Web Designer
Eenvoudig je eigen website

Updateverloop

Maart 2020

Verbeterde bestandsimport

Bij het importeren van bestanden worden de formaten .ppt(x), .doc en .pdf nu nog nauwkeuriger weergegeven.

Individuele objectintegratie

Gebruik drag & drop om geïntegreerde objecten op de gewenste positie in de tekst te plaatsen.

Geoptimaliseerde beeldgegevens

Geef je website voor de zoekmachineoptimalisatie beelden met namen, trefwoorden en alt-teksten.

Geoptimaliseerde links

Voorkom met NoFollow-links dat individuele links een negatieve invloed hebben op de Google-ranking van je website.

Paragraaf-designer

Gebruik de paragraaf-designer om aantrekkelijke titelpagina's en paragrafen te maken.

Vulkarakter

Leid het oog van de lezer van kolom tot kolom in overzichtelijke mappen en menu's.

Meer dan 640 Google-lettertypes

Kies uit meer dan 640 Google-lettertypen die bij je project passen.

Meer dan 240 websitesjablonen

In de nieuwe versie kun je nu kiezen uit veel meer sjablonen voor websites.

Meer dan 80 sjablonen voor Facebook-berichten

In de Online-Content-Catalog* kun je uit sjablonen voor Facebook-berichten voor elke gelegenheid kiezen.

Oktober 2019

Lijndiagrammen (alleen Premium)

Gebruik de nieuwe functie om lijndiagrammen te maken. Op deze manier kun je gegevens en processen op een aantrekkelijke manier presenteren en contexten zichtbaar maken.

Automatische tekstvelden

Bewaar vaak gebruikte teksten zoals namen of adresgegevens en breng ze met één klik over naar elk document. Vanaf nu kunnen tekstpassages of losse woorden ook worden gekoppeld aan tekstvelden in het document.

Opslaan van de hoek bij objectrotatie

Wanneer je een object draait, blijft de exacte hoek vanaf nu ook nog zichtbaar wanneer je het niet meer aanklikt. Zo weet je de exacte rotatiehoek van al je objecten!

Regels met kleur markeren

Markeer afzonderlijke tekstgedeelten over de gehele breedte van de kolom. Door de hele regel te plaatsen, kun je accenten plaatsen en vakkundig focussen op belangrijke koppen.

Verbeterde tekstselectie

Met de verbeterde tekstselectie kunnen woorden en tekstpassages nu eenvoudig en nauwkeurig worden geselecteerd door te dubbelklikken en te slepen.

Feestelijke social media-sjablonen (alleen Premium)

Met feestelijke sociale media-sjablonen ben je perfect voorbereid op de beste tijd van het jaar. Deel je kerstgevoel online met familie, vrienden, collega's en over de hele wereld.

Juni 2019

Automatische aanpassing aan de breedte van de pagina (alleen Premium)

Dankzij de nieuwe functie 'Scale to Fit Width' past de inhoud van een website zich automatisch aan het betreffende beeldscherm of de browser aan. Zo wordt je website altijd optimaal gepresenteerd.

 

Object SVG-export

SVG-afbeeldingen zijn vectorgebaseerd en kunnen dus zonder kwaliteitsverlies worden geschaald. Ze zijn bijvoorbeeld geschikt voor responsieve websites.

Nog meer slimme tekstvelden

Er zijn extra slimme tekstvakken toegevoegd waarmee je de focus kunt leggen op belangrijke citaten of teksten.

Geavanceerde slimme fototekstvelden en fotolijsten

Het bereik van slimme-fototekstvakken en slimme-fotolijsten, waarmee je mensen kunt introduceren op websites of foto's kunt markeren op flyers en brochures, is uitgebreid.

Nog meer lijn-smartshapes

Er zijn nu nog meer lijn-smartshapes die kunnen worden gebruikt als afbreekstreepjes, koppen of technische tekeneningen.

Juni 2019

Automatische aanpassing aan de breedte van de pagina (alleen Premium)

Dankzij de nieuwe functie 'Scale to Fit Width' past de inhoud van een website zich automatisch aan het betreffende beeldscherm of de browser aan. Zo wordt je website altijd optimaal gepresenteerd.

 

Object SVG-export

SVG-afbeeldingen zijn vectorgebaseerd en kunnen dus zonder kwaliteitsverlies worden geschaald. Ze zijn bijvoorbeeld geschikt voor responsieve websites.

