Photo & Graphic Designer downloaden en gratis testen

Photo & Graphic Designer 19

U zoekt een programma voor de fotobewerking en het maken van afbeeldingen? Dan moet u nu MAGIX Photo & Graphic Designer downloaden en gratis testen. In slechts een programma vindt u vele mogelijkheden voor het optimaliseren en creatief bewerken van uw foto's evenals krachtige gereedschappen voor het maken van afbeeldingen. Ideaal voor hobby, studie of werk. Gewoon MAGIX Photo & Graphic Designer downloaden en gratis testen.

Download starten

Het perfecte fotobewerkingsprogramma
gratis testen

Test nu gratis MAGIX Photo & Graphic Designer en haal het beste uit uw foto's.

Photo & Graphic Designer 17

Foto- en grafische bewerking
in een paar stappen:

Maak individuele creaties van foto's en afbeeldingen of verfraai uw beelden. Een noemenswaardig repertoire van professionele filters en effecten helpt u uw ideeën om te zetten. Dankzij vectorbasis blijven uw originele foto's behouden. De geïntegreerde realtime fotobewerking maakt een supersnelle bewerking zonder kwaliteitsverlies mogelijk, ook voor grote fotobestanden. Geef uw foto's de finishing touch door MAGIX Photo & Graphic Designer te downloaden en gratis te testen.

Optimaliseer helderheid

Optimaliseer helderheid, contrast, beelduitsnede, kleurtemperatuur of scherpte in minder dan geen tijd. Met het krachtige gereedschap voor niveaus in toonwaarden perfectioneert u de beeldkwaliteit van uw opnames.

Magic Erase 3.0

Storende delen van het beeld met het reparatuurpenseel of Magic Erase 3.0 eenvoudig verwijderen.

Ontwerp creatieve collages

Ontwerp creatieve collages en voeg bijvoorbeeld personen voor een nieuwe achtergrond in.

Photo & Graphic Designer 19
Download starten

* Met de updateservice 1 jaar lang gratis alle nieuwe features en updates ontvangen en die vanaf de installatie onbeperkt gebruiken. Als het programma na een jaar opnieuw wordt geïnstalleerd blijft de basisversie behouden. Na het verstrijken van het eerste jaar kan de updateservice voor een voordeelprijs worden verlengd.