Samplitude Pro X8 & Pro X8 Suite
Alle functies & effecten in één oogopslag

Ideeën verwezenlijken. Klank vormgeven.

Samplitude Pro X biedt opname- en mixing-engineers nuttige functies die klassieke DAW-workflows revolutioneren. Bewerk tijdens de opname. Pas effecten individueel toe op individuele clips. Visualiseer volumes, frequenties en fasen voor geselecteerde tracks. Nu kun je profiteren van nieuwe zoekfuncties, uitgebreide automatiseringen, flexibele editors en ideale oriëntatie in je hele project.

Hybride kracht in een bundel - alleen in Samplitude Pro X8 Suite. Je ontvangt SOUND FORGE Pro, de recente Steinberg SpectraLayers Pro, twee nieuwe elementen van iZotope en bovendien krachtige instrumenten.


Recording

Samplitude werkt met volledige bit-transparantie - dus compleet klankneutraal. En dankzij het consequente gebruik van drijvende-kommaberekeningen behoudt je geluid altijd het gewenste karakter - ook na intensieve digitale verwerking. Het resultaat: helderheid, neutraliteit en behoud van transiënten en ruimtelijkheid.

Opnametalent

Opnametalent

Samplitude Pro X8 staat voor de hoogste audiokwaliteit en stabiliteit, zelfs bij complexe opnamesessies.

Op in totaal 999 sporen en met maximaal 256 fysieke in- en uitgangen, kun je zelfs de grootste projecten gemakkelijk aan. Daarbij gebruik je populaire audioformaten van 16-bits tot 32-bits drijvende komma en samplefrequenties tot 384 kHz.

Take Composer

Take Composer

In de Take Composer worden alle opnamen van een passage overzichtelijk weergegeven.

Om de opnames in de context van het arrangement te vergelijken, te bewerken en te combineren tot een perfecte reeks, biedt de composer ook een speciaal geoptimaliseerd snijgereedschap.


Bewerken

Het bewerken is een van de kerncompetenties van Samplitude. Met tijdbesparende workflows, flexibele dockingopties en precieze interventiemogelijkheden beschik je over een individueel geoptimaliseerde productieomgeving en kun je je volledig op je project concentreren.

Bewerking van objecten in de Arranger

Bewerking van objecten in de Arranger

Naast klassieke op spoor gebaseerde interventiemogelijkheden, heb je in Samplitude ook de mogelijkheid objectgeoriënteerd te werken. Fades instellen met individuele curven, het volume naar beneden of naar boven slepen met de muis, secties trimmen of uitbreiden. Voor meer gedetailleerde bewerkingsopties open je de object-editor door te dubbelklikken en ga je naar een nieuwe bewerkingsdimensie.

Virtuele effecten voor afzonderlijke bestanden: objecteditor

Virtuele effecten voor afzonderlijke bestanden: objecteditor

Denk in objecten en integreer afzonderlijke clips in de mix. Korte segmenten in projecten met complexe arrangementen en langere speelduur hebben zo geen eigen sporen nodig.

Pas effecten toe of wijs objecten toe aan AUX- en surround-bussen. Van fades tot effect- en pitch-editing, alle toonhoogtebewerkingen zijn niet-destructief en worden berekend tijdens het afspelen. Zo heb je veel ruimte om te experimenteren.

Nauwkeurige crossfadebewerking

Nauwkeurige crossfadebewerking

De vorige crossfade-editor is volledig herzien en maakt indruk met een nieuw, efficiënt en modern ontwerp.

Het biedt je een optimaal overzicht van alle belangrijke parameters, die je nog sneller kunt oproepen via snapshots.

Je profiteert ook van de nieuwe weergave van de audio-objecten, die je direct in de editor kunt bewerken.

ARA2-ondersteuning

ARA2-ondersteuning

Bewerk je projecten ongewoon muzikaal.