Nog meer slimme tekstvelden

Er zijn extra slimme tekstvakken toegevoegd waarmee je de focus kunt leggen op belangrijke citaten of teksten.

Geavanceerde slimme fototekstvelden en fotolijsten

Het bereik van slimme-fototekstvakken en slimme-fotolijsten, waarmee je mensen kunt introduceren op websites of foto's kunt markeren op flyers en brochures, is uitgebreid.

Lijn-smartshape

Geef citaten of andere stukken tekst bijzondere nadruk op uw website: de 18 nieuwe slimme tekstvelden passen zich flexibel aan de gewenste tekst aan.

Nog meer OpenType-functies (alleen Premium)

Ontdek de nieuwe OpenType-functies voor krachtige typografie: gebruik opvallende ornamenten en versieringen om bijschriften of hele alinea's op uw website bijzonder vorm te geven.

Lijndiktepreview

De lijndikte kan nu nog gemakkelijker worden aangepast: scrol door de verschillende opties en bekijk de verandering in realtime.

Handleiding voor het maken van cookie-mededelingen

Om juridische problemen te voorkomen, beschrijft deze handleiding uitgebreid hoe u een cookie-mededeling op uw website inbouwt (in het Engels).

Kennis Community

De Kennis Community heeft tal van nuttige Artikelen die alle gebruikelijke vragen bij Web Designer beantwoorden. Een kijkje nemen loont de moeite (in het Engels)!

Oktober 2018

Magic Color Match

Gebruik het emotionele effect van kleuren om uw website de juiste identiteit te geven. Kies een foto die bij u en uw website past en breng het gewenste kleurenschema over naar de volledige sjabloon.

OpenType-ligaturen

Creëer visuele harmonie en esthetische effecten. Met unieke ligaturen ontstaan speelse combinaties van letters en woorden - een manier om citaten, koppen of socialmedia-berichten in een nieuw licht te laten schijnen.

Tekstvorm-vulpen

Heeft u een offerte die bij uw website past en wilt u deze perfect in de schijnwerpers zetten? Dan ontbreekt alleen de juiste plaatsing! Plak de gewenste tekst in een vorm en pas het lettertype en de tekengrootte eenvoudig aan.

Hoofdletters en algemene tool

Beslis zelf waar de aandacht zou moeten zijn. Met slechts één klik worden kleine letters hoofdletters en omgekeerd. Op deze manier kunnen belangrijke koppen visueel worden gemarkeerd en beter worden waargenomen.

Lay-outcorrectie

Voeg niet alleen een buitengewoon ontwerp, maar ook een aantrekkelijke esthetiek toe aan uw lay-out. Harmonische typografie vormt de maatstaf voor een rustig beeld van de zin en een betere leesstroom.

Verbeterde tabellen-SmartShapes

Maak professionele tabellen voor uw website. Dankzij nieuwe, intuïtieve ontwerpelementen, kunt u inhoud en gegevens snel en duidelijk presenteren.

PDF Editor 3.0

U wilt voor de bezoekers van uw website een PDF ter beschikking stellen om te downloaden? Met de PDF Editor 3.0 ontwerpt u bijvoorbeeld prijslijsten, menukaarten of routebeschrijvingen volgens uw ideeën.

CSV-import

Importeer uw bestanden nog gemakkelijker in begrijpelijke cirkeldiagrammen. Visualiseer inhoud op uw webpagina of visualiseer resultaten in een presentatie.

Juni 2018

Nog meer afwisseling

Tot 28 websitesjablonen en smartshapes

Verschillende onderwerpen: websitesjablonen

Ontdek nieuwe websitesjablonen voor uw bedrijf! Het bouwdoosprincipe maakt het heel gemakkelijk om aan te passen: eenvoudig teksten en afbeeldingen uitwisselen - klaar! Nieuwe sjablonen in Web Designer: Wellness & Spa / Softwarebedrijf ook in Web Designer Premium: Superfood Store / Advocatenkantoor / Yogadocent

Enorme selectie: smartshapes

Creëer spannende elementen voor uw website: met de meer dan 20 nieuwe tabellen, lay-outs, vormen en tekstvelden, kunt u uw ideeën de vrije loop laten. Maak bijvoorbeeld moderne platte ontwerpen door tekst, vormen en afbeeldingen vakkundig op elkaar te plaatsen.

