SAMPLITUDE PRO X4
THE MASTER OF PRO AUDIO

Een complete studio in één DAW

Opnemen

Samplitude werkt met volledige bit-transparantie. Door het consistente gebruik van drijvende-kommaberekeningen houdt uw geluid steeds de gewenste geluidsnuances, zelfs bij intensieve digitale bewerking achteraf. Het resultaat: klanktechnische transparantie, neutraliteit en behoud van transiënten en ruimtelijkheid.

Opnametalent

Opnametalent

Samplitude Pro X staat voor de hoogste audiokwaliteit, zelfs bij complexe opnamesessies.

Op in totaal 999 sporen en met maximaal 256 fysieke in- en uitgangen, kunt u zelfs de grootste projecten gemakkelijk aan. Daarbij gebruikt u populaire audioformaten van 16-bits naar 32-bits drijvende komma en samplefrequenties tot 384 kHz.

Take componist

Take componist

In de Take Composer worden alle opnamen van een passage overzichtelijk weergegeven.

Om de opnames in de context van de algehele indeling te vergelijken, te bewerken en te combineren tot een perfecte reeks, biedt de tool ook een speciaal geoptimaliseerd snijgereedschap.

Bewerken

Het bewerken is een van de belangrijke kerncompetenties van Samplitude. Met individuele workflows, flexibele docking-opties en zeer precieze tools creëert u een individueel geoptimaliseerde productie-omgeving en kunt u zich helemaal op uw project concentreren.

Objectbewerking

Objectbewerking

Naast klassieke op spoor gebaseerde bewerkingsmogelijkheden, heeft u in Samplitude ook de mogelijkheid objectgeoriënteerd te werken.

Pas effecten toe op objectniveau of wijs objecten toe aan AUX- of surround-bussen. Doordat van fades tot effecten en pitch-editing alle bewerkingen niet-destructief worden berekend tijdens het afspelen, heeft u volop ruimte om te experimenteren.

Object-editor

Object-editor

De object-editor heeft alle functies voor objectgeoriënteerd bewerken in een overzichtelijk gedeelte en lijkt grafisch op een channel-strip.

Elk object en elk deel van een object krijgt een eigen realtime-channel-strip. Splits materiaal in zoveel kleine audio-objecten als u maar wilt en bewerk deze los of als groep.

Melodyne essential

Melodyne essential

De plug-in Melodyne essential van Celemony bevat het legendarische hoofdgereedschap voor de precieze correctie van opnames.

De gerenommeerde algoritmen bieden u diepgaande bewerkingsmogelijkheden voor uw geluidsopnamen.

zplane algoritme

zplane algoritme

Gebruik het nieuwste zplane-algoritme, élastique Pro v3.2.3, voor timestretching en pitchshifting.

Dit algoritme gebruikt de nieuwste inzichten uit de signaalverwerkingstheorie en combineert ze met psychoakoestische modellen

Audio Random Access

Audio Random Access

Bewerk uw projecten ongewoon muzikaal.

ARA maakt de verbinding mogelijk tussen Melodyne en Samplitude Pro, waardoor directe overdracht van tempo- en toonhoogte-informatie, volumeniveaus en intonatie mogelijk wordt. Samen met Melodyne essential krijgt u daarmee een krachtige tool voor de toonhoogtebewerking van audiomateriaal.

Copy & paste op projectniveau

Copy & paste op projectniveau

Kopieer sporen comfortabel – zelfs van het ene naar het andere project.

Daarbij bepaalt vervolgens met een controlelijst welke instellingen, bijvoorbeeld VST-plug-ins, AUX-bussen, submix-bussen of VSTi-retoursporen moeten worden overgenomen. Een echte verademing bij het bewerken en produceren.

NIEUW! Fade-curvevorm met verticale muisbeweging aan het object aansturen

NIEUW! Fade-curvevorm met verticale muisbeweging aan het object aansturen

Maak passende overgangen tussen losse objecten.

Door verticale muisbewegingen kan de fadevorm van een object schoon en gedetailleerd veranderd worden.

NIEUW! Individuele aanpassingen

NIEUW! Individuele aanpassingen

Pas uw Samplitude-interface aan uw wensen aan.

