Samplitude Pro X5
The Master of Pro Audio

 

Ideeën verwezenlijken. Klank vormgeven.

Opnemen

Samplitude werkt met volledige bit-transparantie - dus compleet klankneutraal.

En dankzij het consequente gebruik van drijvende-kommaberekeningen behoudt je geluid altijd het gewenste karakter - ook na intensieve digitale verwerking. Het resultaat: helderheid, neutraliteit en behoud van transiënten en ruimtelijkheid.

Opnametalent

Opnametalent

Samplitude Pro X5 staat voor de hoogste audiokwaliteit en stabiliteit, zelfs bij complexe opnamesessies.

Op in totaal 999 sporen en met maximaal 256 fysieke in- en uitgangen, kun je zelfs de grootste projecten gemakkelijk aan. Daarbij gebruik je populaire audioformaten van 16-bits tot 32-bits drijvende komma en samplefrequenties tot 384 kHz.

Take Composer

Take Composer

In de Take Composer worden alle opnamen van een passage overzichtelijk weergegeven.

Om de opnames in de context van het arrangement te vergelijken, te bewerken en te combineren tot een perfecte reeks, biedt de composer ook een speciaal geoptimaliseerd snijgereedschap.

Bewerken

Het bewerken is een van de kerncompetenties van Samplitude. Met tijdbesparende workflows, flexibele dockingopties en precieze interventiemogelijkheden beschik je over een individueel geoptimaliseerde productieomgeving en kun je je volledig op je project concentreren.

Bewerking van objecten in de Arranger

Bewerking van objecten in de Arranger

Naast klassieke op spoor gebaseerde interventiemogelijkheden, heb je in Samplitude ook de mogelijkheid objectgeoriënteerd te werken. Stel fades in met individuele curven, sleep het volume naar beneden of naar boven met de muis, trimmen of uitbreiden van de secties.

Voor meer gedetailleerde bewerkingsopties open je de object-editor door te dubbelklikken en ga je naar een nieuwe bewerkingsdimensie.

Object-editor

Object-editor

Denk in objecten en integreer afzonderlijke clips in de mix. Korte segmenten in projecten met complexe arrangementen en langere speelduur hebben zo geen eigen sporen nodig.

Pas effecten toe of wijs objecten toe aan AUX- en surround-bussen. Van fades tot effect- en pitch-editing, alle toonhoogtebewerkingen zijn niet-destructief en worden berekend tijdens het afspelen. Zo heb je veel ruimte om te experimenteren.

NIEUW! ARA2-ondersteuning

NIEUW! ARA2-ondersteuning

Bewerk je projecten ongewoon muzikaal.

ARA maakt de integratie van bijvoorbeeld Celemony Melodyne mogelijk en daarmee een directe overdracht van tempo- en toonhoogtewaarden, maar ook van volumes en intonaties. De nog snellere ARA2 biedt meer efficiëntie in realtime, zoals het gelijktijdig bewerken van meerdere tracks of schone overgangen tussen clips zonder crossfades.

Celemony Melodyne essential

Celemony Melodyne essential

Melodyne essential staat voor toonhoogtecorrectie op het hoogste niveau.

Dankzij gespecialiseerde algoritmen kun je het karakter, de timing, de duur en de toonhoogte van individuele noten binnen je opname beïnvloeden.

NIEUW! Automation Shapes

NIEUW! Automation Shapes

Elegante curvetypen maken het leven gemakkelijker.

Gebruik Automation Shapes om soepele overgangen tussen twee punten van een automatisering op te bouwen. Hapert het nog? Gegarandeerd niet meer in Samplitude.

zplane algoritme

zplane algoritme

Gebruik het nieuwste zplane-algoritme, élastique Pro v3, voor timestretching en pitchshifting.

Dit algoritme gebruikt de nieuwste inzichten uit de signaalverwerkingstheorie en combineert ze met psychoakoestische modellen Of het nu hoger, verder of sneller is - een goed geluid wordt gehandhaafd.

Copy & paste op projectniveau

Copy & paste op projectniveau

Kopieer sporen comfortabel – zelfs van het ene naar het andere project. Kies tussen de tabbladen van open projecten en start de uitwisseling.

Daarbij bepaal je vervolgens met een controlelijst welke instellingen, bijvoorbeeld VST-plug-ins, AUX-bussen of submix-bussen moeten worden overgenomen. Een echte verademing bij het arrangeren en bewerken.

Individuele aanpassingen

Individuele aanpassingen

Ontwerp je Samplitude interface volgens je eigen wensen.

Slechts twee opties als voorproefje: noem VST-instrumenten precies zoals jij ze wilt, ongeacht de specificaties van de fabrikant. Selecteer meerdere tracks tegelijk en verander hun hoogte samen.

