Samplitude Pro X5
The Master of Pro Audio

Dit is nieuw
in Samplitude Pro X5

Samplitude Pro X5 biedt vele nieuwe functies en workflow-optimalisaties. Of het nu gaat om een verbeterde MIDI-handling, een nieuwe bewakingssectie of innovatieve visualisatiefuncties: de DAW voor allrounders en specialisten bundelt nieuwe energieën voor het perfecte geluid.

Exclusief in Samplitude Pro X5 Suite: Spannende effecten zoals de coreFX VolumeFormer, Steinberg SpectraLayers Pro of iZotope RX & Ozone Elements.

NIEUW! Monitoring-sectie

Geen meterslange kabelverbindingen meer en dure routeringshardware: de nieuwe monitoringsectie in Samplitude Pro X5 biedt een ongekende flexibiliteit.

Stel verschillende luisterpaden in en wijs er effecten aan toe. Sla je configuraties op en integreer Talkback indien nodig - nu eenvoudigweg met een muisklik of een snelkoppeling.

Nieuw sinds november 2020

NIEUW! ARA2-ondersteuning

Dankzij de tweede generatie ARA-interface is de uitwisseling tussen Samplitude Pro X5 en ARA-compatibele plug-ins nog uitgebreider. Bij de integratie van bijvoorbeeld Melodyne is de tijdrovende gegevensoverdracht dus niet meer nodig; audio-gebeurtenissen kunnen hier direct worden geopend. Zelfs het gelijktijdig bewerken van meerdere tracks of schone overgangen tussen clips zonder crossfades zijn dankzij ARA2 zonder problemen mogelijk.

Een nieuwe toevoeging is het gelijktijdig oproepen van meerdere ARA2-instanties binnen een project. Pitchcorrectie met Celemony Melodyne en selectieve frequentiebewerking met Steinberg SpectraLayers? Geen probleem met Samplitude Pro X5.

NIEUW! Tempotrack

Het tempo krijgt een eigen spoor. Gebruik automatisering om elegante overgangen te creëren tussen langzame en snelle passages.

Gebruik extra knoppen voor praktische markers voor maat- en tempowisselingen.

NIEUW! MIDI Polyphonic Expression

Met MIDI Polyphonic Expression (MPE) begint de toekomst van de MIDI-handling. MPE wijst aan elke noot een apart MIDI-kanaal toe, waardoor parallelle modulaties gelijktijdig en onafhankelijk kunnen worden uitgevoerd.

Compatibele regelaars zoals de ROLI Seaboard kunnen zo hun volledige potentieel benutten. De solo met pitchbend, de onderstaande harmonieën met sustain? Alles is mogelijk - met MPE.

Inspiratie en atmosfeer

Samplitude Pro X5 levert nieuwe klankgeneratoren voor nieuwe ideëen. Hoogwaardige effecten zorgen voor ruimtelijke ontwikkeling.

NIEUW! 11 virtuele instrumenten

NIEUW! 11 virtuele instrumenten

Ervaar 11 nieuwe toevoegingen aan de eersteklas virtuele instrumenten: Cello, Jazz Guitar, Wooden Clarinet, Handchimes, Bells en Glass. Ook inbegrepen zijn de Tiny Instruments Collection - bongo's, conga's, shakers en taiko - en uit de Vita-serie de Brass Instruments: Vintage Lead Trumpets, Vintage Mid en Low Brass, Vintage Cornets.

NIEUW! Convology XT Complete

NIEUW! Convology XT Complete

Geniet van een indrukwekkende collectie hoogwaardige impulsen (2965 bestanden, 4,6 GB), niet alleen van de populaire vintage-reverbapparaten. Het bereik van de meegeleverde geluidsvormers strekt zich uit van gitaarversterkers tot tape-echo's. Amplitude, golflengte, verval - Convologie XT breidt convolutieberekeningen uit met verschillende parameters die anders alleen digitaal gegenereerde reverb zouden kunnen gebruiken.