Noem de VST-instrumenten zoals u wilt, zodat u ze steeds direct herkent. Bovendien kunt u meerdere sporen selecteren en deze samen, tegelijk in hoogte veranderen.

Muziekproductie

Uitgebreide opties voor het maken van partituren en MIDI-bewerking, evenals tal van virtuele instrumenten: inspiratie tot in het kleinste detail.

De virtuele instrumenten

Samplitude Pro X biedt u tal van moderne en klassieke software-instrumenten, die uw opnamen professioneel aanvullen of ook geheel nieuwe mogelijkheden bieden. Produceer muziek met groove-boxen, synthesizers en authentieke samplerinstrumenten uit verschillende landen en tijdperken.

NIEUW! Analog Synth 2

Deze virtuele synthesizer ontstond uit de beste synthesizers van de afgelopen decennia. Met zijn karakteristieke klankesthetiek verfraait hij elke productie en daarbij is hij stilistisch extreem veelzijdig.

NIEUW! Century Keys

Century Keys: van klassieke piano's tot aan moderne elektro-pianoklanken heeft dit VST-instrument fantastische sounds voor pop, rock, jazz, hip hop, soul, RnB, house en andere genres.

NIEUW! Vleugel

De authentieke klank van Grand Piano is de perfecte aanvulling in elk arrangement – bij klassieke concertmuziek, moderne popproducties of ook jazz en hiphop.

NIEUW! Power Guitar

Hoogwaardige gitaarsounds met energieke slides, agressieve powerchords en scheurende overdrives. De tool combineert verschillende speltechnieken met een uitgebreide soundbibliotheek.

NIEUW! Orchestral Ensemble

Dit virtuele instrument werkt met tegelijk ingespeelde ensembles uit een symfonieorkest. Naast een authentieke klank en eenvoudige bediening maakt vooral de all-round inzetbaarheid in verschillende genres indruk.

Drum Engine

Van moderne drumkits tot klassieke groove box-samples, de drummachine biedt de nodige variatie voor uw mix. Zo maakt u absoluut volmaakte, dynamische en krachtige drumgeluiden.

Concert Grand

Op basis van de opnamen van een concertvleugel in een internationaal concertgebouw, schijnt het transparante karakter van deze piano vooral door gedetailleerde articulatie.

NIEUW! Sansula

Deze virtuele duimpiano is diep geworteld in de traditionele Afrikaanse muziek. Het geluid is echter gebaseerd op de nieuw ontwikkelde Sansula - een klassieke lamellofoon met een klankkast bedekt met trommelvel.

De virtuele instrumenten

Bass Machine

Creëer krachtige geluiden en strakke baslijnen. De flexibele geluidsopties breiden via verschillende parameters uw geluidspalet uit voor individuele basgeluiden.

Church Organ

Ervaar het gevoel van dit imposante instrument. Het kerkorgel, gesampled in een kleine kerk bij Venetië, combineert traditie met moderniteit en is net zo geschikt voor orgelmuziek als voor hedendaagse rock/pop.

Pop Drums

Verschillende microfoons geven de pop-drums een natuurlijk, ruimtelijk geluid. De opnames zijn gedaan op een oude SSL-console voor een analoge warmte.

Cinematic soundscapes

Weef dichte soundscapes of creëer atmosferische achtergrondmuziek. Met Cinematic Soundscapes geeft u uw producties een ongekende diepte en spanning.

Choir

Het virtuele koor vormt met zijn 3 klankkleuren (vrouwen, mannen en gemengd) de ideale basis voor sfeervolle achtergrondzang of gevoelige melodieën – meerstemmig en op alle punten aan te passen.

Soundtrack Percussion

Met een selectie van bekkens, drums en andere percussieve instrumenten, creëert u dynamische ritmes voor uw liedjes of filmprojecten.

Vintage Organ

De klassieke klanken van het Vintage Orgel vormen het muzikale hart van de jaren 60 en 70. De door funk & jazz beïnvloede geluiden worden gekenmerkt door de precieze en realistische geluidsontwikkeling.

Lead Synth

Een inspirerende synthesizer geïnspireerd door het geluid van geweldige analoge klassiekers. Deze synthesizer is vooral voor overtuigende leadmelodieën ideaal.

