Video deluxe
Bewezen kwaliteit, constante vooruitgang

Video's monteren

De bediening van de Video deluxe is uniek - uniek eenvoudig. Hier vind je alle bedieningselementen die het bewerken van video's een stuk eenvoudiger maken, waardoor je meer tijd overhoudt om te ontwerpen.

Storyboard / tijdlijn

Iedereen heeft een voorkeur voor werken. In Video deluxe heb je de keuze: als je kiest voor de storyboard-modus, word je video gevisualiseerd - vergelijkbaar met een script - weergegeven. Om je video's in detail te bewerken, schakel je naar de Tijdlijnmodus met sporenweergave.

Complete spoorafhandeling

Complete spoorafhandeling

Volledige flexibiliteit: niet alleen kunnen sporen worden gesorteerd, opnieuw geordend en gedupliceerd, maar ze kunnen ook worden verwijderd, gekopieerd, geknipt en geplakt. Om projecten visueel te structureren, kunnen sporen en objecten ook worden gekleurd.

Beeldnauwkeurige keyframes

Beeldnauwkeurige keyframes

Regel effecten zoals bewegings-, kleur- of snelheidseffecten beeldnauwkeurig door eenvoudig markeerpunten te plaatsen. Perfect voor scènes die je wilt markeren.

Exclusief in Plus | Premium

Assistenten

Assistenten

Video's importeren – optimaliseren – monteren – en direct kijkplezier. Indien gewenst ook altijd met ondersteuning door assistenten. Volautomatisch of individueel. Steeds in recordtempo.

Multicam-editing voor maximaal 4 camera's

Perfect voor evenementen waarbij meerdere camera's tegelijk werden gebruikt om op te nemen. In de Multicam-modus worden maximaal 4 opnames parallel afgespeeld op de previewmonitor. Je beslist door op de opname te klikken welke van de opnames worden getoond en wanneer - Video deluxe knipt automatisch mee.

Exclusief in Plus | Premium

Gaten vinden en sluiten

Neemt het zoeken van je over: deze praktische functie vindt automatisch gaten in je projecten en sluit ze. Dit bespaart je het vervelende werk, vooral bij langere projecten.

Videomontage met directe preview

Handig bij het vooraf bekijken en snijden van grote videobestanden: beweeg de muis over de tijdlijn en plaats de gewenste splitten in de realtime-preview. Op deze manier kun je ook je materiaal trimmen. Zo houd je meer tijd over voor het fijn afstemmen en het detailwerk!

360°-workflows

360°-workflows

Video Deluxe is klaar voor je 360°-video's - met een allround pakket, dat volledig is afgestemd op 360°-videobewerking. Je hebt nog geen 360°-camera? Probeer dan absoluut 360°-camerabewegingen in fotopanorama's.

Exclusief in Plus | Premium

Video's optimaliseren

In de huidige video deluxe heb je verschillende optimalisatie-opties om minder succesvolle opnames op te slaan, de kleuren te corrigeren of de algehele (kleur)sfeer te veranderen.

Uitstekende beeldstabilisatie

Professionele tool met een eenvoudige workflow: de volledig nieuw ontwikkelde beeldstabilisatie van de professionele videobewerkingssoftware VEGAS Pro biedt eersteklas resultaten - en wordt geleverd met slechts één klik om wazige video's te stabiliseren.

Color Grading

Met Color Grading verander je de kleur en daarmee het effect van je video's - in tegenstelling tot de kleurcorrectie - op een artistieke manier. De Color Grading-functie in Video deluxe is zeer nauwkeurig: kies precies de kleur die bij je video past!

Deep Color

Deep Color

In de huidige Video deluxe is niet langer 8, maar 16 bit Deep Color beschikbaar voor de Color Grading. Dit betekent dat je nog gedetailleerdere kleurgradaties kunt maken. Het resultaat? Ntuurlijke, schitterende foto's zonder storende niveaus in de kleurovergang!

