colorFX Suite

colorFX Suite
Color your sound

Effecten die het verschil maken

De colorFX-suite biedt een contrasterend palet van zelfverzekerde klankkleuren: Tape Machine combineert de pulserende dynamiek van analoge hardware met de precisie van virtuele klankcontrole. Bitcrusher brengt het concept van digitale vervorming naar een nieuw niveau - meer parameters voor meer spanning. Tube Distortion laat de buizen zingen - heel rustig, heel harmonisch, maar ook vurig daverend. colorFX zijn flexibel dankzij de filter- en modulerende signaalroutering: subtiele emulgatoren voor masters en groepen of pregnante texturen voor individuele tracks.

colorFX Tape Machine

Bandverzadiging voegt meer boventonen toe aan luidere signalen zelfs vervorming. Subtiele variaties in toonhoogte voegen levendigheid toe aan bandopnames. Bandsnelheid en toonkopmechanica stimuleren selectief de frequenties in het basbereik en zorgen voor meer warmte.

colorFX Tape Machine combineert de deugden van analoge technologie met digitale efficiëntie en flexibiliteit. Klaar voor fijne toon- en dynamiekafstemming in de mastering, kleurrijk op individuele instrumenten en zang.

Alle colorFX hebben professionele visualisaties voor in- en uitvoer zoals niveau- en RMS-weergave.

colorFX Bitcrusher

Door de resolutie en bandbreedte van het audiomateriaal te reduceren via lagere bit- en samplesnelheden (bv. 8 bit en 22 kHz), creëert de colorFX-bitcrusher vervormingen die variëren van levendig tot agressief. Dankzij moduleerbare parameters blijft de vervorming dynamisch en ontstaan er verrassende klankvariaties. Vervreemdend en kwantiserend geluid wordt hier een luisterplezier - niet alleen voor low-fi-liefhebbers.

Wanneer zorgvuldig vervorming wordt toegevoegd, produceert colorFX Bitcrusher verrijkte en rijke geluiden - gunstig voor groeps- en somsignalen. Met enorme reduceringen daarentegen gaat elke track in rook op - precies goed voor de perfecte breakdown.

Alle colorFX hebben professionele visualisaties voor input en output van spectro tot luidheidsmeter.

colorFX Tube Distortion

Buizen worden niet alleen warm, ze produceren ook warme geluiden. Dit wordt gewaarborgd door hun harmonische clipping op piekniveaus. Zeer geschikt voor het verrijken van diverse instrumenten en zang, belangrijk voor het klassieke (tube) amp-geluid.

Matig vervormd, colorFX Tube Distortion biedt genuanceerde expressieve mogelijkheden - met melodische en percussieve instrumenten, met stemmen en zelfs geluiden. Volledige overdrive ondersteunt zwaardere muziekstijlen, maar ook soloaccenten in verschillende genres.

Alle colorFX hebben professionele visualisaties voor in- en uitvoer, bijvoorbeeld via een VU-meter of als golfvormweergave.

colorFX Suite
colorFX Suite
colorFX Suite
colorFX Suite
Upgrade: colorFX Suite
colorFX Suite
99,99
Prijzen incl. btw.,  Download zonder verzendkosten

Karaktervolle geluidsvleiers die alles hebben: van de zachte glans van de analoge patina tot de scherpe digitale vervorming, er is een textuur voor elk geluid. colorFX Suite last somsignalen zoals masters of groepen aan elkaar en voegt kleur toe aan individuele tracks.

49,99

Hier kun je upgraden naar de nieuwste versie. Houd daarvoor je inloggegevens voor je account of het serienummer van je programma bij de hand.

Prijzen incl. btw.,  Download zonder verzendkosten

Karaktervolle geluidsvleiers die alles hebben: van de zachte glans van de analoge patina tot de scherpe digitale vervorming, er is een textuur voor elk geluid. colorFX Suite last somsignalen zoals masters of groepen aan elkaar en voegt kleur toe aan individuele tracks.

 

Technische gegevens

Mac OS X
Windows 8 - 10

Ondersteunde besturingssystemen

Mac: macOS El Capitan - macOS Catalina

Windows 10 - 11

Ondersteunde plug-informaten

VST 2, VST 3, AU

VST 2, VST 3

Ondersteunde hosts

Cubase, FL Studio, Live, Logic Pro X, Reaper, Reason, Studio One

Cubase, FL Studio, Live, Reaper, Reason, Studio One

ACID Pro Family, Music Maker Family, Samplitude Family, SOUND FORGE Family, VEGAS Family, Video Pro X