Muziekproductie

Bij de bron ontspringt de rivier en deze zal nooit droogvallen - met praktische compositorische hulpmiddelen en talloze geluidslichamen en hun modulatie.

Uitgebreide opties voor het maken van partituren en MIDI-bewerking, evenals tal van virtuele instrumenten: vind inspiratie tot in het kleinste detail.

Virtuele instrumenten in Samplitude Pro X5

Samplitude Pro X5 bied je tal van moderne en klassieke software-instrumenten, die je opnamen professioneel aanvullen of ook gewoon nieuwe mogelijkheden bieden. Produceer muziek met groove-boxen, synthesizers en authentieke samplerinstrumenten uit verschillende landen en tijdperken.

NIEUW! Cello

Dit gevoelige snaarinstrument heeft een groot bereik, kan warme baslijnen spelen en klinkt in hogere registers, waardoor het een van de meest populaire solo-instrumenten is.

NIEUW! Jazzgitaar

De snaren die zo soepel worden gespeeld, hebben het unieke vermogen om naadloos te passen in harmonieus gevulde liedjes en ze zachtjes aan te drijven zonder aan complexiteit in te boeten.

NIEUW! Wooden Clarinet

De volle en organische klank heeft een ruwheid die het instrument een vertrouwd timbre geeft met een breed scala aan klanken, van tenorgeluiden tot sopraanstemmen met de definitie en bite van een trompet.

NIEUW! Handchimes, Bells and Glass

Zachte stijlen zoals ambient of orkestrale muziek profiteren van de onopvallende ruimte die deze instrumenten creëren. Maar zelfs house of trap zijn dankbaar voor het karakter dat een belmelodie hen kan geven.

NIEUW! Vintage Lead Trumpets

Met de Vintage Lead Trumpets is jazzy nostalgie gegarandeerd! De meeste verschillende trompetklanken met een uniek en speels karakter. Daarmee wordt elk nummer een unicum.

NIEUW! Vintage Mid and Low Brass

Messing-muziek op zijn best - dit is Vintage Mid en Low Brass Instruments. Degenen die hun songs een klassiek tintje willen geven, zullen de juiste partner vinden bij deze virtuele koperblazers.

NIEUW! Vintage Cornets

Voor de volgende fantastische symfonie, een loungeachtige zomerhit of een unieke bigbandcompositie - Vintage Cornets creëert altijd de juiste stacks.

NIEUW! Bongos

Caribische flair direct in de DAW. Laat de bongo's zonder enige fysieke inspanning door alle ups en downs dansen.

Virtuele instrumenten

Analog Synth 2

Deze virtuele synthesizer ontstond uit de beste synthesizers van de afgelopen decennia. Met zijn karakteristieke klankesthetiek verfraait hij elke productie en daarbij is hij stilistisch extreem veelzijdig.

Century Keys

Century Keys: van klassieke piano's tot aan moderne elektro-pianoklanken heeft dit VST-instrument fantastische sounds voor pop, rock, jazz, hip hop, soul, RnB, house en andere genres.

Orchestral Ensemble

Dit virtuele instrument werkt met tegelijk ingespeelde ensembles uit een symfonieorkest. Naast een authentieke klank en eenvoudige bediening maakt vooral de all-round inzetbaarheid in verschillende genres indruk.

Upright Bass

... neemt je mee naar warme, houten werelden - door middel van diepe en expressieve ritmes, altijd met de juiste zachtheid.

Electric Piano

Jazzy klanken, melodische blues of funky riffs vol overdrive: het organische karakter van de Electric Piano is zeer eenvoudig te vormen dankzij uitstekende effectmodules.

Jazz-drums

Jazz drums brengen de groovy swing van rokerige jazz-kelders in Samplitude. Authentieke samples en verfijnde parameterinstellingen zorgen voor een geloofwaardig gevoel.

Power Guitar
(exclusief in de Suite)

Hoogwaardige gitaarsounds met energieke slides, agressieve powerchords en scheurende overdrives. De tool combineert verschillende speltechnieken met een uitgebreide soundbibliotheek.

Cinematic soundscapes
(exclusief in de Suite)

Weef dichte soundscapes of creëer atmosferische achtergrondmuziek. Met Cinematic Soundscapes geef je je producties een ongekende diepte en spanning.

Soundtrack Percussion
(exclusief in de Suite)

Met een selectie van bekkens, drums en andere percussieve instrumenten, creëer je dynamische ritmes voor je liedjes of filmprojecten.