Alles onder controle, alles in beeld

Samplitude Pro X5 richt zich op nieuwe automatiseringsmogelijkheden. Geavanceerde visualisaties geven dieper inzicht in het gebruikte audiomateriaal.

NIEUW! Automation Shapes

Vooraf gedefinieerde curvetypen maken het leven gemakkelijker. Kies uit verschillende automatiseringsvormen en bouw vloeiende overgangen tussen twee punten van een automatisering. Hapert het nog? Gegarandeerd niet meer in Samplitude Pro X5.

NIEUW! WaveColor

WaveColor maakt frequentiekarakteristieken zichtbaar door de contrastrijke kleuring van de golfvorm. Geluidskarakter en toonhoogtes worden gevisualiseerd via verschillende kleurverlopen en verzadigingsniveaus. Ongewenste stoorgeluiden en andere anomalieën kunnen dus worden gedetecteerd voordat de opname wordt beluisterd.

Houd de flow vast

Selecteer, kopieer en plak automatiseringsreeksen selectief - zeer eenvoudig met Samplitude Pro X5.

Nieuw sinds november 2020

NIEUW! Geavanceerde MIDI-Controller-bewerking

Breng het bijzonder dynamische spel en de virtuoze modulatie van je beste takes over naar ander MIDI-materiaal. Selecteer specifieke besturingsgegevens en plaats deze geheel of gedeeltelijk op andere Lanes. Vind meer vrijheid voor expressieve composities.

Nieuw sinds november 2020

NIEUW! Kopieerfunctie voor Automation Lanes

Je kunt nu bijzonder succesvolle of complexe sequenties tegelijkertijd kopiëren naar een willekeurig aantal Automation Lanes van andere sporen. Zo kun je bijvoorbeeld uniforme volumecurven toewijzen aan instrumenten die bij elkaar horen. Selecteer gewoon de gewenste sectie, kopieer deze via het submenu en plaats deze op alle geselecteerde tracks via het menu.

Exclusief in Samplitude Pro X5 Suite

Steinberg SpectraLayers Pro 7

Steinberg SpectraLayers Pro 7 is de wereldwijd de meest geavanceerde op het spectrum-editor. Het transformeert audiobestanden in unieke visuele werelden van multidimensionale gegevens. Met zijn frequentieselectieve aanpak kunnen geluiden op spectaculaire wijze worden herschikt, geëxtraheerd en geoptimaliseerd. Dankzij ARA2 is SpectraLayers Pro nog uitgebreider in Samplitude Pro X5 geïntegreerd.

coreFX Suite

coreFX Suite

De belangrijkste tools voor het mixen en masteren zijn gecombineerd in de coreFX Suite. Deze ultieme collectie omvat negen krachtige geluidsvormers: vijf plug-ins voor nauwkeurige dynamische verwerking, drie delay-effecten voor het vormgeven van reverb en echo's, en een ritmisch effect voor hedendaagse producties. Doorloop alle basisstappen om je productie zij aan zij met coreFX te ontwikkelen.

Gebruikers van de klassieke Samplitude Pro X5 ontvangen de coreFX VolumeFormer en alle andere coreFX als testversie.

iZotope RX 7 Elements

iZotope RX Elements bevat een stand-alone editor en VST-plug-ins om typische opnamefouten zoals clipping, brom, klikken en andere ongewenste achtergrondgeluiden te elimineren.

iZotope RX 7 Elements is zo een garantie voor perfecte audioproducties.

iZotope Ozone 9 Elements

iZotope Ozone Elements biedt een verscheidenheid aan presets en macro-besturingen die het masteren versnellen en vereenvoudigen. De Mastering Wizard analyseert de mix en doet hoorbare suggesties in de vorm van EQ-, compressor- en panorama-instellingen.

Pas het geluid aan je smaak aan en creëer in een handomdraai verschillende masters - van hoorspelen tot aan streaming media.