Automatisch beeld op elkaar afstemmen

Breng het uiterlijk van je beste video's over naar andere opnames in het project. Met de automatische aanpassing van het uiterlijk kun je de kleurstemming, de helderheid en het contrast van de video's afstemmen op je beste opnamen. Kopieer de filmlook van je favoriete films of maak je eigen films.

Exclusief in Plus | Premium

Filmlooks

Video deluxe biedt kant-en-klare filmlooks die je opnamen een bepaalde kleurstemming en sfeer geven. Elke stijl kan met een muisklik naar de gewenste video worden overgebracht.

Exclusief in Plus | Premium

Video's vormgeven

Effecten in video's zijn populair: leuk of informatief. Ze trekken aandacht, richten aandacht op details of kunnen belangrijke informatie overbrengen. In Video deluxe is er een geschikt effect voor elk project - ontdek het nu!

1500 effecten, titels en overgangen

1.500 effecten, titels en overgangen

Het nieuwe effectgedeelte, afwisseling is gegarandeerd. Met hoogwaardige intro's/outro's, titels, effectovergangen, montagesjablonen en reiseffecten. Blijft altijd spannend, omdat het voortdurend wordt aangevuld en opgefrist.

Dynamische titelanimaties

De nieuwe, dynamische titelsjablonen zijn het stimulerende element in je video's. Hoogwaardige kwaliteit, rijk aan details en nu ook in grootte en stijl, exact aanpasbaar aan je beeldmateriaal en te combineren met de nieuwe lettertypen.

Laagmaskers

Met de veelzijdige laagmaskers kun je beeldmotieven in beeld brengen, creatieve beeldcomposities maken of titels esthetisch laten verschijnen. Het resultaat: inspirerende effecten en overgangen voor je films.

Exclusief in Plus | Premium

Dynamische slow-motion en time-lapse-effecten

Het enige wat in Video Deluxe werkelijk traag is: slow motion! Met veranderingen in de snelheid kun je uitzonderlijke slow motion-effecten en indrukwekkende time-lapse-effecten in je video's bereiken. Dankzij de interpolatie van tussenliggende beelden in Video deluxe worden zelfs video's met lage framesnelheden probleemloos weergegeven bij lagere snelheden.

Travel Maps

Met de eigen reisrouteanimatie MAGIX Travel Maps wordt je reis nog indrukwekkender geënsceneerd: kies uit 9 kaarten of importeer je eigen kaarten en krijg toegang tot een uitgebreide selectie van routepunten en voertuigen. Alle stations van je reis kunnen worden gedocumenteerd met foto's en titels.

Exclusief in Plus | Premium

Krachtige performance

Op de eerste plaats komen je ideeën. De nodige prestaties helpen je deze snel en efficiënt te implementeren. Omdat niets de creativiteit meer verstoort dan lange wachttijden en schokkerige weergaven.

INFUSION Engine 2

Video deluxe heeft een nieuwe motor – de INFUSION Engine 2! Dit maakt de grootste prestatiesprong van de afgelopen jaren nu voor iedereen tastbaar.* De nieuwe engine ondersteunt nu grafische kaarten van de drie toonaangevende fabrikanten Intel, NVIDIA en AMD. Het resultaat: vloeiende projectvoorvertoningen tijdens het bewerken - minder wachttijd en dus meer tijd voor betere video's.

INFUSION Engine 2 ondersteunt videoversnelling voor AVC en HEVC via Intel, NVIDIA of AMD GPU's Intel Graphics HD 630, NVIDIA Geforce GTX 1050 en AMD Radeon RX470.

8K-ondersteuning

8K UltraHD-ondersteuning

Video deluxe is per direct 8K ready. Knip, bewerk en presenteer je video's in de hoogste beeldkwaliteit - met de INFUSION Engine 2 kun je nu zelfs 8K materiaal in real-time afspelen.

