SOUND FORGE Audio Studio 15
Het multitalent voor geluidsbewerking

 

 

 

 

 

SOUND FORGE Audio Studio 15
Opnemen, bewerken, restauratie en masteren

De nieuwe versie SOUND FORGE Audio Studio 15 overtuigt met zijn vele mogelijkheden: neem in hoge kwaliteit podcasts op, trim je audiomateriaal in de Event Tool en bewerk het met professionele effecten. Digitaliseer oude opnames en bewerk audiobestanden met restauratie- en master-tools voor een clean en professioneel geluid.

Opnemen
Klaar voor elke opname

Neem zang, instrumenten of podcasts met hoge resolutie op – met SOUND FORGE Audio Studio 15 krijg je in minder dan geen tijd professionele resultaten

Opnames in hoge resolutie

Opnames in hoge resolutie

Sluit een microfoon aan op je interface en leg je opnamen vast in maximaal 32 bit/384 kHz.

Podcasts opnemen

Podcasts en luisterboeken opnemen

Neem gewoon je podcasts op. Of je signaal nu afkomstig is van de microfoon of de line-out van je mixer - dankzij de geïntegreerde mix- en bewerkingstools kun je podcasts van excellente kwaliteit produceren. Voor luisterboeken is een ACX Export Wizard ontwikkeld voor audible, Amazone- en iTunes-compatibele bestanden.

Live-golfvormweergave & Real Time Monitoring

Al tijdens de opname de opgenomen golfvorm rechtstreeks in het programmavenster weergegeven. En als je naar je opnames luistert met een Near-Zero Latency Device, biedt Real Time Monitoring (compatibel met ASIO) de laagst mogelijke latentie.

NIEUW! Locatie-opname

Plaats het smalle afstandsbedieningsvenster handig naast de tekst van je audioboeken en begin meteen met opnemen. Met het Remote Recording Window heb je alle belangrijke opnamemogelijkheden op één plek. Profiteer van een unieke bediening en een ongestoord leescomfort van je teksten.

Geluidsbewerking
Flexibel, dynamisch en krachtig

Knippen, verplaatsen en bewerken van audiobestanden met professionele effecten - inclusief 64-bits power op maximaal 6 kanalen.

NIEUW! Truncate Silence & ACX Export Wizard

Ideaal voor podcast- en luisterboekopnames: automatisch detecteren en verwijderen van stille passages. Met Truncate Silence kun je automatisch het geluidsniveau van je opname meten en grote sprekerpauzes in enkele seconden verwijderen. Gebruik dan de ACX Export Wizard om audiobestanden te maken die voldoen aan de standaarden voor streamingdiensten zoals Audible, Amazon of iTunes.

De Event Tool

Pas de gemaakte montage in de nieuwe Event Tool op elk gewenst moment aan - zelfs lang nadat deze is gemaakt. Gebruik de Event Tool om audio-evenementen en hun crossfades te bewerken om pops, clicks en andere geluiden te verwijderen.

Windows contextmenu

Bewerk en converteer audiobestanden met een klik met de rechter muisknop vanuit het systeem met het Windows contextmenu. Daarbij bespaar je het openen van het programma, het zoeken naar de functies en dus kostbare tijd.

Instant Action

Krijg met Instant Action met een enkele klik toegang tot veelvoorkomende taken. Alle tools en functies worden weergegeven door gemakkelijk te herkennen symbolen. Zo hoef je nooit lang te zoeken naar een functie.

Surround 5.1 editing

Surround 5.1 editing

De nieuwe SOUND FORGE Audio Studio 15 biedt nog meer mogelijkheden voor de bewerking. Bewerk Surround 5.1-bestanden met tot zes kanalen

64-bit-support

64-bit-support

Dankzij de 64-bits ondersteuning gebruikt SOUND FORGE Audio Studio 15 de prestaties van je processor optimaal. Meer rekenkracht - voor grote projecten met tal van effecten.

NIEUW! wizardFX Suite
Professionele effectplug-ins

De passende effecten voor snelle mixen en elke klank: de wizardFX Suite biedt veelzijdige dynamische, kleur- en modulatie-effecten met een uniek bedieningsconcept. Selecteer direct de juiste preset en regel de kracht van het effect met slechts één regelaar. Eenvoudige bediening, indrukwekkend geluid - de mix-turbo voor meer creativiteit!

