XAVC S-ondersteuning
Video Pro X. Editing-software van formaat.

Een sterk punt van het videobewerkingsprogramma MAGIX Video Pro X is de compatibiliteit met alle gebruikelijke videoformaten. Hieronder vallen bijvoorbeeld DV, HDV, AVCHD (Progressive), XDCAM, NXCAM, DVCPRO, AVC-Intra en XAVC S.

Neemt u video’s op in 4K Ultra HD? Dan is Video Pro X voor u het ideale gereedschap om deze opnamen te bewerken! Vanwege de grote populariteit van Sony High-Definition-camcorders in het consumentensegment biedt MAGIX Video Pro X nu volledige compatibiliteit met de nieuwe Sony-codecs. Daarmee kunnen gebruikers van Video Pro X videoprojecten maken van een tot nu toe ongekende kwaliteit. Het videobewerkingsprogramma MAGIX Video Pro X biedt aan de ene kant ondersteuning voor het importeren van het nieuwe XAVC S-format. Aan de andere kant is het ook mogelijk met de software de professionele variant XAVC te importeren, te bewerken en dan in een willekeurig ander videoformaat te exporteren. Lees meer over deze formaten en Video Pro X, de beste XAVC-converter in zijn klasse!

Met XAVC presenteerde Sony in 2012 een codec, die een speciale versie was MPEG-4/Part 10 en die dus gezien kan worden als een antwoord op Panasonic AVC-Ultra. Deze codec zal in de toekomst door het bedrijf ingezet worden in verschillende vormen en profileringen. Het format, dat wordt aangeduid als ‘sleutel tot de 4K-wereld voor professionals en gebruikers’ ondersteunt verschillende sample rates (4K/HD, 4:4:4/4:4:2/4:2:0 en 12/10/8-bit) die verschillende toepassingen bestrijken voor de eindgebruiker en professioneel gebruik. Daaronder vallen bijvoorbeeld: 4K-producties, online-streaming en imagingtoepassingen voor de eindgebruiker.

Video Pro X

Uitgebreide formatondersteuning.
XAVC S- en XAVC-converter.

Het in april 2013 ingevoerde XAVC S is eveneens een format voor 4K Ultra HD-filmopnamen en is gebaseerd op het professionele XAVC-format. XAVC S vindt als afgeleid format eerder toepassing in consumentenproducten. De codec ondersteunt uitsluitend de 3.840 x 2,160-pixelversie van 4K, ook wel aangeduid als Quad Full HD, QFHD, Ultra HDTV of UHDTV. De ondersteuning van HD-films met tot 50 Mbit/s zorgt ervoor dat zelfs razendsnelle bewegingen duidelijk en scherp kunnen worden vastgelegd. Voor grotere compatibiliteit met consumer workflows wordt de MP4-wrapper gebruikt. Producten met XAVC S zijn bijvoorbeeld de Sony FDR-AX 100 4K Ultra HD Consumer Camcorder, de Sony AS100V onderwateractioncam en de Sony a7-serie. Met Video Pro X beschikt u over de perfecte bewerkingssoftware en tegelijkertijd over een XAVC S-converter, waarmee u uw 4K-opnamen professioneel in scène zet.

De uitgebreide ondersteuning van meerdere formats is een van de meer dan 50 nieuwtjes die Pro X beter laten presteren en gedetailleerdere bewerkingen mogelijk maken. Voor resultaten met een perfecte beeld- en geluidskwaliteit, en toch supereenvoudige bediening! Beleef wat nieuw is in deze versie, zoals het nauwkeurige volgen van een object, 20 nieuwe, via keyframes configureerbare effectovergangen, fantastische sjablonen voor actioncamvideo’s, de innovatieve Video stabilizer-codec van Mercalli V4 en decodering van H.264-bestanden met hardwareversnelling. Doordat het programma niet alleen technisch maar ook uiterlijk verbeterd is, staat u bij Video Pro X een herziene en gemoderniseerde gebruikersinterface te wachten, die aan te passen is aan elke werksituatie.

MAGIX Video Pro X14

Bespaar 50 %
MAGIX Video Pro X14
i.p.v. 299,00 € 149,00

MAGIX Video Pro X is hét bewerkingsprogramma voor het intuïtief en performant perfectioneren van uw opnamen. Ook als u een ambitieuze professionele gebruiker bent, biedt dit programma u een uitgebreide selectie krachtige gereedschappen voor de postproductie, waaronder video-effecten met GPU-optimalisering, precieze meetinstrumenten en multicam editing. Het programma is speciaal afgestemd op de behoeften van gevorderde gebruikers en combineert innovatieve techniek met eenvoudige bediening en modern design. Grijp de mogelijkheid uw creativiteit volledig uit te leven en flexibel en efficiënt aan uw projecten te werken.