Jazz-drums

Jazz drums brengen de groovy swing van rokerige jazz-kelders in Samplitude. Authentieke samples en verfijnde parameterinstellingen zorgen voor een geloofwaardig gevoel.

String Ensemble

Het String Ensemble is een garantie voor authentieke geluiden, maar kan dankzij verschillende functies, zoals een ruisregelaar, bewerkbare speelstijlen (tremolo, legato, pizzicato, enz.) of elektronische vervorming, ook voor dance-producties, soundtracks of pop-arrangementen worden gebruikt.

Vita 2

Het productiegenie voor muziek met de geluiden van echte instrumenten: VITA 2 is een zeer hoogwaardige sample-player met een extreem grote geluidenbibliotheek, die zijn warde bewezen heeft.

Vita Sampler

Mashup your Sound: de VitaSampler snijdt geluiden, samples en zelfs gehele muziekstukken in individuele onderdelen en plaatst ze dan op de 8 felle pads.

DN-e1

Virtueel-analoge architectuur en een gigantische geluidenbibliotheek voor krachtige bassen, house-akkoorden en zelfs 808 drums: de DN-e1 synthesizer is een echt klankwonder.

Robota

De virtuele synthesizer Robota levert alles wat u nodig heeft om tracks een stuk meer kick te geven. Kleine soundeffecten en ongebruikelijke geluiden zijn daarbij geen probleem.

Beatbox2

De drummachine BeatBox 2 Plus biedt naast diverse verfijnde drumkits en hoogwaardige percussieve effecten, ook talloze mogelijkheden voor individuele beatprogrammering.

Loop Designer

Doorgedraaide beats en pompende baslijnen. Met de Loop Designer kunt u zonder speciale kennis vooraf authentieke drum'n'bass-geluiden maken.

Independence Sampler

Independence Sampler

Een uitzonderlijk Sampler Workstation met een enorme geluiddatabase, live-performancemodus en een virtueel effect-rack.

Inbegrepen in Samplitude Pro X 4: Independence Pro Plus Suite (12 GB geluiddatabase)

Inbegrepen in Samplitude Pro X 4 Suite: Independence Pro Premium Suite (70 GB geluiddatabase)

MIDI in Samplitude

MIDI Velocity Dynamics

MIDI Velocity Dynamics

Met "Velocity Dynamics" als het real-time spooreffect voor MIDI-data kunt u de aanslaggevoeligheid van MIDI-noten manipuleren.

Pas de weergegeven MIDI-velocity van aangesloten klankgenerators aan door de sterkte van de aanslag van de geselecteerde gebeurtenis te comprimeren of uit te breiden.

MIDI-editor

MIDI-editor

De MIDI-editor integreert verschillende editors, weergaven, gedeeltes en hulpmiddelen.

Nieuw is het bewerkingsgereedschap voor MIDI-parameters: de gemarkeerde events (bijv. velocity of pitchbend) kunnen verplaatst, uitgerekt of ingedrukt worden en door elkaar op de meest uiteenlopende manieren worden geschaald. Ook MIDI-kwantiseringen zijn gemakkelijk mogelijk.

Muzieknotatie

Muzieknotatie

Van idee tot partituur: de muzieknotatie in Samplitude Pro X4 geeft de MIDI-gegevens in realtime weer als noten.

Bewerkingen worden direct overgenomen in de MIDI-editor. Individuele notaties kunnen gemakkelijk worden bewerkt in de parameters toonhoogte, velocity en lengte. De gegevens kunnen vervolgens als bladmuziek worden uitgevoerd. Nieuw is de ondersteuning voor teksten. Wanneer u een MIDI-file met tekstmarkers importeert, wordt de tekst in de notenweergave getoond.

Drum-editor

Drum-editor

De drumeditor is een alternatieve weergave van de pianorol, speciaal voor het programmeren van drums.

Breng nootwaarden over naar andere kanalen en kwantiseer individuele elementen of wijs een nieuw (MIDI-)uitgangskanaal toe. De editor kan worden weergegeven in een matrixmodus met de gebruikelijke parameters of in een cellenmodus. Deze maakt het mogelijk om de nootbreedte in te stellen en de definitie van een weergave-quatiseringsraster per instrument.

