Sequoia 15
The engineers' choice!

Heba Kadry
Mixer en master-technicus

"Sequoia heeft echt mijn manier van masteren veranderd, in het bijzonder de objecteditor. Ik kan er tot 4 snapshots mee maken en elke heeft een plug-inketen die je toe kunt voegen. En al snel kan ik deze snapshots oproepen, het nummer in regio's verdelen en die erin stoppen. Ik heb graag een precieze manier van masteren. Ik wil gewoon ergens beginnen en het probleem oplossen. Met de object-editor gaat het heel snel, ik zoom in op problemen en fix ze vrijwel meteen.
Het is als een Zwitsers zakmes. Het is eigenlijk ongelofelijk!"

Referenties
Björk, RAC (Tearing Me Up Remix, Grammy winning), Alex G, Jackie OST (Mica Levi), Neon Indian

Steven Epstein
Grammy-winnaar als producer, recording/mixing & mastering engineer

"Een aantal jaar geleden, toen ik een onafhankelijke producer/engineer werd na mijn vertrek bij Sony Masterworks, had ik een DAW nodig dat alle functies had, state-of-the-art was voor wat betreft neutraliteit en nauwkeurigheid van het geluid en een programma waarmee ik mijn producties kon opnemen, bewerken, mixen, en masteren op een gebruikersvriendelijke en efficiënte manier. Ik had van toptechnici gehoord dat Sequioa aan al deze eisen voldeed. Ze hadden gelijk! In de loop van de jaren heb ik veel opgenomen (zowel als producer als als technicus) voor veel succesvolle labels. Ik hou echt van dit programma"

Referenties
15 Grammy's & 2 Latin Grammy's | Yo-Yo Ma, Chic Corea, James Taylor, Bobby McFerrin, Wynton Marsalis, Isaac Stern, Lorin Maazel | Voormalig Sony Masterworks Senior Executive Producer

Mitch Malloy

Mitch Malloy

Producer, technicus, opnemend artiest, songwriter, rockster

"In 2000 veranderde ik mijn hele studio naar een op de pc gebaseerd systeem met Nuendo 1. Ik ondersteunde ze op dat moment. Na twee jaar problemen met die software en een sound die ik haatte, werd mij door iemand Samplitude aanbevolen. Ik probeerde het en was door het dolle heen met die upgrade, zo gemakkelijk en zo'n goed werkbare lay-out. Sindsdien ben ik bij MAGIX gebleven en hoewel ik elke app op Mac en pc het geprobeerd, heb ik het gevoel dat niets dat wat Samplitude en Sequoia voor mij doen zou kunnen vervangen, het is alles dat ik gebruik en alles wat ik nodig heb. Ik kan niet meer terug. Zo is het gewoon."

Referenties
Taylor Swift, Van Halen, Great White, Boys Like Girls, Kenny Logins

Marco Lecci

Marco Lecci

Opname-, mix- en mastertechnicus

"De verhouding tussen software en muzikaliteit is zeer goed in balans! Erg muzikaal en menselijk. Hiermee realiseer ik heel snel en gemakkelijk de sound die ik in gedachten heb!
Alle bewerkingen zijn duidelijk te zien op het beeldscherm en alles is helder en begrijpelijk.
De MAGIX-plug-ins zijn allemaal licht en krachtig! Sequoia's sound is fantastisch, transparant en super gedefinieerd!"

Referenties
Paola Turci, Plácido Domingo, Luca Barbarossa

Oleksa Lozowchuk

Oleksa Lozowchuk

Orkestleider, componist en producer

"Ik gebruik Samplitude en Sequoia nu bijna 20 jaar en ik kan mij niet voorstellen het zonder te moeten doen. Ik bereik hiermee sneller een goede flow dan met welke andere DAW dan ook. Ik zou echt niet op dit niveau kunnen werken zonder Comparisonics-beelden, op objecten gebaseerd bewerken, of de in-line spectral editing en robuuste cross-fade-workflow. Het helpt mij om mijn ideeën tot leven te wekken."

Referenties
Damian Taylor (The Prodigy, Evanescence, Björk) | Dead Rising 2, 3 & 4 (Capcom Vancouver) | Voormalig muzikaal directeur van Capcom Vancouver | muziek voor Apple, Disney, Microsoft, McDonald's

Bruce Somers

Bruce Somers

Producer, songwriter, sound & mastering engineer

"Het programma is met afstand het meest efficiënte DAW dat op de markt is. Het is bij mij nooit gecrasht, zelfs als ik er echt een massa plug-ins in had gestopt. De masterworkflow geldt als de gouden standaard voor de meeste mastering-technici en dat is ook waarom ik het jaren geleden ben gaan gebruiken. Tegenwoordig master ik ook andere artiesten en ik verbaas mij altijd over hoeveel beter, sneller en efficiënter Sequoia is dan mijn oude masterplatforms. Een superstabiel DAW-platform als Sequoia maakt dat mogelijk. Dank je wel MAGIX."

Referenties
Mede-oprichter van de Kidneythieves | Marilyn Manson, Pussycat Dolls, Good Charlotte

Sequoia 15
Sequoia 15 The engineers' choice!
2.975,00
Prijzen incl. BTW.,  Geen verzendkosten

Engelstalige programmaversie

Sequoia behoort al decennia lang tot de toonaangevende software-oplossingen voor professionele audioproducties. Speciaal aangepast aan de behoeften van professionele gebruikers definieert Sequoia 15 een nieuwe mijlpaal op het gebied van audioproductie, broadcasting en masteren.