ARA maakt de integratie van bijvoorbeeld Celemony Melodyne mogelijk en daarmee een directe overdracht van tempo- en toonhoogtewaarden, maar ook van volumes en intonaties. De nog snellere ARA2 biedt meer efficiëntie in realtime, zoals het gelijktijdig bewerken van meerdere tracks of schone overgangen tussen clips zonder crossfades.

Celemony Melodyne essential

Celemony Melodyne essential

Melodyne essential staat voor toonhoogtecorrectie op het hoogste niveau.

Dankzij gespecialiseerde algoritmen kun je het karakter, de timing, de duur en de toonhoogte van individuele noten binnen je opname beïnvloeden.

Automation Shapes

Automation Shapes

Elegante curvetypen maken het leven gemakkelijker.

Gebruik Automation Shapes om soepele overgangen tussen twee punten van een automatisering op te bouwen. Hapert het nog? Gegarandeerd niet meer in Samplitude.

zplane-algoritme

zplane-algoritme

Gebruik het nieuwste zplane-algoritme, élastiquePro v3, voor timestretching en pitchshifting.

Dit algoritme gebruikt de nieuwste inzichten uit de signaalverwerkingstheorie en combineert ze met psychoakoestische modellen Of het nu hoger, verder of sneller is - een goed geluid wordt gehandhaafd.

Projectoverschrijdend kopiëren

Projectoverschrijdend kopiëren

Kopieer sporen comfortabel – zelfs van het ene naar het andere project. Kies tussen de tabbladen van open projecten en start de uitwisseling.

Daarbij bepaal je vervolgens met een controlelijst welke instellingen, bijvoorbeeld VST-plug-ins, AUX-bussen of submix-bussen moeten worden overgenomen. Een echte verademing bij het arrangeren en bewerken.

Individuele aanpassingen

Individuele aanpassingen

Ontwerp je Samplitude interface volgens je eigen wensen.

Slechts twee opties als voorproefje: noem VST-instrumenten precies zoals jij ze wilt, ongeacht de specificaties van de fabrikant. Selecteer meerdere tracks tegelijk en verander hun hoogte samen.


Muziekproductie

Breng je creativiteit naar een heel nieuw niveau - met praktische compositorische hulpmiddelen en talloze geluidslichamen en hun modulatie. Uitgebreide opties voor het maken van partituren en MIDI-bewerking, evenals tal van virtuele instrumenten: vind inspiratie tot in het kleinste detail.

Virtuele instrumenten in Samplitude Pro X8

Samplitude Pro X8 biedt je een verscheidenheid aan moderne en klassieke software-instrumenten die je opnamen professioneel aanvullen of op zichzelf volledig nieuwe mogelijkheden bieden. Produceer muziek met grooveboxen, synthesizers en authentieke samplerinstrumenten uit verschillende landen en tijdperken.


MIDI in Samplitude

Met verreikende MIDI-functionaliteiten en even elegante workflows realiseer je muzikale ideeën van de hoogste standaard.

Ondersteuning voor MIDI VST-plug-ins

Ondersteuning voor MIDI VST-plug-ins

In de nieuwe Samplitude Pro X8 kun je nu ook MIDI plug-ins gebruiken. Dit opent voor jou geheel nieuwe mogelijkheden in de muziekproductie.

Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van de hele variëteit van de MIDI-plug-in markt en zoveel plug-ins combineren als je wilt. Bovendien kun je met deze innovatie de MIDI-signalen vrij routeren.

MIDI Polyphonic Expression

MIDI Polyphonic Expression

Een droom komt uit: MIDI Polyphonic Expression of MPE zendt slechts één noot per kanaal uit, maar dan met alle parameters. Compatibele regelaars zoals de ROLI Seaboard kunnen zo hun volledige potentieel benutten. De solo mooi ritmisch, de harmonieën eronder met sustain? Voor MPE geen probleem.

