Web Designer downloaden
en gratis testen

Web Designer

Maak indrukwekkende multimedia websites in slechts een paar stappen, ook zonder enige programmeerkennis. Gewoon MAGIX Web Designer downloaden en websites naar smaak ontwerpen. In dit krachtige programma vindt u van de vormgeving tot aan de publicatie alles wat u nodig heeft om op internet concurrerend te kunnen optreden. Begin nog vandaag met uw website door MAGIX Web Designer te downloaden en gratis te testen.

Download starten

Moderne websites maken

Met MAGIX Web Designer maakt u indrukwekkende multimedia websites zonder enige programmeerkennis. Nu downloaden en gratis testen.

Web Designer

Eigen websites maken:

Maak uw eigen websites! Dat kan voor hobby of familie zijn, maar ook voor een vereniging, school, studie, presentatie of beroep. In een mum van tijd kunt u uw website met behulp van veelzijdige sjablonen of geheel individueel naar eigen idee maken, zonder dat u hiervoor programmeerkennis nodig heeft.

MAGIX Web Designer

Kies uit een repertoire van compleet vooraf gebouwde, licentievrije sjablonen. Zo kunt u in een mum van tijd uw persoonlijke website maken.

Kleuren, contrast en helderheid

Pas kleuren, contrast en helderheid van uw foto's direct in MAGIX Web Designer aan. Er is geen extra software nodig.

Maak multimedia websites

Maak multimedia websites: integreer muziek, video's en slideshows.

Web Designer

Download starten

* Met de updateservice 1 jaar lang gratis alle nieuwe features en updates ontvangen en die vanaf de installatie onbeperkt gebruiken. Als het programma na een jaar opnieuw wordt geïnstalleerd blijft de basisversie behouden. Na het verstrijken van het eerste jaar kan de updateservice voor een voordeelprijs worden verlengd.