Video Pro X15
Intuïtieve videobewerking

Updategeschiedenis

2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016

17 mei 2022

Highspeed-tijdlijn

Zelfs bij grote projecten reageert de tijdlijn onmiddellijk en kunnen gebruikers sneller door het filmproject navigeren dan ooit tevoren. Tot 20x soepeler dan voorheen!

MAGIX Content: je bibliotheek vol muziek, stockfootage en animaties!

De MAGIX Content-bibliotheek biedt alle abonnees rechtenvrij materiaal op het gebied van stockvideo, animatie, muziek en geluidseffecten. Elke maand krijgen gebruikers een quotum van 20 bestanden die gemakkelijk kunnen worden gedownload en voor altijd kunnen worden gebruikt.

Intel® Hyper Encode

Op Intel desktop- en laptopsystemen met een ingebouwde GPU en een extra Intel GPU , zoals de nieuwe Intel® Arc™, worden beide grafische kaarten in combinatie geactiveerd. De uitvoer van de voltooide film is met hyperencoding dus twee keer zo snel voltooid als met slechts één GPU.

MAGIX Travel Maps met nieuwe mogelijkheden

De reisroute-animaties met MAGIX Travel Maps zijn uitgebreid met diverse functionaliteiten en elementen: fly-in animaties, importeren en exporteren van GPX-gegevens, individuele kijkhoeken/kantelen van de kaart in de ruimte, MP4-export. Bovendien kunnen MAGIX Travel Maps nu in full-screen modus en met behulp van een geoptimaliseerd menu worden bewerkt.

Comfortboost met video-effecten, sjablonen en overgangen

  1. Ongeacht of gebruikers een effect, een sjabloon of een overgang verkeerd intypen of de exacte naam niet meer weten: het nieuwe zoekalgoritme levert de juiste suggesties.
  2. Het overzicht van effecten, sjablonen, overgangen of in-appstore-content kan met één klik worden aangepast. Moet alle inhoud tegelijk zichtbaar zijn? Of wil je liever een overzicht van de categorieën?
  3. Favorieten zijn altijd bij de hand: met de favorietenfilter besparen gebruikers zich een lange zoektocht naar overgangen en sjablonen.

NewBlue TotalFX – MAGIX Edition*

NewBlue TotalFX - MAGIX Edition* bevat vijf plug-inpakketten met in totaal 100 plug-ins en meer dan 1000 presets op alle gebieden van post-productie:

  • Kleurcorrectie: NewBlue Filters 5 Ultimate
  • Titelsjablonen: NewBlue Titler Pro 7
  • Beeldoptimalisatie: NewBlue Essentials 5 Ultimate
  • Greenscreen-editing: NewBlue Elements 3 Ultimate
  • Lichteffecten: NewBlue Stylizers 5 Ultimate

* NewBlue TotalFX – MAGIX Edition inbegrepen bij de aankoop van het programma of een upgrade van Video Pro X. De editie wordt geleverd zonder stabilisator en overgangen.

14 juni 2021

INFUSION Engine 3

De INFUSION Engine 3 maakt voor het eerst een consistente GPU workflow mogelijk voor alle huidige grafische kaarten van Intel, NVIDIA en AMD. Naast een krachtige weergave, zelfs voor complexe projecten met 8K materiaal*, brengt de INFUSION Engine 3 nu ook een versnelde export van AVC- en HEVC-formaten.

Nieuwe objecthendels + flexibel rotatiepunt

Direct in de programmamonitor geven de nieuwe objectgrepen nog meer controle over het positioneren en schalen van video-objecten.
Met de nieuwe flexibiliteit van het rotatiepunt kun je vrij het middelpunt van rotaties bepalen.

Panorama-storyboard

Het nieuwe panorama-storyboard geeft projecten duidelijker weer dan ooit tevoren. Bijzonder grote thumbnails zetten het motief centraal en helpen bij de oriëntatie, zelfs bij omvangrijke projecten.

Het hoogtepunt: de nieuwe audio-workflow met eenvoudig te begrijpen visualisatie.

Multi-GPU

Met de multi-GPU-functionaliteit kunnen import, effectverwerking en export elk een grafische kaart toegewezen krijgen. Hierdoor kunnen meerdere grafische kaarten, zelfs van verschillende fabrikanten, de programmaprestaties ondersteunen. Zo wordt optimaal gebruik gemaakt van de rekenkracht van de computerhardware.