Geavanceerde MIDI-Controller-bewerking

Geavanceerde MIDI-Controller-bewerking

Kopieer de bijzonder succesvolle modulatievoortgang van je beste takes naar andere controller-lanes. Zoek de juiste secties, bijvoorbeeld op het niveau van het volume en plaats ze op alle subtracks van je keuze. Geniet van meer vrijheid voor expressieve composities.

MIDI-editor

MIDI-editor

De MIDI-editor integreert verschillende toepassingsgebieden, weergaven, gedeeltes en hulpmiddelen.

Het bewerkingsgereedschap voor MIDI-parameters is daarbij steeds beschikbaar: de gemarkeerde events (bv. velocity of pitchbend) kunnen verplaatst, uitgerekt of ingedrukt worden en door elkaar op de meest uiteenlopende manieren worden geschaald. Ook MIDI-kwantiseringen zijn gemakkelijk mogelijk.

Muzieknotatie

Muzieknotatie

Van idee tot partituur: de muzieknotatie in Samplitude Pro X8 geeft MIDI-gegevens in realtime weer als noten.

Bewerkingen worden direct overgenomen in de MIDI-editor. Notaties kunnen zeer eenvoudig worden bewerkt met behulp van de parameters toonhoogte, velocity en lengte. De gegevens kunnen vervolgens als bladmuziek worden uitgevoerd. Bovendien: wanneer je een MIDI-file met tekstmarkers importeert, wordt de tekst in de notenweergave getoond.

Drum-editor

Drum-editor

Dit alternatief voor de klassieke pianorolweergave is vooral geschikt voor het programmeren van drums.

Breng nootwaarden over naar andere kanalen en kwantiseer individuele elementen. Wijs ze indien nodig een nieuw uitgangskanaal toe. De editor kan worden weergegeven in een matrixmodus met de gebruikelijke parameters of in een cellenmodus. Dit maakt het gemakkelijker om de duur van de noten en de uitlijning op het raster te kwantificeren.


Mixen

Intuïtief mixen, flexibel routen en nieuwe automatiseringsfuncties nemen je complete taken uit handen – op maximaal 999 sporen. Praktisch voor alle producties, ideaal voor de zeer grote arrangementen. Nu met geoptimaliseerde Pan/Surround-dialoog!

Monitoring Section

Monitoring Section

Tot nu toe waren er controlecentra en vele, vele kabelverbindingen. En het komt zelden voor dat de hardware zo flexibel is als de nieuwe Monitoring Sectie in Samplitude Pro X8. Je hebt verschillende luisterkanalen, met of zonder extra effecten. Sla configuraties op en integreer Talkback indien nodig - nu eenvoudigweg met een muisklik of een snelkoppeling.

Tempotrack

Tempotrack

Het tempo krijgt een eigen spoor met extra functies. Daar mag je onbeperkt automatiseren: of het nu gaat om een wilde overgang tussen een langzame intro-passage en een snelle strofische sectie, of om aangename climaxen in de hele symfonie - begin maar met opnemen. Daarbovenop zijn er knoppen voor praktische markers voor maat- en tempowisselingen.

Je projectmateriaal flexibel renderen met Track-Output-Recording

Je projectmateriaal flexibel renderen met Track-Output-Recording

Wanneer je de uitgang van het spoor opneemt, neem je gewoonlijk op wat je hoort, niet wat je in het spoor voert. Samplitude slaat je projectmateriaal in een schone toestand op en geeft je zo de volledige controle - render je projectmateriaal flexibel en experimenteer achteraf met effecten.

Zoek & vind heel eenvoudig je presets in de plug-inbrowser

Zoek & vind heel eenvoudig je presets in de plug-inbrowser

Met de plug-inbrowserextensie heb je nu rechtstreeks en snel toegang tot geschikte geluiden. Gebruik de zoekfunctie en vind geschikte plug-inpresets voor je idee. Markeer je favorieten voor toekomstige snelle toegang en krijg toegang tot alle beschikbare instrumenten en effecten op trefwoord en filter. Herontdek het potentieel van je hele plug-inverzameling - gewoon invoeren, oproepen en je eigen persoonlijke geluid creëren.

