Wij gebruiken cookies voor de functionaliteit, analyse en reclame om u een onbeperkte service te kunnen bieden. Bij gebruik van de pagina stemt u in met het gebruik van cookies. Meer informatie

OK

SOUND FORGE Audio Studio 12
SOUND FORGE Audio Studio 12
SOUND FORGE Audio Studio 12
SOUND FORGE Audio Studio 12 Geluidsbewerking, opnemen en restaureren
Upgrade: SOUND FORGE Audio Studio 12 Geluidsbewerking, opnemen en restaureren
SOUND FORGE Audio Studio 12 Geluidsbewerking, opnemen en restaureren
59,99
Prijzen incl. BTW.,  Download zonder verzendkosten

Engelstalige programmaversie

 • NIEUW! 64-bit architectuur
 • Meer dan 20 professionele geluidseffecten inclusief chorus, delay, distortion, reverb en meer
 • NIEUWE golfbewerkingstechnieken: Slice Editing, Soft Cut, Crossfade Editing
 • Opname audio met hoge resolutie met 32-bit/384kHz
 • Inclusief Ozone Elements van iZotope (waarde €109)
 • Digitaliseren van lp en cassette, herstel en audioconversie
39,99 i.p.v. 239,98 €

Hier kunt voor een gereduceerde prijs naar de meest actuele versie upgraden of uw updateservice verlengen. Hou daarvoor uw inloggegevens voor uw account of het serienummer van uw programma bij de hand.
[url=http://rdir.magix.net/?page=P1GQDMPV31Q3]Meer info over de updateservice[/url]

Prijzen incl. BTW.,  Download zonder verzendkosten

Engelstalige programmaversie

 • NIEUW! 64-bit architectuur
 • Meer dan 20 professionele geluidseffecten inclusief chorus, delay, distortion, reverb en meer
 • NIEUWE golfbewerkingstechnieken: Slice Editing, Soft Cut, Crossfade Editing
 • Opname audio met hoge resolutie met 32-bit/384kHz
 • Inclusief Ozone Elements van iZotope (waarde €109)
 • Digitaliseren van lp en cassette, herstel en audioconversie
Geldig tot 25. november 2018
 • € 20 upgrade-korting
 • Alleen nu erbij:
 • MAGIX essentialFX Suite (t.w.v.: € 179,99)

SOUND FORGE
Audio Studio 12

Boordevol nieuwe functies biedt SOUND FORGE Audio Studio 12 biedt de perfecte werkomgeving om uw projecten snel en efficiënt af te ronden. Nieuwe functies voor bewerking, audiorestauratie en mastering stellen nieuwe normen op het gebied van audiokwaliteit.

Video bekijken

Overzicht
Nieuw in juni 2018

De SOUND FORGE Audio Studio bevat nu nog professionelere plug-ins dan voorheen. Bitmachine, Chorus, Analog Delay, Distortion, Filter en Flanger - deze 6 uitstekende vintage effecten geven uw geluid een uniek karakter. Hiervoor werden de populairste analoge effecten digitaal gemodelleerd door live muzikanten. Voor analoog geluid van studiokwaliteit.

Bitmachine, Chorus, Analog Delay, Distortion, Filter, Flanger

Bitmachine

Geef uw drumloop of synthesizer een lo-fi-geluid in de stijl van de jaren 80. Met bit- en samplerate-reductie en een downstream analoge filter, neemt de bitmachine je geluiden mee op een akoestische reis door de tijd.

Chorus

Creëer een zwevend geluid met het choruseffect - zoals je het kent van gitaren of synth-pads. Geef je instrument een voller geluid of creëer de illusie alsof het meervoudig is.

Analog delay

The Analog Delay biedt een creatieve manier van spelen anders van de gebruikelijke vertragingseffecten. Wijzig de vertragingstijden tijdens het bespelen van uw instrument - volledig artefactvrij - of maak typische bandecho-geluiden na.