08 juni 2020

INFUSION Engine 2

INFUSION Engine Power nu voor bijna elke computer. Voor het eerst worden grafische kaarten van alle toonaangevende fabrikanten ondersteund (Intel, AMD, NVIDIA).

Dit maakt een soepele weergave mogelijk, zelfs in meersporenprojecten tot 4K UltraHD resolutie met bijna elke hardwareconfiguratie.

HiDPI-montage-interface

De Video Pro X-interface heeft nu een hoge resolutie en blijft scherp en leesbaar, zelfs als deze op 4K-monitoren is geschaald.

Ook het icoonontwerp werd gemoderniseerd. De grafische elementen zijn dus eenvoudiger te begrijpen.

Realtime-beeldstabilisatie

Voor het eerst is rbeeldstabilisatie mogelijk zonder tijdrovende analyse- en renderingsfasen.

proDAD Mercalli V5 Suite is de eerste volledige versie van proDAD Mercalli die live beeldstabilisatie in Video Pro X biedt.

proDAD Mercalli V5 Suite inbegrepen bij de aankoop van het programma, bij aankoop van een updateservice-verlenging of een upgrade.

NewBlue Filter 5 Ultimate

Het complete NewBlue pakket bevat 27 kleurenfilters en meer dan 250 sjablonen met geselecteerde effecten uit de gebieden van de Color Grading, klassieke filmfilters en creatief ontwerp.

NewBlue Filters 5 Ultimate inbegrepen bij de aankoop van het programma, bij aankoop van een updateservice-verlenging of een upgrade. NewBlue Filters 5 Ultimate met Engelse programmataal.

Vereenvoudigde startdialoog

Het Video Pro X-opstartgebied is logischer opgebouwd en dit maakt het gemakkelijker om de juiste projectinstelling en het juiste filmformaat te vinden. Een duidelijke tijdsbesparing nog voor het eigenlijke montageproces.

Verticale video's

Verticale formaten, bijvoorbeeld van smartphonecamera's, worden nu automatisch herkend tijdens het importeren en kunnen worden bewerkt in hun oorspronkelijke oriëntatie. Er zijn extra social-mediasjablonen toegevoegd.

25 november 2019

8K Ultra HD Support voor HEVC-video's

Volledige 8K-support in Video Pro X voor beelden met nog hogere resolutie. HEVC-video's kunnen met behulp van NVIDIA grafische kaarten in realtime worden afgespeeld*. Daardoor komt de tijdrovende conversie van opnamen in proxyfiles te vervallen.

* Exclusief voor HEVC in combinatie met NVIDIA grafische kaarten vanaf GeForce GTX 1060.

HDR-preview en sturing van het HDR-kleurbereik

Vanaf nu kun je voor het kleurbereik HDR, Full HD/UHD of SD kiezen voor je projecten. Voor meer visuele controle en precisie in je kleurcorrectie-workflow.

Lagenmaskers

Video- en titelobjecten kun je nu snel maskeren. Daarvoor heb je keus uit tal van alfamaskers direct in het sjablonengedeelte. Om bijvoorbeeld de rand van video's zacht transparant uit te laten lopen of doelgericht titelobjecten te laten verschijnen.

Vernieuwd overgangenmenu

Gewoon met een klik op het overgangensymbool aan het arranger-object openen en de bekende overgangen-iconen uit het gedeelte "sjablonen" worden zichtbaar. Bovendien breidt het menu zichzelf dynamisch uit, want elke overgang die je gebruikt of als favoriet markeert, wordt toegevoegd aan de lijst.

Color Picker met titel-editorfunctie

Vanaf nu kun je met de Color Picker ook de vormgeving qua kleur in de titeleditor aansturen. Gemakkelijk en tijdbesparend.

OFX plug-in-performance

Met de verbeterde prestaties van de OFX-interface worden tal van video-effecten nu in realtime weergegeven. Door de optimalisatie is er voor elk video-effect meer rekenkracht beschikbaar wat ervoor zorgt dat het afspelen vloeiender verloopt.

Eigen camera- en effect-LUT's integreren

Video Pro X integreert eigen collecties look-up-tables in het effectgedeelte. Daarmee kunnen deze net zo makkelijk worden gebruikt als meegeleverde LUT's.

In-appstore voor het kopen van losse content

Vanaf nu heel gemakkelijk doelgericht losse content kopen in de in-appstore zonder het hele pakket te hoeven nemen.