Verbeterde gebruiksvriendelijkheid

Verbeterde gebruiksvriendelijkheid

Om alle elementen gemakkelijk en snel toegankelijk voor je te maken, zijn de mixer en de plug-inbrowser nu dockable. Beide passen zich aan de venstergrootte aan. Je profiteert niet alleen van een verbeterd overzicht, maar je kunt je plug-ins ook met drag & drop in je project slepen in de plug-inbrowser.

Externe hardware-effecten als plug-ins integreren

Externe hardware-effecten als plug-ins integreren

Met Samplitude Pro X8 profiteer je van de nieuwe aansluiting van externe hardware-effecten die je als effect-plug-ins in je project kunt integreren. Dit maakt niet alleen het werken met effectunits eenvoudiger en overzichtelijker, je kunt ook zoveel externe effecten als je wilt via de plug-inbrowser in je project importeren. Ervaar ook meer opties en flexibiliteit in routing.

Automation Lanes

Automation Lanes
met geavanceerde kopieerfuncties

De spoorautomatisering in Samplitude Pro X8 kan nu over meerdere subsporen (zgn. 'lanes') verdeeld worden weergegeven. Je kunt zo veel spoorparameters als je wilt, bv. volume, panorama of effectinstellingen, tegelijk laten weergeven of bewerken. Selecteer bijzonder succesvolle of uitgebreide automatiseringen en kopieer ze tegelijkertijd naar een willekeurig aantal Automation Lanes van andere sporen. Zo kun je bijvoorbeeld uniforme volumecurven toewijzen aan instrumenten die bij elkaar horen.

Vandal

Vandal
Gitaar- en basversterker

Van de buizen tot aan de spoelen van de luidsprekers: elk onderdeel van een gitaar- en basversterker is zeer gedetailleerd gevirtualiseerd en de klank ervan authentiek gereproduceerd met de Physical Modeling-technologie. Vandal SE heeft vier pedalen, 50 presets en drie verschillende microfoonopstellingen. De volledige versie die alleen in de Suite zit heeft in totaal 24 pedalen, 70 verschillende presets en drie mogelijke microfoonopstellingen.

Analogue Modelling Suite Plus

Analogue Modelling Suite Plus

Op het gebied van klank in de traditie van de analoge compressoren, voegt am|track optioneel (virtuele) bandverzadiging toe. Bovendien zijn in de Samplitude Pro X8 Suite de buizenvoorversterker am|phibia, de transientdesigner am|pulse voor het beïnvloeden van de signaalomhullende van percussief audiomateriaal en de dynamische allrounder am|munitie met compressor, limiter, clipper - mid/side-bewerking inbegrepen.

essentialFX Suite

essentialFX Suite

De essentialFX Suite bevat een verzameling van 11 professionele mixing-plug-ins voor modulatie en dynamische effecten. De verzameling bevat enkele standaarden, zoals flanger, tremolo of chorus, evenals speciale plug-ins voor het optimaliseren van stem- en zangopnames en een uitstekende compressor.

Vintage Effects Suite

Vintage Effects Suite

Krakende drie-eenheid, de Vintage Effects Suite: Filtox is een Oberheim-filter en stuurt de frequentierespons van een modulatiebron. Zo kunnen bijvoorbeeld wahwah-effecten worden gemaakt. Ecox reproduceert gedetailleerde echo's van analoge bandmachines, die bijvoorbeeld kunnen worden veroorzaakt door synchronisatiefluctuaties. De plug-in Corvex moduleert analoog klinkende chorus- en flanger-effecten.