Dynamics

Als aan de ene kant wilde ups en downs van dansbare geluiden te horen zijn, stopt de andere kant met het stuiteren van niveaus en verzacht dynamische golven met een vaste hand. wizardFX Dynamics zijn Yin en Yang, werken met natuurlijke impulsieve schommels en als equalizer van verschillende volumes, afhankelijk van het gewenste geluid.

wizardFX VolumeFormer

wizardFX VolumeFormer

Wanneer oppervlakken ritmisch omhoog en omlaag gaan, wanneer de bassen in de maat van de kickdrum worden gepulseerd - dan is de wizardFX VolumeFormer aan het werk, waardoor gating en sidechaining zonder gecompliceerde routing mogelijk is.

wizardFX Compressor

wizardFX Compressor

De dynamiek onder controle houden zonder de controle te verliezen is waar de wizardFX Compressor voor dient. Het past luide en rustige passages aan en zorgt voor meer punch voor ritme-instrumenten.

wizardFX Limiter

wizardFX Limiter

Om excessieve niveaufluctuaties te beperken, snijdt de wizardFX Limiter de pieken van een audiosignaal bijna onhoorbaar en verliesvrij af en helpt zo meer geluidssterkte te bereiken. Dit maakt het ideaal voor mastering-toepassingen op het laatst.

wizardFX Gate

wizardFX Gate

Tegen ruis en voor duidelijke signalen: de wizardFX Gate wordt gebruikt om ruis in bedwang te houden tijdens vocale opnames en om cross-talk te verminderen bij opnames met meerdere microfoons. Ook voor creatieve stotterende effecten!

Coloration

Meer karakter, meer kleur, meer druk - wizardFX heeft het allemaal. De Tape Machine voor analoge warmte of vette overdrive. De Bitcrusher voor authentieke lo-fi geluiden en de Tube Distortion voor lichte verzadiging of assertieve vervorming.

Tape Machine, Tube Distortion en de Compressor en Gate functie Auto Input Gain: het waarschuwt wanneer de ingang te zwak of te sterk is en kan het niveau met één klik naar een optimaal niveau brengen.

De grote colorFX Suite met verschillende instellingen komt binnenkort!

wizardFX Tape Machine

wizardFX Tape Machine

Subtiele fluctuaties in de toonhoogte geven bandopnames hun nostalgische charme. Bovendien geeft de verzadiging van de tape meer boventonen en geeft ze dus de nodige drive.

wizardFX Bitcrusher

wizardFX Bitcrusher

Op zoek naar authentiek lo-fi geluid? Door de bandbreedte van het audiomateriaal te reduceren via lagere sample- en bitsnelheden (bv. 22 kHz en 8 bit) creëert de wizardFX Bitcrusher vervormingen van levendig naar agressief.

wizardFX Tube Distortion

wizardFX Tube Distortion

Het geluid van analoge buizenversterkers in de digitale wereld: buizen warmen niet alleen op, ze klinken ook zo. Dit wordt gewaarborgd door een harmonieus knippen. Zeer geschikt voor het verrijken van diverse instrumenten en zang.

Modulatie

De moed om te bewegen wordt beloond - gemoduleerde geluiden maken indruk en trekken de aandacht. Met vertraging, zelfvoldaan met koor en beknopt met fladderende effecten. Maar alles ingebed in ruimte en galm, afgerond voor de perfecte mix. Sneller dan je denkt, maar nog steeds mooier dan je had gehoopt: De wizardFX modulatie-effecten.

wizardFX Modern Reverb

wizardFX Modern Reverb

Altijd in flow blijven en de belangrijkste Reverb-applicaties direct kunnen oproepen - dat kan met de wizardFX Modern Reverb, die elk geluid een levendige ruimte en sfeer geeft.

wizardFX Delay

wizardFX Delay

De meest ongecompliceerde Delay ter wereld heeft ruimte-tijd snufjes voor elke track. Dankzij de praktische presets staan er klassieke en creatieve echo's klaar als het tijd is om je mix weer te versnellen.

wizardFX Chorus

wizardFX Chorus

Voor meer diepte in het geluid zorgt de wizardFX Chorus - zonder presets. De geleverde texturen bieden breedte, breedte en inspiratie voor elk track.

wizardFX Flanger

wizardFX Flanger

Als het gemoduleerde vertraagde signaal aan de ingang wordt toegevoegd aan het origineel, ontstaan meanderende oscillaties. Geraffineerde melodieën tot spookachtige solo's en droge harmonie tot bewegende doeken.

Restauratie en mastering
Voor het zuivere professionele geluid

Met hoogwaardige restauratietools optimaliseer je het geluid van oude records. Creëer sonore video-soundtracks en bereid optimale cd-masters voor, evenals mixen voor radio en streaming.

iZotope Ozone 9 Elements

Met iZotope Ozone 9 Elements bereid je je mixes voor op radio en streaming. Professioneel ontwikkelde presets voor verschillende genres bieden een kristalhelder, krachtig geluid. De Mastering-assistent stelt het optimale startpunt voor de signaalketen of processorinstellingen voor - voor de finishing touch zorg je dan zelf.