String Ensemble
(exclusief in de Suite)

Het String Ensemble is een garantie voor authentieke geluiden, maar kan dankzij verschillende functies, zoals een ruisregelaar, bewerkbare speelstijlen of elektronische vervorming, ook voor dance-producties, soundtracks of pop-arrangementen worden gebruikt.

Urban Drums
(exclusief in de Suite)

Het virtuele instrument is gebaseerd op het typische ontwerp van legendarische hardware samplers. Via de 16 pads worden de afzonderlijke elementen van de drum kit afgevuurd en in een beat samengevoegd.

DN-e1

Virtueel-analoge architectuur en een gigantische geluidenbibliotheek voor krachtige bassen, house-akkoorden en zelfs 808 drums: de DN-e1 synthesizer is een echt klankwonder.

Vita 2

Het productiegenie voor muziek met de geluiden van echte instrumenten: VITA 2 is een zeer hoogwaardige sample-player met een extreem grote geluidenbibliotheek, die zijn waarde bewezen heeft.

Vita Sampler

Mashup your Sound: de VitaSampler snijdt geluiden, samples en zelfs gehele muziekstukken in individuele onderdelen en plaatst ze dan op de 8 felle pads.

Revolta

Een echt beest onder de polyfone synthesizers. De warme klank van Revolta kan dankzij een unieke modulatie-engine in elke richting worden gedraaid.

Robota

De virtuele synthesizer Robota levert alles wat je nodig hebt om tracks een stuk meer kick te geven. Kleine soundeffecten en ongebruikelijke geluiden zijn daarbij geen probleem.

BeatBox 2

De drummachine BeatBox 2 Plus biedt naast diverse verfijnde drumkits en hoogwaardige percussieve effecten, ook talloze mogelijkheden voor individuele beatprogrammering.

Loop Designer

Doorgedraaide beats en pompende baslijnen. Met de Loop Designer kun je zonder speciale kennis vooraf authentieke drum'n'bass-geluiden maken.

Independence Sampler

Independence Sampler

Een uitzonderlijk werkstation voor samplers met een enorme geluidsbibliotheek, geoptimaliseerde live-prestatiemodus en een rack voor virtuele effecten.

Inbegrepen in Samplitude Pro X 5: Independence Pro Plus Suite (12 GB geluiddatabase)

Inbegrepen in Samplitude Pro X 5 Suite: Independence Pro Premium Suite (70 GB geluiddatabase)

MIDI in Samplitude

Met verreikende MIDI-functionaliteiten en even elegante workflows realiseer je muzikale ideeën van de hoogste standaard.

MIDI Polyphonic Expression
 

NIEUW! MIDI Polyphonic Expression

Een droom komt uit: MIDI Polyphonic Expression of MPE zendt slechts één noot per kanaal uit, maar dan met alle parameters.

Compatibele regelaars zoals de ROLI Seaboard kunnen zo hun volledige potentieel benutten. De solo mooi ritmisch, de harmonieën eronder met sustain? Voor MPE geen probleem.

Nieuw sinds november 2020

NIEUW! Geavanceerde MIDI-Controller-bewerking

Kopieer de bijzonder succesvolle modulatievoortgang van je beste takes naar andere controller-lanes. Zoek de juiste secties, bijvoorbeeld op het niveau van het volume en plaats ze op alle subtracks van je keuze. Geniet van meer vrijheid voor expressieve composities.

MIDI-editor

MIDI-editor

De MIDI-editor integreert verschillende toepassingsgebieden, weergaven, gedeeltes en hulpmiddelen.

Het bewerkingsgereedschap voor MIDI-parameters is daarbij steeds beschikbaar: de gemarkeerde events (bv. velocity of pitchbend) kunnen verplaatst, uitgerekt of ingedrukt worden en door elkaar op de meest uiteenlopende manieren worden geschaald. Ook MIDI-kwantiseringen zijn gemakkelijk mogelijk.

Muzieknotatie

Muzieknotatie

Van idee tot partituur: de muzieknotatie in Samplitude Pro X5 geeft MIDI-gegevens in realtime weer als noten.

Bewerkingen worden direct overgenomen in de MIDI-editor. Notaties kunnen zeer eenvoudig worden bewerkt met behulp van de parameters toonhoogte, velocity en lengte. De gegevens kunnen vervolgens als bladmuziek worden uitgevoerd. Bovendien: wanneer je een MIDI-file met tekstmarkers importeert, wordt de tekst in de notenweergave getoond.

Drum-editor

Drum-editor

Dit alternatief voor de klassieke pianorolweergave is vooral geschikt voor het programmeren van drums.

