Video deluxe 2024
   

Video deluxe 2024
Videobewerking voor iedereen


Grijp nu de kans om de versie van vorig jaar te bemachtigen - en tegen een absolute topprijs! Video deluxe 2024 is uitgebreid geoptimaliseerd op basis van feedback van klanten en wordt geleverd met talloze intuïtieve bewerkingstools en effecten voor spectaculaire video's.
Videobewerking voor iedereen

Alles wat je nodig hebt
Je gereedschapskist

Kleuren die gewoon goed zijn


Je opnamen zijn levensechter dan ooit: dankzij de flexibele Deep Colour-correctie haal je alles uit je materiaal, creëer je unieke stemmingen en zet je scènes in het juiste licht.

Met lookup-tabellen kun je ook filmsequenties uit verschillende bronnen in een gemeenschappelijke look brengen.

Creatieve effecten: eindeloze mogelijkheden


Presets bieden de nodige begeleiding vanaf het begin, terwijl alle effecten individueel kunnen worden aangepast in de volgende stap. Je kunt bijvoorbeeld keyframe-animatie gebruiken om de intensiteit en duur van je effecten specifiek te ontwerpen en verschillende effecten in één clip te combineren.

Chroma-key


Beeld-in-beeld

Knip je muziek


Keyframes-animaties

Veel perspectieven, volledige focus


Multicam-opnamen tillen je films naar een hoger niveau: in Video deluxe 2024 wordt het materiaal van verschillende camera's volledig automatisch aan elkaar geplakt.

Dit wordt allemaal mogelijk gemaakt door de krachtige INFUSION Engine 3, die ook snelle rendering en vloeiende weergave mogelijk maakt.

Supersnel of ultratraag


Suspense, drama, poëzie - met een verandering van snelheid en slow motion van de hoogste kwaliteit beschik je over onvoorstelbare creatieve mogelijkheden. Slechts een paar klikken en je favoriete opname wordt het intense hoogtepunt van je film.

Indrukwekkende titels en teksten


Plaats je afbeeldingen in de juiste context met professionele titels en animaties. Dankzij de vele sjablonen en de ongecompliceerde tools kun je je verhaal vertellen zonder lange leercurve.

Pro-tip: je kunt je teksten aan elk object bevestigen en ze bewegen mee.

Topfuncties van deze versie

Nieuwe programma-interface

Nieuwe programma-interface


Het gereduceerde grafische ontwerp van de interface zorgt voor meer focus tijdens het bewerken. Contrast, lettertype & symbolen zien er moderner en duidelijker uit in het nieuwe ontwerp.

Objectselectie in de previewmonitor


Je kunt nu objecten direct in de preview selecteren zonder ernaar te hoeven zoeken op de tijdlijn. Het is kinderspel om zelfs de meest ingewikkelde stof onder de knie te krijgen.
AV1 Codec

AV1 Codec


Met revolutionaire AV1-codering bespaar je enorme hoeveelheden opslagruimte zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van je films.

Video deluxe 2024 Plus

Bespaar 60 %
MAGIX Video deluxe 2024 Plus
i.p.v. 99,99 € 39,99

Til je filmprojecten naar een hoger niveau met MAGIX Video deluxe 2024 Plus. Ontdek een groot aantal innovatieve functies om je video's een persoonlijk tintje te geven.

Geldig tot 30. juli 2024