Geluidsrestauratie

Geluidsrestauratie

Reinig je audiobestanden met het audiorestauratie-tool. Het herkent en verwijdert automatisch klikken en statische ruis van airconditioners, elektrische apparaten of versterkers.

Opname en restauratie van lp's

Opname en restauratie van lp's

Digitaliseer en optimaliseer je favoriete lp's of cassettes met de tool voor het opnemen en herstellen van lp's. Verwijder ruis en verhoog het volume van de opnamen. Verbrand dan een cd of converteer de opnames naar populaire formaten zoals mp3, FLAC en Ogg Vorbis.

Perfect geluid voor video's

Perfect geluid voor video's

Voor hoge kwaliteit in beeld en geluid! Bewerk de meest populaire videoformaten met meer dan 20 geluidseffecten om je opnamen te herstellen en te bewerken.

De snelle manier naar een cd-master

De snelle manier naar een cd-master

Het commando 'openen en toevoegen' maakt het makkelijker dan ooit nummers voor een cd-master samen te stellen. Kies een of meerdere bestanden uit en voeg deze - inclusief trackmarker - automatisch aan je cd toe.

Import-/exportformaten

Import-/exportformaten

In SOUND FORGE Audio Studio 15 importeert en exporteer je audiobestanden in alle populaire formaten (WAV, AIFF, MP3, MUS, AAC, FLAC, OGG, WMA, ASF, W64, CDA, RAW en VOX).

Visualisatie
Klankanalyse in SOUND FORGE Audio Studio

Analyseer je klanken met hoogwaardig gereedschap voor het visualiseren van geluid. Op basis van audiogegevens wordt muziek, gesproken woord of ander geluid grafisch en dynamisch weergegeven.

Visualisatiemeter herontwerp

NIEUW! Redesigned Visualization Meter
Digitale volumeweergave in een modern ontwerp

De klassieke Visualisatiemeter is nu verkrijgbaar met een nieuw plat design en aanpasbare skin-kleuren. Met een nieuw tekengedrag van de V2-Piekmeter houd je altijd het volume in de gaten.

Oscilloscoop

Oscilloscoop
Helder visualiseren van signaalvormen

De oscilloscoop zorgt voor attractieve mogelijkheden voor het visualiseren van golfvormen. Visualiseer de periodieke signalen, of bekijk de werking van de effect-keten in realtime. Met de oscilloscoop krijg je actieve ondersteuning bij de geluidsbewerking en bij het masteren.

Highlights

 • NIEUW! Locatie-opname
 • NIEUW! Instant Action & Windows contextmenu-uitbreiding
 • NIEUW! wizardFX Suite met professionele effectplug-ins
 • NIEUW! Truncate Silence om de stilte te verkorten
 • NIEUW! ACX Export Wizard
 • NIEUW! Redesigned Visualization Meter
 • iZotope Ozone 9 Elements voor snel en eenvoudig masteren
 • Aanpasbare gebruikersinterface in vier tinten: Dark, Medium, Light en White
 • Event-bewerkingstool voor professioneel, flexibel en dynamisch bewerken van audiobestanden
 • Bewerken van 5.1 Surround-bestanden met tot zes kanalen
 • Videogeluidoptimalisatie
SOUND FORGE Audio Studio 15
SOUND FORGE Audio Studio 15
SOUND FORGE Audio Studio 15
SOUND FORGE Audio Studio 15 The home of audio editing
Upgrade: SOUND FORGE Audio Studio 15 The home of audio editing
SOUND FORGE Audio Studio 15 The home of audio editing
Bespaar 16 %
49,99 i.p.v. 59,99 €
Prijzen incl. BTW.,  Download zonder verzendkosten

Engelstalige programmaversie

 • NIEUW! Locatie-opname
 • NIEUW! Instant Action & Windows contextmenu-uitbreiding
 • NIEUW! wizardFX Suite
 • NIEUW! Truncate Silence om de stilte te verkorten
 • NIEUW! ACX Export Wizard
 • Audiobestanden bewerken met maximaal 6 kanalen
 • Digitaliseren, restaureren en audio converteren
 • Audio-opname tot 32 bit/384 kHz
 • Cd-authoring
 • Videogeluidoptimalisatie
 • Incl. iZotope Ozone 9 Elements
Geldig tot 27. oktober 2021
 • 16 % korting
 • Alleen nu gratis erbij:
 • ✔ NIEUW! coreFX Gate (t.w.v.: 9,99 €)
 • ✔ NIEUW! coreFX Flanger (t.w.v.: 9,99 €)
35,99 i.p.v. 59,99 €

Hier kunt voor een gereduceerde prijs naar de meest actuele versie upgraden. Hou daarvoor uw inloggegevens voor uw account of het serienummer van uw programma bij de hand.