Grote formaatveelzijdigheid

Video deluxe ondersteunt alle populaire camera- en smartphonemodellen, evenals verschillende uitvoerformaten. Alle formaten zijn duidelijk gerangschikt in de Technische gegevens.

Formaatondersteuning import

Formaatondersteuning import

In Video deluxe werk je met open tijdlijn-indeling. Dit betekent dat je elk formaat in het programma kunt laden en ook verschillende formaten kunt mixen. Je kunt dus in Video deluxe gemakkelijk opnames van actiecams, camcorders, smartphones en drones bewerken!

Formaatondersteuning export

Formaatondersteuning export

Ook met de exportformaten heb je de vrije keuze. Dit zorgt ervoor dat je voltooide werk op elk afspeelapparaat wordt getoond en op sociale media kan worden gedeeld en dat je het op dvd of Blu-ray Disc kunt branden.

Exclusieve premium-extra

Ook dit jaar biedt Premium weer een bijzonder aanvullend product met effecten uit de filmindustrie.

NewBlue Filters 5 Ultimate

27 innovatieve videofilters en meer dan 250 sjablonen maken een professionele Color Grading, gedetailleerde kleurcorrectie en het scherpstellen van je opnamen mogelijk. Alle sjablonen kunnen met één klik worden toegepast op je video's en worden aangepast aan je behoeften met behulp van de effecteigenschappen van de videofilters. Gebruik sfeervolle film-looks of ontwikkel je eigen look.

Inbegrepen effectpakketten: NewBlue Filters 5 Refocus | Recreate | Recolor | ColorFast 2

T.w.v.: € 299

Plug-in van de Premium-versie inbegrepen bij de aankoop van het programma, bij aankoop van een updateservice-verlenging of een upgrade. Plug-in van het programma is in het Engels.

Exclusief in Premium

MAGIX Video deluxe 2021
MAGIX Video deluxe 2021
MAGIX Video deluxe 2021 Eenvoudige en snelle videobewerking
MAGIX Video deluxe 2021 Eenvoudige en snelle videobewerking
69,99
Prijzen incl. BTW.,  Download zonder verzendkosten
 • Tot 900 effecten, titels, sjablonen en overgangen
 • Eenvoudige kleurcorrectie
 • Professionele beeldstabilisatie
 • Branden van dvd's en Blu-ray discs
 • NIEUW! Unieke performance dankzij INFUSION Engine 2
 • NIEUW! 8K UltraHD video's bewerken en exporteren
MAGIX Video deluxe 2021 Plus
MAGIX Video deluxe 2021 Plus
MAGIX Video deluxe 2021 Plus
MAGIX Video deluxe 2021 Plus Eenvoudige en snelle videobewerking inclusief directe montage
Upgrade: MAGIX Video deluxe 2021 Plus Eenvoudige en snelle videobewerking inclusief directe montage
MAGIX Video deluxe 2021 Plus Eenvoudige en snelle videobewerking inclusief directe montage
Bespaar 40 %
59,99 i.p.v. 99,99 €
Prijzen incl. BTW.,  Download zonder verzendkosten
 • Tot 1.500 Effecten, titels, sjablonen en overgangen
 • Gedetailleerde kleurcorrectie
 • Professionele beeldstabilisatie
 • Branden van dvd's en Blu-ray discs
 • NIEUW! Unieke performance dankzij INFUSION Engine 2
 • NIEUW! 8K UltraHD video's bewerken en exporteren
 • Filmlooks
 • Multicam- en 360°-editing
 • Animatie van reisroutes
Geldig tot 23. juni 2021
 • 40 % korting
 • Ons verjaardagscadeau voor jou:
 • ✔ NIEUW! FXhome Enhance Ultra (t.w.v.: 99 €)
 • ✔ proDAD ReSpeedr (t.w.v.: 99 €)
49,99 i.p.v. 99,99 €