16 september 2019

Verbeterde effectberekening van de INFUSION Engine

Camerabewegingen, zooms, collages, kleureffecten en horizon corrigeren rekenen nu tot 8,6 keer sneller dan ooit tevoren en worden daarom soepel afgespeeld.
In combinatie met de INFUSION Engine een effectieve en merkbare prestatieboost voor je projectbewerking.

Gaten vinden en sluiten

Het nieuwe snijgereedschap vindt alle openingen op de tijdlijn en sluit ze met een klik. Zo vloeien alle clips correct in elkaar over zonder zwarte frames achter te laten.

5 nieuwe intro's en outro's

Vind het juiste begin en het juiste einde met nieuwe filmische intro's en outro's. Voor meer creativiteit en spanning vanaf het begin.

Grote iconen in Explorer

Grote miniaturen voor alle mappen als preset helpen om op het eerste gezicht de geschikte clip of foto te vinden. Tot nu toe moest deze presentatie handmatig worden ingesteld.

Overgangen iconen in de Arranger

De oude pictogrammen zijn niet meer up-to-date en de nieuwe pictogrammen komen nu opnieuw overeen met het respectieve pictogram in de mediapool.

Laatst geopende projecten

Projecten worden nu ook opgeslagen in de lijst met recente bestanden tijdens het opslaan. Dit bespaart tijdrovende navigeren tussen mappen bij het werken met verschillende projecten in één programmasessie.

Soft-upgrade

Op basis van klantvereisten wordt reeds geïnstalleerde inhoud die je in de vorige versie hebt gebruikt, naadloos geïntegreerd in de nieuwe versie in het geval van een actieve updateservice.

03 juni 2019

INFUSION Engine

De nieuwe video-engine maakt vloeiende weergave van complexe meersporige projecten op CPU's met Intel QuickSync en NVIDIA GPU's mogelijk. Verwerkingsniveaus worden consistent berekend, afhankelijk van de systeem- of projectvereisten, op de GPU of CPU met hoge optimalisatie.

De overdracht van door GPU gedecodeerde videoframes (Direct X-texturen) vindt rechtstreeks in de video-engine plaats, zonder extra kopieerstappen in het systeemgeheugen.

VEGAS beeldstabilisatie

De volledig nieuw ontwikkelde beeldstabilisatie biedt sterke stabilisatieprestaties en een verscheidenheid aan instellingen om instabiele beelden te optimaliseren.

Met een paar klikken worden zelfs zeer instabiele opnames omgezet in professionele video's van hoge kwaliteit.

MAGIX Travel Maps

De MAGIX Travel Maps-module biedt veel ontwerpopties om reisroutes als een spannende animatie te tonen. Het is mogelijk om je eigen kaarten te importeren en uit een enorme selectie aan routemarkeringen en voertuigen de beste weergave van de vakantieroute weer te geven.

Bovendien kunnen kleine slideshows eenvoudig in de reisroute-animatie worden gemaakt door foto's op het bewegingspad te plaatsen.

Knippen en trimmen

Met het nieuwe knip- en trimgereedschap met dynamische preview is het selecteren en vooraf knippen van videobeelden een koud kunstje. Ga eenvoudig met de tool over de tijdlijn en in realtime-preview in de videomonitor met slechts één klik op de juiste plaats knippen.

Voor nauwkeurig en direct trimmen van videoclips.

05 november 2018

Color Picker

Selecteer nu de gewenste kleurtint met slechts één klik. De nieuwe Color Picker wordt geleverd met een uitgebreid kleurenpalet, waaruit gemakkelijk de gewenste kleur karn worden genomen. Ook in realtime.

Volledige spoorcontrole

Vanaf nu kunnen nummers naar wens worden ingedeeld, opnieuw gerangschikt, verwijderd of gekopieerd - zelfs achteraf. Dankzij het actieve doelspoor kunnen media zoals video's of muziek absoluut precies worden geïmporteerd naar de gewenste positie van de tijdlijn. Voor nog meer duidelijkheid nu ook spoor- en objectkleuren voor elementen.

Gemoderniseerdd effectencentrum & bedieningsconcept

De vorige mediapool is gemoderniseerd en voor de workflow aangepast. De plug-in-dialogen zijn ook verbeterd en voorzien van de nieuwste GUI-technologie.

Geoptimaliseerde FullHD-uitvoer

Nog minder sprankelende, zelfs minder moiré-effecten bij het uitvoeren van 4K-bronvideo in FullHD.