Cleaningeffecten

Cleaningeffecten

Exclusief in Samplitude Pro X8 Suite: Exclusief in Samplitude Pro X8 Suite: spectrale verwerking biedt je een op frequenties gebaseerd reinigingsgereedschap op trackniveau. Verwijder ruis zoals hoesten of klappen zonder het originele signaal aan te tasten. Ruis kan snel worden geïdentificeerd en onmiddellijk worden verwijderd. Reinigingseffecten zoals DeHisser, DeClipper en DeNoiser zijn ook buiten de suite in Samplitude Pro X8 beschikbaar.


Masteren

Vooral op het gebied van mastering overtuigt Samplitude Pro als een hoogwaardige en betrouwbare toolset. Alle meegeleverde effecten zijn speciaal geoptimaliseerd voor masteringdoeleinden. Maak belangrijke signaalkarakteristieken zoals piek, luidheid, frequentierespons en fasecoherentie eenvoudig zichtbaar. De hiervoor op te roepen meettoestellen kunnen individueel worden aangepast aan elke toepassing.

Je eigen geluid vormgeven met dynamicEQ

Je eigen geluid vormgeven met dynamicEQ

Door dynamicEQ mix je direct gemakkelijker en preciezer - pas frequentieverlagingen en -verhogingen alleen toe waar je materiaal er baat bij heeft. Dit stelt je in staat je geluiden dynamisch te versterken, te verzwakken en vorm te geven gedurende je gehele project met de grootst mogelijke precisie en niveau-afhankelijke controle. De meervoudige filteropties van de equalizer-banden maken een veel preciezere bewerking mogelijk, waardoor je je audiosporen (en alle sporen van virtuele instrumenten) met chirurgische precisie kunt bewerken.

Bereik de hoogste kwaliteit met de beste resampling engine

Bereik de hoogste kwaliteit met de beste resampling engine

Met de nieuw geïntegreerde resampling heb je de mogelijkheid om met elke samplerate te werken in je project. De configureerbare engine zorgt ervoor dat je altijd de hoogste kwaliteit uitvoert en alleen het beste uit je materiaal haalt, in realtime en zonder voorafgaande conversie.

visualisaties

Visualisaties

Samplitude Pro X8 heeft een verscheidenheid aan precieze meters en analysers om je te helpen het maximale uit je productie- en masteringproces te halen.

Kies uit verschillende visualisaties, zoals bitmeters, tuners, spectrogrammen of monocompatibiliteitsmeters. Combineer zo een eigen 'cockpit' voor het gedetailleerd onderzoek van frequenties of van stereo- en surround-verdeling. Je kunt altijd kiezen tussen verschillende arrangementen en zelfgemaakte lay-outs opslaan. Exclusief in de Samplitude Pro X8 Suite: controleer de geluidssterkte van je signalen volgens de ERU R128-standaard.

Comparisonics & WaveColor

Comparisonics & WaveColor

Comparisonics en WaveColor maken elke frequentiecurve zichtbaar door een beknopte kleuring van de golfvorm.

Toonhoogtes en klankkarakter worden gevisualiseerd in verschillende tinten en verzadigingsniveaus. Ongewenste stoorgeluiden en andere anomalieën kunnen dus worden gedetecteerd voordat de opname wordt beluisterd.

sMax11 Brickwall-Limiter

sMax11 Brickwall-Limiter

Breng je mix tot het uiterste!

Door de keuze uit verschillende modi bepaal je hoe agressief je mix moet worden beperkt. Exclusief in de Samplitude Pro X8 Suite: de limiet van het signaal houdt nu ook rekening met inter-sample-peaks.

Masteren & authoring

Masteren & authoring

Met Samplitude Pro X8 maak je Redbook-compatibele masters of brand je direct vanuit het arrangement in alle mogelijke formaten – ongecomprimeerd (linear PCM) of in gecomprimeerde formaten en op de meest uiteenlopende media.

Exclusief in de Samplitude Pro X8 Suite: maak nu naast de fysieke goudmaster ook een digitale DDP-master voor overdracht naar de perswinkel.