Premium-voordeel: nieuwe presentaties

Presenteer je nieuwste ideeën in een professionele presentatie! De nieuwe sjablonen zijn thematisch ontworpen voor energiedrankjes, bezorgdiensten en de natuur en kunnen gemakkelijk aan uw behoeften worden aangepast.

Premium-voordeel: social media

Gebruik sociale media om uw bedrijf nog succesvoller te maken: de nieuwe sjablonen zijn specifiek ontworpen voor bedrijven. Een algemeen bedrijfsthema wordt aangevuld met speciale sjablonen voor bezorgdiensten en beveiligingsbedrijven.

Maart 2018

Creative Smartshapes

Eindelijk daar: de nieuwe Smartshapes. Maak overtuigende designelementen - helemaal zonder designer. Alle Smartshapes kunnen gemakkelijk worden aangepast qua vorm, kleur en grootte.

Vlak ontwerp

Het maken van ontwerpen met tekst is vanaf nu nog makkelijker: kies een smartshape, schrijf de tekst en positioneer deze met de speciale hendels.

Tabellen-Smartshape

Maak moeiteloos zakelijke tabellen: verplaats regels en kolommen en wijzig volgorde of grootte flexibeler dan ooit tevoren.

Nieuwe, moderne sjablonen voor websites

Ontdek de nieuwe sjablonen voor een eigen food-blog of de website van een koffiebar.

Nieuwe, moderne sjablonen voor social media

Vergroot uw aanwezigheid op social media met onze nieuwe sjablonen voor autohandel, fitness en logistiek.

Nieuwe, moderne sjablonen voor presentaties

U heeft een reisblog of een adviesbureau? Loop dan onze nieuwe sjablonen voor professionele presentaties niet mis!

November 2017

10 coole fotofilter-overlays

Met deze overlays geeft u uw foto's op uw website een compleet nieuwe look. De fotofilters kunt u nu ook met elkaar combineren – voor unieke en individuele effecten.

Meer dan 1 miljoen foto's & illustraties

De online-inhoud biedt u een enorme collectie archieffoto's en illustraties die u gratis en ook commercieel kunt gebruiken. Vindt de perfecte afbeelding voor uw website!

Groot wonder: Magic Resize

Het Facebook-bericht is klaar. U heeft er nu een nodig voor Instagram? Met het nieuwe gereedschap Magic Resize past u de grootte van de post aan het betreffende socialmedia-platform aan. Gemakkelijker dan ooit tevoren.

Kleine hulp: Smart Shapes

Ontdek onze slimme smartshapes. Dat zijn vormen die met behulp van speciale hendels heel eenvoudige kunnen worden aangepast. Voor tijdlijnen, tekstballonnen, stroomdiagrammen, tekstvakken, vormen zoals sterren, driehoeken en nog veel meer!

Premium-voordeel: nieuwe sjablonen voor websites

Of het nu gaat om een microsite, website of webwinkel: kies uit een groot aantal nieuwe sjablonen met een duidelijk ontwerp en prachtige effecten. Hier vindt u het juiste sjabloon voor elk project.

Premium-voordeel: nieuwe sjablonen voor presentaties

De presentatie is nog niet klaar? Afbeeldingen, uniforme lay-out e.d. ontbreken? Kies uit tal van complete presentatiesjablonen – nu met de nieuwe designs "water", "travel" en "business"!

Premium-voordeel: nieuwe sjablonen voor social media

Of het nu voor uw bedrijf of uw eigen profiel is: in Web Designer Premium vindt u kant-en-klare sjablonen om geweldige berichten voor Instagram, Facebook of Twitter te maken.

Mei 2017

Premiumvoordeel: panorama-fotoslider

De eerste indruk bepaalt alles! Gebruik vanaf nu de gehele breedte van het beeldscherm voor uw fotosliders en maak van uw website een fantastische blikvanger. Uw foto's worden zo perfect in beeld gebracht en maken uw website op artistieke wijze compleet. Maak de sliders zoals u wilt met een individuele Call-to-Action-knop en een opvallend bijschrift.

Premiumvoordeel: 50 nieuwe fotofilters

Voor een nog betere gebruikerservaring: geef uw afbeeldingen naar uw ideeën vorm. Een individuele uitstraling voor uw webpagina's is nu gegarandeerd.

