Videobanden digitaliseren met MAGIX redt u uw videobanden.

Slingert bij u thuis ook ware filmschatten op VHS-cassettes rond, die u al sinds lange tijd niet meer hebt bekeken? Haal uw favoriete video nu terug naar de 21e eeuw en zet ze over op een moderne opslagmedium! Het programma Red uw video's! van MAGIX helt u hierbij, uw oude films te digitaliseren, VHS naar PC over te zetten, te optimaliseren en op DVD of Bluray-disks te branden. Dankzij talrijke functies en assistenten brengt u uw favoriete opnamen weer terug in goed beeld en goede geluidskwaliteit. Gebruikers die niet bekend zijn met het digitaliseren van VHS-banden, worden geholpen door introductietutorials, waarin u alle benodigde stappen en functies leert kennen.

Bij een groot aantal speelfilms kan het zijn dat video naar DVD niet meer loont, omdat deze overal in de handel in betere kwaliteit verkrijgbaar zijn, maar menig film die u hebt opgenomen, is ondertussen niet meer verkrijgbaar in de oorspronkelijke gesynchroniseerde versie of werd voor een nieuwe publicatie opnieuw gemonteerd of ingekort. Bij dergelijke parels in de filmgeschiedenis loont het om deze te bewaren, en met de juiste software kunnen deze films nagenoeg van zelf worden gedigitaliseerd. Het reddingspakket van MAGIX biedt u niet alleen de passende software, maar u ontvangt ook de benodigde hardware om uw videorecorder met behulp van een scartkabel en USB-verlenging voor de digitalisering op de computer aan te sluiten.

Red uw video's! Screenshot

Alles voor het digitaliseren van videobanden in één keer

Na het VHS digitaliseren kunt u in het programma talrijke optimalisaties in de films aanbrengen om bijvoorbeeld schade te verhelpen, die door slechte opslag, veelvuldig afspelen of de natuurlijke veroudering van de magneetband werd veroorzaakt.

Videobanden digitaliseren loont zich echter met name als op de oude VHS-banden oude familie-opnamen staan. Als deze worden gedigitaliseerd kunt u met een wachtwoordbeveiligd online album de beelden delen met familie of vrienden of u zet de beelden op DVD of Bluray en geeft dit als een ideaal kerstgeschenk. De eerste stapjes van een kind, uw eigen ja-woord of het gedenkwaardige optreden van een oom in de karaokebar, kunnen door het digitaliseren bewaard blijven en worden gered van vernietiging. Videobanden digitaliseren functioneert ook als uw video's niet op VHS werden opgeslagen, maar op smalfilm, video 8, S-VHS, Hi8 en enig ander bandformaat. De gedigitaliseerde VHS-banden en smalfilms kunnen uitstekend op een grote harde schijf worden gearchiveerd om zo ruimtebesparend te allen tijde toegang tot de films te hebben.

Red uw videobanden! is de ideale software voor het digitaliseren van videobanden. Het programma biedt de perfecte combinatie tussen soft- en hardware om films van VHS over te brengen op de computer, de kwaliteit van beelden en geluidsopnamen te optimaliseren en in het gewenste formaat uit te voeren.

MAGIX Red uw video's!

Bespaar 10 €
MAGIX Red uw video's!
i.p.v. 59,99 € 49,99