wizardFX Suite

wizardFX Suite
Speed up your mix

Schakel snel over, hoor het resultaat, laat je inspireren

Of het nu gaat om geluidsexperimenten, snelle mixen of de finishing touch: de wizardFX Suite biedt veelzijdige dynamische, kleur- en modulatie-effecten met een uniek bedieningsconcept. Selecteer direct de juiste preset en regel de intensiteit met slechts één regelaar. Eenvoudige bediening, indrukwekkend geluid - de mix-turbo voor meer creativiteit!

Dynamics

Als aan de ene kant wilde ups en downs van dansbare geluiden te horen zijn, stopt de andere kant met het stuiteren van niveaus en verzacht dynamische golven met een vaste hand. wizardFX Dynamics zijn Yin en Yang, werken met natuurlijke impulsieve schommels en als equalizer van verschillende volumes, afhankelijk van het gewenste geluid.

wizardFX VolumeFormer

Wanneer oppervlakken ritmisch omhoog en omlaag gaan, wanneer de bassen in de maat van de kickdrum worden gepulseerd - dan is de wizardFX VolumeFormer aan het werk, waardoor gating en sidechaining zonder gecompliceerde routing mogelijk is.

wizardFX Compressor

De dynamiek onder controle houden zonder de controle te verliezen is waar de wizardFX Compressor voor dient. Het past luide en rustige passages aan en zorgt voor meer punch voor ritme-instrumenten.

wizardFX Limiter

Om excessieve niveaufluctuaties te beperken, snijdt de wizardFX Limiter de pieken van een audiosignaal bijna onhoorbaar en verliesvrij af en helpt zo meer geluidssterkte te bereiken. Dit maakt het ideaal voor mastering-toepassingen op het laatst.

wizardFX Gate

Tegen ruis en voor duidelijke signalen: de wizardFX Gate wordt gebruikt om ruis in bedwang te houden tijdens vocale opnames en om cross-talk te verminderen bij opnames met meerdere microfoons. Ook voor creatieve stotterende effecten!

Coloration

Meer karakter, meer kleur, meer druk - wizardFX heeft het allemaal. De Tape Machine voor analoge warmte of vette overdrive. De Bitcrusher voor authentieke lo-fi geluiden en de Tube Distortion voor lichte verzadiging of assertieve vervorming.

Tape Machine, Tube Distortion en de Compressor en Gate functie Auto Input Gain: Het waarschuwt wanneer de ingang te zwak of te sterk is en kan het niveau met één klik naar een optimaal niveau brengen.

wizardFX Tape Machine

Subtiele fluctuaties in de toonhoogte geven bandopnames hun nostalgische charme. Bovendien geeft de verzadiging van de tape meer boventonen en geeft ze dus de nodige drive.

wizardFX Bitcrusher

Op zoek naar authentiek lo-fi geluid? Door de bandbreedte van het audiomateriaal te reduceren via lagere sample- en bitsnelheden (bv. 22 kHz en 8 bit) creëert de wizardFX Bitcrusher vervormingen van levendig naar agressief.

wizardFX Tube Distortion

Het geluid van analoge buizenversterkers in de digitale wereld: buizen warmen niet alleen op, ze klinken ook zo. Dit wordt gewaarborgd door een harmonieus knippen. Zeer geschikt voor het verrijken van diverse instrumenten en zang.

Modulatie

De moed om te bewegen wordt beloond - gemoduleerde geluiden maken indruk en trekken de aandacht. Met vertraging, zelfvoldaan met koor en beknopt met fladderende effecten. Maar alles ingebed in ruimte en galm, afgerond voor de perfecte mix. Sneller dan je denkt, maar nog steeds mooier dan je had gehoopt: De wizardFX modulatie-effecten.

wizardFX Modern Reverb

Altijd in flow blijven en de belangrijkste Reverb-applicaties direct kunnen oproepen - dat kan met de wizardFX Modern Reverb, die elk geluid een levendige ruimte en sfeer geeft.

wizardFX Delay

De meest ongecompliceerde Delay ter wereld heeft ruimte-tijd snufjes voor elke track. Dankzij de praktische presets staan er klassieke en creatieve echo's klaar als het tijd is om je mix weer te versnellen.

wizardFX Chorus

Meer diepte voor het geluid wordt geboden door de wizardFX Chorus - zonder presets . De geleverde texturen bieden breedte, breedte en inspiratie voor elk track.

wizardFX Flanger

Als het gemoduleerde vertraagde signaal aan de ingang wordt toegevoegd aan het origineel, ontstaan meanderende oscillaties. Geraffineerde melodieën tot spookachtige solo's en droge harmonie tot bewegende doeken.

wizardFX Suite
wizardFX Suite
wizardFX Suite Speed up your mix
wizardFX Suite Speed up your mix
39,99
Prijzen incl. btw.,  Download zonder verzendkosten

Of het nu gaat om modulatie, dynamiek of kleur, of het nu gaat om geluidsexperimenten, snelle mixen of de final touch: je hoeft alleen maar de juiste preset te selecteren en de intensiteit te regelen met slechts één regelaar. Schakel snel over, hoor het resultaat, laat je inspireren - door de nieuwe wizardFX Suite.

 

Technische gegevens

Mac OS X
Windows 8 - 10

Ondersteunde besturingssystemen

Mac: macOS El Capitan - macOS Catalina

Windows 10 - 11

Ondersteunde plug-informaten

VST 2, VST 3, AU

VST 2, VST 3

Ondersteunde hosts

Cubase, FL Studio, Live, Logic Pro X, Reaper, Reason, Studio One

Cubase, FL Studio, Live, Reaper, Reason, Studio One

ACID Pro Family, Music Maker Family, Samplitude Family, SOUND FORGE Family, VEGAS Family, Video Pro X