Nieuw in Pro X5

 • ARA2-geoptimaliseerde workflow bij het werken met externe effecten (bv. Celemony Melodyne)
 • Convology XT Complete ontelbaar vele reverb-klassiekers (2965 impulsantwoorden, 4,6 GB)
 • Monitoring Section biedt optimale controle voor de studio-omgeving
 • MIDI Polyphonic Expression maakt onafhankelijke parametersturing voor elke MIDI-noot mogelijk
 • +
 • Elegante Automation Shapes en kopieerfuncties voor automatiseringen (ook in de MIDI-editor)
 • WaveColor – voor visuele onderscheiding van het klankkarakter aan de hand van de golfvorm
 • Speciale tempoweg biedt optimale toegang tot tempo-instellingen

Exclusief in de Suite

 • Steinberg SpectraLayers Pro 7
 • coreFX Suite met elementaire eersteklas effecten
 • SOUND FORGE Pro 13de volledige versie van onze editor-legende
 • iZotope RX 7 Elements & Ozone 9 Elements voor restauratie & mastering
 • +
 • 22 virtuele instrumenten (11 nieuw)
 • 70 GB Independence database
Samplitude Pro X5
Samplitude Pro X5
Samplitude Pro X5
Samplitude Pro X5 The Master of Pro Audio
Upgrade: Samplitude Pro X5 The Master of Pro Audio
Samplitude Pro X5 The Master of Pro Audio
Bespaar 279 €
299,00 i.p.v. 399,00 €
Prijzen incl. BTW.,  Download zonder verzendkosten

Samplitude Pro X5 voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen bij elke geluidsproductie, van de eerste take tot de afsluitende mastering.

Geldig tot 20. januari 2021
 • Alleen nu erbij:
 • NIEUW! FXpansion Cypher2 (t.w.v.: 179 €)
199,00 i.p.v. 399,00 €

Hier kunt voor een gereduceerde prijs naar de meest actuele versie upgraden of uw updateservice verlengen. Hou daarvoor uw inloggegevens voor uw account of het serienummer van uw programma bij de hand.
[url=http://rdir.magix.net/?page=P1GQDMPV31Q3]Meer info over de updateservice[/url]

Prijzen incl. BTW.,  Download zonder verzendkosten

Samplitude Pro X5 voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen bij elke geluidsproductie, van de eerste take tot de afsluitende mastering.

Geldig tot 24. januari 2021
 • 200 € korting
 • Alleen nu erbij:
 • NIEUW! FXpansion Cypher2 (t.w.v.: 179 €)
Samplitude Pro 365
Samplitude Pro 365
Samplitude Pro 365
Samplitude Pro 365 Samplitude Pro in abonnement van 12 maanden
Samplitude Pro 365 Samplitude Pro in abonnement van 12 maanden
Samplitude Pro 365 Samplitude Pro in abonnement van 1 maand
22,99 €/maand

Abonnements- en beëindigingsvoorwaarden: Uw Samplitude Pro 365 staat, zodra uw betaling is binnengekomen en is geactiveerd, direct ter beschikking. Het tarief voor de minimumlooptijd kan worden ingesteld bij het afsluiten van het contract als eenmalige betaling. De minimumlooptijd begint met de datum van de bestelling. Als u uw bestelling binnen 14 dagen wilt herroepen, wordt uw betaling volledig gerestitueerd. Samplitude Pro 365 wordt automatisch elke 12 maanden verlengd, totdat u het abonnement beëindigd. Mocht het verlengingstarief of de hierin opgenomen belastingen wijzigen, wordt u hierover tijdig van te voren geïnformeerd. Een beëindiging is tot 1 maand voor het einde van de looptijd mogelijk. Stuur ons hiertoe een e-mail onder vermelding van het klantennummer naar het volgende adres: infoservice@magix.net

Prijzen incl. BTW.,  Download zonder verzendkosten

Samplitude Pro X5 voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen bij elke geluidsproductie, van de eerste take tot de afsluitende mastering.

