De videobewerking met de best video editing software is heel eenvoudig en kan iedereen leren

Alhoewel velen de videocamera dagelijks gebruiken, is de videobwerking met de best video editing software voor sommige gebruikers nog steeds lastig. Dat is nu voorbij, want MAGIX heeft de oplossing: bij de marktleider voor multimediasoftware vindt u alles wat een ambitieuze filmmaker nodig heeft. Video deluxe maakt de bewerking van films mogelijk in drie eenvoudige stappen. Het programma (voor Windows) biedt u de mogelijkheid bewegende beelden van achtergrondmuziek te voorzien, geanimeerde overgangen of tekst in te voegen. Vele andere special effects vullen deze functies aan met afwisselende videobewerkingsmogelijkheden en maken een uitgebreide bewerking van het beeld mogelijk. Ten slotte kan het resultaat heel eenvoudig op een cd of dvd worden gebrand en bijvoorbeeld aan de familie worden gepresenteerd.

Een bijzonder accent bij de videobewerking met MAGIX ligt op de geluidsbewerking. Hier helpt de jarenlange ervaring op de gebieden van muziek maken en audiosoftware het Berlijnse bedrijf. Dankzij de ervaring van MAGIX op het gebied van de beeldbewerking kunt u met geïntegreerde applicaties en op effectieve wijze een 3D-logo maken,waarmee u bijvoorbeeld de introductie of de aftiteling van uw filmproject kunt verbeteren. Al deze mooie extra's zijn er zonder dat daarbij het doel uit het oog wordt verloren: de videomontage. Het sterke punt van de videobewerkingssoftware van MAGIX is dat het eenvoudig te leren is.

Video deluxe 2021

Videobewerking met de best video editing software met MAGIX: uit ervaring de beste geluidseffecten

Ook de niet-kundige gebruiker kan met behulp van de overzichtelijke interface het programma snel begrijpen en verbaasd zijn hoe snel hetruwe materiaal van fantastische effecten kan worden voorzien. Daarnaast beschikt deze videobewerkingsprogramma over een brede selectie aan functies waar professionals verbaasd over zijn. Zo hoeft geen enkele gebruiker moeilijkheden te hebben met dit videobewerkingsprogramma en zijn er geen grenzen.

Wie een videocamera heeft, moet ook een videobewerkingsprogramma hebben. Tegenwoordig heeft enkele toeschouwer zin om onbewerkt ruw materiaal op tv te moeten kijken.  Videobewerking is niet moeilijk: met Video deluxe voor Windows kan iedereen regisseur zijn! Want geen ander programma op het gebied van de videobewerking is zo eenvoudig te bedienen. In slechts een paar stappen verklaart het hoe u effecten monteert, toepast en hoe u het project voltooid door het bijvoorbeeld te branden op cd of dvd. De tegemoedkomende gebruikersinterface neemt een groot deel van het werk van u over en kan indien gewenst zelfs individueel worden aangepast.. Word zelf gebruiker van een videobewerkingsprogramma dat de instap in de videobewerking totaal veranderd heeft.

Video deluxe 2023

Bespaar 57 %
MAGIX Video deluxe 2023
i.p.v. 69,99 € 29,99

Of het nu snel gefilmd is met een mobiele telefoon of professioneel gefilmd: Met Video deluxe maak je in een paar minuten van al je opnamen adembenemende films van de hoogste kwaliteit.