Mp3-/AAC-plug-in voor voorbeluisteren

Mp3-/AAC-plug-in voor voorbeluisteren

Exclusief in de Samplitude Pro X8 Suite: met de voorbeluisterplug-in weet je al voor het exporteren hoe het resultaat gaat klinken.

Zo kun je bijvoorbeeld vooraf coderingsparameters aanpassen om compressie-artefacten of hoogteverlies te vermijden. De Encoder plug-in is ook ideaal om aan speciale exportvereisten te voldoen, zoals die vereist zijn voor 'Mastered for iTunes'.

Verbeterde exportworkflow

Verbeterde exportworkflow

Het exporteren van audiobestanden is een centrale functie van een DAW. De exportworkflow is verbeterd, zodat je nu nog sneller en efficiënter kunt werken.

De nieuwe overzichtelijke structuur en het moderne design bieden je een optimaal overzicht van de belangrijkste opties. Dit maakt de toegang tot je favoriete exportformaten efficiënt.

Samplitude Pro X8 Samplitude Pro X8
Samplitude Pro X8
Samplitude Pro X8 The Master of Pro Audio
Upgrade: Samplitude Pro X8 The Master of Pro Audio
Bespaar 70 %
249,00 i.p.v. 847,00 €
Prijzen incl. btw.,  Download zonder verzendkosten

Engelstalige programmaversie

Samplitude Pro X8 voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen bij elke geluidsproductie, van de eerste take tot de afsluitende mastering.

Geldig tot 28. juli 2024
  • Alleen nu gratis erbij:
  • Brainworx Producer Bundle (t.w.v.: 448 €)
  • bestaande uit:
  • Brainworx bx_console N (t.w.v.: 299 €)
  • Brainworx bx_masterdesk (t.w.v.: 149 €)
99,99 i.p.v. 399,00 €

Hier kun je upgraden naar de nieuwste versie. Houd daarvoor je inloggegevens voor je account of het serienummer van je programma bij de hand.

Prijzen incl. btw.,  Download zonder verzendkosten

Engelstalige programmaversie

Samplitude Pro X8 voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen bij elke geluidsproductie, van de eerste take tot de afsluitende mastering.

Geldig tot 28. juli 2024
Samplitude Pro X 365
Samplitude Pro X 365
Samplitude Pro X 365
Samplitude Pro X 365 Samplitude Pro X in abonnement van 12 maanden
Samplitude Pro X 365 Samplitude Pro X in abonnement van 12 maanden
Samplitude Pro X 365 Samplitude Pro X in abonnement van 1 maand
Bespaar 33 %
119,88 € / jaar i.p.v. 179,88 € / jaar

Abonnements- en beëindigingsvoorwaarden: Uw Samplitude Pro X 365 staat, zodra uw betaling is binnengekomen en is geactiveerd, direct ter beschikking. Het tarief voor de minimumlooptijd kan worden ingesteld bij het afsluiten van het contract als eenmalige betaling. De minimumlooptijd begint met de datum van de bestelling. Samplitude Pro X 365 wordt automatisch elke 12 maanden verlengd, totdat u het abonnement beëindigd. Mocht het verlengingstarief of de hierin opgenomen belastingen wijzigen, wordt u hierover tijdig van te voren geïnformeerd. Een beëindiging is tot 1 maand voor het einde van de looptijd mogelijk. Stuur ons hiertoe een e-mail onder vermelding van het klantennummer naar het volgende adres: infoservice@magix.net

Prijzen incl. btw.,  Download zonder verzendkosten

Engelstalige programmaversie

Samplitude Pro X8 voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen bij elke geluidsproductie, van de eerste take tot de afsluitende mastering.