24,99 €/maand

Abonnements- en beëindigingsvoorwaarden: Uw Samplitude Pro 365 staat, zodra uw betaling is binnengekomen en is geactiveerd, direct ter beschikking. Het tarief voor de duur van de minimumlooptijd dient maandelijks te worden betaald vanaf het afsluiten van het contract. De minimumlooptijd begint met de datum van de bestelling. Als u uw bestelling binnen 14 dagen wilt herroepen, wordt uw betaling volledig gerestitueerd. Samplitude Pro 365 wordt automatisch elke 12 maanden verlengd, totdat u het abonnement beëindigd. Mocht het verlengingstarief of de hierin opgenomen belastingen wijzigen, wordt u hierover tijdig van te voren geïnformeerd. Een beëindiging is tot 1 maand voor het einde van de looptijd mogelijk. Stuur ons hiertoe een e-mail onder vermelding van het klantennummer naar het volgende adres: infoservice@magix.net

Prijzen incl. BTW.,  Download zonder verzendkosten

Samplitude Pro X5 voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen bij elke geluidsproductie, van de eerste take tot de afsluitende mastering.

29,99 €/maand

Abonnements- en beëindigingsvoorwaarden: Uw Samplitude Pro 365 staat, zodra uw betaling is binnengekomen en is geactiveerd, direct ter beschikking. Het tarief voor de minimumlooptijd kan worden ingesteld bij het afsluiten van het contract als eenmalige betaling. De minimumlooptijd begint met de datum van de bestelling. Als u uw bestelling binnen 14 dagen wilt herroepen, wordt uw betaling volledig gerestitueerd. Samplitude Pro 365 wordt automatisch elke maand verlengd, totdat je het abonnement beëindigd. Mocht het verlengingstarief of de hierin opgenomen belastingen wijzigen, wordt u hierover tijdig van te voren geïnformeerd. Een beëindiging is tot 1 dag voor het einde van de looptijd mogelijk. Stuur ons hiertoe een e-mail onder vermelding van het klantennummer naar het volgende adres: infoservice@magix.net

Prijzen incl. BTW.,  Download zonder verzendkosten

Samplitude Pro X5 voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen bij elke geluidsproductie, van de eerste take tot de afsluitende mastering.

Samplitude Pro X5 Suite
Samplitude Pro X5 Suite
Samplitude Pro X5 Suite
Samplitude Pro X5 Suite The Master of Pro Audio
Upgrade: Samplitude Pro X5 Suite The Master of Pro Audio
Samplitude Pro X5 Suite The Master of Pro Audio
Bespaar 279 €
499,00 i.p.v. 599,00 €
Prijzen incl. BTW.,  Download zonder verzendkosten

Van de eerste take tot de uiteindelijke mastering: Naast alle functies van Samplitude Pro X5 bevat de Suite onze legendarische audio-editor SOUND FORGE Pro 13 en andere edele bundels.

Geldig tot 20. januari 2021
 • Alleen nu erbij:
 • NIEUW! FXpansion Cypher2 (t.w.v.: 179 €)
249,00

Hier kunt voor een gereduceerde prijs naar de meest actuele versie upgraden of uw updateservice verlengen. Hou daarvoor uw inloggegevens voor uw account of het serienummer van uw programma bij de hand.
[url=http://rdir.magix.net/?page=P1GQDMPV31Q3]Meer info over de updateservice[/url]

Prijzen incl. BTW.,  Download zonder verzendkosten

Van de eerste take tot de uiteindelijke mastering: Naast alle functies van Samplitude Pro X5 bevat de Suite onze legendarische audio-editor SOUND FORGE Pro 13 en andere edele bundels.