Mixen

Intuïtief mixen, flexibel routen en nieuwe automatiseringsfuncties nemen u complete taken uit handen – op maximaal 999 sporen. Ideaal voor zeer grote arrangementen.

NIEUW! Automation lanes

NIEUW! Automation lanes

De spoorautomatisering in Samplitude Pro X4 kan nu over meerdere ondersporen (zgn. 'lanes') verdeeld worden weergegeven.

U kunt zo veel spoorparameters als u wilt, bijv. volume, panorama of VST-effecten, tegelijk laten weergeven of bewerken. Hierbij zorgen de bedieningselementen in de spoorkop voor optimaal sturen en omschakelen. De automatiserings-lanes van elk spoor kunnen naar wens worden getoond of verborgen. Bovendien is het hele proces van werken met object- en spoorautomatisering geoptimaliseerd.

NIEUW! De plug-inbrowser

NIEUW! De plug-inbrowser

Profiteer van snelle, praktische toegang tot uw effect- en instrumentenplug-ins.

Met de flexibele sortering in categorieën in de plug-inbrowserdialoog en de filterfunctie kunt de gewenste effecten comfortabel organiseren en snel terugvinden, ook bij veel plug-ins. Gebruik de functie Favorieten om vaak gebruikte effecten of instrumenten gestructureerd en snel bij de hand te hebben.

Vandal

Vandal

Een virtuele gitaar- & basgitaarversterker wordt geleverd met 24 stompboxes, 70 verschillende presets en drie verschillende microfooninstellingen.

Van de buizen tot de spoelen van de luidsprekers: bij gedetailleerd miniem werk werd elk onderdeel van een versterker gevirtualiseerd en het geluid werd authentiek gereproduceerd met de Physical Modeling-technologie.

Analogue Modelling Suite Plus

Analogue Modelling Suite Plus

Bevat vier hoogwaardige reproducties van analoog klankgereedschap.

Daaronder een analoge compressor met optionele simulatie van het bandverzadigingseffect (am|track). Extra de in Samplitude Pro X4 Suite: Een buizenvoorversterker/kanaalstrip (am|phibia), een transiëntenontwerper (am|pulse) om de signaalenvelop van percussief audiomateriaal te beïnvloeden en een tool voor masterdynamiek (am|munition) met compressor, limiter, clipper en M/S-verwerking.

essentialFX Suite

essentialFX Suite

De essentialFX Suite is een hoogwaardige compilatie van 11 professionele effectplug-ins voor modulatie- en dynamiekeffecten.

Deze verzameling effecten bevat enkele standaarden, zoals flanger-, tremolo- of choruseffecten, evenals speciale plug-ins voor het optimaliseren van stem- en zangopnames en een uitstekende compressor.

Vintage Effects Suite

Vintage Effects Suite

De Vintage Effects Suite bevat de drie plug-ins Corvex, Ecox & Filtox. Deze zijn allemaal gebaseerd op hetzelfde besturingsprincipe - maar qua klankontwerp zijn ze zeer verschillend: Filtox is een Oberheim-filter en stuurt de frequentierespons van een modulatiebron. Zo kunnen bijvoorbeeld wahwah-effecten worden gemaakt. Ecox reproduceert gedetailleerde echo's van analoge bandmachines, die bijvoorbeeld kunnen worden veroorzaakt door synchronisatiefluctuaties. De plug-in Corvex moduleert echter de origineel klinkende chorus- en flanger-effecten.

Cleaningeffecten

Cleaningeffecten

Exclusief in de Samplitude Pro X4 Suite: Met spectrale verwerking heeft u in Samplitude Pro X4 Suite een op frequentie gebaseerd Cleaning Tool op spoorniveau. Verwijder eventuele stoorgeluiden zoals hoesten of klappen, zonder dat het originele signaal hoorbaar wordt beïnvloed. Stoorgeluiden worden snel aan de hand van uw kleurweergave geïdentificeerd en verwijderd. Andere schoonmaakeffecten zijn de DeHisser, DeClipper en DeNoiser.

Mastering

Vooral op masteringgebied worden de effecten van Samplitude Pro X4 beschouwd als hoogwaardig, betrouwbaar en overtuigend gereedschap. Alle effecten zijn speciaal voor het masteren ontwikkeld en geoptimaliseerd. Natuurlijk kunnen alle effecten worden toegepast op een object, een spoor of het masterkanaal.

