MAGIX Video easy: eenvoudig filmpjes bewerken

Het filmpjes bewerken was jaren geleden nog een moeilijke discipline:

Het filmpjes bewerken was jaren geleden nog een moeilijke discipline: bronnenvretenden programma's werden op krachtige Windows computersingezet om een beetje te kunnen knippen, een beetje te kunnen monteren en vervolgens urenlang bezig te zijn met het renderen (het uitvoeren van de voltooide bewerkte video's na de videobewerking met de best video editing software). Deze tijden zijn al lang voorbij – ook dankzij de eenvoudige en krachtige video editor MAGIX Video easy. Vanaf nu kan ieder geheel zonder kennis vooraf in enkele minuten adembenemende video's monteren. Eenvoudiger kan het werkelijk niet.

Video easy is het eerste software-programma voor video videobewerking met overzichtelijke en voor touch geoptimaliseerde gebruikersinterface. Maar ook met de computermuis bereikt u snel uw doel, want alle knoppen zijn vernieuwd en nu nog gebruiksvriendelijker en eenvoudiger te vinden.

Complex hoeft het filmpjes bewerken ook niet meer te zijn!Video easy is een Windows-programma, dat de ongeoefende gebruiker bij elke werkstap helpt om te laten zien en uit te leggen wat er zojuist wordt gedaan. Dat begint bij de import van ruwe filmmateriaal en eindigt bij de export naar verschillende opslagmedia. Alles wordt stap voor stap uitgelegd en met eenduidige werksymbolen zijn de verschillende mogelijkheden voor het redigeren duidelijk herkenbaar. Hulpvaardige assistenten staan voor de complete beginner klaar en begeleiden hem door de mogelijkheden die de software biedt. Want ondanks de overzichtelijkheid van de gebruikersinterface en de eenvoudigheid in de hantering bij het monteren: de software heeft alle videobewerkingsfuncties te bieden die juist bij de beginners duur zijn. Scènes worden gemonteerd en opnieuw gearrangeerd. Er worden overgangen ingevoegd en special effects maken uit het ruwe materiaal kleine speelfilms. Alles kan later geëxporteerd worden naar de gebruikelijke media (dvd, Blu-ray, YouTube, Facebook,etc). Daarnaast kan met behulp van de software de bestandsgrootte door het omzetten in andere videoformaten worden gewijzigd.

Filmpjes bewerken met eenvoudige software

Filmpjes bewerken hoeft niet meer complex en onduidelijk te zijn. Het Windows-programma Video easy van MAGIX biedt alles wat een best video editing software moet bieden. Alle werkstappen en de nieuwe gebruikersinterface zijn speciaal ontwikkeld voor zij die beginnen met videobewerkingen helpen de gevorderden bij de videomontage om een paar scènes opnieuw te arrangeren. Video easy is voor hen de perfecte hulp. genau diese Klientel.

MAGIX Video easy

MAGIX Video easy MAGIX Video easyUitverkocht
49,99

Videobewerking kan zo eenvoudig zijn! MAGIX Video easy is het ideale beginnersprogramma om binnen enkele minuten eigen video's van familiefeesten, vakantiereizen of evenementen vorm te geven. Uw voltooide films kunt u vervolgens op disk branden, als bestand opslaan of online presenteren. Ideaal voor familie, vrienden en bekenden!