H.264-codec – plaatsbeparende import van video's

Wanneer tegenwoordig een video wordt opgenomen, kun je er vrijwel zeker vanuit gaan dat als videocodec H.264 (ook wel bekend als MPEG-4 AVC) wordt gebruikt. Om het even of materiaal van HD-camcorders, fototoestellen met videofuncties of smartphones geëncodeerd wordt. De H.264-codec staat voor hoogefficiënte videocompressie, dus de beste beeldkwaliteit bij een zo klein mogelijke bestandsgrootte. Wanneer u dus een video opneemt, worden de foto's van uw camera met H.264 gecodeerd en door zogenaamde bewegingsvectoren beschreven. Dat betekent eenvoudig gezegd dat niet elk beeld van uw video wordt opgeslagen maar alleen elk vijfde of tiende. Daartussen worden alleen de wijzigingen tussen de twee opgeslagen videobeelden opgeslagen. Door het encoderen heeft u duidelijk minder schijfruimte nodig dan voor het ongecomprimeerde beeldmateriaal. Bij het bewerken of het afspelen van deze opnamen moeten deze plaatsbesparende vectoren weer tot beeldvullende beelden worden gedecodeerd. Dit proces gebeurt bij de import in video editor net als bij MAGIX Video Pro X met een H.264-decoder.

Video Pro X bevat als vernieuwing de decoding met hardware-acceleratie. Daaruit resulteert een snellere leessnelheid van uw opnamen in het programma. Het video-decoding wordt door het ontlasten van de hoofdprocessor sneller gemaakt en is geoptimaliseerd voor Intel IRIS en andere geïntegreerde grafische eenheden vanaf Intel HD Graphics 2500. Met de passende systeemeisen is een significant snellere import evenals een snellere en schokvrije tijdlijnweergave op te nemen. De nieuwste versie van Video Pro X bevat talrijke nieuwe functies. Naast de vernieuwde gebruikersinterface is de omvangrijke actioncam-support bijzonder interessant, hier worden de gebruiker 25 hoogwaardige en volledig te bewerken sjablonen geboden. Bij de overgangseffecten wordt een nieuwe technologie op onscherpte-basis ingezet. Sjablonen kunnen nu worden geïndividualiseerd en ook zelf worden gemaakt. Met het volgen van het geoptimaliseerde object kan de software bijvoorbeeld autokentekens of gezichten verpixelen en onherkenbaar maken.

Video Pro X

Decoding met hardware-acceleratie met MAGIX Video Pro X

De ondersteuning van H.264-decoding is bij de professionele digitale montage van video's niet meer weg te denken. Bij MAGIX Video Pro X is deze niet alleen beschikbaar, maar wordt deze zelfs door de hardware sneller gemaakt. Het programma bewijst daarmee haar kracht en waarborgt een effectieve workflow. Vooral bij grotere projecten is het essentieel dat het bewerkingsprogramma stabiel presteert.

MAGIX Video Pro X 365

MAGIX Video Pro X 365MAGIX Video Pro X 365
9,99 €/maand

Abonnements- en beëindigingsvoorwaarden: Uw MAGIX Video Pro X 365 staat, zodra uw betaling is binnengekomen en is geactiveerd, direct ter beschikking. Het tarief voor de minimumlooptijd kan worden ingesteld bij het afsluiten van het contract als eenmalige betaling. De minimumlooptijd begint met de datum van de bestelling. MAGIX Video Pro X 365 wordt automatisch elke 12 maanden verlengd, totdat u het abonnement beëindigd. Mocht het verlengingstarief of de hierin opgenomen belastingen wijzigen, wordt u hierover tijdig van te voren geïnformeerd. Een beëindiging is tot 1 maand voor het einde van de looptijd mogelijk. Stuur ons hiertoe een e-mail onder vermelding van het klantennummer naar het volgende adres: infoservice@magix.net

Prijzen incl. BTW.,  Download zonder verzendkosten
24,99 €/maand

Abonnements- en beëindigingsvoorwaarden: Uw MAGIX Video Pro X staat, zodra uw betaling is binnengekomen en is geactiveerd, direct ter beschikking. Het tarief voor de minimumlooptijd kan worden ingesteld bij het afsluiten van het contract als eenmalige betaling. De minimumlooptijd begint met de datum van de bestelling. MAGIX Video Pro X wordt automatisch elke maand verlengd, totdat je het abonnement beëindigd. Mocht het verlengingstarief of de hierin opgenomen belastingen wijzigen, wordt u hierover tijdig van te voren geïnformeerd. Een beëindiging is tot 1 dag voor het einde van de looptijd mogelijk. Stuur ons hiertoe een e-mail onder vermelding van het klantennummer naar het volgende adres: infoservice@magix.net

Prijzen incl. BTW.,  Download zonder verzendkosten
299,00
Prijzen incl. BTW.,  Download zonder verzendkosten
149,00 i.p.v. 299,00 €

Hier kunt voor een gereduceerde prijs naar de meest actuele versie upgraden. Hou daarvoor uw inloggegevens voor uw account of het serienummer van uw programma bij de hand.

Prijzen incl. BTW.,  Download zonder verzendkosten

Video Pro X, dat betekent: professionele filmcreatie voor iedereen! Dankzij de duidelijke interface en de intuïtieve functionaliteit is het veel gemakkelijker om met de Video Pro X workflow te beginnen dan met andere professionele bewerkingssoftware. Het biedt state-of-the-art videobewerking: dankzij de nieuwe INFUSION Engine 3 verlopen afspelen en bewerken soepel en in realtime, zelfs met hoge-resolutie 8K UltraHD opnames.