Visualisaties

Visualisaties

Samplitude Pro X4 heeft een verscheidenheid aan precieze meters en analysers om u te helpen het maximale uit uw productie- en masteringproces te halen.

Kies uit verschillende visualisaties, zoals bitmeters, tuners, spectrogrammen of monocompatibiliteitsmeters en combineer zo een eigen "cockpit" voor een gedetailleerde studie van frequenties, stereo of surround-distributie. U kunt kiezen uit verschillende visualisatie-indelingen en ze zelf opslaan.

EQ en Multiband Stereo Enhancer

EQ en Multiband Stereo Enhancer

De 6-bands EQ werkt in de modi "Oversampling" of "Fase-lineair" en bewijst zijn klanktechnische kunnen bij zowel mixen als masteren. Dankzij de faselineaire instelling ontstaat helderheid en een gebalanceerde stabiliteit in de mix, zonder dat faseproblemen de klankkleur bederven.

Met de multiband Stereo Enhancer kan bij het masteren het stereobeeld precies worden aangepast voor elk frequentiebereik apart of voor het totale karakter van de mix. Ook precieze correctie van de stereolokalisatie is daarmee mogelijk.

sMax11 Brickwall-Limiter

sMax11 Brickwall-Limiter

Breng uw mix tot het uiterste!

Verschillende modi laten u kiezen hoe agressief uw mix moet worden beperkt. Met de knoppen Gain In, Out en Release kunt u ook de parameters aanpassen aan het genre van uw nummer om de beste resultaten te krijgen

Exclusief in de Samplitude Pro X4 Suite: De limiet van het signaal houdt nu ook rekening met inter-sample-peaks.

Masteren & authoring

Masteren & authoring

Met Samplitude Pro X4 maakt u Redbook-compatibele masters of brandt u direct vanuit het arrangement in alle mogelijke formaten – ongecomprimeerd (linear PCM) of in gecomprimeerde formaten en op de meest uiteenlopende media.

Exclusief in de Samplitude Pro X4 Suite: Maak nu naast de fysieke gouden master ook een op de bit nauwkeurige digitale DDP-master voor overdracht naar de perser.

Mp3-/AAC-plug-in voor voorbeluisteren

Mp3-/AAC-plug-in voor voorbeluisteren

Exclusief in de Samplitude Pro X4 Suite: Met de voorbeluisterplug-in weet u al voor het exporteren hoe het resultaat gaat klinken.

Zo kunt u bijvoorbeeld vooraf coderingsparameters aanpassen om compressie-artefacten of verliezen in het hoog te vermijden. De Encoder plug-in is ook ideaal om aan speciale exportvereisten te voldoen, zoals die vereist zijn voor "Mastered for iTunes".

Samplitude Pro X4 Suite

Samplitude Pro X Suite voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen op het gebied van opnemen, mixen, masteren en muziekproductie. De suite maakt indruk met extra functies zoals DDP-handling en de volledige versie van Audio Editors SOUND FORGE Pro 12.

Samplitude Pro X4 Suite

Belangrijkste punten van de Suite:

 • Volledige versie SOUND FORGE Pro 12
 • 70 GB Independence database
 • 5 exclusieve instrumenten
 • Cleaning & Restoration Suite
 • Volledige versie MAGIX Vandal
 • Volledige versie Analogue Modelling Suite Plus
Audiobewerking met SOUND FORGE Pro 11

Audiobewerking met
SOUND FORGE Pro 12

Uitgebreide bewerkings- en masteringsfuncties maken van SOUND FORGE Pro 12 de perfecte aanvulling op de Samplitude Pro X4 Suite. De legendarische audio-editor werkt op de sample nauwkeurig en biedt een uitstekende selectie van hulpmiddelen voor het mixen en finaliseren van uw producties.

De complete bandbreedte: plug-ins en effecten

De complete bandbreedte
Plug-ins en effecten

In de Samplitude Pro X4 Suite gebruikt u de complete Vandal audioplug-in en drie extra plug-ins in de Analogue Modelling Suite Plus. Ook exclusief in de suite: de Cleaning & Restauration Suite.