Blikvanger fotofilter: transparantie-effecten

Een echte blikvanger voor de bezoekers van uw website! De hoogwaardige transparantie-effecten, die allemaal voor het eerst kunnen worden gecombineerd met elkaar.

Blikvanger fotofilter: Summer Looks

Voor warme en heldere kleuren op uw website - de zomerfilter brengt het mooiste seizoen terug naar het scherm.

Blikvanger fotofilter: Wash – Vintage Look

Vroeger was alles beter – in ieder geval de "washed" look in de beelden. De enigszins blauwachtige kleuren zijn in het bijzonder geschikt voor de presentatie van bv. oud meubilair en portretfotografie.

Uitgebreide sjablonenset

Vormgegeven door de besten. Voor de besten. Ontdek een hele reeks liefdevol ontworpen sjablonen voor bijvoorbeeld posters, flyers, presentaties of complete websites! De details maken het verschil: voeg eenvoudig foto's toe, voltooi teksten en pas de kleuren aan: Klaar!

Januari 2017

Premiumvoordeel: 50 nieuwe fotofilters

50 nieuwe fotofilters voor 50 verschillende looks. Geef uw afbeeldingen meer scherpte, werk contrasten uit of vervreemd uw foto's. Uw foto's worden echte blikvangers.

Premium-voordeel: nieuwe Smartshapes (Chevron & pijl)

Informatie, ontwikkelingen of processen kunnen met de nieuwe pijl & Chevron Smartshapes overzichtelijk worden weergegeven en effectief worden gecommuniceerd.

MAGIX Web Designer
MAGIX Web Designer
MAGIX Web Designer
Web Designer Eenvoudig zelf websites maken
Web Designer
Web Designer Eenvoudig zelf websites maken
49,99
Prijzen incl. BTW.,  Download zonder verzendkosten
 • 35+ websitesjablonen
 • 500+ design-elementen
 • 100% vrije vormgeving
 • Geen programmeerkennis vereist
 • 130+ fotofilters
 • Animaties & effecten
 • Geavanceerde beeldbewerking
 • 2 GB webspace & domein**
29,99

Hier kunt voor een gereduceerde prijs naar de meest actuele versie upgraden of uw updateservice verlengen. Hou daarvoor uw inloggegevens voor uw account of het serienummer van uw programma bij de hand.
[url=http://rdir.magix.net/?page=P1GQDMPV31Q3]Meer info over de updateservice[/url]

Prijzen incl. BTW.,  Geen verzendkosten
 • 35+ websitesjablonen
 • 500+ design-elementen
 • 100% vrije vormgeving
 • Geen programmeerkennis vereist
 • 130+ fotofilters
 • Animaties & effecten
 • Geavanceerde beeldbewerking
 • 2 GB webspace & domein**
MAGIX Web Designer Premium
MAGIX Web Designer Premium
MAGIX Web Designer Premium
Web Designer Premium Professionelle websites zelf maken
Web Designer Premium
Web Designer Premium Professionelle websites zelf maken
99,99
Prijzen incl. BTW.,  Download zonder verzendkosten
 • 240+ websitesjablonen
 • 1.000+ design-elementen
 • 100% vrije vormgeving
 • Geen programmeerkennis vereist
 • 130+ fotofilters
 • Animaties & effecten
 • Geavanceerde beeldbewerking
 • 2 GB webspace & domein**
Geldig tot 23. september 2020
 • Alleen nu erbij:
 • NIEUW! Panorama Studio 3.4 (t.w.v.: 34,95 €)
59,99 i.p.v. 99,99 €

Hier kunt voor een gereduceerde prijs naar de meest actuele versie upgraden of uw updateservice verlengen. Hou daarvoor uw inloggegevens voor uw account of het serienummer van uw programma bij de hand.
[url=http://rdir.magix.net/?page=P1GQDMPV31Q3]Meer info over de updateservice[/url]

Prijzen incl. BTW.,  Geen verzendkosten
 • 240+ websitesjablonen
 • 1.000+ design-elementen
 • 100% vrije vormgeving
 • Geen programmeerkennis vereist
 • 130+ fotofilters
 • Animaties & effecten
 • Geavanceerde beeldbewerking
 • 2 GB webspace & domein**
Geldig tot 24. september 2020
 • Alleen nu erbij:
 • NIEUW! PanoramaStudio 3.4 (t.w.v.: 34,95 €)
Verder naar