HDR-support

Met HDR10 ondersteunt Video Pro X de meest gebruikelijke standaard en de benodigde kleurruimte bt.2020 en 10-bits kleurdiepte in de HEVC-codec. Bij zeer heldere en zeer donkere opnamen blijven de natuurlijke contrasten behouden en worden de helderheidsverschillen getrouw weergegeven. Door de enorme kleurtoename vallen details duidelijker op en krijgen ze meer expressie.

Hoofdstuk-export

Vanaf nu kunnen afzonderlijke hoofdstukken via batchconversie worden geëxporteerd in plaats van de hele film als voorheen.

Volledige CPU-power

De uitgebreide AVX-optimalisatie bij interne beeldverwerking en 3-weg kleurcorrectie resulteert in snellere berekeningen, meer accurate uitvoerkwaliteit van de kleurenconversie en meer gratis bronnen voor verdere effecten.

Versnelde export met NVIDIA NVENC

De uitgebreide NVENC-ondersteuning van NVIDIA maakt de exportuitbesteding naar de encoder van NVIDIA-GPU's minstens 2 keer sneller dan voorheen.

28 mei 2018

GPU-export van HEVC naar NVIDIA-grafischekaarten

De export van HEVC/H.265-video's kan door NVENC-ondersteuning worden uitbesteed aan de hardware-encoder van de GPU.

AVX optimaliseerde algoritmes

De AVX-optimalisatie van de interne beeldverwerking en 3-weg kleurcorrectie resulteert in snellere verwerkingsstappen, een meer accurate uitvoerkwaliteit van de kleurconversie en meer vrije bronnen voor verdere effecten.

Superieure uitvoerkwaliteit van 4k-bronvideo in FullHD-projecten

Zichtbaar minder glitter- en moiré-effecten in de geëxporteerde FullHD-video.

Nieuwste beeldformaat: HEIF-beeldimport

Het nieuwe beeldformaat van Apple kan nu worden geïmporteerd. Samen met de HEVC-import uitstekende media-ondersteuning voor Apple iPhone 8.

J-L-montage

Audio en video d.m.v. shortcut onafhankelijk van elkaar trimmen. Versnelt het maken van documentatie en interviews door een soepele workflow voor overlappende objecten.

Muismodus 'Objectinhoud verschuiven'

Met behoud van het montageritme kan de beeldinhoud van video-objecten intuïtief via de muis worden geselecteerd.

Nieuwe mediapool, incl. in-app Store

De nieuwe verscheidenheid aan effecten in Video Pro X. Reeds verkregen inhoud van Video deluxe kan verder worden gebruikt.

Plug-in-dialogen met de nieuwste GUI-technologie

Een fundamenteel nieuw bedieningsconcept en een volledig vernieuwde technologische basis veranderen de integratie en werking van plug-ins en effect dialogen op een duurzame manier.

Vernieuwd chroma-keyeffect (green-/bluescreen)

Met antispill en een verfijnd algoritme voor vrijstellen geeft de vooraf ingestelde green/bluescreen-preset betere resultaten.

Multithreading-ondersteuning van de OFX-interface

De OFX-plug-in interface is gereed voor plug-ins die meerdere processorcores kunnen gebruiken.

360°-beeldstabilisatie

Wankele 360°-opnames kunnen automatisch merkbaar worden afgezwakt. Stereoscopische afbeeldingen worden op verzoek ook verwerkt.

360°-overgangen

Schuifregelaars die speciaal zijn geoptimaliseerd voor 360°-projectie bieden spectaculaire crossfading-effecten die de kijker volledig omringen.

13 november 2017

Nieuwe startdialoog

Vereenvoudigde workflow en nieuwe interface

Verbeterde spoorafhandeling

Videoprojecten kunnen nu op elk moment worden uitgebreid en op elke positie kunnen extra nieuwe nummers worden toegevoegd. De spoorkoppen geven nu de actieve/inactieve status van de sporen aan.

UX-optimalisaties

Een individuele indeling van het programmavenster kan nu worden opgeslagen. Voor de workflow-optimalisatie is het effect snelheid gecategoriseerd als bewegingseffect.

6K-ondersteuning

De presets voor films, projecten en export zijn aangevuld met speciale sjablonen voor 6K. Daarnaast is er een speciale importondersteuning voor de GH5-camera.

