Wij gebruiken cookies voor de functionaliteit, analyse en reclame om u een onbeperkte service te kunnen bieden. Bij gebruik van de pagina stemt u in met het gebruik van cookies. Meer informatie

OK

MAGIX Audio Cleaning Lab
MAGIX Audio Cleaning Lab
MAGIX Audio Cleaning Lab Uw muziek digitaal geremasterd
MAGIX Audio Cleaning Lab Uw muziek digitaal geremasterd
49,99
Prijzen incl. BTW.,  Download zonder verzendkosten

Engelstalige programmaversie

Het nieuwe programma MAGIX Audio Cleaning Lab is tot in detail geoptimaliseerd voor het digitaliseren van lp's en de restauratie van audio-opnames. Dankzij de combinatie uit eenvoudige 1-klikoplossingen, intuïtieve bediening en professionele gereedschappen zoals de spectrale weergave, beleeft u uw opnames in de hoogste audiokwaliteit.

Alle functies van
Audio Cleaning Lab

Opnemen

Geluidsdragers digitaliseren
Geluidsdragers digitaliseren

Kopieer lp's, cassettes en andere geluidsdragers snel en ongecompliceerd naar de computer.

Opnamen van gesproken woord

Neem heel makkelijk eigen audiocommentaar voor podcasts, luisterboeken, memo's of presentaties in eersteklas kwaliteit op.

Geluidsbewerking

Geluidsbewerking
Spectrale weergave, inclusief voorbeluisterfunctie

U kunt met de spectrale weergave de frequenties van uw opnames comfortabel in verschillende tinten laten weergeven. Dit maakt het mogelijk voor u problematische plekken visueel te identificeren, met de muis te markeren en nog voor het verwijderen van het betreffende gedeelte direct te vergelijken met het origineel.

Akoestiek zien

Vier verschillende gereedschappen voor visuele analyse van uw geluidsopnames bij het identificeren van probleemgedeeltes in de frequenties of het volume.

  • Spectroscoop & spectrogram: visualiseer het volume van afzonderlijke frequenties
  • Niveauregeling-meter (piekmeter): oversturingen of te lage niveaus zijn direct te herkennen
  • Fase-oscilloscoop: toont de verdeling van het audiosignaal via de stereokanalen
Objecteffecten

Met de objecteffecten is het mogelijk afzonderlijke plekken in uw audiomateriaal doelgericht te bewerken. U kunt zo nauwkeurig storingen verwijderen en effecten zoals reverb of echo ook bij kleine details toepassen.

Audiobestanden knippen

Bewerk uw audio-opnames met behulp van eenvoudige stappen met de muis. In veel gevallen bent u al met een klik klaar.

In- en uitfaden

Eenvoudige overgangen dankzij comfortabele hantering. Maak op aangename wijze overgangen tussen verschillende nummers of andere audiobestanden.

Cd's en titelgegevens importeren

Met een paar keer klikken kopieert u cd's naar uw computer. Bij gehele muziekalbums worden de gegevens van de artiest, titels en zelfs cd-covers automatisch via internet opgeroepen en aan het bestand toegevoegd.

Geavanceerde effectbewerking

Audio Cleaning Lab geeft u ook altijd directe toegang tot alle details voor de effecten voor individuele geluidsbewerking. Dat betekent u werkt niet meer alleen met presets, maar u kunt de klank compleet naar uw wensen vormgeven.

Audio-converter met brandfunctie

MAGIX Audio Cleaning Lab ondersteunt alle gangbare audioformaten en hierdoor kunt u audiobestanden bijvoorbeeld naar mp3 of WAV converteren. Natuurlijk kunt u ook alles op cd of dvd branden.

Audioherstel

Meer dan 290 presets
Meer dan 290 presets

De handige presets helpen u om voor problematische geluidspassages gemakkelijke oplossingen te vinden. Dankzij de overzichtelijke gebruikersinterface hoeft u ook niet lang te zoeken.

Oversturingen, geknisper van lp's, wind, gekraak, brommen en andere stoorgeluiden kunt u zeer eenvoudig reduceren of verwijderen.

Het knisperen van platen verwijderen

Optimaliseer uw naar de computer gekopieerde lp's met behulp van bijvoorbeeld praktische presets voor geknisper in uiteenlopende sterkte.

Klang van gesproken woord verbeteren

De duidelijkheid van gesproken woord verhogen, sisklanken reduceren of het volume aanpassen: beleef uw opnames van gesproken woord vanaf nu in de hoogste kwaliteit.

Cassettes van ruis ontdoen

Reduceer sterke of zwakke ruis uit uw gedigitaliseerde cassette-opnames.

Automatische Audio Cleaning
Automatische Audio Cleaning

Het programma Auto Cleaning analyseert automatisch de audiokwaliteit van muziek of gesproken woord en laat u potentiële verbeteringen met verschillende effecten zien. Deze kunt u of direct overnemen of naar wens aanpassen.

Tip: wanneer u de effecten aangepast heeft en liever het automatische voorstel wilt overnemen, is een klik voldoende om de oorspronkelijke stand te herstellen.

Optimaal smartphonegeluid

Presets voor verschillende modellen zorgen in uw geluidsopnames al na een enkele klik voor een briljant geluid.

Digitale remastering voor muziek

Digitale remastering voor muziek
Automatische remastering

Met de auto-mastering perfectioneert u de klank van uw muziek automatisch. Kies gewoon een muziekstijl zoals jazz, rock of jaren 90 uit, en uw opnames worden automatisch akoestisch gepolijst.

De nieuwe klankinstellingen kunt u eenvoudig voor verschillende muziekstijlen vergelijken en direct voorbeluisteren.

Masteringeffecten

De masteringeffecten in Audio Cleaning Lab zorgen voor een professionele sound bij comfortabele bediening.

Met een paar kliks kunt u de opnames van uw muziek ook qua klank naar het digitale tijdperk brengen.

Antwoorden & support

Antwoorden & support
Directe hulp

Met de Infobox, een geïntegreerde directe hulp, krijgt u de ideale ondersteuning bij het bewerken van uw opnamen.

Alle effecten en hoe ze werken, worden eenvoudig en helder uitgelegd, zodat u zonder lange inwerktijd optimale resultaten behaalt. Het programma is in elk opzicht voor zich sprekend.

Multimedia Community

Op magix.info ontvangt u informatie of zelfs hele workshops over formaten, montagetechnieken of special effects van andere gebruikers en experts.

En wanneer u wilt, geeft u uw ervaringen door aan andere gebruikers.