Geldig tot 28. juli 2024
14,99 € / maand

Abonnements- en beëindigingsvoorwaarden: Uw Samplitude Pro X 365 staat, zodra uw betaling is binnengekomen en is geactiveerd, direct ter beschikking. Het tarief voor de duur van de minimumlooptijd dient maandelijks te worden betaald vanaf het afsluiten van het contract. De minimumlooptijd begint met de datum van de bestelling. Samplitude Pro X 365 wordt automatisch elke 12 maanden verlengd, totdat u het abonnement beëindigd. Mocht het verlengingstarief of de hierin opgenomen belastingen wijzigen, wordt u hierover tijdig van te voren geïnformeerd. Een beëindiging is tot 1 maand voor het einde van de looptijd mogelijk. Stuur ons hiertoe een e-mail onder vermelding van het klantennummer naar het volgende adres: infoservice@magix.net

Prijzen incl. btw.,  Download zonder verzendkosten

Engelstalige programmaversie

Samplitude Pro X8 voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen bij elke geluidsproductie, van de eerste take tot de afsluitende mastering.

27,99 € / maand

Abonnements- en beëindigingsvoorwaarden: Uw Samplitude Pro X 365 staat, zodra uw betaling is binnengekomen en is geactiveerd, direct ter beschikking. Het tarief voor de minimumlooptijd kan worden ingesteld bij het afsluiten van het contract als eenmalige betaling. De minimumlooptijd begint met de datum van de bestelling. Samplitude Pro X 365 wordt automatisch elke maand verlengd, totdat je het abonnement beëindigd. Mocht het verlengingstarief of de hierin opgenomen belastingen wijzigen, wordt u hierover tijdig van te voren geïnformeerd. Een beëindiging is tot 1 dag voor het einde van de looptijd mogelijk. Stuur ons hiertoe een e-mail onder vermelding van het klantennummer naar het volgende adres: infoservice@magix.net

Prijzen incl. btw.,  Download zonder verzendkosten

Engelstalige programmaversie

Samplitude Pro X8 voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen bij elke geluidsproductie, van de eerste take tot de afsluitende mastering.

Samplitude Pro X8 Suite Samplitude Pro X8 Suite
Samplitude Pro X8 Suite
Samplitude Pro X8 Suite The Master of Pro Audio
Upgrade: Samplitude Pro X8 Suite The Master of Pro Audio
Bespaar 71 %
299,00 i.p.v. 1.047,00 €
Prijzen incl. btw.,  Download zonder verzendkosten

Engelstalige programmaversie

Van de eerste take tot de uiteindelijke mastering: Naast alle functies van Samplitude Pro X8 bevat de Suite onze legendarische audio-editor SOUND FORGE Pro 16 en andere edele bundels.

Geldig tot 28. juli 2024
  • Alleen nu gratis erbij:
  • Brainworx Producer Bundle (t.w.v.: 448 €)
  • bestaande uit:
  • Brainworx bx_console N (t.w.v.: 299 €)
  • Brainworx bx_masterdesk (t.w.v.: 149 €)
149,00 i.p.v. 599,00 €

Hier kun je upgraden naar de nieuwste versie. Houd daarvoor je inloggegevens voor je account of het serienummer van je programma bij de hand.

Prijzen incl. btw.,  Download zonder verzendkosten

Engelstalige programmaversie

Van de eerste take tot de uiteindelijke mastering: Naast alle functies van Samplitude Pro X8 bevat de Suite onze legendarische audio-editor SOUND FORGE Pro 16 en andere edele bundels.