Breng nootwaarden over naar andere kanalen en kwantiseer individuele elementen. Wijs ze indien nodig een nieuw uitgangskanaal toe. De editor kan worden weergegeven in een matrixmodus met de gebruikelijke parameters of in een cellenmodus. Dit maakt het gemakkelijker om de lengte en de uitlijning van de biljetten op het raster te kwantificeren.

Mixen

Intuïtief mixen, flexibel routen en nieuwe automatiseringsfuncties nemen je complete taken uit handen – op maximaal 999 sporen. Praktisch voor alle producties, ideaal voor de zeer grote arrangementen. Nu met geoptimaliseerde Pan/Surround-dialoog!

Monitoring-sectie

NIEUW! Monitoring-sectie

Tot nu toe waren er controlecentra en vele, vele kabelverbindingen. En het komt zelden voor dat de hardware zo flexibel is als de nieuwe Monitoring Sectie in Samplitude Pro X5.

Je hebt verschillende luisterkanalen, met of zonder extra effecten. Sla configuraties op en integreer Talkback indien nodig - nu eenvoudigweg met een muisklik of een snelkoppeling.

Tempotrack

NIEUW! Tempotrack

Het tempo krijgt een eigen spoor met extra functies.

Daar mag je onbeperkt automatiseren: of het nu gaat om een wilde overgang tussen een langzame intro-passage en een snelle strofische sectie, of om aangename climaxen in de hele symfonie - begin maar met opnemen. Daarbovenop zijn er knoppen voor praktische markers voor maat- en tempowisselingen.

Nieuw sinds november 2020

NIEUW! Automation Lanes met geavanceerde kopieerfunctie

De spoorautomatisering in Samplitude Pro X5 kan nu over meerdere ondersporen (zgn. 'lanes') verdeeld worden weergegeven. Je kunt zo veel spoorparameters als je wilt, bv. volume, panorama of effectinstellingen, tegelijk laten weergeven of bewerken.

Selecteer bijzonder succesvolle of uitgebreide automatiseringen en kopieer ze tegelijkertijd naar een willekeurig aantal Automation Lanes van andere sporen. Zo kun je bijvoorbeeld uniforme volumecurven toewijzen aan instrumenten die bij elkaar horen.

De plug-inbrowser
 

Plug-inbrowser

Profiteer van snelle, praktische toegang tot je effect- en instrumentenplug-ins.

Met de flexibele sortering in verschillende categorieën in de plug-inbrowserdialoog en de filterfunctie kun je de gewenste applicaties comfortabel organiseren en snel terugvinden, ook bij veel plug-ins. Gebruik de functie Favorieten om vaak gebruikte effecten of instrumenten sneller te kunnen toepassen.

Convology XT Complete

NIEUW! Convology XT Complete

Convology XT Complete bevat 2965 impulsen (4,6 GB) niet alleen van klassieke reverbapparaten Het bereik van de meegeleverde geluidsvormers strekt zich uit van vintage versterkers tot tape-echo's.

Amplitude, golflengte, verval - Convologie XT breidt basale convolutieberekeningen uit met verschillende parameters die anders alleen digitaal gegenereerde reverb zouden kunnen gebruiken.

Vandal

Vandal

Van de buizen tot aan de spoelen van de luidsprekers: zeer gedetailleerd is elk onderdeel van een gitaar- en basversterker gevirtualiseerd en de klank ervan authentiek gereproduceerd met de Physical Modeling-technologie.

Vandal SE heeft vier pedalen, 50 presets en drie verschillende microfoonopstellingen.

De volledige versie die alleen in de Suite zit heeft in totaal 24 pedalen, 70 verschillende presets en drie mogelijke microfoonopstellingen.

Analogue Modelling Suite Plus

Analogue Modelling Suite Plus

Op het gebied van klank in de traditie van de analoge compressoren, voegt am|track optioneel (virtuele) bandverzadiging toe.

Extra de in Samplitude Pro X5 Suite: De buizenvoorversterker am|phibia, de transientdesigner am|pulse voor het beïnvloeden van de signaalomhullende van percussief audiomateriaal en de dynamische allrounder am|munitie met compressor, limiter, clipper - mid/side-bewerking inbegrepen.

essentialFX Suite

essentialFX Suite

De essentialFX Suite bevat een verzameling van 11 professionele mixing-plug-ins voor modulatie en dynamische effecten.

De verzameling bevat enkele standaarden, zoals flanger, tremolo of chorus, evenals speciale plug-ins voor het optimaliseren van stem- en zangopnames en een uitstekende compressor.

Vintage Effects Suite

Vintage Effects Suite

Krakende drievoudigheid, de Vintage Effects Suite: Filtox is een Oberheim-filter en stuurt de frequentierespons van een modulatiebron. Zo kunnen bijvoorbeeld wahwah-effecten worden gemaakt. Ecox reproduceert gedetailleerde echo's van analoge bandmachines, die bijvoorbeeld kunnen worden veroorzaakt door synchronisatiefluctuaties. De plug-in Corvex moduleert analoog klinkende chorus- en flanger-effecten.

