SOUND FORGE Audio Studio & Pro:
Katso opetusvideot

Tutustu SOUND FORGE Audio Studio ja SOUND FORGE Pro -ohjelmistoja käsitteleviin uusiin opetusvideoihin. Nämä opetusvideot sisältävät perustietoja sekä vinkkejä ja tekniikoita, joiden avulla täysin aloittelijat pääsevät nopeasti alkuun.

Aloittaminen

Johdantovideo

Johdantovideossa esittelemme SOUND FORGE Audio Studio -ohjelman perustoiminnot. Kerromme, miten äänitiedostot ladataan ja toistetaan, sekä millä eri tavoin tiedostoja voi muokata. Lopuksi muunnamme tiedoston formaatin ja poltamme CD-äänilevyn.

Perustoiminnot

Tallennus

Tässä videossa näytämme, miten ääni tallennetaan mikrofonista. Voit tallentaa äänimateriaalia myös kasettinauhurista, radiosta tai CD-soittimesta.

Perusmuokkaustoiminnot

Tässä videossa esittelemme perusmuokkaustoimintoja kuten äänitiedostojen poiston, leikkauksen, kopioinnin ja liittämisen. Samalle kerromme myös, miten vedä & pudota -toimintoja ”Liitä” ja ”Miksaa” käytetään.

Tapahtumien käyttö

Kun äänimateriaalia liitetään ja leikataan, luodaan automaattisesti virtuaalitapahtumia, joita voi jälkikäteen korjata ja ryhmitellä uudelleen sekä käyttää siirtymissä. Tässä videossa näytämme, miten tapahtumia työstetään.

Efektien käyttö

Tässä videossa näytämme, miten voit käyttää ääniefektejä joko koko tiedostossa tai vain tietyssä alueessa. Lopuksi kerromme, miten luot VST-liitännäisistä ketjun ja miten sitä käytetään.

Markkerit ja alueet

Markkerien ja alueiden avulla voit merkitä äänimateriaalissa tiettyjä kohtia ja alueita. Tässä videossa näytämme, miten tämä tapahtuu.

Äänilevyjen tallennus ja restaurointi

Tässä videossa näytämme, miten äänilevy digitoidaan, miten sen ääntä optimoidaan ja miten sen sisältö tallennetaan CD-äänilevylle.

Muunna tiedostot

Tällä videolla näytetään, miten voit muuntaa äänitiedostoja eri tiedostomuotoihin Erämuuntimella.