Samplitude Pro X

Huomautus: Joissain videoissa näkyy vielä mahdollisesti edeltävän version ohjelmaikkuna. Näytetyt toiminnot ovat kuitenkin samat.

Johdantovideo

Aloita Samplitude Pro X:llä ja saata tuotantosi uudelle tasolle. Työpajassa selvitämme demokappaleen avulla ohjelmaikkunan toimintoja, kohde- ja kaistapohjaista äänenmuokkausta sekä mikserillä miksausta.

Näytämme, kuinka voit järjestellä omia projekteja, ottaa mukaan VSTi-instrumentteja ja nauhoittaa Samplitudella.

ROLI Seaboard ja Samplitude Pro X

MIDI Polyphonic Expressionin tuella Samplitude Pro X on versiosta 5 lähtien ihanteellinen kumppani innovatiiviselle ohjaimelle, kuten ROLI Seaboardille.

Näytämme sinulle, kuinka Seaboard liitetään ja kuinka sitä käytetään Samplitudessa.