8 mei 2017

Performance-update

Uitgebreide bewerking van de performance en Intel geïntegreerd GPU-gebruik voor HEVC en H.264 bij 5 keer snellere verwerking zorgen vanaf nu direct voor soepeler afspelen van 4K-materiaal.

Echt hanteren van kleurbereik

De verwerking van het videomateriaal in ware kleuren van preview tot export wordt nu ondersteund - ook met HEVC/AVC/MPEG-2.

Lookup-tabellen

Lookup-tabel-handling - per direct in VIdeo Pro X! Importeer camera-LUT's, selecteer de gewenste look op basis van vooraf gedefinieerde tabellen of gebruik de functie Beeld op elkaar afstemen om je eigen LUT's te maken en op te slaan.

16-bit Deep Color

Na het wijzigen van de interne Color Grading van 8- naar 16-bits volgen verdere implementaties in de preview en de OFX-effecten.

Nieuwe video-effecten

Nieuwe effectfuncties op uitzendniveau: uitzendkleur, grijstrapcorrectie, LAB-aanpassing en maskeringseffecten voor ruis en vervaging. Daarnaast worden meer effecten zoals lensreflecties uit Video deluxe overgenomen.

Draadloze transfer van media

Met de geïntegreerde Send Anywhere Service kunnen media draadloos worden uitgewisseld tussen MAGIX Video Pro X, smartphones, tablets of andere computers via de browser. Media of complete projecten kunnen overal worden verzonden en ontvangen.

Update 360°-bewerking

De nieuwe stitching-functie voor alle gangbare 360-gradencamera's, om video's direct van de camera te bewerken. Daarnaast mogelijk: directe stitching met de Samsung Gear 360.

Januari 2017

10-/12-bit ondersteuning van professionele formaten

Video Pro X ondersteunt professionele formaten zoals HEVC en AVC met kleurdieptes van 10 en 12 bit. Dankzij de hogere kleurdiepte kan in het gehele videomateriaal meer worden gevarieerd met licht- en schaduwgedeeltes en contrastrijkere kleuren.

Nauwkeurige Color Grading dankzij 16-bit Deep Color

Voor het eerste zijn belangrijke processen van de interne workflows van Color Grading van 8- naar 16-bit Deep Color omgezet.

De 16-bit Deep Color-bewerking maakt gedetailleerde kleurniveaus mogelijk en biedt je duidelijk meer speelruimte bij kleurcorrecties. Zo worden nu 16,7 miljoen meer kleurnuances verwerkt, wat resulteert in natuurlijke, schitterende foto's – geheel zonder storende niveaus in het kleurverloop.

7 april 2016

Bewerking voor 360-gradencamera's

Import en bewerking van foto's & video's van hedendaagse 360-gradencamera's is nu mogelijk.

Video Pro X biedt je nu uitgebreide bewerkingsmogelijkheden voor de opnamen van de nieuwste 360-gradencamera's, bv. met individuele titels direct in 360-gradenruimte.

H.265-decoding

Video Pro X is het eerste montageprogramma ter wereld dat Intel HEVC/H.265 met ultrasnelle hardwareversnelling ondersteunt. Inclusief H.265-decodering voor import en export van huidige 4K-camera's.

Videomontage op muziek

Met behulp van de nieuwe vastklikmarkers kan de muziek nu precies worden gesneden naar de scènes van de film.

Nieuwe, moderne titelsjablonen

Meer dan 250 gloednieuwe titelsjablonen overtuigen met modern design maar ook een slimme structuur.

Vastklikmarkers

Met de nieuwe vastklikmarkers kun je nu ook bijzondere plekken direct in de video-objecten markeren. Vastklikmarkers werken magnetisch op de afspeel- en stoppositie, op objectranden en onder elkaar. Handig bij het trimmen, verschuiven en synchroniseren van objecten.

4K/uitsnede-animatie

Voor hoogwaardige nabewerking van beelduitsnedes in 4K-films. Zo is het nu bijvoorbeeld mogelijk met slechts een 4K-opname, tussen verschillende zoomniveaus te wisselen en de voltooide film daarmee dynamischer vorm te geven. Ideaal ook voor de daaropvolgende correctie van beelduitsnedes, die niet 100% succesvol zijn vanwege snelle bewegingen, bv. bij sportopnames of toneelvoorstellingen.

