Red uw video's!
Eenvoudig video's digitaliseren

Intuïtieve gebruikersinterface

Intuïtieve gebruikersinterface

De vernieuwde gebruikersinterface van het programma leidt dankzij intuïtieve bediening in korte tijd tot uitstekende resultaten. Het vernieuwde ontwerp straalt niet alleen in lichte, vriendelijke kleuren, maar is ook voor touch geoptimaliseerd. Vanaf nu kunt u Red uw video's! dus ook mobiel gebruiken en bent u niet meer gebonden aan uw thuiscomputer.

Schokvrije preview dankzij Smart Preview

Schokvrije preview dankzij Smart Preview

Smart Preview is een technische innovatie, die een preview zonder haperingen of wachttijd garandeert – zelfs bij materiaal in hoge resolutie. Zo ziet u in de preview al precies hoe uw video’s er later zullen uitzien.

MAGIX Red uw video's!
MAGIX Red uw video's! Eenvoudig video's digitalisieren
Bespaar 10 €
49,99 i.p.v. 59,99 €
Prijzen incl. BTW.,  4,99 € verzendkosten
Geldig tot 11. oktober 2022

FAQs

Hoe kan ik VHS-banden
digitaliseren?

Met het programma 'Red uw video's!' van MAGIX kunnen oude VHS-banden gemakkelijk gedigitaliseerd worden: verbind de videorecorder eenvoudig met de pc via MAGIX Video Grabber, importeer de video, en bewerk hem met de MAGIX software.

Hoe lang houden VHS-banden?
 

De magnetische tape van VHS-banden zijn erg gevoelig en gaan zelfs onder optimale omstandigheden maar ongeveer 35 jaar mee. Als je je oude schatten wilt bewaren, moet je je favoriete films digitaliseren.