Prijzen incl. BTW.,  Download zonder verzendkosten

Engelstalige programmaversie

 • NIEUW! Locatie-opname
 • NIEUW! Instant Action & Windows contextmenu-uitbreiding
 • NIEUW! wizardFX Suite
 • NIEUW! Truncate Silence om de stilte te verkorten
 • NIEUW! ACX Export Wizard
 • Audiobestanden bewerken met maximaal 6 kanalen
 • Digitaliseren, restaureren en audio converteren
 • Audio-opname tot 32 bit/384 kHz
 • Cd-authoring
 • Videogeluidoptimalisatie
 • Incl. iZotope Ozone 9 Elements
Geldig tot 31. oktober 2021
 • Save 10% on the upgrade price
 • Only now for free in this offer:
 • ✔ NEW! coreFX Gate (€ 9,99 value)
 • ✔ NEW! coreFX Flanger (€ 9,99 value)
SOUND FORGE Audio Studio 365
SOUND FORGE Audio Studio 365
SOUND FORGE Audio Studio 365 SOUND FORGE Audio Studio in abonnement van 3 maanden
SOUND FORGE Audio Studio 365 SOUND FORGE Audio Studio in abonnement van 12 maanden
4,99 €/maand

Abonnements- en beëindigingsvoorwaarden: Uw SOUND FORGE Audio Studio 365 staat, zodra uw betaling is binnengekomen en is geactiveerd, direct ter beschikking. Het tarief voor de minimumlooptijd kan worden ingesteld bij het afsluiten van het contract als eenmalige betaling. De minimumlooptijd begint met de datum van de bestelling. SOUND FORGE Audio Studio 365 wordt automatisch elke 3 maanden verlengd, totdat u het abonnement beëindigd. Mocht het verlengingstarief of de hierin opgenomen belastingen wijzigen, wordt u hierover tijdig van te voren geïnformeerd. Een beëindiging is tot 1 maand voor het einde van de looptijd mogelijk. Stuur ons hiertoe een e-mail onder vermelding van het klantennummer naar het volgende adres: infoservice@magix.net

Prijzen incl. BTW.,  Download zonder verzendkosten

Engelstalige programmaversie

 • NIEUW! Locatie-opname
 • NIEUW! Instant Action & Windows contextmenu-uitbreiding
 • NIEUW! wizardFX Suite
 • NIEUW! Truncate Silence om de stilte te verkorten
 • NIEUW! ACX Export Wizard
 • Audiobestanden bewerken met maximaal 6 kanalen
 • Digitaliseren, restaureren en audio converteren
 • Audio-opname tot 32 bit/384 kHz
 • Cd-authoring
 • Videogeluidoptimalisatie
 • Incl. iZotope Ozone 9 Elements
2,99 €/maand

Abonnements- en beëindigingsvoorwaarden: Uw SOUND FORGE Audio Studio 365 staat, zodra uw betaling is binnengekomen en is geactiveerd, direct ter beschikking. Het tarief voor de minimumlooptijd kan worden ingesteld bij het afsluiten van het contract als eenmalige betaling. De minimumlooptijd begint met de datum van de bestelling. SOUND FORGE Audio Studio 365 wordt automatisch elke 12 maanden verlengd, totdat u het abonnement beëindigd. Mocht het verlengingstarief of de hierin opgenomen belastingen wijzigen, wordt u hierover tijdig van te voren geïnformeerd. Een beëindiging is tot 1 maand voor het einde van de looptijd mogelijk. Stuur ons hiertoe een e-mail onder vermelding van het klantennummer naar het volgende adres: infoservice@magix.net

Prijzen incl. BTW.,  Download zonder verzendkosten

Engelstalige programmaversie

 • NIEUW! Locatie-opname
 • NIEUW! Instant Action & Windows contextmenu-uitbreiding
 • NIEUW! wizardFX Suite
 • NIEUW! Truncate Silence om de stilte te verkorten
 • NIEUW! ACX Export Wizard
 • Audiobestanden bewerken met maximaal 6 kanalen
 • Digitaliseren, restaureren en audio converteren
 • Audio-opname tot 32 bit/384 kHz
 • Cd-authoring
 • Videogeluidoptimalisatie
 • Incl. iZotope Ozone 9 Elements
Verder naar