Cleaningeffecten

Cleaningeffecten

Exclusief in de Samplitude Pro X5 Suite: Met spectrale verwerking heb je in Samplitude Pro X5 Suite een op frequentie gebaseerd Cleaning Tool op spoorniveau. Verwijder eventuele stoorgeluiden zoals hoesten of klappen, zonder dat het originele signaal hoorbaar wordt beïnvloed. Stoorgeluiden zijn snel te herkennen aan de kleurweergave en kunnen direct worden verwijderd.

Andere cleaning-effecten zijn de plug-ins DeHisser, DeClipper en DeNoiser. Deze vind je echter ook in Samplitude Pro X5 (Classic).

Masteren

Vooral op het gebied van mastering overtuigt Samplitude Pro als een hoogwaardige en betrouwbare toolset. Alle meegeleverde effecten zijn speciaal geoptimaliseerd voor masteringdoeleinden.

Maak belangrijke signaalkarakteristieken zoals piek, luidheid, frequentierespons en fasecoherentie eenvoudig zichtbaar. De hiervoor op te roepen meettoestellen kunnen individueel worden aangepast aan elke toepassing.

WaveColor

NIEUW! WaveColor

WaveColor maakt elke frequentiecurve zichtbaar door een beknopte kleuring van de golfvorm.

Toonhoogtes en klankkarakter worden gevisualiseerd in verschillende tinten en verzadigingsniveaus. Ongewenste stoorgeluiden en andere anomalieën kunnen dus worden gedetecteerd voordat de opname wordt beluisterd.

visualisaties

visualisaties

Samplitude Pro X5 heeft een verscheidenheid aan precieze meters en analysers om je te helpen het maximale uit je productie- en masteringproces te halen.

Kies uit verschillende visualisaties, zoals bitmeters, tuners, spectrogrammen of monocompatibiliteitsmeters. Combineer zo een eigen "cockpit" voor het gedetailleerd onderzoek van frequenties of van stereo- en surround-verdeling. Je kunt altijd kiezen tussen verschillende arrangementen en zelfgemaakte lay-outs opslaan.

Exclusief in de Samplitude Pro X5 Suite: Controleer de geluidssterkte van je signalen volgens de ERU R128-standaard.

EQ en Multiband Stereo Enhancer

EQ en Multiband Stereo Enhancer

De 6-bands EQ bewijst zijn sonische competentie in zowel het mixen als het masteren. Faselineaire filters zorgen voor helderheid en tonale stabiliteit in de mix, fase-uitsmering wordt vermeden.

Met de multiband Stereo Enhancer kan het stereobeeld precies worden aangepast voor elk frequentiebereik apart of voor de totale mix. Ook correctie van de stereolokalisatie is daarmee nog mogelijk.

sMax11 Brickwall-Limiter

sMax11 Brickwall-Limiter

Breng je mix tot het uiterste!

Door de keuze uit verschillende modi bepaal je hoe agressief je mix moet worden beperkt.

Exclusief in de Samplitude Pro X5 Suite: De limiet van het signaal houdt nu ook rekening met inter-sample-peaks.

Masteren & authoring

Masteren & authoring

Met Samplitude Pro X5 maak je Redbook-compatibele masters of brand je direct vanuit het arrangement in alle mogelijke formaten – ongecomprimeerd (linear PCM) of in gecomprimeerde formaten en op de meest uiteenlopende media.

Exclusief in de Samplitude Pro X5 Suite: Maak nu naast de fysieke goudmaster ook een digitale DDP-master voor overdracht naar de perswinkel.

Mp3-/AAC-plug-in voor voorbeluisteren

Mp3-/AAC-plug-in voor voorbeluisteren

Exclusief in de Samplitude Pro X5 Suite: Met de voorbeluisterplug-in weet je al voor het exporteren hoe het resultaat gaat klinken.

Zo kun je bijvoorbeeld vooraf coderingsparameters aanpassen om compressie-artefacten of hoogteverlies te vermijden. De Encoder plug-in is ook ideaal om aan speciale exportvereisten te voldoen, zoals die vereist zijn voor "Mastered for iTunes".

Samplitude Pro X5 Suite

Van de eerste take tot de uiteindelijke mastering: naast alle functies van Samplitude Pro X5 bevat de Suite onze legendarische audio-editor SOUND FORGE Pro 13 en andere exclusieve inhoud.

