

Samplitude Music Studio X8

De complete home studio van MAGIX op de eigen computer – nu gratis testen Samplitude Music Studio. Voor editing, mixing of mastering – uw ideeën wordt niets in de weg gelegd.

Download starten

Nieuwe topfuncties
Samplitude Music Studio X8

Niet alleen de naam van de nieuwe versie heeft een make-over gekregen: Music Studio X8 zit boordevol bewezen professionele functies en gloednieuwe innovaties waarmee je in een mum van tijd professionele nummers produceert.

wizardFX Suite

wizardFX Suite

Of het nu gaat om geluidsexperimenten, snelle mixen of de finishing touch: de wizardFX Suite biedt veelzijdige dynamische, kleur- en modulatie-effecten met een uniek bedieningsconcept.

coreFX Delay

coreFX Delay

Van subtiel tot speels - van clean tot dub echo's: met de coreFX Delay kun je zowel vintage als moderne echo's simuleren.

EQ116

EQ116

EQ116 is de standaard equalizer in onze DAW-vlaggenschepen Samplitude Pro X en Sequoia Pro. Krijg volledige controle over alle frequenties en ervaar ultranauwkeurig geluid.

MAGIX Samplitude Music Studio

Maak gebruik van een grote selectie effecten en instrumenten – Samplitude Music Studio gratis testen en binnen de kortste keren als producent aan de slag.

Neem uw eigen nummers op

Neem uw eigen nummers op! Met het overzichtelijke recording-gedeelte kunt u ook grotere projecten eenvoudig arrangeren.

De perfecte mixdown

De perfecte mixdown – geef uw nummer de finishing touch. Equalizer, compressoren en limiters kunt u eenvoudig in het Mastering-gedeelte inzetten.

Samplitude Music Studio X8 Download starten