Innovaties

Om steeds te kunnen voldoen aan de eisen van onze klanten spelen innovatie en ontwikkeling een hoofdrol in onze bedrijfscultuur. Ons doel is het om voor zowel privé- als zakelijke klanten complete oplossingen voor hun digitale inhoud aan te bieden.

Innovatie, prestaties & creativiteit
Alles voor u

Ontwikkeling

Ontwikkeling

Onze software wordt constant geoptimaliseerd en uitgebreid met nieuwe functies en nieuwe inhoud. De feedback van onze klanten, handels- en samenwerkingspartners gebruiken we direct in dit proces waarbij we ook steeds de nieuwste technieken gebruiken.

Onze ontwikkelaars zijn veelal zelf gedreven muzikanten, filmmakers of fotografen, die precies die producten ontwikkelen die ze zelf graag voor de bewerking van hun digitale werken zouden willen gebruiken.

Innovatief door onderzoek

Innovatief door onderzoek

  • Toegekend voor speciale inzet op het gebied van onderzoek en ontwikkeling
  • Gebaseerd op een enquête onderzoek en ontwikkeling in opdracht van het federale ministerie van Onderwijs en Onderzoek
Multimediasoftware van MAGIX

Multimediasoftware van MAGIX

Met ons brede scala aan producten hebben wij voor iedereen het perfecte programma voor elke multimediatoepssing en ieder ervaringsniveau.

Voor beginners en gebruikers die allen bepaalde functies nodig hebben bieden wij bijvoorbeeld Red uw video's! aan om eenvoudig videocassettes te digitaliseren, of het slideshow-programma Photostory Deluxe, waarmee men in een handomdraai bewegende slideshows maakt die op internet of op dvd kunnen worden gedeeld.

Voor professionele resultaten ondanks een zeer eenvoudige bediening zorgen onze bekendste programma's Music Maker en Video deluxe. Daarbij helpen niet op de laatste plaats de uitgebreide inhoud, vele presets en automatische assistenten.

Wie nog meer functies wil hebben kiest voor de Premium-versie van het programma of stapt gelijk over op onze professionele software, zoals Video Pro X, Xara Designer Pro of Samplitude.

Mobiele toepassingen

Mobiele toepassingen

Vanwege de steeds verdere verspreiding van mobiele apparaten hebben wij de uitdaging aangenomen om functies uit onze programma's voor pc's over te zetten naar deze systemen.

Met de app Music Maker JAM voor Windows, Android en iOS, kunnen op smartphones of tablets spilenderwijs eigen nummers met loops worden gearrangeerd en van effecten worden voorzien.

Video's bewerken ongeacht waar u zich bevindt kan met de app Movie Edit Touch. Eigen opnames kunnen zo gemakkelijk worden gemonteerd en van effecten worden voorzien.

Fotograferen met live-effecten kan met de app Camera MX. Foto's en video's kunnen vervolgens met de cloud-dienst showfy veilig op de computer, op mobiele apparaten of op smart-tv's worden gedeeld.

Multimedia-inhoud

Multimedia-inhoud

Voor snelle, succesvolle resultaten op multimediagebied zorgt niet alleen onze software, maar ook de professionele content, waarmee audiovisuele projecten kunnen worden verrijkt en verbeterd.

Naast geluids-'loops' horen daar ook de videosjablonen en grafische elementen bij, die allemaal door MAGIX worden geproduceerd.

Onlinediensten

Onlinediensten

Tal van onlinediensten vullen onze software aan. Zo kunnen bijvoorbeeld met MAGIX Web Designer vormgegeven websites in de MAGIX Online World worden gehost.

Met MAGIX Photo & Graphic Designer geoptimaliseerde foto's kunnen in het MAGIX Online Album worden gepresenteerd, desgewenst ook met wachtwoordbeveiliging.

Vanzelfsprekend is het ook vanuit alle programma's eenvoudig om te uploaden naar diensten als YouTube, Flickr, Facebook etc.

MX Media-X-Change

MX Media-X-Change

Onze software werkt niet alleen optimaal samen met onlinediensten. Ook zijn bijna al onze programma's uit de verschillende mediagebieden als muziek, foto, video etc. met elkaar verbonden via de MX-functie. Zo kunnen gegevens of hele projecten eenvoudig tussen twee programma's uitgewisseld en verder bewerkt worden.

Ook projecten die zijn begonnen met onze apps op mobiele apparaten kunnen voor een gedetailleerde verdere bewerking worden overgebracht naar de computer en met bijvoorbeeld MAGIX Music Maker of met MAGIX Video deluxe worden afgemaakt.