Geavanceerde belichtingsfuncties met curven

De gedetailleerde correctie van kleur- en grijswaarden met gradatiecurven maakt het mogelijk luminantie en afzonderlijke RGB-kanalen met Bézier-curven te bewerken. Contrasten kunnen niet-lineair worden aangepast en flat- of log-profielen kunnen handmatig op de gewenste finale look worden toegepast.

Beeld op elkaar afstemmen

Het uiterlijk van een opname kan nu gemakkelijk worden overgedragen naar een andere. Kleuren en grijstrappen worden volledig automatisch op elkaar aangepast.

OpenFX-ondersteuning

Transformatieplug-ins volgens OpenFX-standaard kunnen als video-effecten net als de andere plug-ins direct vanuit de Mediapool worden toegepast.

MAGIX Video Pro X15
MAGIX Video Pro X15
MAGIX Video Pro X15 Intuïtieve videobewerking voor gevorderde gebruikers
MAGIX Video Pro X15 Intuïtieve videobewerking voor gevorderde gebruikers
Bespaar 46 %
159,00 i.p.v. 299,00 €
Prijzen incl. btw.,  Download zonder verzendkosten
Geldig tot 28. april 2024
MAGIX Video Pro X 365
MAGIX Video Pro X 365
MAGIX Video Pro X 365 MAGIX Video Pro X in abonnement van 12 maanden
MAGIX Video Pro X 365 MAGIX Video Pro X in abonnement van 1 maand
95,88 € / jaar

Abonnements- en beëindigingsvoorwaarden: Uw MAGIX Video Pro X 365 staat, zodra uw betaling is binnengekomen en is geactiveerd, direct ter beschikking. Het tarief voor de minimumlooptijd kan worden ingesteld bij het afsluiten van het contract als eenmalige betaling. De minimumlooptijd begint met de datum van de bestelling. MAGIX Video Pro X 365 wordt automatisch elke 12 maanden verlengd, totdat u het abonnement beëindigd. Mocht het verlengingstarief of de hierin opgenomen belastingen wijzigen, wordt u hierover tijdig van te voren geïnformeerd. Een beëindiging is tot 1 maand voor het einde van de looptijd mogelijk. Stuur ons hiertoe een e-mail onder vermelding van het klantennummer naar het volgende adres: infoservice@magix.net

Prijzen incl. btw.,  Download zonder verzendkosten
19,99 € / maand

Abonnements- en beëindigingsvoorwaarden: Uw MAGIX Video Pro X staat, zodra uw betaling is binnengekomen en is geactiveerd, direct ter beschikking. Het tarief voor de minimumlooptijd kan worden ingesteld bij het afsluiten van het contract als eenmalige betaling. De minimumlooptijd begint met de datum van de bestelling. MAGIX Video Pro X wordt automatisch elke maand verlengd, totdat je het abonnement beëindigd. Mocht het verlengingstarief of de hierin opgenomen belastingen wijzigen, wordt u hierover tijdig van te voren geïnformeerd. Een beëindiging is tot 1 dag voor het einde van de looptijd mogelijk. Stuur ons hiertoe een e-mail onder vermelding van het klantennummer naar het volgende adres: infoservice@magix.net

Prijzen incl. btw.,  Download zonder verzendkosten
Upgrade: MAGIX Video Pro X15
Upgrade: MAGIX Video Pro X15 Intuïtieve videobewerking voor gevorderde gebruikers
Bespaar 63 %
109,00 i.p.v. 299,00 €

Hier kun je upgraden naar de nieuwste versie. Houd daarvoor je inloggegevens voor je account of het serienummer van je programma bij de hand.

Prijzen incl. btw.,  Download zonder verzendkosten
Geldig tot 23. april 2024

FAQs

Wat is MAGIX Video Pro X?
 

MAGIX Video Pro X is een meervoudig bekroond videobewerkingsprogramma voor veeleisende gebruikers. De software biedt een breed scala aan functies voor professionele videobewerking en is gemakkelijk te gebruiken dankzij de intuïtieve gebruikersinterface.

Is MAGIX Video Pro X gratis?
 

MAGIX biedt een 30 dagen gratis testversie van Magix Pro X aan. De proefversie is beperkt tot video's van drie minuten, maar dat is meer dan genoeg om de software uit te proberen. Hier kom je bij de download.

Wie kan de upgrade van
MAGIX Video Pro X gebruiken?

Als je al een oudere versie van MAGIX Video Pro X als volledige versie gebruikt, kun je upgraden naar de nieuwste versie van Video Pro X hier upgraden.