Geldig tot 28. juli 2024
Samplitude Pro X Suite 365
Samplitude Pro X Suite 365
Samplitude Pro X Suite 365 Samplitude Pro X Suite in abonnement van 12 maanden
Samplitude Pro X Suite 365 Samplitude Pro X Suite in abonnement van 12 maanden
Bespaar 35 %
155,88 € / jaar i.p.v. 239,88 € / jaar

Abonnements- en beëindigingsvoorwaarden: Uw Samplitude Pro X Suite 365 staat, zodra uw betaling is binnengekomen en is geactiveerd, direct ter beschikking. Het tarief voor de minimumlooptijd kan worden ingesteld bij het afsluiten van het contract als eenmalige betaling. De minimumlooptijd begint met de datum van de bestelling. Samplitude Pro X Suite 365 wordt automatisch elke 12 maanden verlengd, totdat u het abonnement beëindigd. Mocht het verlengingstarief of de hierin opgenomen belastingen wijzigen, wordt u hierover tijdig van te voren geïnformeerd. Een beëindiging is tot 1 maand voor het einde van de looptijd mogelijk. Stuur ons hiertoe een e-mail onder vermelding van het klantennummer naar het volgende adres: infoservice@magix.net

Prijzen incl. btw.,  Download zonder verzendkosten

Engelstalige programmaversie

Van de eerste take tot de uiteindelijke mastering: Naast alle functies van Samplitude Pro X8 bevat de Suite onze legendarische audio-editor SOUND FORGE Pro 16 en andere edele bundels.

Geldig tot 28. juli 2024
19,99 € / maand

Abonnements- en beëindigingsvoorwaarden: Uw Samplitude Pro X Suite 365 staat, zodra uw betaling is binnengekomen en is geactiveerd, direct ter beschikking. Het tarief voor de duur van de minimumlooptijd dient maandelijks te worden betaald vanaf het afsluiten van het contract. De minimumlooptijd begint met de datum van de bestelling. Samplitude Pro X Suite 365 wordt automatisch elke 12 maanden verlengd, totdat u het abonnement beëindigd. Mocht het verlengingstarief of de hierin opgenomen belastingen wijzigen, wordt u hierover tijdig van te voren geïnformeerd. Een beëindiging is tot 1 maand voor het einde van de looptijd mogelijk. Stuur ons hiertoe een e-mail onder vermelding van het klantennummer naar het volgende adres: infoservice@magix.net

Prijzen incl. btw.,  Download zonder verzendkosten

Engelstalige programmaversie

Van de eerste take tot de uiteindelijke mastering: Naast alle functies van Samplitude Pro X8 bevat de Suite onze legendarische audio-editor SOUND FORGE Pro 16 en andere edele bundels.

Editors' Choice
Innovation through reasearch
The standard for industry & broadcast
30-years-experience

FAQs

Wat is Samplitude?
 

Samplitude is een muziekprogramma voor professionele muziekproductie en biedt professionele tools voor elke audioproductie. De Samplitude-familie omvat Samplitude Music Studio en Samplitude Pro X.

Wat is Samplitude Music Studio?
 

Samplitude Music Studio bevat alle functies en workflows die je nodig hebt voor je muziek in één enkele DAW! Het is het Zwitserse zakmes voor muziekproductie.

Wat is is Samplitude Pro X?
 

Samplitude Pro X is een DAW voor audio pro's. Het is de grote broer van Samplitude Music Studio en biedt professionele tools en een breed scala aan functies voor alle stadia van de audioproductie: virtuele instrumenten die inspireren tot nieuwe geluiden, nauwkeurige audio-engineering tools, en onmisbare mix- en mastering-effecten.

Is er een gratis testversie
van Samplitude?

Ja, er zijn gratis 30-dagen-testversies van de Samplitude-producten beschikbaar. Ga gewoon naar free-download section en begin.

Zijn MAGIX MUSIC MAKER en
MAGIX Samplitude compatibel?

Als je je MUSIC MAKER-vaardigheden naar een hoger niveau wilt tillen en op zoek bent naar een DAW met betere prestaties en meer mogelijkheden, dan is Samplitude Music Studio de juiste keuze! Het is aanpasbaar met MUSIC MAKER en je kunt MUSIC MAKER-projectbestanden (.mmm) gemakkelijk importeren door ze te slepen en ze op te slaan als een Samplitude-bestand (.vip)