Samplitude Pro X5 Suite

Belangrijkste punten van de Suite

 • NIEUW! Steinberg SpectraLayers Pro 7 plus update naar versie 8
 • NIEUW! coreFX Suite met elementaire eersteklas effecten.
 • NIEUW! 5 extra virtuele instrumenten (22 totaal, 11 daarvan nieuw)
 • iZotope RX 7 + 8 Elements & Ozone 9 Elements voor eersteklas restaureren & masteren
 • NIEUW! SOUND FORGE Pro 13 + 14, de volledige versie van onze editor-legende
SOUND FORGE Pro 13

SOUND FORGE Pro 13 + 14

SOUND FORGE Pro is de perfecte aanvulling voor Samplitude Pro X5 Suite. De krachtige audio-editor werkt op de sample nauwkeurig en biedt een uitstekende selectie van hulpmiddelen voor nauwkeurige interventies en mastering van audiomateriaal in stereo en surround.

5 extra virtuele instrumenten

5 extra VST-instrumenten staan ter beschikking: Soundtrack Percussion, String Ensemble, Power Guitar, Cinematic Soundscapes en die Urban Drums.

Steinberg SpectraLayers Pro 7

Steinberg SpectraLayers Pro 7 + 8

Steinberg SpectraLayers Pro 7 is wereldwijd een van de meest geavanceerde spectrum-editors. Het transformeert audiobestanden in visuele werelden van multidimensionale gegevens. Met zijn frequentieselectieve aanpak kunnen geluiden op een wijze worden herschikt, geëxtraheerd en geoptimaliseerd die tot nog toe niet voorstelbaar was.

Dankzij ARA2-ondersteuning is Steinberg SpectraLayers Pro nog uitgebreider in Samplitude Pro X5 geïntegreerd.

coreFX VolumeFormer

coreFX Suite

De belangrijkste tools voor het mixen en masteren zijn nu te vinden in de coreFX Suite. Negen ultieme eersteklas geluidsvormers: drie delay effecten voor het vormgeven van reverb en echo's, vijf plug-ins voor een precieze dynamische bewerking en een ritmisch effect voor hedendaagse producties.

Doorloop alle basisstappen om je productie zij aan zij met coreFX Suite te ontwikkelen.

iZotope RX 7 Elements

iZotope RX 7 + 8 Elements

iZotope RX Elements bevat een stand-alone editor en plug-ins om typische opnamefouten zoals clipping, brom, klikken te elimineren. Ongewenste achtergrondgeluiden worden eenvoudig verwijderd.

iZotope RX Elements is zo een garantie voor perfecte audioproducties.

iZotope Ozone 9 Elements

iZotope Ozone 9 Elements

iZotope Ozone Elements bevat een verscheidenheid aan presets en macro-besturingen die het masteren leuk maken. De Mastering Wizard analyseert de mix en doet hoorbare voorslagen bij passende signaalwegen en processorinstellingen.

Maak een persoonlijke sound die je bevalt, maak verschillende masters, van hoorspelen tot aan streaming media, snel en gemakkelijk.

Samplitude Pro X5
Samplitude Pro X5
Samplitude Pro X5
Samplitude Pro X5 + X6 The Master of Pro Audio
Upgrade: Samplitude Pro X5 + X6 The Master of Pro Audio
Samplitude Pro X5 + X6 The Master of Pro Audio
Bespaar 50 %
399,00 i.p.v. 798,00 €
Prijzen incl. BTW.,  Download zonder verzendkosten

Samplitude Pro X5 voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen bij elke geluidsproductie, van de eerste take tot de afsluitende mastering.

Geldig tot 21. april 2021
 • Samplitude Pro X6 komt in mei 2021
 • Koop nu Samplitude Pro X5 en upgrade gratis naar versie X6!
199,00 i.p.v. 598,00 €

Hier kunt voor een gereduceerde prijs naar de meest actuele versie upgraden of uw updateservice verlengen. Hou daarvoor uw inloggegevens voor uw account of het serienummer van uw programma bij de hand.
[url=http://rdir.magix.net/?page=P1GQDMPV31Q3]Meer info over de updateservice[/url]

Prijzen incl. BTW.,  Download zonder verzendkosten

Samplitude Pro X5 voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen bij elke geluidsproductie, van de eerste take tot de afsluitende mastering.