5 extra instrumenten

In de Samplitude Pro X4 Suite heeft u de beschikking over 5 extra VST-instrumenten: de piano's "Concert Grand" en "Electric Piano", "Pop Brass", "Upright Bass" en de "Urban Drums".

Professionele mastereffecten

Professionele mastereffecten

Profiteer van professionele functies voor het masteren, zoals de loudnessmeting naar de EBU-standaard, de True Peak Limiter in de sMax11, de naadloze DDP-handling en de encoderpreviewplug-in.

Samplitude Pro X 365

Samplitude Pro X 365 voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen op het gebied van opnemen, mixen, masteren en muziekproductie. Ontdek voor de eerste keer alle functies van Samplitude Pro X4 Suite inclusief SpectraLayers Pro 5 en SOUND FORGE Pro 12 voor een niet te kloppen prijs!

Samplitude Pro X 365

Belangrijkste punten van de 365-versie:

 • Alle functies en plug-ins van Samplitude Pro X4 Suite
 • Volledige versies van SpectraLayers Pro 5 en SOUND FORGE Pro 12
 • In de 12-maands versie: 70 GB Independence database
Visueel sounddesign: SpectraLayers Pro 5

Visueel sounddesign
SpectraLayers Pro 5

Met SpectraLayers Pro 5 werkt u aan geluid op visueel niveau, als een grafisch ontwerper. De nieuwe versie 5 overtuigt door een uniek concept gebaseerd op lagen voor het frequentiespectrum, wat de basis vormt voor de meesterlijke soundbewerking en het excellente masteren. Verdraai, onttrek of optimaliseer geluiden op ongekende manieren.

Alle functies en plug-ins van Samplitude Pro X4 Suite

Alle functies en plug-ins
uit de Samplitude Pro X4 Suite

In de 365-versie profiteert u van alle extra functies van Samplitude Pro X4 Suite, zoals de DDP-handling, de mp3-/AAC-voorbeluisterplug-in en nog 5 software-instrumenten. In de 12-maands versie heeft u naast SpectraLayers Pro 5 ook de beschikking over SOUND FORGE Pro 12.

Samplitude Pro X4
Samplitude Pro X4
Samplitude Pro X4
Samplitude Pro X4 The Master of Pro Audio
Upgrade: Samplitude Pro X4 The Master of Pro Audio
Samplitude Pro X4 The Master of Pro Audio
399,00
Prijzen incl. BTW.,  Download zonder verzendkosten

De Master of Pro Audio: Samplitude Pro X4 voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen in de muziekproductie, of het nou gaat om opnemen, mixen of masteren.

Geldig tot 5. april 2020
 • Koop nu Samplitude Pro X4 en upgrade gratis naar versie X5!
149,00 i.p.v. 399,00 €

Hier kunt voor een gereduceerde prijs naar de meest actuele versie upgraden of uw updateservice verlengen. Hou daarvoor uw inloggegevens voor uw account of het serienummer van uw programma bij de hand.
[url=http://rdir.magix.net/?page=P1GQDMPV31Q3]Meer info over de updateservice[/url]

Prijzen incl. BTW.,  Download zonder verzendkosten

De Master of Pro Audio: Samplitude Pro X4 voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen in de muziekproductie, of het nou gaat om opnemen, mixen of masteren.

Geldig tot 5. april 2020
 • Koop nu Samplitude Pro X4 en upgrade gratis naar versie X5!
Samplitude Pro X4 Suite
Samplitude Pro X4 Suite
Samplitude Pro X4 Suite
Samplitude Pro X4 Suite The Master of Pro Audio
Upgrade: Samplitude Pro X4 Suite The Master of Pro Audio
Samplitude Pro X4 Suite The Master of Pro Audio
599,00
Prijzen incl. BTW.,  Download zonder verzendkosten

Een complete studio in een DAW: naast alle functies van Samplitude Pro X4 bevat de suite ook de volledige versie van de audio-editor van SOUND FORGE Pro 12 en andere professionele functies.