Samplitude Pro Suite 365
Samplitude Pro Suite 365
Samplitude Pro Suite 365
Samplitude Pro Suite 365 Samplitude Pro Suite in abonnement van 12 maanden
Samplitude Pro Suite 365 Samplitude Pro Suite in abonnement van 12 maanden
Samplitude Pro Suite 365 Samplitude Pro Suite in abonnement van 1 maand
29,99 €/maand

Abonnements- en beëindigingsvoorwaarden: Uw Samplitude Pro Suite 365 staat, zodra uw betaling is binnengekomen en is geactiveerd, direct ter beschikking. Het tarief voor de minimumlooptijd kan worden ingesteld bij het afsluiten van het contract als eenmalige betaling. De minimumlooptijd begint met de datum van de bestelling. Als u uw bestelling binnen 14 dagen wilt herroepen, wordt uw betaling volledig gerestitueerd. Samplitude Pro Suite 365 wordt automatisch elke 12 maanden verlengd, totdat u het abonnement beëindigd. Mocht het verlengingstarief of de hierin opgenomen belastingen wijzigen, wordt u hierover tijdig van te voren geïnformeerd. Een beëindiging is tot 1 maand voor het einde van de looptijd mogelijk. Stuur ons hiertoe een e-mail onder vermelding van het klantennummer naar het volgende adres: infoservice@magix.net

Prijzen incl. BTW.,  Download zonder verzendkosten

Van de eerste take tot de uiteindelijke mastering: Naast alle functies van Samplitude Pro X5 bevat de Suite onze legendarische audio-editor SOUND FORGE Pro 13 en andere edele bundels.

34,99 €/maand

Abonnements- en beëindigingsvoorwaarden: Uw Samplitude Pro Suite 365 staat, zodra uw betaling is binnengekomen en is geactiveerd, direct ter beschikking. Het tarief voor de duur van de minimumlooptijd dient maandelijks te worden betaald vanaf het afsluiten van het contract. De minimumlooptijd begint met de datum van de bestelling. Als u uw bestelling binnen 14 dagen wilt herroepen, wordt uw betaling volledig gerestitueerd. Samplitude Pro Suite 365 wordt automatisch elke 12 maanden verlengd, totdat u het abonnement beëindigd. Mocht het verlengingstarief of de hierin opgenomen belastingen wijzigen, wordt u hierover tijdig van te voren geïnformeerd. Een beëindiging is tot 1 maand voor het einde van de looptijd mogelijk. Stuur ons hiertoe een e-mail onder vermelding van het klantennummer naar het volgende adres: infoservice@magix.net

Prijzen incl. BTW.,  Download zonder verzendkosten

Van de eerste take tot de uiteindelijke mastering: Naast alle functies van Samplitude Pro X5 bevat de Suite onze legendarische audio-editor SOUND FORGE Pro 13 en andere edele bundels.

39,99 €/maand

Abonnements- en beëindigingsvoorwaarden: Uw Samplitude Pro Suite 365 staat, zodra uw betaling is binnengekomen en is geactiveerd, direct ter beschikking. Het tarief voor de minimumlooptijd kan worden ingesteld bij het afsluiten van het contract als eenmalige betaling. De minimumlooptijd begint met de datum van de bestelling. Als u uw bestelling binnen 14 dagen wilt herroepen, wordt uw betaling volledig gerestitueerd. Samplitude Pro Suite 365 wordt automatisch elke maand verlengd, totdat je het abonnement beëindigd. Mocht het verlengingstarief of de hierin opgenomen belastingen wijzigen, wordt u hierover tijdig van te voren geïnformeerd. Een beëindiging is tot 1 dag voor het einde van de looptijd mogelijk. Stuur ons hiertoe een e-mail onder vermelding van het klantennummer naar het volgende adres: infoservice@magix.net

Prijzen incl. BTW.,  Download zonder verzendkosten

Van de eerste take tot de uiteindelijke mastering: Naast alle functies van Samplitude Pro X5 bevat de Suite onze legendarische audio-editor SOUND FORGE Pro 13 en andere edele bundels.