Distortion

Een 'High-Gain'-vervormer voor crunch- en leadgitaargeluiden. Voor dit doel werd een complete buis-voorversterker gemodelleerd. Distortion is perfect voor Britse versterkergeluiden, maar ook voor snelle opname van gitaartracks zonder veel moeite.

Filter

Filter is een uitstekend modulatie-effect. Voor het regelen van de frequentierespons van een modulatiebron staan u verschillende filtertypen en modulatietijden ter beschikking Dit produceert bijvoorbeeld typische wah-effecten op gitaren.

Flanger

Het Flange-effect is een creatieve vervorming van de frequentierespons en wordt vaak gebruikt voor gitaar- en drumgeluiden. Maar ook in genres als techno en house is het zogenaamde kamfiltereffect zeer populair.

Real-time monitoring en geavanceerde opnamedialoog

De kerncompetenties van SOUND FORGE Audio Studio als audio-editor en opnameprogramma zijn verder verbeterd. Naast de nieuwe Real Time Monitoring is de opnamedialoog uitgebreid met handige functies zoals het lossless opnemen van de audio-uitgang - ideaal voor het opnemen van bijvoorbeeld het pc-geluid. U profiteert ook van een geoptimaliseerde interface met meer contrast, nieuwe dialoogvensters zoals Statistieken en Tempo en vele andere workflowverbeteringen.

iZotope Ozone 8 Elements
Mastering plug-in

Verliesvrije opnames

Verliesvrije opnames
incl. Real Time Monitoring

De gloednieuwe mastering plug-in van Ozone 8 Elements maakt met de nieuwe mastering-assistent gebruik van inzichten uit de gebieden kunstmatige intelligentie en machine learning. De Mastering Assistant analyseert uw audiomateriaal en suggereert het perfecte startpunt voor de signaalketen- of processorinstellingen. Voor de finishing touch zorgt u zelf.

Belangrijkste punten:

 • Klankrijke, luide masterings
 • Intelligente mastering-assistent
 • Bevat: Equalizer, Imager en Maximizer
 • Extra professionele presets voor de mastering

Nieuw in het opnamevenster: de ondersteuning van de Windows Audio Session API (WASAPI) maakt verliesvrij opname van de audio-uitgang mogelijk. Voor het opnemen van elk geluid dat wordt uitgevoerd vanaf de computer.

En als u naar uw audio-ingang luistert met een Near-Zero Latency Device, biedt Real Time Monitoring (compatibel met ASIO / WASAPI) de laagst mogelijke latentie.

Live-golfvormweergave

Live-golfvormweergave

Nieuwe statistiekendialoog

Nieuwe statistiekendialoog

Uw opnameprogramma kan nu zelfs nog meer: al tijdens de opname de opgenomen golfvorm rechtstreeks in het programmavenster weergegeven. Natuurlijk zonder in te boeten aan de kwaliteit en prestaties van SOUND FORGE.

Uw nieuwe informatiebron: hier kunt u in één oogopslag alle belangrijke informatie zien, bijvoorbeeld om RMS-niveaus te bewaken.

Ontwikkeld voor onze belangrijkste klant: u!

Eén ding is altijd heel belangrijk geweest in de ontwikkeling van SOUND FORGE: feedback van onze klanten. Veel nieuwe functies en functies komen voort uit feedback en verzoeken van gebruikers. De bijgewerkte versie 12.1 is naast de 64-bit versie ook beschikbaar als een 32-bits versie en is deze beschikbaar in vele andere talen. Deze omvatten onder meer Spaans, Portugees en Japans. Ook de herziene metadatadialoog en de weergave van informatie in de statusbalk zijn ook het resultaat van klantverzoeken.

64-bit architectuur

64-bit architectuur

Loopt nu met 64-bits architectuur om je meer bewerkingsvermogen, meer verwerkingsvermogen en een krachtiger workflow te geven.