Geldig tot 11. april 2021
 • Samplitude Pro X6 komt in mei 2021
 • Koop nu Samplitude Pro X5 en upgrade gratis naar versie X6!
Samplitude Pro 365
Samplitude Pro 365
Samplitude Pro 365
Samplitude Pro 365 Samplitude Pro in abonnement van 12 maanden
Samplitude Pro 365 Samplitude Pro in abonnement van 12 maanden
Samplitude Pro 365 Samplitude Pro in abonnement van 1 maand
22,99 €/maand

Abonnements- en beëindigingsvoorwaarden: Uw Samplitude Pro 365 staat, zodra uw betaling is binnengekomen en is geactiveerd, direct ter beschikking. Het tarief voor de minimumlooptijd kan worden ingesteld bij het afsluiten van het contract als eenmalige betaling. De minimumlooptijd begint met de datum van de bestelling. Als u uw bestelling binnen 14 dagen wilt herroepen, wordt uw betaling volledig gerestitueerd. Samplitude Pro 365 wordt automatisch elke 12 maanden verlengd, totdat u het abonnement beëindigd. Mocht het verlengingstarief of de hierin opgenomen belastingen wijzigen, wordt u hierover tijdig van te voren geïnformeerd. Een beëindiging is tot 1 maand voor het einde van de looptijd mogelijk. Stuur ons hiertoe een e-mail onder vermelding van het klantennummer naar het volgende adres: infoservice@magix.net

Prijzen incl. BTW.,  Download zonder verzendkosten

Samplitude Pro X5 voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen bij elke geluidsproductie, van de eerste take tot de afsluitende mastering.

17,49 €/maand i.p.v. 24,99 €/maand

Abonnements- en beëindigingsvoorwaarden: Uw Samplitude Pro 365 staat, zodra uw betaling is binnengekomen en is geactiveerd, direct ter beschikking. Het tarief voor de duur van de minimumlooptijd dient maandelijks te worden betaald vanaf het afsluiten van het contract. De minimumlooptijd begint met de datum van de bestelling. Als u uw bestelling binnen 14 dagen wilt herroepen, wordt uw betaling volledig gerestitueerd. Samplitude Pro 365 wordt automatisch elke 12 maanden verlengd, totdat u het abonnement beëindigd. Mocht het verlengingstarief of de hierin opgenomen belastingen wijzigen, wordt u hierover tijdig van te voren geïnformeerd. Een beëindiging is tot 1 maand voor het einde van de looptijd mogelijk. Stuur ons hiertoe een e-mail onder vermelding van het klantennummer naar het volgende adres: infoservice@magix.net

Prijzen incl. BTW.,  Download zonder verzendkosten

Samplitude Pro X5 voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen bij elke geluidsproductie, van de eerste take tot de afsluitende mastering.

Geldig tot 21. april 2021
29,99 €/maand

Abonnements- en beëindigingsvoorwaarden: Uw Samplitude Pro 365 staat, zodra uw betaling is binnengekomen en is geactiveerd, direct ter beschikking. Het tarief voor de minimumlooptijd kan worden ingesteld bij het afsluiten van het contract als eenmalige betaling. De minimumlooptijd begint met de datum van de bestelling. Als u uw bestelling binnen 14 dagen wilt herroepen, wordt uw betaling volledig gerestitueerd. Samplitude Pro 365 wordt automatisch elke maand verlengd, totdat je het abonnement beëindigd. Mocht het verlengingstarief of de hierin opgenomen belastingen wijzigen, wordt u hierover tijdig van te voren geïnformeerd. Een beëindiging is tot 1 dag voor het einde van de looptijd mogelijk. Stuur ons hiertoe een e-mail onder vermelding van het klantennummer naar het volgende adres: infoservice@magix.net

Prijzen incl. BTW.,  Download zonder verzendkosten

Samplitude Pro X5 voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen bij elke geluidsproductie, van de eerste take tot de afsluitende mastering.

Samplitude Pro X5 Suite
Samplitude Pro X5 Suite
Samplitude Pro X5 Suite
Samplitude Pro X5 Suite + X6 Suite The Master of Pro Audio
Upgrade: Samplitude Pro X5 Suite + X6 Suite The Master of Pro Audio
Samplitude Pro X5 Suite + X6 Suite The Master of Pro Audio
Bespaar 50 %
599,00 i.p.v. 1.198,00 €
Prijzen incl. BTW.,  Download zonder verzendkosten

Van de eerste take tot de uiteindelijke mastering: Naast alle functies van Samplitude Pro X5 bevat de Suite onze legendarische audio-editor SOUND FORGE Pro 13 en andere edele bundels.

Geldig tot 21. april 2021
 • Samplitude Pro X6 Suite komt in mei 2021
 • Koop nu Samplitude Pro X5 Suite en upgrade gratis naar versie X6!
249,00 i.p.v. 848,00 €

Hier kunt voor een gereduceerde prijs naar de meest actuele versie upgraden of uw updateservice verlengen. Hou daarvoor uw inloggegevens voor uw account of het serienummer van uw programma bij de hand.
[url=http://rdir.magix.net/?page=P1GQDMPV31Q3]Meer info over de updateservice[/url]

Prijzen incl. BTW.,  Download zonder verzendkosten

Van de eerste take tot de uiteindelijke mastering: Naast alle functies van Samplitude Pro X5 bevat de Suite onze legendarische audio-editor SOUND FORGE Pro 13 en andere edele bundels.

