ACID Music Studio 11
ACID Music Studio 11
ACID Music Studio 11
ACID Music Studio 11 Simply creative
Upgrade: ACID Music Studio 11 Simply creative
ACID Music Studio 11 Simply creative
Bespaar 50 %
29,99 i.p.v. 59,99 €
Prijzen incl. btw.,  Download zonder verzendkosten

Engelstalige programmaversie

  • Muziekproductie met eenvoudige Pick-Paint-Play-principe
  • NIEUW! 64-bit-ondersteuning voor complete creatieve vrijheid
  • NIEUW! inclusief 8 virtuele instrumenten & 6 effectplug-ins
  • NIEUW! inclusief 2500+ aanpasbare ACIDized loops
  • Hoogwaardige remixing-tools
Geldig tot 2. juni 2024
19,99 i.p.v. 59,99 €

Hier kun je upgraden naar de nieuwste versie. Houd daarvoor je inloggegevens voor je account of het serienummer van je programma bij de hand.

Prijzen incl. btw.,  Download zonder verzendkosten

Engelstalige programmaversie

  • Muziekproductie met eenvoudige Pick-Paint-Play-principe
  • NIEUW! 64-bit-ondersteuning voor complete creatieve vrijheid
  • NIEUW! inclusief 8 virtuele instrumenten & 6 effectplug-ins
  • NIEUW! inclusief 2500+ aanpasbare ACIDized loops
  • Hoogwaardige remixing-tools
Geldig tot 26. mei 2024

ACID Music Studio 11
De beste functies.

Met ACID Music Studio 11 heb je de volledige vrijheid om je nummers te produceren. Tegelijkertijd blijft het de gemakkelijkste muzieksoftware die je kunt gebruiken. Met de legendarische ACID Pro als een grote broer en nieuwe functies, 64-bit power en nieuwe content, kun je je creativiteit volledig in je liedjes uitleven.

Beats maken met ACID
Jouw begin.

20 jaar geleden begon de loop-gebaseerde muziekproductie met ACID. Met versie 11 van de ACID Music Studio hebben we het basisprincipe geperfectioneerd, zodat je fantastische muziek, remixes of dj-sets kunt produceren; eenvoudiger dan ooit.

ACIDized loops

Op het eerste gezicht zijn het gewoon loops. Maar alle ACIDized loops bevatten informatie over toonhoogte, duur en transiënten en kunnen zo naar wens worden omgebouwd.

ACIDized loops

Virtuele instrumenten

Een must voor de beste muziekprogramma's: virtuele instrumenten. Met ACID Music Studio 11 krijg je een hoogwaardige selectie van 8 professionele Vita Solo-instrumenten die elk van je nummers meer veelzijdigheid geven.

Urban Drums

Urban Drums

Het perfecte instrument om je beats te produceren. Het bevat genoeg kicks en hits voor verschillende genres, zoals hiphop of dupstep, en is vrij eenvoudig te programmeren. Probeer en speel met de pads.

Drum Engine

Drum Engine

Niet alleen visueel: de gelijkenis met de legendarische Akai MPC-sampler. Zelfs met de Drum Engine is het mogelijk om grandioze grooves te produceren. Kies uit verschillende kits en geluiden om beats in verschillende stijlen te produceren.

Concert Grand

Concert Grand

Om het authentieke geluid van de Concert Grand te bereiken, hebben we een vleugel in een internationaal concertgebouw gesampled. Het resultaat - je hoeft alleen maar naar jezelf te luisteren.

Pop Drums

Pop Drums

Zo veelzijdig als geen ander en perfect voor muziek die klaar is voor de charts. Produceer bijna alles van techno-grooves tot metal contrabas - met slechts dit ene instrument.

Electric Piano

Electric Piano

Live uit de pianobar. De elektrische piano is geweldig voor Smokey Jazz, Soulful Blues of Swinging Funk. Extra effecten geven de geluiden nog meer authenticiteit.

VITA 2

VITA 2

Ultra realistische drums met de VITA 2 instrumenten Acoustic Dum Kit Pop en Acoustic Percussion 1.

Een multi-instrumentalist op zoek naar zijn match. VITA 2 heeft een enorme geluidsbibliotheek en simuleert verschillende instrumenten van hoge kwaliteit.

DN-e1

DN-e1

Je wil elektronische muziek? Met de krachtige synthesizer DN-e1 krijg je alles; van klassieke, analoge tot de nieuwste EDM-klanken En dat heel eenvoudig.

Rock Drums

Rock Drums

Met de Rock Drums krijg je de volledige rock-sound in je songs. Van krachtige metal-drums tot live beats om hele arena's te vullen!

Opnemen met ACID
Met een druk op de knop.

Je hoeft niet meer te doen dan op 'Record' te drukken. De rest wordt voor je gedaan door ACID Music Studio. Geniet van ongecomprimeerde kwaliteit meersporenopnames met professionele 24-bit/192kHz.

MIDI.
Eenvoudig.

Hoogwaardige bewerkings-tools van high-end muzieksoftware – eenvoudig ontworpen. Dat krijg je alleen met ACID Music Studio. Met de zeer eenvoudig te bedienen MIDI-gereedschappen kunnen ook beginners aan de slag.

