De video editor voor ambitieuze filmmakers

De video editor voor het bewerken van het eigen filmmateriaal is net zo belangrijk voor hobbyfilmers als de eigen camera.

Sinds meer dan twee decennia ontwikkelt MAGIX gebruikersvriendelijke software, presenteert ieder jaar nieuwe ideeën en optimaliseert voortdurend de bestaande productselectie. Met Video deluxe biedt MAGIX beginners en gevorderden op het gebied van videomontage een programma dat met zijn eenvoudige bediening en overzichtelijke interface snel tot professionele resultaten leidt. Importeer uw video's van alle standaard bronnen en bewerk deze in een project. Ongelijkwaardige formaten hoeven daarbij niet te worden omgezet. Vervolgens kunt u uw voltooide project op een dvd of Blu-ray exporteren. De 64-bit-ondersteuning biedt u daarbij indrukwekkende performance en gebruikt het volledige potentiaal van uw computer. Zo kunt u gegarandeerd snel werken. De jarenlange ervaring van de ontwikkeling en optimalisatie van de video editor vindt u terug in de tevredenheid van de klanten. Meer dan 13 miljoen geregistreerde gebruikers en meer dan 1.000 prijzen wereldwijd bevestigen de innovatiekracht van MAGIX. Door stapsgewijs de programmafuncties uit te leggen, wordt er voor gezorgd dat u elk belangrijk proces van de videobewerking kunt leren en toepassen. Zo wordt uw film niet alleen snel gemaakt maar is hij ook succesvol.

In de best video editing software speelt naast de videobewerking ook de stilistische opwaardering een grote rol. Om uw video een grotere uitwerking te verlenen, biedt MAGIX met Video deluxe Windows-gebruikers een videobewerkingsprogramma dat van huis uit vele effecten bevat. Deze bevinden zich in de mediabibliotheek en kunnen in een previewvenster worden bekeken voordat ze in afzonderlijke scènes worden toegepast. Zo worden afzonderlijke momenten in uw film nog spannender en hebben een grotere uitwerking. En wanneer in het programma inbegrepen effecten en overgangen niet voldoende zijn, vindt u via de online-mediamarktplaats Catooh nog vele andere mediabestanden voor de gratis download. Met name wanneer veel tijd en energie in het filmen geïnvesteerd is, stijgen de verwachtingen van het voltooide werk. Daarom ligt het voor de hand na het video digitaliseren het geluidsmateriaal nogmaals te bewerken. Stoorgeluiden of volumeschommelingen kunnen zo worden verwijderd en de video-ervaring kan aangenamer worden vormgegeven. Zo kan met een passende geluidsbewerking het geluidsdecor in de film worden geïntensiveerd. De première van uw film met familie of vrienden wordt onvergetelijk.

Video deluxe 2021 Premium

Indrukwekkende thuisbioscoop dankzij de krachtige video editor

Wanneer het project klaar is, kunt u het met behulp van de Easy-brandmodus eenvoudig en direct op een opslagmedium branden.  Zo kunt u de voltooide films dankzij de krachtige video editor niet alleen op de computer, maar ook thuis op de tv of bij vrienden bekijken.

MAGIX Video deluxe 2021 Premium

Bespaar 37 %
MAGIX Video deluxe 2021 Premium
i.p.v. 129,00 € 79,99
In het winkelmandje
Upgrade

Hier kunt voor een gereduceerde prijs naar de meest actuele versie upgraden of uw updateservice verlengen. Hou daarvoor uw inloggegevens voor uw account of het serienummer van uw programma bij de hand.
[url=http://rdir.magix.net/?page=P1GQDMPV31Q3]Meer info over de updateservice[/url]

Met eigen video-opnames inspireren was nog nooit zo eenvoudig. Video deluxe combineert efficiënte bewerkingstools, uitgebreide optimalisatiemogelijkheden en tot 1.500 effecten en titels in één hoogwaardig videobewerkingsprogramma.
Realiseer je ideeën - 100% naar je voorstellingen.

Tijd voor Video deluxe. Tijd voor betere video's!

* Met de updateservice 1 jaar lang gratis alle nieuwe features en updates ontvangen en die vanaf de installatie onbeperkt gebruiken. Als het programma na een jaar opnieuw wordt geïnstalleerd blijft de basisversie behouden. Na het verstrijken van het eerste jaar kan de updateservice voor een voordeelprijs worden verlengd.