Versie 12 is nu perfecte afgestemd op je 64-bits besturingssysteem.

Nieuwe bewerkingsmogelijkheden

De niet-destructieve bewerking maakt een snellere en flexibeler bewerkingservaring mogelijk.

Slice Editing

Slice Editing

Hiermee kun je doorgaan met het aanpassen van je bewerking, zelfs nadat je je snit hebt gemaakt.

Video bekijken

Soft Cut

Soft Cut

Creëert automatisch, door de gebruikers verstelbare crossfades met elke bewerking om gelijke overgangen tussen snitten zonder pops of klikken te waarborgen.

Video bekijken

Spectral Cleaning

Identificeer frequenties van een storend geluid, zoals een stoelpiep of gehoest, tijdens je opname, gebruik dan de Spectral Cleaning-gereedschappen om de frequenties die de storende geluiden vormen, te selecteren en te verwijderen.

Spectral Cleaning herkent intelligent ontbrekend programmamateriaal na het bewerken en integreert automatisch materiaal uit de omgeving om voor een soepele en foutloze bewerking te zorgen.

Nieuwe gereedschappen om je geluid te repareren en te herstellen

Nieuwe gereedschappen om je geluid te repareren en te herstellen

De nieuwe reparatie- en restauratietools zijn gericht op specifieke audioproblemen en bieden eenvoudige manieren om de dingen op te lossen.

Nauwkeurige visualisatie van niveaus, fase en meer

Herontworpen meters geven je nauwkeurige, real-time feedback over geluidsniveaus. Het nieuwe visualisatievenster bevat verschillende weergaven om audio-uitvoer te analyseren en te volgen, waaronder Peakmeter, Oscilloscoop, Fase-oscilloscoop, Correlatiemeter, Richtingmeter, Spectroscoop, Spectrogram, Bitmeter en Tuner. Pas de lay-out van het visualisatievenster aan en pas deze aan op je persoonlijke workflow.

Piekmeter
Spectroscoop
Fase-oscilloscoop
Directiemeter
Tuner
Spectrogram
Correlatiemeter
Oscilloscoop
Bitmeter

Piekmeter

Volgt de luidheid om vervorming te detecteren of te vermijden. Geef ook het ogenblikkelijke pieklevel aan.

Spectroscoop

Analyseert het signaal door het in te delen naar de verschillende frequenties.

Fase-oscilloscoop

De fase-oscilloscoop meet de fase tussen twee kanalen.

Directiemeter

De richtingmeter geeft de waargenomen richting en de sterkte van het geluidssignaal weer.

Tuner

De tuner wordt gebruikt voor het afstemmen van een instrument en heeft presets voor diverse gitaartunings.

Spectrogram

Geeft het geluid weer als het wordt afgespeeld in een frequentie-over-tijdsweergave.

Correlatiemeter

Bepaalt problemen met mono-compatibiliteit.

Oscilloscoop

De oscilloscoop toont de signaalamplitude over de tijdcurve.

Bitmeter

Monitor de digitale activiteit en de kwaliteit van de audiostream.

Update geluidseffecten

Moduleer, vervorm, resoneer, buig en vorm je geluid met een dozijn professionele kwaliteitseffecten om je geluid naar nieuwe werelden te brengen. Zuiver en finaliseer je geluid met de ingebouwde processen, zoals normaliseren, resample, glad maken/ verbeteren, en nog veel meer.

DeClicker/DeCrackler

DeClicker/DeCrackler

Ontdek en verwijder klikken en kraken van vinylopnamen of andere luidruchtige omgevingen. Met handige presets kun je beginnen, verfijn dan het proces met de voor de gebruiker instelbare bedieningselementen.

DeHisser

DeHisser

Verwijder ongewenst gesis gemakkelijk bij het digitaliseren van op tape gebaseerde archiefopnames of op gesis van een gitaar of basversterker. Haal achtergrondgesis gemakkelijk weg met presets voor gesis achter zang, cassetteband, analoge band en meer.