Geldig tot 5. april 2020
 • Koop nu Samplitude Pro X4 Suite en upgrade gratis naar versie X5 Suite!
199,00 i.p.v. 599,00 €

Hier kunt voor een gereduceerde prijs naar de meest actuele versie upgraden of uw updateservice verlengen. Hou daarvoor uw inloggegevens voor uw account of het serienummer van uw programma bij de hand.
[url=http://rdir.magix.net/?page=P1GQDMPV31Q3]Meer info over de updateservice[/url]

Prijzen incl. BTW.,  Download zonder verzendkosten

Een complete studio in een DAW: naast alle functies van Samplitude Pro X4 bevat de suite ook de volledige versie van de audio-editor van SOUND FORGE Pro 12 en andere professionele functies.

Geldig tot 5. april 2020
 • Koop nu Samplitude Pro X4 en upgrade gratis naar versie X5!
Samplitude Pro X 365
Samplitude Pro X 365
Samplitude Pro X 365 Samplitude Pro X in abonnement van 12 maanden
Samplitude Pro X 365 Samplitude Pro X in abonnement van 3 maanden
Bespaar 20 %
9,99 €/maand i.p.v. 12,49 €/maand

Nu in de aanbieding, het eerste jaar voor 119,88 €/jaar in plaats van 149,88 €/jaar. Vanaf de 13e maand 149,88 €/jaar. Abonnements- en beëindigingsvoorwaarden: Uw Samplitude Pro X 365 staat, zodra uw betaling is binnengekomen en is geactiveerd, direct ter beschikking. Het tarief voor de minimumlooptijd kan worden ingesteld bij het afsluiten van het contract als eenmalige betaling. De minimumlooptijd begint met de datum van de bestelling. Als u uw bestelling binnen 14 dagen wilt herroepen, wordt uw betaling volledig gerestitueerd. Samplitude Pro X 365 wordt automatisch elke 12 maanden verlengd, totdat u het abonnement beëindigd. Mocht het verlengingstarief of de hierin opgenomen belastingen wijzigen, wordt u hierover tijdig van te voren geïnformeerd. Een beëindiging is tot 1 maand voor het einde van de looptijd mogelijk. Stuur ons hiertoe een e-mail onder vermelding van het klantennummer naar het volgende adres: infoservice@magix.net

Prijzen incl. BTW.,  Download zonder verzendkosten

Altijd up-to-date: ontdek alle functies van Samplitude Pro X4 Suite inclusief SpectraLayers Pro 5 en SOUND FORGE Pro 12 voor een niet te kloppen prijs.

Geldig tot 15. april 2020
 • 20% besparen
 • Nu in de aanbieding: het eerste jaar voor € 119,88/jaar in plaats van € 149,88/jaar
 • Vanaf de 13e maand € 149,88/jaar
11,99 €/maand i.p.v. 14,99 €/maand

Nu in de aanbieding, het eerste 3 maanden voor 35,97 €/maand in plaats van 44,97 €/maand. Vanaf de 4e maand 44,97 €/maand. Abonnements- en beëindigingsvoorwaarden: Uw Samplitude Pro X 365 staat, zodra uw betaling is binnengekomen en is geactiveerd, direct ter beschikking. Het tarief voor de minimumlooptijd kan worden ingesteld bij het afsluiten van het contract als eenmalige betaling. De minimumlooptijd begint met de datum van de bestelling. Als u uw bestelling binnen 14 dagen wilt herroepen, wordt uw betaling volledig gerestitueerd. Samplitude Pro X 365 wordt automatisch elke 3 maanden verlengd, totdat u het abonnement beëindigd. Mocht het verlengingstarief of de hierin opgenomen belastingen wijzigen, wordt u hierover tijdig van te voren geïnformeerd. Een beëindiging is tot 1 maand voor het einde van de looptijd mogelijk. Stuur ons hiertoe een e-mail onder vermelding van het klantennummer naar het volgende adres: infoservice@magix.net

Prijzen incl. BTW.,  Download zonder verzendkosten

Altijd up-to-date: ontdek alle functies van Samplitude Pro X4 Suite inclusief SpectraLayers Pro 5 en SOUND FORGE Pro 12 voor een niet te kloppen prijs.

Geldig tot 15. april 2020
 • 20% korting
 • Nu in de aanbieding de eerste 3 maanden voor 35,97 €/3 maanden i.p.v. 44,97 €/3 maanden.
 • Vanaf de 4e maand 44,97 €/3 maanden.