Samplitude Music Studio

Huom: Samplitude Music Studio on Samplitude® Music Studio 2016:n seuraaja. Osassa videoista näkyy edeltävän version ohjelmaikkuna.

Ensimmäiset vaiheet

Johdantovideo

Tervetuloa käyttämään Samplitude Music Studio -ohjelmistoa!

Tällä videolla näet, miten siirryt digitaalisen musiikin tuotannon maailmaan, ja tutustut aloitusikkunan mahdollisuuksiin.

Äänitys

Tällä videolla näytämme sinulle kaiken, mitä tarvitset ulkoisen lähteen äänitykseen.

Muokkaus

Tällä videolla näytämme äänikohteiden tärkeimmät muokkausmahdollisuudet Samplitude Music Studio -ohjelmistossa.

Miksaus

Mikserin avulla musiikkiprojektisi ovat aina hallussasi. Äänenvoimakkuuden, panoroinnin ja tehosteiden avulla saat instrumenteista, soundeista ja äänistä kaiken parhaan irti.

Näin miksaat kappaleesi kuin ammattimainen ääniteknikko.

Masterointi

Kun olet miksannut kappaleesi, on vuorossa masterointi. Tällä videolla näytämme, miten Samplitude Music Studio -ohjelmiston Mastering Suite toimii.

Vienti

Voit viedä valmiit musiikkikappaleesi Samplitude Music Studio -ohjelmistosta eri muodoissa, kuten CD-levynä tai tietooneen äänitiedostona.

Raitaeditori

Raitaeditorissa voit käyttää raidan kaikkia tärkeitä toimintoja: audio- ja AUX-asetuksista sekä laajennuksista ja mikseriasetuksista aina kommentteihin ja taajuuskorjaimeen asti.

MIDI-sävellykset

MIDI-koskettimistolla tai rumpupadeilla soitettuja tallenteita voit korjata jälkikäteen tai voit luoda hiirellä omia malleja.

Automaatiot

Automatisoitujen toimintojen avulla saat tallenteihisi tarvittavaa dynamiikkaa. Tässä äänenvoimakkuutta, panorointeja ja tehosteita ohjataan raitojen käyrien avulla.

Vocaltuning

Loihdi lauluosuuksiin oikea tunnelma. Tai luo Harmonizer-toiminnon avulla chorus-tehoste, joka mukautuu automaattisesti valittuun sävellajiin.

Kitara- ja bassovahvistin

Vandal SE tarjoaa sinulle huippuluokan virtuaalisen kitara- ja bassovahvistimen.

Vandal SE virtualisoi aidon laitteen jokaista putkea ja jokaista vahvistintasoa aina kaiuttimen kelaan asti, ja saavuttaa näin uskomattoman aidot äänet.

BeatBox 2 Plus

The BeatBox 2 drum machine is the perfect tool for making grooves and beats. In addition to an amazing sound engine and lots of drum kits, BeatBox 2 offers complete control over engaging sound progressions and an integrated effects sections.

Attention: This is not included in Samplitude Music Studio 2021!