DeNoiser

DeNoiser

De-noiser vermindert ongewenste steady-state geluiden zoals die gecreëerd worden door airco, gezoem van apparatuur en versterkergesis.

DeClipper

DeClipper

Gebruik de DeClipper om analoog of digitaal materiaal te herstellen met clipping artefacten.

DeEsser

DeEsser

Verwijder sibilance, de vervorming die vaak optreedt als het 's'-geluid de audio overbelast, met presets voor mannelijke en vrouwelijke zang.

Stem je stem af

Stem je stem af

Gebruik de Elastic Audio Editor om je zang af te stemmen op een perfecte prestatie. Behaal prachtige resultaten met complete controle over tijd en pitch.

Verander de toonhoogte zonder de lengte van de opname te beïnvloeden. Gebruik automatische enveloppen om de tijd of de toonhoogte of beide na een tijdje te veranderen.

Ozone Elements van iZotope

Ozone Elements van iZotope

Bereid uw mixen voor op radio en streaming. Ozone Elements maakt klankrijke en luide masterings mogelijk.

Professioneel ontwikkelde presets voor verschillende genres bieden een kristalhelder, krachtig geluid.

De nieuwe Mastering Assistent raadt het perfecte startpunt voor de signaalketting of processorinstellingen aan - voor de finishing touch zorgt u dan zelf.

Verbeterde opnameworkflow

Verbeterde opnameworkflow

Het bijgewerkte en opnieuw ontworpen opnamevenster biedt gemakkelijke toegang tot alle instellingen en bedieningselementen die je nodig hebt om de perfecte opname te bereiken. Gebruik hetzelfde venster om je favoriete vinyl lp's en cassettes te digitaliseren om ze over te zetten op cd of te converteren naar mp3-, FLAC- of Ogg Vorbis-formaten.

Optimaliseer en schoon het geluid op van je video

Optimaliseer en schoon het geluid op van je video

Open populaire videoformaten en gebruik de meegeleverde audiofilters, effecten en geluidsreductiegereedschappen om het geluid te optimaliseren, verbeteren en te repareren. Je video klinkt beter dan ooit! Een kwaliteitsverminderend re-renderingproces tijdens de export is niet langer nodig, door Remuxing-technologie - je beeldkwaliteit blijft altijd hetzelfde.

De snelste manier om een cd te bouwen

De snelste manier om een cd te bouwen

Het nieuwe Open en Toevoegen-commando maakt het gemakkelijker en sneller dan ooit om tracks voor een cd te samen te stellen. Selecteer een bestand (of een groep bestanden) om toe te voegen om automatisch cd-trackmarkers toe te voegen en toe te passen.

Perfecte klank voor een perfecte video

Perfecte klank voor een perfecte video

Uw video's klonken nog nooit beter! Bewerk de meest populaire videoformaten met meer dan 20 audio-effecten om uw opnamen te herstellen en te bewerken. Dure degrading algoritmen zijn niet langer nodig vanwege de Remuxing-technologie. Voor de hoogste kwaliteit in beeld en geluid.

De snelle manier naar een cd-master

De snelle manier naar een cd-master

Het nieuwe commando "openen en toevoegen" maakt het makkelijker dan ooit nummers voor een cd-master samen te stellen. Kies een of meerdere bestanden uit en voeg deze - inclusief trackmarker - automatisch aan uw cd toe.

SOUND FORGE Audio Studio 12
SOUND FORGE Audio Studio 12
59,99
In het winkelmandje
Upgrade

Hier kunt voor een gereduceerde prijs naar de meest actuele versie upgraden of uw updateservice verlengen. Hou daarvoor uw inloggegevens voor uw account of het serienummer van uw programma bij de hand.
[url=http://rdir.magix.net/?page=P1GQDMPV31Q3]Meer info over de updateservice[/url]