Hier kunt voor een gereduceerde prijs naar de meest actuele versie upgraden of uw updateservice verlengen. Hou daarvoor uw inloggegevens voor uw account of het serienummer van uw programma bij de hand.
[url=http://rdir.magix.net/?page=P1GQDMPV31Q3]Meer info over de updateservice[/url]

Prijzen incl. BTW.,  Geen verzendkosten
 • Tot 1.500 Effecten, titels, sjablonen en overgangen
 • Gedetailleerde kleurcorrectie
 • Professionele beeldstabilisatie
 • Branden van dvd's en Blu-ray discs
 • NIEUW! Unieke performance dankzij INFUSION Engine 2
 • NIEUW! 8K UltraHD video's bewerken en exporteren
 • Filmlooks
 • Multicam- en 360°-editing
 • Animatie van reisroutes
Geldig tot 22. juni 2021
 • 50 % korting
 • Alleen nu gratis erbij:
 • ✔ NIEUW! FXhome Enhance Ultra (t.w.v.: 99 €)
 • ✔ proDAD ReSpeedr (t.w.v.: 99 €)
MAGIX Video deluxe 2021 Premium
MAGIX Video deluxe 2021 Premium
MAGIX Video deluxe 2021 Premium
MAGIX Video deluxe 2021 Premium Eenvoudige en snelle videobewerking, inclusief directe montage en premium effecten
Video deluxe 2021 Premium: Update-service / Upgrade Eenvoudige en snelle videobewerking, inclusief directe montage en premium effecten
MAGIX Video deluxe 2021 Premium Eenvoudige en snelle videobewerking, inclusief directe montage en premium effecten
Bespaar 37 %
79,99 i.p.v. 129,00 €
Prijzen incl. BTW.,  Download zonder verzendkosten
 • Tot 1.500 Effecten, titels, sjablonen en overgangen
 • Gedetailleerde kleurcorrectie
 • Professionele beeldstabilisatie
 • Branden van dvd's en Blu-ray discs
 • NIEUW! Unieke performance dankzij INFUSION Engine 2
 • NIEUW! 8K UltraHD video's bewerken en exporteren
 • Filmlooks
 • Multicam- en 360°-editing
 • Animatie van reisroutes
 • NIEUW! NewBlue Filters 5 Ultimate
Geldig tot 23. juni 2021
 • 37 % korting
 • Ons verjaardagscadeau voor jou:
 • ✔ NIEUW! proDAD Hide (t.w.v.: 499 €)
 • ✔ NIEUW! FXhome Enhance Ultra (t.w.v.: 99 €)
 • ✔ proDAD Mercalli V5 Suite (t.w.v.: 299 €)
59,99 i.p.v. 129,00 €

Hier kunt voor een gereduceerde prijs naar de meest actuele versie upgraden of uw updateservice verlengen. Hou daarvoor uw inloggegevens voor uw account of het serienummer van uw programma bij de hand.
[url=http://rdir.magix.net/?page=P1GQDMPV31Q3]Meer info over de updateservice[/url]

Prijzen incl. BTW.,  Geen verzendkosten
 • Tot 1.500 Effecten, titels, sjablonen en overgangen
 • Gedetailleerde kleurcorrectie
 • Professionele beeldstabilisatie
 • Branden van dvd's en Blu-ray discs
 • NIEUW! Unieke performance dankzij INFUSION Engine 2
 • NIEUW! 8K UltraHD video's bewerken en exporteren
 • Filmlooks
 • Multicam- en 360°-editing
 • Animatie van reisroutes
 • NIEUW! NewBlue Filters 5 Ultimate
Geldig tot 22. juni 2021
 • 53 % korting
 • Ons verjaardagscadeau voor jou:
 • ✔ NIEUW! proDAD Hide (t.w.v.: 499 €)
 • ✔ NIEUW! FXhome Enhance Ultra (t.w.v.: 99 €)
 • ✔ proDAD Mercalli V5 Suite (t.w.v.: 299 €)