Geldig tot 11. april 2021
 • Samplitude Pro X6 Suite komt in mei 2021
 • Koop nu Samplitude Pro X5 Suite en upgrade gratis naar versie X6!
Samplitude Pro Suite 365
Samplitude Pro Suite 365
Samplitude Pro Suite 365
Samplitude Pro Suite 365 Samplitude Pro Suite in abonnement van 12 maanden
Samplitude Pro Suite 365 Samplitude Pro Suite in abonnement van 12 maanden
Samplitude Pro Suite 365 Samplitude Pro Suite in abonnement van 1 maand
29,99 €/maand

Abonnements- en beëindigingsvoorwaarden: Uw Samplitude Pro Suite 365 staat, zodra uw betaling is binnengekomen en is geactiveerd, direct ter beschikking. Het tarief voor de minimumlooptijd kan worden ingesteld bij het afsluiten van het contract als eenmalige betaling. De minimumlooptijd begint met de datum van de bestelling. Als u uw bestelling binnen 14 dagen wilt herroepen, wordt uw betaling volledig gerestitueerd. Samplitude Pro Suite 365 wordt automatisch elke 12 maanden verlengd, totdat u het abonnement beëindigd. Mocht het verlengingstarief of de hierin opgenomen belastingen wijzigen, wordt u hierover tijdig van te voren geïnformeerd. Een beëindiging is tot 1 maand voor het einde van de looptijd mogelijk. Stuur ons hiertoe een e-mail onder vermelding van het klantennummer naar het volgende adres: infoservice@magix.net

Prijzen incl. BTW.,  Download zonder verzendkosten

Van de eerste take tot de uiteindelijke mastering: Naast alle functies van Samplitude Pro X5 bevat de Suite onze legendarische audio-editor SOUND FORGE Pro 13 en andere edele bundels.

34,99 €/maand

Abonnements- en beëindigingsvoorwaarden: Uw Samplitude Pro Suite 365 staat, zodra uw betaling is binnengekomen en is geactiveerd, direct ter beschikking. Het tarief voor de duur van de minimumlooptijd dient maandelijks te worden betaald vanaf het afsluiten van het contract. De minimumlooptijd begint met de datum van de bestelling. Als u uw bestelling binnen 14 dagen wilt herroepen, wordt uw betaling volledig gerestitueerd. Samplitude Pro Suite 365 wordt automatisch elke 12 maanden verlengd, totdat u het abonnement beëindigd. Mocht het verlengingstarief of de hierin opgenomen belastingen wijzigen, wordt u hierover tijdig van te voren geïnformeerd. Een beëindiging is tot 1 maand voor het einde van de looptijd mogelijk. Stuur ons hiertoe een e-mail onder vermelding van het klantennummer naar het volgende adres: infoservice@magix.net

Prijzen incl. BTW.,  Download zonder verzendkosten

Van de eerste take tot de uiteindelijke mastering: Naast alle functies van Samplitude Pro X5 bevat de Suite onze legendarische audio-editor SOUND FORGE Pro 13 en andere edele bundels.

39,99 €/maand

Abonnements- en beëindigingsvoorwaarden: Uw Samplitude Pro Suite 365 staat, zodra uw betaling is binnengekomen en is geactiveerd, direct ter beschikking. Het tarief voor de minimumlooptijd kan worden ingesteld bij het afsluiten van het contract als eenmalige betaling. De minimumlooptijd begint met de datum van de bestelling. Als u uw bestelling binnen 14 dagen wilt herroepen, wordt uw betaling volledig gerestitueerd. Samplitude Pro Suite 365 wordt automatisch elke maand verlengd, totdat je het abonnement beëindigd. Mocht het verlengingstarief of de hierin opgenomen belastingen wijzigen, wordt u hierover tijdig van te voren geïnformeerd. Een beëindiging is tot 1 dag voor het einde van de looptijd mogelijk. Stuur ons hiertoe een e-mail onder vermelding van het klantennummer naar het volgende adres: infoservice@magix.net

Prijzen incl. BTW.,  Download zonder verzendkosten

Van de eerste take tot de uiteindelijke mastering: Naast alle functies van Samplitude Pro X5 bevat de Suite onze legendarische audio-editor SOUND FORGE Pro 13 en andere edele bundels.