Inline bewerken

Gebruik de bekende Piano-Roll-bewerking voor je noten en voor je beats Drum-Grids. Notenposities, Velocities, Pitch Bend en andere informatie kun je allemaal comfortabel en snel in een venster aanpassen.

Drum Grid-modus

Produceer pakkende ritmes door simpelweg beats in de ACID Music Studio-tijdlijn toe te voegen, te verwijderen of direct te programmeren. Beats creëren – heel eenvoudig met de Grid-modus.

MIDI Track Freeze

Met MIDI Track Freeze zet je MIDI-sporen van software-instrumenten, eenvoudig in audio om. Zo lopen minder instrumenten tegelijkertijd en bespaar je waardevolle CPU-performance.

MIDI filtering en processing

Update verschillende MIDI-evenementen en -sporen tegelijkertijd in ACID Music Studio 11. Dit bespaart je veel tijd bij het quantiseren, het bewerken van velocity-waarden en de duur van een gebeurtenis voor meerdere noten.

MIDI Track envelopecurves en keyframes

Met de envelopcurves- en keyframe-automatisering kun je alles zachte overgangen geven; het volume, de toonhoogte tot de regelaars van een virtueel instrument.

Drum en Patch Map Editors

Creëer en bewerk drum- en patch-labels in ACID Music Studio 11. Daarmee kun je sound-presets of drum-labels van opschrift voorzien, voor synthesizers en drummachines die op hardware of op software gebaseerd zijn.

Afmixen met ACID
Laat het geweldig klinken.

Beleef je nummers in de beste kwaliteit. ACID heeft de standaard ingesteld voor audiobewerking in realtime en met je ACID Music Studio 11 gebruik je de beste tools op de markt.

Krachtig mixen

Met de meegeleverde krachtige virtuele mixer kun je al je MIDI- en audiosporen samen bewerken en uitlijnen. Net als in een opnamestudio!

Professioneel geluid

De ACID Music Studio 11 heeft een verscheidenheid aan effecten, zoals de gloednieuwe eFX Flanger, Phaser en Delay om je geluid eersteklas te laten klinken.

Perfect afgestemd

Dankzij de automatische time-stretchings en het ACIDized loop-formaat, zijn een geschikt tempo en correcte toonhoogtes altijd gegarandeerd voor je tracks.

Remixen met ACID
Eenvoudiger dan je denkt.

Je wilt echt plezier. Hier krijg je hem! Dankzij de unieke tools zoals de Beatmapper of de Chopper kun je remixen heel speels maken.

Beatmapper

Beatmapper

Remixen gaat echt snel in de ACID Music Studio 11. Je neemt een sample naar keuze. De beatmapper analyseert de informatie over tempo en timing. Alle toegevoegde clips krijgen automatisch hetzelfde. En dan kun je je eigen tempo en verschillende toonhoogtes instellen en je ideeën verwerken.

Chopper

Chopper

Je wilt een bepaald deel van een nummer gebruiken als een voorbeeld. Pak de Chopper en knip hem eenvoudig en precies uit. Op dezelfde manier kun je een nummer volledig opnieuw opbouwen of je groove veranderen.

De nieuwen effecten
Voor creativiteit zonder einde.

Verander je liedjes naar ACID Music Studio 11 zoals je wilt - met nieuwe vintage simulaties en dynamische effecten.

essentialFX Suite

4 eersteklas effectplug-ins

eFX Chorus Flanger: Geeft je geluid meer diepte dankzij het subtiele choruseffect of dramatisch flanger-geluid.

eFX Phaser: Laat de ogen van gitaarliefhebbers oplichten: het klassieke phasing-effect.

eFX Stereo Delay: Genereert massale aandacht in elk nummer: de vrij instelbare vertragingen voor beide kanalen.

eFX Limiter: Het kan luid zijn: verhoog het volume van het audiosignaal zonder te oversturen.

Analogue Modelling Suite

am|track SE

Dus je brengt de charme van de analoge dagen in je tracks. De compressor en een bandsimulator produceren ultra-realistisch vintage geluid.

Vandal

Vandal SE

Ervaar het klassieke geluid van gitaar- en basversterkers. Je krijgt de complete set-up inclusief effectperdaal, versterker, luidspreker en microfoon en kan alles via de software besturen!

ACID Music Studio 11
Bespaar 50 %
ACID Music Studio 11
i.p.v. 59,99 € 29,99
In het winkelmandje
Upgrade

Hier kun je upgraden naar de nieuwste versie. Houd daarvoor je inloggegevens voor je account of het serienummer van je programma bij de hand.

Geldig tot 2. juni 2024

FAQs

Wat is ACID DAW?
 

ACID is een all-round digitaal audio workstation (DAW), ontworpen om je creativiteit in muziekproductie de vrije loop te laten. De ACID-familie omvat het instapmodel DAW ACID Music Studio en ACID Pro voor professionele gebruikers.

Wat is ACID Music Studio?
 

ACID Music Studio is een op loops gebaseerd muziekproductieprogramma dat vooral geschikt is voor beginners.

Wat is ACID Pro?
 

ACID Pro is een professionele DAW voor Loop- en Sample-gebaseerde muziekproductie.

Is er een gratis testversie
van ACID?

Ja, er zijn gratis 30-dagen-testversies van ACID beschikbaar. Ga gewoon naar free-download section en begin.