De video editor voor ambitieuze filmmakers

De video editor voor het bewerken van het eigen filmmateriaal is net zo belangrijk voor hobbyfilmers als de eigen camera.

Sinds meer dan twee decennia ontwikkelt MAGIX gebruikersvriendelijke software, presenteert ieder jaar nieuwe ideeën en optimaliseert voortdurend de bestaande productselectie. Met Video deluxe biedt MAGIX beginners en gevorderden op het gebied van videomontage een programma dat met zijn eenvoudige bediening en overzichtelijke interface snel tot professionele resultaten leidt. Importeer uw video's van alle standaard bronnen en bewerk deze in een project. Ongelijkwaardige formaten hoeven daarbij niet te worden omgezet. Vervolgens kunt u uw voltooide project op een dvd of Blu-ray exporteren. De 64-bit-ondersteuning biedt u daarbij indrukwekkende performance en gebruikt het volledige potentiaal van uw computer. Zo kunt u gegarandeerd snel werken. De jarenlange ervaring van de ontwikkeling en optimalisatie van de video editor vindt u terug in de tevredenheid van de klanten. Meer dan 13 miljoen geregistreerde gebruikers en meer dan 1.000 prijzen wereldwijd bevestigen de innovatiekracht van MAGIX. Door stapsgewijs de programmafuncties uit te leggen, wordt er voor gezorgd dat u elk belangrijk proces van de videobewerking kunt leren en toepassen. Zo wordt uw film niet alleen snel gemaakt maar is hij ook succesvol.

In de best video editing software speelt naast de videobewerking ook de stilistische opwaardering een grote rol. Om uw video een grotere uitwerking te verlenen, biedt MAGIX met Video deluxe Windows-gebruikers een videobewerkingsprogramma dat van huis uit vele effecten bevat. Deze bevinden zich in de mediabibliotheek en kunnen in een previewvenster worden bekeken voordat ze in afzonderlijke scènes worden toegepast. Zo worden afzonderlijke momenten in uw film nog spannender en hebben een grotere uitwerking. En wanneer in het programma inbegrepen effecten en overgangen niet voldoende zijn, vindt u via de online-mediamarktplaats Catooh nog vele andere mediabestanden voor de gratis download. Met name wanneer veel tijd en energie in het filmen geïnvesteerd is, stijgen de verwachtingen van het voltooide werk. Daarom ligt het voor de hand na het video digitaliseren het geluidsmateriaal nogmaals te bewerken. Stoorgeluiden of volumeschommelingen kunnen zo worden verwijderd en de video-ervaring kan aangenamer worden vormgegeven. Zo kan met een passende geluidsbewerking het geluidsdecor in de film worden geïntensiveerd. De première van uw film met familie of vrienden wordt onvergetelijk.

Video deluxe 2021 Premium

Indrukwekkende thuisbioscoop dankzij de krachtige video editor

Wanneer het project klaar is, kunt u het met behulp van de Easy-brandmodus eenvoudig en direct op een opslagmedium branden.  Zo kunt u de voltooide films dankzij de krachtige video editor niet alleen op de computer, maar ook thuis op de tv of bij vrienden bekijken.

MAGIX Video deluxe Premium 365

Totale waarde 1.007 €
MAGIX Video deluxe Premium 365MAGIX Video deluxe Premium 365 MAGIX Video deluxe Premium 365
4,99 €/maand

Abonnements- en beëindigingsvoorwaarden: Uw MAGIX Video deluxe Premium 365 staat, zodra uw betaling is binnengekomen en is geactiveerd, direct ter beschikking. Het tarief voor de minimumlooptijd kan worden ingesteld bij het afsluiten van het contract als eenmalige betaling. De minimumlooptijd begint met de datum van de bestelling. MAGIX Video deluxe Premium 365 wordt automatisch elke 12 maanden verlengd, totdat u het abonnement beëindigd. Mocht het verlengingstarief of de hierin opgenomen belastingen wijzigen, wordt u hierover tijdig van te voren geïnformeerd. Een beëindiging is tot 1 maand voor het einde van de looptijd mogelijk. Stuur ons hiertoe een e-mail onder vermelding van het klantennummer naar het volgende adres: infoservice@magix.net

Prijzen incl. BTW.,  Download zonder verzendkosten
79,99 i.p.v. 1.077,00 €
Prijzen incl. BTW.,  Download zonder verzendkosten
69,99 i.p.v. 1.077,00 €

Hier kunt voor een gereduceerde prijs naar de meest actuele versie upgraden. Hou daarvoor uw inloggegevens voor uw account of het serienummer van uw programma bij de hand.

Prijzen incl. BTW.,  Download zonder verzendkosten

Met eigen video's inspireren was nog nooit zo eenvoudig. Video deluxe combineert efficiënte bewerkingstools, uitgebreide optimalisatiemogelijkheden en tot 1.500 effecten en titels in één hoogwaardig videobewerkingsprogramma.